Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
awi
Postów 2829
Data rejestracji 24.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam tak samo Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłoby super, gdyby podali wyniki od razu na tym forum, włączając koguta Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję bardzo
A ćmy... zrób im zdjęcia dobrym aparatem, zobaczysz jakie są piękne. Ja je polubiłam Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niedawno szukałam maila do jakiejś pani w sprawie reklamacji - masakra
Poczta wysłana - oczywiście TAK! Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rzeczywiście, nie podpiszę dopóki nie zobaczę...
Ale powiedzcie mi jeszcze co mam zrobić, jeśli zobaczę, że telefon nie jest wprawdzie ewidentnie połamany ale okaże się niekompletny/nie działa/nie ma baterii/
Przyjąć i złożyć reklamację ( u kuriera?, u nadawcy?)
Spisać jakiś protokół?
A jak kurier powie, że nie ma formularzy?
Przepraszam za te szczegółowe pytania, ale to dla mnie ważne...
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jutro kurier ma przywieźć mi telefon, bardzo zaległa nagroda, którą otrzymam po ciężkich bojach. Chciałabym sprawdzić przy nim czy jest sprawny i niczego mu nie brakuje...
Ale kurierzy bardzo tego nie lubią. Raz jeden mi powiedział, że jego nie interesuje co jest w środku i... uciekł.
Co mogę zrobić/powiedzieć, żeby nie uciekł zanim nie sprawdzę czy wszystko jest OK? Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak Wy to robicie???
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zagłosowałam
zostały mi 2 głosy Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaaaa.... chyba że tak Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiele osób ma pozakładanych kilka kont na rodzinę, tylko jeżeli chodzi o wieś czy małe miasto - to w przypadku wygranej staje się to bardziej widoczne...
A po drugie - również wiele osób mieszkających na wsi/w małych miastach studiuje czy pracuje w dużych miastach i przynajmniej kilka razy w miesiącu bywają w jakimś rossmanie...
is77 - 8 godzin? To wielka wyprawa, przydałoby się jeszcze wygrywać regularnie nocleg w hotelu
Jakoś nie mogę nic wygrać w tych na czas... Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrobić print screen klawiszem Prt Scr(sfotografuje to co widzisz na ekranie, więc możesz sobie ustawić tak jak chcesz), następnie otworzyć np. Paint i wkleić screen klawiszem CtrV (wklei to co sfotografował). Z menu Plik zapisujesz to sobie na pulpicie i drukujesz
Mam nadzieję, że w miarę jasno napisałam, muszę teraz wyjść na parę godzin Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chodzi Ci o ten kupon na czekoladę, co przychodzi na maila? Wyświetl w wątku >>