Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
awi
Postów 2829
Data rejestracji 24.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba masz rację
Ale ja bym nie odpuściła, w niektórych miastach są sklepy tepsy i ich pracownicy mogą wejść do systemu, można ich ładnie poprosić o sprawdzenie Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapamiętaj godzinę połączenia i sprawdź w bilingu. W tepsie o ile się nie mylę, można było uzyskać dostęp do bilingu po zalogowaniu się na ich stronie Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na mnie już czas no chyba że Mariola zrobi jakiś konkurs Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kalisto ja dzisiaj wróciłam z głuchej wsi, gdzie drogi są białe i idzie się po nich łatwiej niż po solonych chodnikach - czarnych, ale śliskich jak diabli, bo pokrytych cieniutką warstewką lodu i nierównych. Dochodząc do domu brnęłam po kostki w słonej mieszaninie śniegu i błota, rzeczywiście było to uciążliwe tak że wiem o czym mówisz. Taka breja powinna zostać usunięta, jasne. Ale np. w górskich miejscowościach, w Norwegii i Szwajcarii drogi i chodniki są białe przez całą zimę, jest to utwardzony śnieg, zauważyłam w jednym miejscu, że sypali drobniutkie kamyczki, które wrzynały się w lód. Lepiej już posypać nieodśnieżoną drogę piaskiem zamiast solą, która niszczy asfalt, buty, nadwozia samochodów, przesiąka do wód gruntowych niszczy drzewa i środowisko...
Nie jestem wrogiem odśnieżania błotno-śnieżnej brei tylko niszczenia wszystkiego za pomocą soli
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Asfalt strasznie się niszczy od soli, wiosną będziemy łamać sobie kopytka na dziurawych chodnikach i ulicach... Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podłączam się do Twojego wkurzenia. Jestem przeciwniczką niszczenia chodników i ulic solą! Białe chodniki zimą są ok i nie są groźne Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ubezpieczcie mieszkania, będą przychodzić szybciej i naprawiać skuteczniej.
Nie, nie pracuję w firmie ubezpieczeniowej rok temu dostałam spore odszkodowanie za zalanie z dachu Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo to źli ludzie byli
Ja często skręcam nogę na prostej drodze. Raz przypadkowa kobieta zawiozła mnie do szpitala. Ale ostatnio jesienią dwóch manów stało obok i żaden się nie ruszył, sama doczłapałam się do ogrodzenia. Mało tego skomentowali to tak, że czasami Bóg karze za złe myśli Żeby was nie pokarał za złe słowa powiedziałam choć płakać mi się chciało jak diabli Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ależ macie szczęście, ja teraz wysłałam 6 zgłoszeń, ktoś pisał, że należy o konkursie zapomnieć, wtedy ma się szczęście, a ja pamiętam Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A te agencje to nie jest towarzystwo wzajemnej adoracji? Raz my, raz wy...
Wkurzają mnie loterie
Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co za desperacja, czy to ktoś z forum? Wyświetl w wątku >>
awi
Postów 2829
Punkty karne 0