Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7220009 Napisano: 08.11.2024 16:05:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

malgol napisał(a):

monikar napisał(a):

Co to za konkurs Silan? Nie mogę znaleźć a są wpisy w MDW

Ja też nie widzę emotka

i ja nie widze...

bo go nie ma i niestety takie akcje się zdarzają... to już lepiej nie chwalić się na forum nagrodą z konkursu którego na forum nie było, niefajnie

bardzo niefajnie, szczególnie  że z tamtego okresu mam paragon z silana bo potrzebowałam. Wszyscy ci co się chwalą nagrodą powinni dostać karniaka. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7219936 Napisano: 08.11.2024 14:43:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
W końcu! Z ostatniego etapu Prince Polo 500 Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7219597 Napisano: 07.11.2024 15:35:36 w Avanti
asper01 napisał(a):

gregory napisał(a):

Po prostu nie wiem, ale czymś się naraziłem Avanti. Od miesięcy nic, nawet drobiazgu, a wcześniej wybitnie dobrze nam się współpracowało. Podejrzewam już, że wrzucili mnie na jakąś czarną listę. Tracę siły i motywację do ich konkursów...

To samo! emotka  Ale konkursy to nie istota życia przecież. Także luuuz emotka

w zeszłym roku wygrałam u nich kilka razy w tym główną, w tym roku nie wygrałam ani raz... Jestem na jakiejś czarnej liście czy co? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7219528 Napisano: 07.11.2024 13:07:26 w Czy informują/ informowali?
Mand222 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czy ktoś mógłby potwierdzić, że informowali z CLIPPERa również o zestawach i bonach do Żabki? 50 nagród i zero wpisów. Jedynie o głównej. Co to za agencja Eurus, znacie? Termin mieli do 6.11.

Też mnie to zastanawia. A agencji nie kojarze

dokładnie nad tym samym się zastanawiam... Siostra grała ale nic się nie chwaliła że cokolwiek ustrzeliła. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7219407 Napisano: 07.11.2024 07:10:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jak ja nie cierpię tych bramek! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7219322 Napisano: 06.11.2024 18:23:26 w Co można dostać gratis?
martaxxx73 napisał(a):

Jeżeli kupię dzisiaj Persil, to mam szanse dostać zwrot 11.11.24? Czy muszę po 7 dniach wysłać dopiero?

atyde25 napisał(a):

Tego czy 2 zdjęcia czy jedno do Persil -Biedra dowiemy się 11.11.24 jak formularz otworzą.
Lubię takie piorące zwroty. A ja to piorę jak mistrzyni:P Czasem po 4 razy dziennie.

o zwrot możesz się ubiegać po 7 dniach od zakupu... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7219321 Napisano: 06.11.2024 18:23:22 w Co można dostać gratis?
martaxxx73 napisał(a):

Jeżeli kupię dzisiaj Persil, to mam szanse dostać zwrot 11.11.24? Czy muszę po 7 dniach wysłać dopiero?

atyde25 napisał(a):

Tego czy 2 zdjęcia czy jedno do Persil -Biedra dowiemy się 11.11.24 jak formularz otworzą.
Lubię takie piorące zwroty. A ja to piorę jak mistrzyni:P Czasem po 4 razy dziennie.

o zwrot możesz się ubiegać po 7 dniach od zakupu... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7219031 Napisano: 05.11.2024 22:44:10 w Żabka
notta napisał(a):

ktoś mi powie, o co chodzi z tym generatorem AI w lechu? Czy tylko mi nie działa, czy coś tam nie pykło organizatorom na większej linii emotka

mi działało ale brałam udział na samym początku konkursu. Wygenerowały się 4 obrazki do tekstu który napisałam, wybrałam jeden i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7218808 Napisano: 05.11.2024 12:17:03 w moje dzisiejsze wygrane :)

nanajka81

#7218642 Napisano: 04.11.2024 18:10:15 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
holden napisał(a):

Czy wszyscy dostali już zestawy Haribo z 2 etapu? Oni w ogóle informują o wysyłce paczki na @?

Nie przychodzi żadne powiadomienie na maila od DPD więc radzę zainstalować sobie apkę dpd bo tylko dzięki niej będziesz wiedzieć czy paczka została nadana. Pamiętaj też, że są dokumenty do podpisu i jeżeli ktoś ci odbierze i podpisze nie pasującym nazwiskiem to paczka wróci do Haribo. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7218340 Napisano: 03.11.2024 16:36:59 w Wkurza mnie...
doo napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ola120 napisał(a):

Wkurza mmie winiary. Na ok.50 losów- 0 trafień. No żesz... ile można emotka

220 losów 0 wygranych u syna witam w świecie winiar

Nawet przy wygraniu 150 zł już jest na minusie, chyba że wygra tysiąc - czego mu życzę. Jeśli nie wie, na którą szkołę przeznaczyć losy, to polecam Bydgoszcz. Pozostałym też.

Na 78 losów - 2 trafienia. Paragony po części znalezione, po części pozbierane po rodzinie, po części samodzielnie kupione a po części kupione na tym forum. Bardzo zdziwiłam się gdy przy jakimś 55 tym losem trafiłam po raz pierwszy, kolejny raz przy 67... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7217964 Napisano: 31.10.2024 18:22:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

Wiem, że tak na ostatnią chwilę, ale może ktoś tak jak ja nie ogarnął tych kodów do portalyogi.pl ... Pisałam z bardzo miłą Panią i ona powiedziała, że ostatnio przedłużali wszystkie niewykorzystane kody (z takim czymś się jeszcze nie spotkałam, co za podejście do klientów! emotka ) i np. moje od Fortisa są ważne do 1 czerwca 2025r. Prawdopodobnie Wasze też. Miłego i pracowitego wieczoru emotka

A ja się nie dziwię, myślę że im zależy na nowych klientach a ich trudno zdobyć (no bo jednak joga nie jest dla każdego), co to dla nich dać darmowy dostęp na 3 miesiące? Oni naprawdę na tym nie tracą a mogą zyskać. Tak samo jak ITAKA. Był konkurs jakoś w lipcu i wszyscy co brali udział dostali kod na 500 zł do wykorzystania w ITAKA, kod ważny do końca sierpnia. Olałam. Ostatnio przyszedł mi nowy. Ot tak po prostu, tamtego nie wykorzystałam to może jednak potrzebuję dużej pomyśleć, no to masz nowy. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7217912 Napisano: 31.10.2024 15:00:09 w Pomocy!!!!
Ninja napisał(a):

Witajcie dobrzy ludzie również zwracam się o pomoc, u mnie identyczna sytuacja co u Enjoy_today.
Sprawa dotyczy konkursy MUTTI, wszystko zaczęło się 3 dni temu kiedy to otrzymałem email o tytule : Wygrana II stopnia w konkursie Mutti Złoty Pomidor

Treść w mailu: 

Dzień dobry, 

Z przyjemnością informujemy, iż Komisja Konkursowa wybrała Pana Pracę Konkursową i został Pan Laureatem nagrody II stopnia w konkursie Mutti, w postaci urządzenia piec do pizzy + łopatka marki OONI.
Nagroda zostanie przesłana na adres podany w zgłoszeniu przesyłką kurierską w ciągu 5 dni roboczych.  
Jednocześnie informujemy, iż Pana zgłoszenie bierze udział w kolejnym etapie konkursu (wyłonieniu Laureata nagrody głównej tj. wycieczki do Włoch)

Gratulujemy wygranej!

Z poważaniem,
Develey Polska

Dzisiaj kurier dostarcza 3 paczki, radość niesamowita, a tu jedynie nagroda pocieszenia ( ZONK) . Chwila zwątpienia, pierwsza myśl pewnie nastąpiła pomyłka, następne myśli coraz gorsze sprawdzam maila oby na pewno dobrze zrozumiałem że wygrałem nagrode II stopnia w konkursie Mutti, w postaci urządzenia piec do pizzy + łopatka marki OONI.

Piszę maila do tego umieszczam zdjęcie w załączniku z nadesłaną nagrodą pocieszenia:

Dzień dobry,
pięknie Państwu dziękuję za docenienie mojej pracy i przyznanie nagrody. Odnośnie powyższego maila została przyznana mi zła nagroda, gdyż dzisiaj kurier dostarczył 3 paczki ( 1004060742291U ; 1004060634736U ; 1004060688788U ) , a w tych paczkach znajduje się nagroda pocieszenia, a nie nagroda II stopnia w konkursie Mutti, w postaci urządzenia piec do pizzy + łopatka marki OONI. W załączniku umieszczam zdjęcie z otrzymanymi paczkami. Jak wygląda procedura naprawcza danej pomyłki ? 
Pozdrawiam 
xxxxxxxxxx

Gość odpisuje maila : 

Dzień dobry ,
Panie xxxx moja pomyłka, w natłoku pracy pomyliłem się  pisząc do Pana  majla pomyliłem odbiorców , właśnie to sprawdziłem .
Został Pan laureatem nagrody tygodniowej w postaci produktów Mutti a nie nagrody II stopnia .
Za zaistniałą sytuację bardzo Pana przepraszam .

Następnie odpisuję maila :

Panie xxx,

Dziękuję za Pana odpowiedź, jednak muszę przyznać, że sytuacja jest dla mnie przykra i budzi moje wątpliwości.
Otrzymanie informacji o wygranej w konkursie z nagrodą II stopnia, a następnie przesłanie innego zestawu, było dla mnie rozczarowujące. Rozumiem, że w natłoku obowiązków mogą zdarzać się pomyłki, ale biorąc pod uwagę cały przebieg sytuacji, trudno mi nie czuć się zawiedzionym. Przez informację o wygranej czułem, że moje zaangażowanie w konkurs zostało docenione, a taka nagła zmiana budzi we mnie niestety wątpliwości co do transparentności tego procesu.

Proszę o wyjaśnienie, w jaki sposób został przeprowadzony proces weryfikacji laureatów oraz jak mogę upewnić się, że moje nazwisko zostało prawidłowo uwzględnione. Chciałbym również zapytać, czy istnieje możliwość wynagrodzenia tej sytuacji.

Liczę, że znajdzie Pan możliwość przyjrzenia się całej sprawie i pomoże mi rozwiać wszelkie niejasności.

Pozdrawiam,

I dosłownie przed 5 minutami otrzymuję maila :

Naprawdę bardzo Pana przepraszam , to tylko mój błąd moja wina ,
Przepraszam ,
xxx xxx 

Proszę o porady co mogę zrobić w danej sytuacji, jak dalej postąpić  ? Czy jestem na przegranej pozycji ?

napisz przez fejsa do develey, to jakieś totalnie durne tłumaczenie. Ja bym się kłóciła skoro na piśmie mam piec to chcę piec. Gdyby mailem doszło że to jednak produkty bo doszło do pomyłki w mailach to bym odpuściła ale skoro masz maila że jest piec a doszły produkty to jest coś nie halo. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7217900 Napisano: 31.10.2024 14:30:45 w Pomocy!!!!
Enjoy_today napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Szukam kogoś kto miał sytuację, że został poinformowany o jakiejś nagrodzie (stosunkowo wartościowej), a potem otrzymał inną dużo mniej wartościową nagrodę. Szukam porad jak odzyskać swoją nagrodę 🙂

Inny model/produkt?
Czy produkt regulaminowy ale cena w necie jest teraz promo 50% taniej ???

Nagrodę niższego rzędu niż poinformowano

a możesz konkretnie napisać co wygrałeś a co doszło? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7217772 Napisano: 31.10.2024 09:56:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
yyy bluza z konkursu (nie z loterii) Nuddle Knorr Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7217741 Napisano: 31.10.2024 05:52:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ktosiek1 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kuoka napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

maverick napisał(a):

Ta cała platforma Joy jest ciągle dla mnie na nie, bez względu na akcje  emotka

Łączę się w bólu 🫣

Mnie też omija 🥺

Mam to samo. Odkąd pojawiła się ta platforma to nic nie wygrywam w Avanti.
Tell me why?

U mnie to samo! Co prawda mało zgłoszeń wysyłam...ale od kiedy jest platforma - niczego (dosłownie: N I C Z E G O) nie wygrałam emotka

To u mnie trochę lepiej - wpadła bandana z Rockemotka Star

mam to samo... Od kiedy powstała nie wygrałam u Avanti nic... Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

nanajka81

#7217620 Napisano: 30.10.2024 16:10:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mateusz1119m napisał(a):

Kojarzy ktoś ten konkurs? Konkurs RTV Euro AGD "Posprzątaj z Euro!". Dziś dostałem informację że wygrałem, a nigdzie nie mogę znaleźć o nim informacji.

to nie ten? https://www.faceb...LDK8yC8wykl/?app=fbl Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7217297 Napisano: 29.10.2024 15:43:52 w moje dzisiejsze wygrane :)

nanajka81

#7217261 Napisano: 29.10.2024 14:16:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
team2sis napisał(a):

Jordan 300 zł do media expert etap 3 u siostry 👍

i u mnie... Takie małe pocieszenie po pudłach w Ferrero... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7217233 Napisano: 29.10.2024 12:34:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wciąż czekam na coś Wyświetl w wątku >>
0 0