Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7246111 Napisano: 12.03.2025 16:18:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sknery napisał(a):

To mój 3 dzień kiedy działam w konkursach. Kupuję Grześki ale zupełnie nic nie wygrywam. Ile można wcinać te wafelki...a 🍑 rośnie 😉 Pozdrawiam 👍

dopiero 3? To jeszcze trochę dni i konkursów przed Tobą zanim coś wpadnie, no chyba że będziesz miał szczęście i trafisz w bramkę. Wyświetl w wątku >>
1 sknery 0

nanajka81

#7245996 Napisano: 12.03.2025 09:38:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No to czekam na cokolwiek... Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

nanajka81

#7245959 Napisano: 12.03.2025 07:17:04 w Wkurza mnie...
niewyspanamama napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ola120 napisał(a):

Wkurza mnie wedelemotka
Już tyle paragonów zgłosiłam...gram rano, w południe, wieczorem i nic. Chciałam iść z córkami do fabryki czekolady  a nie mogę upolować nawet jednej wejściówki.

ja mam podobnie ale wiesz co, łudzę się że będzie duża rezerwa i mnie kilka razy wylosują emotka

Jaka rezerwa ? Przecież w regulaminie pisze ze nie ma rezerw.Nie dość że nagrody niewydane nie przechodzą na kolejny dzień to jeszcze te które wcale nie zostaną rozdane to nie zostaną wydane... Więc raczej Was nie wylosują z rezerwy

a no to kicha... Dzięki za info, nie wczytywałam się w regulamin. Czyli daję sobie spokój z tym konkursem. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7245922 Napisano: 11.03.2025 19:51:52 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
agicho napisał(a):

Czy zestaw Palmolive z Hebe (informacja o wygranej 10 lutego) wysyłają czy mają dopiero zamiar ?

nie wysyłali, też czekam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7245921 Napisano: 11.03.2025 19:51:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Czy gls ponawia próbę doręczenia jak nie zastanie nikogo w domu? Chodzi o Ptasie Mleczko. Mam nadanie, kurier nie dzwonił i wychodzi na to że paczka pojechała z powrotem. Na śledzeniu ma w historii i doręczona i nieodebrana. Ja już nie wiem gdzie ta paczucha. Czy tam trzeba coś podpisywać?

jakiemuś sąsiadowi nie podrzucił? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7245749 Napisano: 11.03.2025 07:23:59 w Wkurza mnie...
ola120 napisał(a):

Wkurza mnie wedelemotka
Już tyle paragonów zgłosiłam...gram rano, w południe, wieczorem i nic. Chciałam iść z córkami do fabryki czekolady  a nie mogę upolować nawet jednej wejściówki.

ja mam podobnie ale wiesz co, łudzę się że będzie duża rezerwa i mnie kilka razy wylosują emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7245645 Napisano: 10.03.2025 16:43:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Poradźcie co zrobić z kurierem dpd, w czwartek dzwonił do mnie że ma paczkę, mówię, że babcia odbierze bo ja w pracy a ten nie, bo musi być osobiście. Umówiliśmy się na 16 tą, nie przyjechał. W piątek znów dzwoni i ja to samo, że w pracy jestem i babcia odbierze, a ten  nie, bo się boi, są dokumenty do podpisu  i odda paczkę do punktu. Ja mówię, że ok, odbiorę w punkcie ale dopiero w poniedziałek po południu, czyli dziś. Patrzę na trekingu a paczka w piątek po południu wydana do zwrotu i dziś już jest z powrotem u Smolara. Chwała, że to tylko skarpetki z axe. Doradźcie jak z takim kurierem mam się dogadać, tyle lat mi wozili nagrody i teraz jakiś szczyl problemy robi emotka

Nie dogadasz się.. mozna zgłosić do dpd i tyle. Kiedyś mielismy takiego z dhl co jak mu raz podpadłaś to celowo awizował i zwracał paczki. Slbo na sortowni zostawiał 70km dalej

Potwierdzam, nie dogadasz się. Oni jak mają źle podpisane te papiery to dostają 500 zł kary... U mnie też była akcja i w sumie skończyło się że organizator (nie smolar) przysłał ponownie paczkę tyle że bez papierów (papiery do podpisu wysłał mi na maila i ja je drukowałam, podpisałam i mu mailem odsyłałam) Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

nanajka81

#7245616 Napisano: 10.03.2025 15:12:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

MDL napisał(a):

Konkursy kreatywne...jak to bywa? Liczy się głównie jakość czy też ilość? Jestem bardzo ciekawa 🙂 Dużo trzeba się napisać, aby w końcu coś wygrać? Wysłałam ok. 10-ciu różnych propozycji na berlinki. W loteriach jak to w loteriach, wiem, że nie ma reguły, zdobyłam raz główną jednym paragonem, a potem długo cisza 😆

Po wynikach na Fb, czasem publikowanych tekstach i po swoich zwycięskich stwierdzam, że nie warto się starać. To nie te czasy co kiedyś, każdy organizator ma teraz kilka konkursów, na każdy kilka tysięcy zgłoszeń. Choćby siedzieli całymi dniami, to by tego nie czytali. Niech inni myślą co chcą, moje zdanie jest takie jak powyżej.

Mam podobne zdanie. Im bardziej się nie staram tym mam więcej szans na wygraną, jak się staram i co najgorsze - moje zgłoszenie mi się podoba - to zawsze totalnie nic. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7245577 Napisano: 10.03.2025 14:08:07 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Czy ktoś będzie chętny na bilet na koncert Igo (Kraków)? Pisać priv Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7245377 Napisano: 09.03.2025 18:29:19 w Wkurza mnie...
nataszka napisał(a):

Wkurza mnie wypłata blikGrześki, nie chcieli wypłacić 50 zł tylko kazali wybrać inną sumę dali 20, a co z pozostałą kwotą, nie chciało wypłacić ponownie???

mi od razu napisało że mam się wypchać bo mają tylko 20 zł i 100 zł. Poszłam do innego bankomatu gdzie wpłaciłam bez problemu całe 50 zł... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7245239 Napisano: 08.03.2025 15:23:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

march3wa napisał(a):

Pytanie do laureatów konkursu Jordan - wygraliście tekstem, zdjęciem, czy filmem? I jaka nagroda? Pozdrawiam : )

zdjęciem. Wygrałam słuchawki.

rymowanym tekstem - słuchawki Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7245052 Napisano: 07.03.2025 12:13:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
TetsuDraco napisał(a):

100 zł z https://www.e-kon...awelka-i-graj-o-kase

Losowanie dodatkowe emotka

cud jakiś się stał i mnie również wylosowali emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7245029 Napisano: 07.03.2025 10:49:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Luiza12 napisał(a):

maryjane napisał(a):

Potwornie mi smutno. Mialam bardzo dobre zgloszenia ( oczywiście w mojej ocenie, porownujac do innych zgloszen) na konkurs Jordan oraz Wiosenne Porządki... nic. Cisza. Po ludzku mi przykro, a na "otarcie łez" dostałam kolejne pudła z loterii Kubusia, Nivea... jak żyć? Dobrze, że jest piątek 🥺

Jak ja Cię rozumiem

Ja już nie zliczę ile miałam super zgłoszeń (wg. mnie) we wszelkich konkursach i zostałam totalnie olana. To niestety jest normalka i nie ma co się smucić tylko trzeba iść dalej. Nie w tym to w innym Ci się powiedzie. Powodzenia! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7244828 Napisano: 06.03.2025 11:11:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

gryszelm napisał(a):

agaga napisał(a):

Doczytał się ktoś czy jest limit na osobę z Wedla? Chodzi o bilety do fabryki czekolady.

Na bilety nie ma, na pieniądze jest

ja ani jednego biletu nie moge wygrać....
mam nadzieję że ludzie którzy już wygrali darują sobie dalsze granie i będzie łatwiej

też mam taką nadzieję... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7244779 Napisano: 06.03.2025 05:48:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

jak długo czeka się na formularz z winiar ?

do 2-3 dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7244707 Napisano: 05.03.2025 15:58:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A to odnośnie tych super loterii a la Budda i inni i kupowanie e-boków
https://www.pudel...ii-7131868014037952a Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7244652 Napisano: 05.03.2025 12:23:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Co za dzień emotka 5 bramek pustych a na zostanie 1 z 1000 recenzentek z wizażu też się nie załapałam! LOL! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7244449 Napisano: 04.03.2025 13:00:07 w Wkurza mnie...
stokrotka238 napisał(a):

jola29k napisał(a):

wkurza mnie ze nie umiem wygrać w kinder emotka

Oo mnie też i to bardzoo

a mnie, że w żadną bramkę nie umiem sobie trafić... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7244357 Napisano: 04.03.2025 07:30:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

rufus napisał(a):

Pojawily sie wyniki blikomanii za kolejny tydzien emotka

Ta.. ja już nie ufam, ja już nie wierzę. nanajka81 dobrze mówiła.

Jutro powinny być wiadomości w MDW.

Nadal podtrzymuje, że nie ma co tam zaglądać i gdybać czy to ja czy nie ja. Rok temu tak zerkałam - i nic. Tydzień temu też popatrzyłam jak tu ludzie zaczęli rozkminiać czy to ich inicjały - moje były ale to nie ja. Nie patrzę więcej. Czekam na niespodziankę emotka

Jeden lubi rozkminiac, drugi nie. Myślę, że to indywidualny wybór. Ja zaglądam, bo lubię emotka ale wyniki przyjmuje na chłodno.

Ja to nie lubię sobie nadziei robić... Rok temu to mnie ta blikomania tak pochłonęła, że zapomniałam że aby mieć darmo konto to muszę limit wyrobić płacąc kartą. I mało że nie wygrałam to jeszcze -10 zł opłata za konto.

A tam się nie liczą płatności zbliżeniowe kartą?

tak w loterii liczą się płatności blikiem zbliżeniowym, lecz pewnie bank nie zalicza tej płatności jako płatność kartą, pomimo że infrastrukturę daje im mastercard, więc zapewne pod transakcje jest podpięta karta mastercard.

dokładnie tak... Karta sobie, blik sobie Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7244351 Napisano: 04.03.2025 07:03:00 w Wkurza mnie...
lilichilimili napisał(a):

Dokładnie - nagrody w tym roku w konkursach póki co to porażka na całej linii i chyba gdyby nie uzależnienie konkursowiczów to nikt by nie grał w tych konkursach. Mnie też wkurza, że wiele konkursów jest rozstrzyganych bez żadnej listy laureatów czy jakiegokolwiek śladu, że rzeczywiście jacyś laureaci byli wyłonieni, wiem nie zawsze to nakazuje regulamin, a moim zdaniem powinien żeby było transparentnie.

mam to samo. Wyświetl w wątku >>
0 0