Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7191417 Napisano: 15.07.2024 07:26:47 w WC - rozmowy o wszystkim
picola1 napisał(a):

Jestem na wakacjach w Hiszpanii i po dzisiejszym finale wiem, że fiesta będzie długa 🍷😀👏🥤😄

I jak jest w Hiszpanii? Warto jechać na wakacje? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7191295 Napisano: 14.07.2024 10:54:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Ja wydałam w biedronce 1600 zł i jestem gdzieś na ponad tysięcznym miejscu. To zależało od regionu  jak jakieś  mniejsze miejscowości to i konkurencją nie była duża.  Tak mi się wydaje

a ile miałaś punktów? Bo one pewnie też miały znaczenie. Ja nie grałam ale tutaj w białostockim były 4 miejsca więc pewnie trzeba było wydać dużo, dużo więcej aby się załapać. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7190741 Napisano: 11.07.2024 16:47:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kujawski III stopień (taki właśnie chciałam) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7190180 Napisano: 09.07.2024 21:12:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Ja i znajoma też nie mamy z Biedronki @ z bonem emotka
W pkt 4.4 napisali, że wyślą do 5 lipca. Poniżej pkt 4.9 " Po pozytywnej weryfikacji prawa do nagrody nagroda danego stopnia zostanie wysłana do 14 dni roboczych" emotka

U mnie też brak … . Nie wiem czy do nich pisać czy czekać .

Z ciekawości: czy maila z danymi wysyłałyście na maila nr 1 czy 2? Bo do mnie przyszły dwa maile (wygrałam jedna nagrodę) i jeden był jakiś dziwny a drugi normalny i ja dane wysłałam na oba. Bon przyszedł 8 lipca

Ja miałam oba dziwne i wysłałam na oba i pewnie nie doszło ….

właściwy mail to konkurs@powiedztaknasmak.pl ale kod przyszedł z biedronka-konkurs@powiedztaknasmak.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7190156 Napisano: 09.07.2024 19:31:37 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
asiaaa85 napisał(a):

cytriss19 napisał(a):

titinunu napisał(a):

Czy wszyscy otrzymali bilety na maila z Oreo w Biedronce?W sobotę impreza, a Ja nic nie mam

Oj dosyć szybko wysłali. A kojarzy mi się, że nie informują jak negatywna weryfikacja. Lepiej do nich napisz

Ja też nic nie dostałam . Ale wygrałam bon , bony też wysyłali czy tylko same bilety na festiwal  ? ….  Ma ktoś może e-mail gdzie moge do nich napisać ? 

bilety wysyłali do dwóch dni od otrzymania listu - u mnie było to 2 lipca pod wieczór. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7190154 Napisano: 09.07.2024 19:28:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Ja i znajoma też nie mamy z Biedronki @ z bonem emotka
W pkt 4.4 napisali, że wyślą do 5 lipca. Poniżej pkt 4.9 " Po pozytywnej weryfikacji prawa do nagrody nagroda danego stopnia zostanie wysłana do 14 dni roboczych" emotka

U mnie też brak … . Nie wiem czy do nich pisać czy czekać .

Z ciekawości: czy maila z danymi wysyłałyście na maila nr 1 czy 2? Bo do mnie przyszły dwa maile (wygrałam jedna nagrodę) i jeden był jakiś dziwny a drugi normalny i ja dane wysłałam na oba. Bon przyszedł 8 lipca Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7190114 Napisano: 09.07.2024 16:33:36 w Lotto i inne

nanajka81

#7190032 Napisano: 09.07.2024 13:49:23 w WC - rozmowy o wszystkim
delfinka101 napisał(a):

Mam wrażenie, że moi sąsiedzi myślą, że przygarnę wszystkie bezpańskie koty I psy. Już mi jedna kotki podrzuciła, a dzisiaj kolejna sąsiadka przyszła zapytać czy to przypadkiem nie mój kot siedzi pod balkonem i płacze. Ona wie że mam Brytyjczyka i to właśnie Brytyjczyk. Mój siedział w domu ale poszłam zobaczyć co to za bida się tam wydziera. Okazało się, że jest cały pogryziony przez jakiegoś kota zapewne. Milutki, łasi się, mruczy. Zabrałam bidę i na 18 mam weta. Dobrze, że kody się na forum super sprzedają to chociaż mam za co znajdę leczyć. Jak wlasciciel się nie znajdzie to przyjdzie mi znowu mieć 3 koty, a mówiłam że już nigdy więcej.

a ja właśnie w Grecji na konkursowym urlopie jestem i codziennie kupujemy karmę dla 3 bezdomniaków które się tu pałętają. Wziąć nie wezmę ale choć nakarmię trochę. A Tobie dobra karma wróci, szkoda takiego ładnego kociaka. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7188151 Napisano: 02.07.2024 17:30:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

bethan napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Czy ktoś już otrzymał bilety na festiwal z Oreo w Biedronce?

Mają wysłać w ciągu dwóch dni od otrzymania oświadczenia.

Ja jeszcze nie dostałam a oświadczenie dotarło do nich w piątek rano... Tak więc ciekawe ile u nich to dwa dni...

Ooo, to dzisiaj powinni wysłać.
Moje oświadczenie doszło do nich dopiero dzisiaj. Jak ja nie znoszę PP 😈

powinni jak powinni... pewnie dotrą kiedy dotrą tuż przed festiwalem... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7188127 Napisano: 02.07.2024 16:17:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Czy ktoś już otrzymał bilety na festiwal z Oreo w Biedronce?

Mają wysłać w ciągu dwóch dni od otrzymania oświadczenia.

Ja jeszcze nie dostałam a oświadczenie dotarło do nich w piątek rano... Tak więc ciekawe ile u nich to dwa dni... Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

nanajka81

#7188076 Napisano: 02.07.2024 14:41:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mimolette napisał(a):

mimolette napisał(a):

do konkursu oreo biedronka trzeba przesłać im dowód zakupu pocztą razem z oświadczeniem, ale niestety nie mam oryginalnego paragonu. czy zaliczą mi wydrukowany paragon pobrany z appki biedronki? wszystkie info się zgadzają ze zdjęciem oryginału co im wysłałam, ale nie wiem czy taki format przejdzie

dobra, wysłałam im list w czwartek, zadzwonili dzis, żebym poprosiła o duplikat paragonu w sklepie i wysłała im priorytetem i wtedy będę mogła odebrać nagrodę, więc w teorii to przeszło emotka  jestem w szoku, bo to nagroda główna

o to super! To powodzenia w zdobywaniu duplikatu emotka i gratulacje! Wyświetl w wątku >>
1 mimolette 0

nanajka81

#7187533 Napisano: 01.07.2024 11:24:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Fedexem przyszła karta - na 25 zł z konkursu "Grycan. 100% SOK, 100% najlepszego"... Co za dziady zaś kłócić się trzeba... Miała być na 100 zł... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7187179 Napisano: 29.06.2024 17:25:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

maixys napisał(a):

Hej, ile kosztuje Kujawski w żabce? Czy jeśli kupię go za bon 25 zł z everydayme to otrzymam paragon? emotka

10,90 zł, otrzymasz paragon emotka

Potwierdzam, 10,90 bo kupowałam i płaciłam kuponem z Żabki. Wyświetl w wątku >>
1 maixys 0

nanajka81

#7187111 Napisano: 29.06.2024 12:21:08 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Również sprzedam dwa bilety na Clout Festival jak dojdą. Cena - pisać propozycje priv. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7186505 Napisano: 27.06.2024 13:55:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mimolette napisał(a):

do konkursu oreo biedronka trzeba przesłać im dowód zakupu pocztą razem z oświadczeniem, ale niestety nie mam oryginalnego paragonu. czy zaliczą mi wydrukowany paragon pobrany z appki biedronki? wszystkie info się zgadzają ze zdjęciem oryginału co im wysłałam, ale nie wiem czy taki format przejdzie

Nie przejdzie. A co się stało z oryginałem? Pies zjadł? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7186296 Napisano: 26.06.2024 19:36:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
W Oreo grałam o wszystko inne a wygrałam bilety... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7186194 Napisano: 26.06.2024 14:46:01 w Wkurza mnie...
Kamilloss napisał(a):

Wkurza mnie, że w konkursie FuzeTea z Żabki na rozpisanie planu dnia wycieczki jest tylko 500 znaków, czyli moge jedynie napisać: kali jeść, kali mówić emotka

no niestety słabo idzie się tam rozpisać. Też próbowałam i wynik wg mnie słabiutki. Za mało znaków aby coś zaplanować sensownego... Wyświetl w wątku >>
1 Kamilloss 0

nanajka81

#7186143 Napisano: 26.06.2024 12:15:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

maixys napisał(a):

Miligili napisał(a):

Drodzy. Wygrałam rower w konkursie wiosna pełna aktywności w Smolarze, w regulaminie wartość roweru to 2999 zł , bez wyszczególnionego modelu. Otrzymałam dziś nagrodę , rower to Holland 28 3 s... koszt roweru w Internecie w porywach do 1059 zł ... pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło jeśli chodzi o wartość nagrody i to jeszcze w Smolarze. Myślicie, że jest sens składać z tego powodu reklamację , czy to coś da ? Zawiodłam się mega

Miałem raz sytuacje, że agencja przekazała mi nagrodę o wartości mniejszej o połowę (1000 zł, zamiast 2000 zł) - jak się okazało była to zwykła pomyłka i wystarczył telefon z wyjaśnieniem. Nie wiem czy tak jest i w tym wypadku, ale oczywiście reklamuj, nic nie stracisz.

dokładnie - zawsze jest sens! powodzenia emotka

Również trzymam kciuki! Zbyt duża rozbieżność cenowa jak na zostawienie tego bez reklamacji. Nic nie stracisz jak napiszesz a może resztę Ci dopłacą w gotówce? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7186136 Napisano: 26.06.2024 12:04:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anna2 napisał(a):

Wracam po 5 latach przerwy (cc_investigator - pozdrawiam emotka  ) i na razie kompletnie mi nie idzie emotka  Chyba upodobania agencji bardzo mocno się zmieniły, bo zupełnie nie mogę się w nie wbić. Kiedyś ten wątek był znany z tego, że działa. I na to liczę emotka

nie upodobania a dużo większa kreatywna i świeżo myśląca konkurencja emotka Poza tym konkursy są głównie loteryjne. Życzę aby udało Ci się wygrać coś fajnego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7185750 Napisano: 25.06.2024 06:10:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jagodzianka napisał(a):

Od jakiegoś czasu, próbując wejść No na forum lub na konkurs na stronie pojawia mi się tylko ta informacja, pojawia się to na wszystkich przeglądarkach ba iPhonie , weszłam poprzez inny telefon i jest Ok, ktoś wie jak to naprawić ?

wyczyść ciasteczka, u mnie pomogło. Wyświetl w wątku >>
0 0