Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7202596 Napisano: 29.08.2024 18:32:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
marcinf napisał(a):

aneczka-p napisał(a):

Przelew 200 zł z konkursu "Łap lody i wygrywaj nagrody" Moje sklepy

Potwierdzam, u mnie tak samo emotka

właśnie dotarł na mBank Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7202504 Napisano: 29.08.2024 12:52:05 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
parad0x napisał(a):

maixys napisał(a):

parad0x napisał(a):

Kujawski hulaj po nagrody? Już chyba po regulaminowym terminie, ktoś coś? 🤔

Część paczek dotarła, część się potrzaskała, wkrótce mają wysyłać jeszcze raz emotka

A to ciekawe, bo ja nie dostałem ani całej ani potrzaskanej paczki. Jakim przewoźnikiem to szło?

Nie mam pojęcia, teściowa odbierała, chyba DPD (chodzi o ten konkurs co był w Żabce?) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7202493 Napisano: 29.08.2024 12:28:29 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
parad0x napisał(a):

Kujawski hulaj po nagrody? Już chyba po regulaminowym terminie, ktoś coś? 🤔

oleje przyszły w zeszłym tygodniu... Wyświetl w wątku >>
1 parad0x 0

nanajka81

#7202470 Napisano: 29.08.2024 11:31:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
po wielu niepowodzeniach 100 do Decathlonu z dr witt Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7202445 Napisano: 29.08.2024 10:46:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dno konkursowe... Ps. Mniej niż dno bo właśnie dr witt Decathlon wpadł.. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7202239 Napisano: 28.08.2024 12:26:44 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
GreenEK napisał(a):

Może nie gdzie najtaniej ale gdzie znaleźć - pasta Dudy w biedronce. Gdzie szukać?

u mnie to stało przy serkach topionych... Wyświetl w wątku >>
1 GreenEK 0

nanajka81

#7202149 Napisano: 28.08.2024 07:45:45 w Wkurza mnie...
notta napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

sks900 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Dopadł nas krztusiec wkurza mnie męczarnia u dziecka i to że brak na to lekarstwa! 2 doba w szpitalu 🥺

Dziecko było szczepione?

Oczywiście,że tak . 2 miesiąc kaszle ,dopiero teraz zdecydowali się dać go do szpitala

objawy to był tylko kaszel? czy coś jeszcze..?

moje dzieci tak w 2021 całe wakacje kaszlały. Wiem, czasy pandemii ale lekarz tylko ręce rozłożył bo nie wychodziło nic. Po 2 miesiącach, inhalowaniu, podawaniu wit c i d, przestały. Ale całe wakacje to koszmar był. Tak więc ... Trzymaj się! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7202003 Napisano: 27.08.2024 13:56:17 w Smolar
masza napisał(a):

as32572 napisał(a):

masza napisał(a):

Czy wysyłali już e- kody do media expert z Kubusia? Mieli czsas do 26/08

właśnie wysłali

ja jeszcze nie mam:(

ja dziś dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#7201632 Napisano: 25.08.2024 18:16:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
danaaa napisał(a):

jokan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

danaaa napisał(a):

Nie mam dostępu do zapowiedzi, więc podaję tutaj, może ktoś skorzysta. 
Tylko w Biedronce, Ptasie Mleczko Wedel.
https://powiedzmicosslodkiego.pl

w zapowiedziach pojawiło się to 22.08. Dla mnie coś w tym konkursie śmierdzi - zaczął się 12.08 a dopiero 22-go info że taki konkurs istnieje. To kto przez 10 dni wygrywał?

Ja go dodałam do zapowiedzi bo w Biedronce zobaczyłam opakowanie Mleczka właśnie z tym konkursem. A w bazie nie było. Jakby co, to nie grałam i nie będę grać emotka bo ten konkurs mnie nie interesuje.

Ja podobnie- dzisiaj zobaczyłam w gazetce, a ponieważ nie ma w bazie to wrzuciłam informację tutaj. Nie dodałam do bazy, nie grałam i nie będę grała. Więc nie rozumiem uwagi, że coś "śmierdzi"  emotka

nie miałam na myśli dodających. Sama Biedronka powinna się przed rozpoczęciem chwalić że taki konkurs organizują a nie wrzucać info 10 dni po rozpoczęciu... To mi śmierdzi. Wyświetl w wątku >>
2 jokan, rooney 0

nanajka81

#7201604 Napisano: 25.08.2024 15:30:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
danaaa napisał(a):

Nie mam dostępu do zapowiedzi, więc podaję tutaj, może ktoś skorzysta. 
Tylko w Biedronce, Ptasie Mleczko Wedel.
https://powiedzmicosslodkiego.pl

w zapowiedziach pojawiło się to 22.08. Dla mnie coś w tym konkursie śmierdzi - zaczął się 12.08 a dopiero 22-go info że taki konkurs istnieje. To kto przez 10 dni wygrywał? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7201573 Napisano: 25.08.2024 13:14:29 w Czy informują/ informowali?
JustWin napisał(a):

Czy informowali już z Soplicy za 11 (przedostatni) etap ?

20.08 dostałam info o wygranej koszulce, brałam udział 7.08. Wyświetl w wątku >>
1 JustWin 0

nanajka81

#7201522 Napisano: 25.08.2024 08:30:54 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Żel do mycia? Damski Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7201446 Napisano: 24.08.2024 15:27:34 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kalmia86 napisał(a):

wakacje z kubusiem - ekarty do Media Expert?
Mam coś nadane do paczkomatu od Smolara ale ekarta chyba przyjdzie na maila...

też czekam na te 20 zł... od smolara w InPost nic nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7201285 Napisano: 23.08.2024 17:21:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

rufus napisał(a):

Dekasia napisał(a):

8igora9 napisał(a):

deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

deva napisał(a):

pusheen napisał(a):

deva napisał(a):

słuchajcie, są jeszcze te stówki z Favity? Coś cisza na forum i nie wiem, czy dać cynk koleżance, nie chce jej robić złudnych nadziei

Jest licznik na stronie, zostało ponad 17 tysięcy zwrotów. emotka

dziękuje bardzo emotka

Jak widać konkursowicze i ich rodziny się pokończyły a kasy zostało od metra... Tak więc niech organizatorzy robią konkursy z przynajmniej 3 tysiącami nagród, jedna nagroda na główkę i wszyscy będą zadowoleni emotka

Przyszło mi do głowy, że może w ten sposób możemy się policzyć emotka
Ilu jest pracowników branży konkursowej w naszym kraju emotka
Zawsze mnie interesowało ile nas jest, ile osób gra w konkursy, może to jakis trop...

Nie policzymy się, bo większość osób zagra jeszcze na partnera, a niektórzy też na rodziców, czy innych krewnych. 🤪 Większość pewnie też puści wieści w świat, że rozdają hajs za darmo... chociaż akurat u mnie wszyscy mugole olali zarobienie 100zl w 5 minut. 😱 Także nie widzę tego, żeby mieli rozdać całą pulę nagród. 🙃

Ja kilka osób skusiłam na gwarantowaną wygraną ;) ale oczywiście mąż też wygrał emotka

Ja probowalem jedna osobe skusic. Nawet przypominalem kolejny raz, ze jeszcze aktualne i ze to bardzo proste... ale jakos tak z odzewem bez checi. A potem jak sie pochwalisz jakas nagroda to slyszysz "ty to masz szczescie" tylko jak ma sie to do takiej osoby, ktorej nawet nie chcialo sie "schylic" po łatwą darmowa stówke to co dopiero, zeby jakos bardziej sie zaangazowac w jakis konkurs. Niektorzy mysla ze to samo przychodzi. emotka

U mnie identyczna sytuacja z osobą, która ciągle tylko "Ty to masz szczęście". Koniec końców powiedziała wprost, że musiałaby pojść do sklepu, a to za duży wysiłek. 🤪 

Na dokładkę druga osoba, która regularnie powtarza, że zacznie brać udział w konkursach, bo "skoro Ty jesteś w stanie na tym zarobić, to ja też" (hehe). Tymczasem też się jej nie chciało schylić po darmową stówę.

Przynajmniej już wiem, żeby więcej nie próbować ich uszczęśliwiać na siłę. 🙃

napisałam koleżance o konkursie, poszła, kupiła serki, zrobiła zdjęcie, wstawiła na FB, paragon zostawiła w sklepie... Wyośliłam jej że paragon święta rzecz i niech jeszcze raz kupi.. W środę mi pisze "masz paragon z serków? Bo mi formularz przysłali"... No wrrr! Z rodziny też kilka osób pogardziło 100 zł.. Widocznie za bogaci... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7201233 Napisano: 23.08.2024 15:32:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

pusheen napisał(a):

deva napisał(a):

słuchajcie, są jeszcze te stówki z Favity? Coś cisza na forum i nie wiem, czy dać cynk koleżance, nie chce jej robić złudnych nadziei

Jest licznik na stronie, zostało ponad 17 tysięcy zwrotów. emotka

dziękuje bardzo emotka

Jak widać konkursowicze i ich rodziny się pokończyły a kasy zostało od metra... Tak więc niech organizatorzy robią konkursy z przynajmniej 3 tysiącami nagród, jedna nagroda na główkę i wszyscy będą zadowoleni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7201220 Napisano: 23.08.2024 15:07:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Wyniki nie są takie jakich oczekiwałam,ale nie będę robić awantur i wzywać kierowniczki. Zużyję co mam od firmy na N i następni na czarną listę:P

A mi właśnie podpasowały kosmetyki od nich i skoro wyniki są ok to pomimo tego, że nie wygrałam, nie trafią na czarna listę emotka

Ja też nie zamierzam rezygnować przez jedną porażkę. Bardzo lubię ich peelingi trychologiczne. emotka  Jeśli wyniki są nieuczciwe (na przykład niezgodne z regulaminem) to rozumiem, że można mieć awersję do jakiejś marki, ale w innym przypadku uważam to za mocno dziwne. emotka

Dla mnie mają zbyt okropne butelki (odżywka) żebym chciała jeszcze raz je kupić. Wyciskanie jest kijowe. A kosmetyk jak wiele innych. Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

nanajka81

#7201200 Napisano: 23.08.2024 14:17:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katarzynap napisał(a):

jomico napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Czy ktoś wygrał coś w neboa? Wyniki są na stronie

Niestety nie, a odpowiedź wydawała się być super emotka

ja byłam pewna wygranej  emotka   żadnej nagrody

Ja też nie 😒

również i mnie olali Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7200792 Napisano: 22.08.2024 13:52:06 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
parad0x napisał(a):

Czy z Kujawski w Żabce już wysyłali zestawy?

ja czekam, ktoś pisał że dostał rozwalone... Wyświetl w wątku >>
1 parad0x 0

nanajka81

#7200686 Napisano: 22.08.2024 09:21:55 w Zapowiedzi konkursów
jokan napisał(a):

Biedronka, promo

https://powiedzmicosslodkiego.pl/

bezsensu już 10 dni trwa konkurs a dopiero się w gazetce ukazał.. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0