Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
trebor1
Postów 1497
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
lewiatan dziś do znajomej z info o wygranej Lancii zadzwonił Wyświetl w wątku >>
Tu jest moja stopka, więc ostrożnie by nie nadeptać na odcisk
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a tu wyniki dowiaduje się, że były już parę dni temu i na dodatek nie dotyczą moje genialnego tekstu, oj życie, życie... Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ksantypa, doczekałaś się!
noooo dpiero weszlam do domu i od razu do kompa sprawdzac wyniki i widze swoje szanowne nazwisko w laureatach rowerowych-o kurcze jakie mam szczescie -przedwczxoraj xbox dzisiaj upragniony rower-zaczynam bac sie marzyc bo a nóż wymarzę cos jeszzce
jak tak mówisz to penie następny będzie nóż...
:) Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to chyba nie był konk olmpijski bo tam sponsorem było FA Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pierwsze fajne? dla mnie beznadzieja,
za to trzecie przy najmniej nosi znamiona hasła reklamowego Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pomimo ogromnej konkurencji też mi się w puławskim gie-esie udało:) Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
reasumując : wkurza mnie jak zwrotki nie przychodzą w zwrotnym tempie Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
podbijam wątek Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jako (być może) jedyny na tym forum pracownik mostostalu, pragnę najmocniej przeprosić powstałe niedogodności, mam nadzieję że powstająca inwestycja w pełni wynagrodzi ten chwilowy dyskomfort.
Jednocześnie informuję, wszystkich użytkowników obiektów wybudowanych przez Mostostal, iż mogą zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych.
:) Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tylko ,że ja oficjalnie nie zostałem lauretem,
zostałem tylko poinformowany, że jakbym miał ten gotowy front robót, to może i bym został,
także nie mogę się na nic powołać, poza rozmową telefoniczną, a wiadomo jaki jest statut potencjalnego laureta, raczej kiepska pozycja negocjacyjna Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i kiedy robię dodaj mam info że nie jestem już zalogowany,
a jak się zaloguję, to tem dłuuugi post się nie dodaje tylko ginie w niebycie...
czy nie można tego tak zrobić jak na innych forach żeby jednak po potwiedzeniu loginu posty się dodawały? Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
aż do czasu w którym wziąłem udział w konkursie Muratora poddasze marzeń
Nagroda: 50tys. na wykończenie poddasza (w postaci materiałów i robocizny)
konkurs był skierowany do osób:
- które mają nie użytkowane poddasze
- planują budowę domu z poddaszem
- planują nadbudowę poddasza
Ja, należę do tej trzeciej kategorii planuje w najbliższym czasie przebudować poddasze, tak żeby można było je użytkować.
A że trochę się zajmuję się projektowaniem postanowiłem się za to wziąć. Oczywiście zrobiłem to na ostatnią chwilę, poświeciłem na to 20godz. (a dokładnie dwie noce) z czasu którego przecież permanentnie nie ma. W rezultacie powstały dwie koncepcje projektu (dwa zestawy rysunków architektonicznych + dwa opisy techniczne w formie rymowanej po 1800 znaków każdy)
Udało się wszystko wysłać no i czekam… po miesiącu jest telefon, radość i euforia…
ale pani zapytuje czy jestem już gotowy na przyjęcie nagrody: czyli na wpuszczenie ich ekipy budowlanej, ja mówię że nie, że poddasze będzie gotowe pod koniec sierpnia na wykończenie
i tu zonk…
Bo organizator (murator) zapowiadał odbiór nagrody w terminie - do ustalenia,
A sponsorzy (którzy jednak decydują) chcą żeby odbiór nagrody był do ustalenia ale w miesiącach lipiec-sierpień.
Tak więc w konkursie o przyznaniu nagrody nie zadecydowała ostatecznie kreatywność, tylko gotowość na przyjęcie JUŻ ekipy…
wiec po co pisali że to konkurs dla osób planujących dopiero poddasze, albo w ogóle budowę
Ostatecznie d…a zbita, Pani obiecała jakieś nagrody pocieszenia, ale czym one są w obliczu tych 50tys ?
Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a jaki produkt jest po 6,99pln ? Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane