Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika trebor1

trebor1

#5633206 Napisano: 12.04.2013 03:21:54 w WC - rozmowy o wszystkim
katrin22 napisał(a):

joan a próbowaliście odetkać solą kaustyczną? to nawet włosy przepali emotka

ja bym na noc zostawił przy zatorze "Historię filozofii" Tatarkiewicza, na rozdziale o Heraklicie z Efezu,
gwarantuje,że cały syf zaraz po zapoznaniu się z lekturą spłynie, no bo w końcu panta rhei... Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5633040 Napisano: 11.04.2013 20:15:01 w WC - rozmowy o wszystkim
0 0

trebor1

#5631591 Napisano: 09.04.2013 23:55:34 w WC - rozmowy o wszystkim
ale dziś dostałem, nie spodziewaną od czapy propozycje,
dzwoni do mnie sąsiadka i mówi, że pewna pani z naszej ulicy chciałaby się zamienić ze mną na... domy! bo ona mieszka sama i ten jej jest za wielki i nie wyrabia na opłaty, a ten mój by jej pasował, zapadła konsternacja... Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5631588 Napisano: 09.04.2013 23:50:53 w WC - rozmowy o wszystkim
mia napisał(a):

ewachem napisał(a):

Szukam podpowiedzi gdzie założyć konto bankowe, znaczy w jakim banku.

Mam konto w mbanku: kiedys było spoko teraz bardzo średnio

Od pół roku mam konto w Syncu: było ok, ale jak likwidują 5% zwrot z zakupów internetowych to już nie będzie to takie ekstra.

Czego oczekuję: darmowa karta, darmowa wypłata ze wszystkich bankomatów

ING - darmowe wypłaty ze wszystkich bankomatów, ale karta darmowa pod warunkiem, że zrobisz miesięcznie transakcje na minimum 200 (podnieśli się). Inaczej opłata 7 zł.
Jeśli to Cię urządza, to generalnie polecam to konto, internetowe oczywiście. emotka

ja tam BAŚKA polecam BGŻ,
dostajesz co miesiąc zwrot na konto 1%, od największego pływu, czyli w przypadku "średniej krajowej" to kilkadziesiąt złotych, opłata za konto jest chyba 8pln, ale suma summarum i tak coś z tego BAŚKA na plus Ci zostanie Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5631585 Napisano: 09.04.2013 23:45:13 w Paragony
trebor1 napisał(a):

szukam paragou Vanish z Leclerca, PW

szukam paragonu, ewentualnie odstąpię (na dogodnych warunkach) osobie z paragonem ipod'a Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5629364 Napisano: 06.04.2013 21:44:44 w TESCO konkursy
skarb888 napisał(a):

nie_zapominajka1 napisał(a):

zubi napisał(a):

skarb888 napisał(a):

zubi napisał(a):

czy płacił już ktoś za zakupy kartą Bobovita? czy jest potrzebny PIN? chciałam dziś zapłacić, pani poprosiła o PIN

To karta podarunkowa - tak ją trzeba wprowadzić i płaci się bez PIN-u.

Mówiłam,że to karta podarunkowa, że nie mam PIN-u. Nie wiedziały co mają zrobić, zapłaciłam gotówką.

W moim Tesco bez problemu, nie musiałam niczego tłumaczyc.

U mnie też bez problemów - sprzedawczynie przeszkolone, chociaż to nowe Tesco.

zatankowałem za 2 stówy na tesco i zonk, chcą pin, no i dałem się zbyć, a na infolini tesco powiedzieli że te kary hulają bez pinów, za drugim razem panowie na stacji wili się, gdzieś dzwonili i w końcu im się udało przez jakiś portal "euro karta" mnie zainkasować Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5628946 Napisano: 05.04.2013 21:39:47 w Paragony
szukam paragou Vanish z Leclerca, PW Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5627377 Napisano: 04.04.2013 11:48:22 w Inne mniejsze markety
dorfika napisał(a):

maria1980 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Kiedy powinny być wyniki z Leclerca z VANISHEM?

do tego piątku emotka

a najlepiej by były dziś emotka

do kolegi dzwonili dziś z lapkiem Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5612259 Napisano: 14.03.2013 09:33:40 w Wkurza mnie...
magdaa napisał(a):

marzanna napisał(a):

edith napisał(a):

ameryka napisał(a):

Habemus Papam

emotka emotka

Jak go wkurza, to niech jedzie do ameryki emotka

A mnie bardzo się podoba nowy papież emotka

Śmiga na rowerze emotka i to mi się podoba emotka

co by nie powiedzieć, konklawe było krótkie i klawe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5610727 Napisano: 12.03.2013 12:31:53 w Biedronka
fajnie mi się czyta ten wątek, bo odkrywa przede mną smaczki warsztatu konkursów loteriowych, o których jako kompletny dyletant w tej kwestji,
determinacja, systematyka, stopień organizacji godny podziwu, pełna profeska emotka
na pewno nigdy nie wejdę w paradę na tej niwie konkursowej Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5609577 Napisano: 11.03.2013 13:16:04 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

trebor1 napisał(a):

czy konk Lawe jest już w naszej bazie?
może jest trochę niszowy, ale może kogoś z forum akurat zainteresuje emotka

Ty czubku, ja również ruszyłam na poszukiwania emotka emotka

a miała być to taka niewinna zajawka:)
nie ma co się gotować,
bo z nerwów można się zaczerwienić jak purpurat,
a jak nie daj boże, pójdzie uszami siwy dym, to już będzie po zawodach... rozstrzygnięcie gotowe! Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5609540 Napisano: 11.03.2013 12:47:07 w WC - rozmowy o wszystkim
pewnastudentka napisał(a):

trebor1 napisał(a):

może jest trochę niszowy, ale może kogoś z forum akurat zainteresuje emotka

emotka zaczęłam szukać w internecie, i dopiero po chwili załapałam emotka emotka

sorki, nie napisałem, że nie dotyczy płci pięknej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5609520 Napisano: 11.03.2013 12:33:39 w WC - rozmowy o wszystkim
może jest trochę niszowy, ale może kogoś z forum akurat zainteresuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5608737 Napisano: 10.03.2013 11:50:34 w WC - rozmowy o wszystkim
Pionas, ja szczerze współczuję sytuacji, akurat w tym konkretnym przypadku łatwo mi się zdobyć na empatię, bo mam synka w tym samym wieku, i nawet nie potrafię sobie wyobrazić sytuacji w której ktoś mi reglamentuje czas jaki mogę z nim spędzać...
ale żeby zakończyć posta optymistycznie: mój synek jak ogląda gazetki sklepowe, jak mu się coś spodoba to nie mówi: "Tata kupi!" tylko "Tata wygra!" emotka
(dobrze, że nie param się kradzieżą, bo już wiem co by mówił...) Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5606064 Napisano: 08.03.2013 11:07:40 w Wkurza mnie...
plocia napisał(a):

everettia napisał(a):

trebor1 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Jak Was czytam,to jakbym siebie słuchała emotka
Szkoda,ze już za stara jestem na zmiany,bo bym z teg kraju chętnie uciekła.Wszystkie instytucje państwowe tylko kłody pod nogi rzucają,a uczciwość to jakaś wyśmiewana w urzędach cecha!!! emotka

a propos urzędówm mi się zdawało, że o urzedach wiem sporo, bo często tam zawodowo sprawy przepycham, i raczej wydawało mi się, że nic mnie nie zaskoczy, aż tu dowiedziałem się, że możliwa jest sytacja, w której nie dostanie się pozwolenia na budowę, bo jeden z właścicieli działki sasiedniej nie żyje, a w zwiazku z czym nie można go skutecznie powiadomić o zamiarze budowy, i pozostaje tylko założyć sprawę spadkową sąsiadom (za swoje pieniądze), wtedy jak już się ureguluje czyje co je, urząd bedzie mógł dostarczyć zaintersesowanym pocztę, a ja dostanę pozwolenie, fajnie emotka

ale to chyba wina ustawodawcy emotka

Wykladasz kase na sprawę spadkową - 50 zł - i wnosisz o zwrot kosztów od uczestników emotka

wiem bo mam to na codzień emotka

nie kasa mnie w tej sprawie boli, ale czas, bo jak tej wiosny nie zacznę robót, to będę mógł dopiero zrobić to nastepnej wiosny, co mi jednak komplikuje życie Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5604985 Napisano: 07.03.2013 14:58:11 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Jak Was czytam,to jakbym siebie słuchała emotka
Szkoda,ze już za stara jestem na zmiany,bo bym z teg kraju chętnie uciekła.Wszystkie instytucje państwowe tylko kłody pod nogi rzucają,a uczciwość to jakaś wyśmiewana w urzędach cecha!!! emotka

a propos urzędówm mi się zdawało, że o urzedach wiem sporo, bo często tam zawodowo sprawy przepycham, i raczej wydawało mi się, że nic mnie nie zaskoczy, aż tu dowiedziałem się, że możliwa jest sytacja, w której nie dostanie się pozwolenia na budowę, bo jeden z właścicieli działki sasiedniej nie żyje, a w zwiazku z czym nie można go skutecznie powiadomić o zamiarze budowy, i pozostaje tylko założyć sprawę spadkową sąsiadom (za swoje pieniądze), wtedy jak już się ureguluje czyje co je, urząd bedzie mógł dostarczyć zaintersesowanym pocztę, a ja dostanę pozwolenie, fajnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5604910 Napisano: 07.03.2013 13:59:33 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że po miesiącu obecności w konkursowym niebycie, strasznie się zmugoliłem, i muszę się na nowo starać by mnie pociągneła magia konkursowego Hogwartu Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5603324 Napisano: 06.03.2013 10:06:33 w TESCO konkursy
czy karty z bobovity wymagają pinu przy płaceniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5602236 Napisano: 04.03.2013 23:22:15 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

zosianka napisał(a):

zubi napisał(a):

zosianka napisał(a):

avatea napisał(a):

Czy wszyscy dostali karty z Bobovity?

Ja jeszcze nie dostałam. Już myślałam że tylko o mnie zapomnieli.Pisałam do nich w zeszłym tygodniu w tej sprawie, ale jak na razie cisza.

Ja też nie dostałam emotka

A odpisali coś komuś?

Napisałam do nich na FB, ale jak na razie zero odpowiedzi... emotka

też jeszcze dwóch sztuk nie dostałem Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#5593708 Napisano: 23.02.2013 22:37:53 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

asante sana, współczuję rodzinki

pewnie ten kuzyn miał jakiś niezły burdel na stancji, w sensie dosłownym, a może nawet i w przenośni, ot co! Wyświetl w wątku >>
0 0