Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
trebor1
Postów 1497
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja bym na noc zostawił przy zatorze "Historię filozofii" Tatarkiewicza, na rozdziale o Heraklicie z Efezu,
gwarantuje,że cały syf zaraz po zapoznaniu się z lekturą spłynie, no bo w końcu panta rhei... Wyświetl w wątku >>
Tu jest moja stopka, więc ostrożnie by nie nadeptać na odcisk
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Waleń rules Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzwoni do mnie sąsiadka i mówi, że pewna pani z naszej ulicy chciałaby się zamienić ze mną na... domy! bo ona mieszka sama i ten jej jest za wielki i nie wyrabia na opłaty, a ten mój by jej pasował, zapadła konsternacja... Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja tam BAŚKA polecam BGŻ,
dostajesz co miesiąc zwrot na konto 1%, od największego pływu, czyli w przypadku "średniej krajowej" to kilkadziesiąt złotych, opłata za konto jest chyba 8pln, ale suma summarum i tak coś z tego BAŚKA na plus Ci zostanie Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
szukam paragonu, ewentualnie odstąpię (na dogodnych warunkach) osobie z paragonem ipod'a Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zatankowałem za 2 stówy na tesco i zonk, chcą pin, no i dałem się zbyć, a na infolini tesco powiedzieli że te kary hulają bez pinów, za drugim razem panowie na stacji wili się, gdzieś dzwonili i w końcu im się udało przez jakiś portal "euro karta" mnie zainkasować Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
do kolegi dzwonili dziś z lapkiem Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co by nie powiedzieć, konklawe było krótkie i klawe Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
determinacja, systematyka, stopień organizacji godny podziwu, pełna profeska
na pewno nigdy nie wejdę w paradę na tej niwie konkursowej Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a miała być to taka niewinna zajawka:)
nie ma co się gotować,
bo z nerwów można się zaczerwienić jak purpurat,
a jak nie daj boże, pójdzie uszami siwy dym, to już będzie po zawodach... rozstrzygnięcie gotowe! Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sorki, nie napisałem, że nie dotyczy płci pięknej Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może jest trochę niszowy, ale może kogoś z forum akurat zainteresuje Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale żeby zakończyć posta optymistycznie: mój synek jak ogląda gazetki sklepowe, jak mu się coś spodoba to nie mówi: "Tata kupi!" tylko "Tata wygra!"
(dobrze, że nie param się kradzieżą, bo już wiem co by mówił...) Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie kasa mnie w tej sprawie boli, ale czas, bo jak tej wiosny nie zacznę robót, to będę mógł dopiero zrobić to nastepnej wiosny, co mi jednak komplikuje życie Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a propos urzędówm mi się zdawało, że o urzedach wiem sporo, bo często tam zawodowo sprawy przepycham, i raczej wydawało mi się, że nic mnie nie zaskoczy, aż tu dowiedziałem się, że możliwa jest sytacja, w której nie dostanie się pozwolenia na budowę, bo jeden z właścicieli działki sasiedniej nie żyje, a w zwiazku z czym nie można go skutecznie powiadomić o zamiarze budowy, i pozostaje tylko założyć sprawę spadkową sąsiadom (za swoje pieniądze), wtedy jak już się ureguluje czyje co je, urząd bedzie mógł dostarczyć zaintersesowanym pocztę, a ja dostanę pozwolenie, fajnie Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
też jeszcze dwóch sztuk nie dostałem Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pewnie ten kuzyn miał jakiś niezły burdel na stancji, w sensie dosłownym, a może nawet i w przenośni, ot co! Wyświetl w wątku >>