Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
trebor1
Postów 1497
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tu jest moja stopka, więc ostrożnie by nie nadeptać na odcisk
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
u mnie też działa poprawnie na jednym, koncie a na drugim ni hu,hu... Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ze swojego konta nie mam problemu z tym, ale od siorki z konta nie idzie, choć wszystko robimy tak samo, nie wskakuje formularz knkursowy (choć robimy to na tym samym kompie),
odrazu uprzedzę pierwsza myśl : lubię to jest wciśnięte
może jest jakaś blokada profilu na fejsie, która uznaje to za rodzaj spamu? albo tez co , nie mam pomysłu Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ktoś zaraz na pewno zauważy,że jest taka piosenka Andrusa:
piłem w Spale, spałem w Pile...
i że stąd ta inspiracja:) Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czy wpisy konkursowe się gdzieś publikują?
mam nadzieję, że to nie jest jeden z tych konków, gdzie moje odpowiedzi oglądają moi "znajomi", i se myślą ale czub, co on jakieś wypisuje wiersze... drugi Matejko się znalazł
ja wiem, że fejs to fajny "kanał" reklamy, ale nie "Lubię to" w kokursach Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
akurat na kodzie kreskowym, także kodu nie czytnik nie łapał, a z szeregu cyferek pod kodem brakowało dwóch ,
ale poprzez analogię z innego bonu wpisała mi kasjerka brakujące cyfry i poszło,
niniejszym przyznaję tej Pani tytuł: Kasierki Biedronki Roku 2013 !
już jej wróżę świetlaną karierę, zobaczycie jeszcze tłumy będą się do niej ustawiały w kolejce... Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na jakiej stronie jest dostępny regulamin? Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ile wychodzi najtańszy zestaw czegokolwiek, na konkurs Finisha w leclercu? i co to jest? Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja zdecydowanie nie lubię, jak są publikowane wyniki w postaci pełnego wglądu do wygranych haseł,
to takie prostytuowanie swoich pomysłów za marne 100pln, a przecież każdy ma swoich parę patentów, wytrychów słownych, które służą, wiele lat, w wielu konkursach! a tu nagle stają się własnością wszystkich... Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poniedziałek - niedziela czy może
niedziela - sobota ?
Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a to pies mu mordkę lizał! Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
aż 50!, qcze taki pies to potrafi zawstydzić
ja też rozpoznaję parę:
zostaw! to na jutro na obiad
leż! najlepiej i nic nie rób
Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
psa to jeszcze by się dało, ale że faceta, to na to moje drogie nie liczcie, psia jego mać Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
już się do niego przyzwyczaiłem i stał się mi pomocny!
a może ta aplikacja stała się teraz płatna? w takim razie pytam jaki jest abonament?
dalej nie mam kalendarza w Firefoxie, a jak otworze e-konki w Explorerze to jest, ktoś może wie dlaczego? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja to sobie ze swojego paragonu weki zrobię
moje mugolstwo konkursowe jest już nie tylko postępujące, ale wręcz galopujące! Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a tam i z jednym i z drugim czekam od "ded lajnu" Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1497
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli jeden z tych panów, bedzię się nazywał Pan Tarhei,
to na pewno coś się ruszy i będzie Pani zadowolona:)
Wyświetl w wątku >>