Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika trebor1

trebor1

#6446583 Napisano: 28.12.2017 21:50:21 w Dziś cieszę się z.....
dwaburekoty napisał(a):

Chyba każda kobieta by się z tego ucieszyła. Po 10 dniach bez sprawdzania masy ciała, świątecznym obżarstwie i w ciuchach stanęłam dzisiaj na wadze. A tam niespodzianka.... -2kg od ostatniego sprawdzania.  emotka

... że się odważyłaś! Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6446358 Napisano: 28.12.2017 12:17:09 w Czy informują/ informowali?

trebor1

#6446227 Napisano: 27.12.2017 22:27:10 w Popraw sobie humor...
Monika11 napisał(a):

Otwieramy w święta Stocka- i mówię do męża, chyba coś nie tak jest z tą wódką , bąbelki lecą ,jak z wody mineralnej -a tu zonk WÓDKA GAZOWANA emotka  Chyba do tyłu człowiek jest z takimi nowościami emotka )

a to już chyba wcześniej była, bo się mówiło, że gość na gazie jest... albo : ale żeśmy ze szwagrem przygazowali... lub też w mediach: zatrzymano kierowcę na podwójnym gazie... czyli zrobiony (nomem omen) w sztok Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6443151 Napisano: 17.12.2017 12:03:43 w Paragony na trwające konkursy
zlecę zakup na konkurs w ITM - "Odpocznij z rodziną przed Świętami" (columbit)
w zamian zrobię ekwiwalentne zakupy na inne konkursy Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6440540 Napisano: 11.12.2017 21:45:24 w Popraw sobie humor...
asantesana napisał(a):

trebor1 napisał(a):

bruce napisał(a):

A wydawałoby się, że gość wybierze muzykę chodnikową... emotka

Najwyraźniej chciał posłuchać alternatywnych płyt, ale coś go ciągnęło do Bajora emotka  

tak naprawdę daję sobie głowę uciąć, że o nie Bajora tu idzie, gość lubi wydawnictwa zacnej wytwórni płytowej Asfalt Records
www.asfalt.pl/
polecam emotka
Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6440535 Napisano: 11.12.2017 21:38:44 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

Zagadka (hasło do krzyżówki): Co oddziela głowę od reszty ciała? emotka emotka

Odpowiedź "szyja" nie pasuje emotka (wyszło po wpisaniu reszty haseł): TOPÓR emotka

a głowę bym dał, że szyja! jak to się można naciąć?! Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6440531 Napisano: 11.12.2017 21:36:13 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

A wydawałoby się, że gość wybierze muzykę chodnikową... emotka Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6439954 Napisano: 10.12.2017 22:11:52 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja mama wyprała mi w pralce mój zimowy płaszcz.Jednak ja uznałam,że jest nadal brudny, więc za radą siostry zaniosłam go do pralni, na co moja mama stwierdziła,że czemu z nią tego wcześniej nie uzgodniłam,tylko zapłaciłam 49 zł za czyszczenie i wydaję niepotrzebnie pieniądze emotka  No tak, tylko że płaszczyk kupiłam kilka lat temu za wygrany bon z konkursu Bobovita, więc nie wydałam na niego jakby własnych pieniędzy, a na pralnię z kolei też nie dała mi mama emotka

zwykły terror rodzicielski pod płaszczykiem oszczędności Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6439527 Napisano: 09.12.2017 14:09:25 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

lager napisał(a):

Powinieneś wygrywać wszystkie konkursy w których bierzesz udział emotka

Protestuję! emotka Nie może to być! emotka

Zgadzam się z Joan, nie może być na to zgody! Tak jak ona uważam, że powinienem wygrywać również w tych w których nie brałem udziału emotka   Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6439146 Napisano: 08.12.2017 14:06:18 w Wkurza mnie...
lager napisał(a):

trebor1 napisał(a):

cb656 napisał(a):

superloser napisał(a):

I czy tu jest tyle naiwniaków,  co wymieniają sie kilkoma paragonami - a pozniej  dokladaja 5,2zl za kazdy polecony. Moze tonormalnosc. 

A Kody z wymiany do CinemaCity,  Łukasz z Poznania użył w kinie w Poznaniu, na film "Miedzy nami góry" dnia 30 listopada 2017. 

ależ Panowie! Apeluję do waszej empatii i wrażliwości. Musimy wykazywać więcej wobec siebie zrozumienia, bo inaczej wyrosną "Miedzy nami góry" nieporozumień i wynikną z tego jakieś sKODY, czyż nie lepiej dążyć do wzajemnego zrozumienia i Poznania? emotka

Powinieneś wygrywać wszystkie konkursy w których bierzesz udział emotka

lager wprawdzie umawialiśmy się za na jakąś formę odpłatności, za pochlebny wpis o mnie, ale zrobiłeś to w taki przerysowany i mało subtelny sposób, że na pewno wszyscy się zorientowali... Mając na  uwagę powyższe czuję się zwolniony z obowiązku wypłacenia wspomnianej gratyfikacji emotka Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6438875 Napisano: 07.12.2017 23:18:16 w Wkurza mnie...
ja tu o poznaniu... a tu raczej świnoujście  emotka

Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6438871 Napisano: 07.12.2017 23:07:20 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

superloser napisał(a):

I czy tu jest tyle naiwniaków,  co wymieniają sie kilkoma paragonami - a pozniej  dokladaja 5,2zl za kazdy polecony. Moze tonormalnosc. 

A Kody z wymiany do CinemaCity,  Łukasz z Poznania użył w kinie w Poznaniu, na film "Miedzy nami góry" dnia 30 listopada 2017. 

ależ Panowie! Apeluję do waszej empatii i wrażliwości. Musimy wykazywać więcej wobec siebie zrozumienia, bo inaczej wyrosną "Miedzy nami góry" nieporozumień i wynikną z tego jakieś sKODY, czyż nie lepiej dążyć do wzajemnego zrozumienia i Poznania? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6438272 Napisano: 07.12.2017 00:30:21 w Wkurza mnie...
luzak napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie Radna i te ciągłe zmiany regulaminu. Aż mam ochotę wysmarować obszerne pismo do sponsora opisujące te ich praktyki... tylko po co? Skoro sponsor i tak będzie miał to w nosie i rzuci im kolejne zlecenia.

no właśnie,wkurzyłam się i to baaaaardzo. Wczoraj zabrałam się za konkurs wedel, bo miałam zapisane,że do 6 grudnia, wchodzę na stronę, a tam do 10.12, w regulaminie też, no to mówię przedłużyli, więc mam jeszcze czas, napiszę później.Dzisiaj 23.45, a może coś tam sklecę na ten konkurs, otwieram a tam data do 6.12. Noż kurde nie lubię, jak ktoś ze mnie robi idiotę, a zwidów wczoraj nie miałam,oni robią sobie co chcą. No i napisałam w 5 minut jakiegoś gniota

u mnie to samo nawet godzina się zgadza, jak do pisania przysiadłem:) tylko, że ja już koło 23:00 zobaczyłem, że datę zmienni i zamiast się rzucić do pisania, to myślałem, że już po ptokach i że 07.12 już jest! a to dlatego, że e u syna w przedszkolu już 05.12 był Mikołaj, więc mi się te mikołajki trochę ciągnął,  gdybym złapał tego Mikołaja to bym mu ukręcił wora emotka Wyświetl w wątku >>
1 luzak 0

trebor1

#6437020 Napisano: 04.12.2017 22:45:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Ktoś słuchał co dziś wygrało autko z allegro?

rowerek stacjonarny. Żona ma satsfakcję, dziecko wieszak na ubranie a kod bawi się pedałami

trochę politycznie to zajechało...
ale to nie kodzie, ale było coś o kocie, a pedałami to się zabawiał zdaje się pies (bo w odróżnieniu od psów na baby, ten był najwidoczniej na chłopy)
ogólnie na tle wcześniejszych wyróżnionych, to nawet fajne było, jeśli kto ktoś stąd to gratuluję Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6437017 Napisano: 04.12.2017 22:39:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ace napisał(a):

Nigdy tak nie kupowałam, ale właśnie widziałąm że jest taka opcja. A już od dłuższego czasu chiałąm wziąć udział w tym konku, ale teraz jestem na takim etapie, że w ogóle niczego nie potrzebuje (totalnie nic mi nie przychodzi do głowy (prezenty na święta też już mam od 2 miesięcy emotka ). A tak może coś uciułam emotka

jakby co służę pozycjami z mojej listy z  listu do Mikołaja emotka   nie ma co na siłę wymyślać  w ostatniej chwili, na chybcika, jak tu rysuje się możliwość zrobienia takiej a la "szlachetnej paczki"  dla konkursowej sieroty emotka Wyświetl w wątku >>
2 ace, 1mariusz 0

trebor1

#6436695 Napisano: 04.12.2017 13:03:02 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

trebor1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tylko z WC okno jest na niego i jak siedzę w kibelku i patrzę to tak dziwie i szybko uciekam

spoko, dla mnie nic w tym dziwnego? że się w WC ptaka widzi emotka

emotka gorzej, jak odkrywasz, że ptak gapi się też na Ciebie emotka A już szczytem jest, jak ze sobą rozmawiacie emotka

jak gada, to jest to z pewnością bialy kruk, chyba ze głupoty wtedy to zwykły głuPTAK emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6436540 Napisano: 04.12.2017 00:18:54 w Dziś cieszę się z.....
pioge7 napisał(a):

Aż zazdroszczę. Do mnie przylatują na pewno wróble i sikorki, teraz ten osobnik dzięcioł. Innych nie widuje. Albo nie znam. Ale akurat mam karmnik ustawiony że tylko z WC okno jest na niego i jak siedzę w kibelku i patrzę to tak dziwie i szybko uciekam emotka  ale fakt faktem... ślicznie to wygkąda. emotka   

spoko, dla mnie nic w tym dziwnego? że się w WC ptaka widzi emotka Wyświetl w wątku >>

trebor1

#6436537 Napisano: 04.12.2017 00:10:22 w Dziś cieszę się z.....
pioge7 napisał(a):

Fajeczka- moje cyfry
kółeczko- wylosowane
niby 2 ale cieszy że coraz bliżej szósteczki emotka

...ach,  ta przeklęta numerologia! diabli wiedzą dlaczego akurat szósteczki... emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

trebor1

#6436536 Napisano: 04.12.2017 00:02:37 w Dziś cieszę się z.....
barszcz napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dziś cieszę się, że taki oto koleżka zawitał pod mój karmnik. Oprócz sikorek i wróbelków przyszedł czas na podziwianie innych okazów szukających pokarmu. Wie ktoś może co to za ptak? Możliwe że gil?

To jest dokładnie dzięcioł duży:-)

choć w temacie ornitologicznym jestem zielony,
to kiedyś na moje podwórko zawitał Zielony,
Dzięcioł Zielony Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6431983 Napisano: 23.11.2017 00:59:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
coccinelle napisał(a):

Allegro: a dziś wygrała myjka do okien i mąż, który sprząta za żonę. emotka

dobry sposób:)  kiedyś to się sprzątało też pod dywan Wyświetl w wątku >>