Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scofield

scofield

#5830336 Napisano: 26.02.2014 13:51:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

A jak się kupi raz to można posłać więcej zgłoszeń? czy jeden paragon=jedno zgłoszenie?

1 edycja jedno zgloszenie, analogicznie od ktorego tygodnia zacznie sie gre o tyle mniej szans sie ma ... Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5830333 Napisano: 26.02.2014 13:45:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

mgrzel napisał(a):

tulipanka napisał(a):

aga67 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Widzę wyniki z PS3, kto od Nas został właścicielem Citroena??
Komu można gratulować??

Niestety,nie mnie emotka tylko subskrypcja.Ciekawa jestem ile było zgłoszeń. emotka

Nieraz wygrywałam w dość poważnych konkursach fotograficznych, byłam przekonana że ze zgłoszeniem wspięłam się na wyżyny własnej inwencji. Nie liczyłam na auto, bo wiadomo że tak łatwo nie ma, ale ogólnie na COŚ. a tu taki klops, nawet subskrypcji emotka Ciężki konkurs...

Ja też zrealizowałam pomysł i wydawało mi się, że dałam z siebie wszystko a tu WIELKIE NIC... No nic nadal jesteśmy w grze, więc trzeba uruchomić mózgownicę emotka

Z tego co ludzie piszą to ten konkurs ma masakryczną popularność wsród fanów ps3. A myślałam, że jestem w mniejszości emotka

hehe ja tez myslalem ze cos fajnego wyszlo a tu nic emotka a swoja droga zdjecie + opis wysylaliscie czy linki do youtuba itp ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5821677 Napisano: 10.02.2014 21:06:10 w Paragony
kupie paragon kaufland 39-400 Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5754487 Napisano: 14.10.2013 14:30:50 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

scofield napisał(a):

Monika11 napisał(a):

szakal007 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

szakal007 napisał(a):

Jak rezerwa to dzwonią czy es?

dzwonią emotka

ooo emotka a jaki początek numeru?

566 540 729 emotka

Monika widzisz synek bedzie mial rower, a tak sie bałas emotka

a nie -ja napisałam tylko bo ktoś się pytał czy z rezerwy dzwonią czy sms-ki i widziałam wpis -niestety emotka synek nie ma rowerka ,ale przyjął to dzielnie na klatę emotka choć łezki w oczkach były emotka

no to moze jeszcze zadzwonia i sie ucieszy emotka powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5754479 Napisano: 14.10.2013 14:24:23 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

szakal007 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

szakal007 napisał(a):

Jak rezerwa to dzwonią czy es?

dzwonią emotka

ooo emotka a jaki początek numeru?

566 540 729 emotka

Monika widzisz synek bedzie mial rower, a tak sie bałas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5753282 Napisano: 11.10.2013 11:59:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ekuc2 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

krzych88 napisał(a):

Czy kupując Kit-Katy w Biedronce bierzecie udział konkursie? Na opakowaniu widnieje 40g, a na paragonie 41g emotka
Chyba nie ma w ogóle kitkatów o takiej masie...

ja taki paragon odesłałam do weryfikacji, jak przejdzie pozytywnie to dam znać emotka

wiadomo że to nie wasza wina to co jest napisane na paragonie a przecież nie ma kit katów 41g niech biedronkę naprostują i tyle
wg mnie nie powinno być problemu emotka

nie ma problemu, odp mi na maila ze akceptuja paragon + opakowanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5747947 Napisano: 02.10.2013 16:50:25 w Kaufland konkursy
0 0

scofield

#5747241 Napisano: 01.10.2013 18:52:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
patelnia wygrana w połowie września emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5744385 Napisano: 26.09.2013 16:36:17 w TESCO konkursy
anialistopad napisał(a):

lecą smski z hochlanda mam 100 ,ale nie wiem z jakiego dnia

gratki emotka ile znaków liczyły wasze smsy z tekstem konkursowym?
Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5739004 Napisano: 17.09.2013 18:15:30 w Kaufland konkursy
noever napisał(a):

A na konkurs z bmx'em jest jakieś ograniczenie znakowe? Bo jak próbuje wysłać zgłoszenie wyskakuje mi błąd.

sproboj napisac bez apostrofa np w bmx'ie Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5730811 Napisano: 04.09.2013 21:37:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
szprotka napisał(a):

a to jeszcze kilka słów o pascalu:
http://www.wykop....skiego-hasla-z-2012/

3 grosze co do Pascala .....

----------------

Witam,
mam dość nietypową sprawę, a nie jestem w stanie rozstrzygnąć czy zapis w regulaminie konkursu dotyczący roztrzygnięcia i jego wyników jest zgodny z prawem. Mianowicie czy zablokowanie możliwości zgłaszania reklamacji do wyników ogólnopolskiej akcji jest możliwe ?

http://www.pascal...yprawa/regulamin.pdf

7.1. Wszelkie reklamacje dotyczące sposobu przeprowadzenia niniejszego Konkursu Uczestnicy mogą zgłaszać na piśmie na adres Organizatora, listem poleconym, w czasie trwania Konkursu, jednakże nie później niż do dnia 30.08.2013 r. O zachowaniu terminu
do wniesienia reklamacji decyduje data jej otrzymania przez Organizatora.

Wyniki organizator opublikował po upływie terminu reklamacji tym samym zablokował możliwość złożenia reklamacji do roztrzygnięcia konkursu.

Opisane również jest to na stronie: http://www.wykop....skiego-hasla-z-2012/

Prosiłbym o poradę.

Z poważaniem,
......

------ ODP ----

Szanowny Panie

Klauzula ma charakter klauzuli niedozwolonej, a jednocześnie z tego faktu nie wynika nic korzystnego dla konsumentów. Reklamacja to przedsądowe wezwanie do spełnienia roszczeń i jako postępowanie przedsądowe w wielu przypadkach nie jest uregulowane ani co ważniejsze, wymagane, choć są też wyjątki. Przykładowo, żeby wystąpić do sądu z roszczeniami przeciwko operatorowi telekomunikacyjnemu, należy wyczerpać drogę postępowania reklamacyjnego. W przypadku konkursów takiego wymogu na konsumenta nie nałożono. Stąd też uregulowanie postępowania reklamacyjnego jest fakultatywne. Postanowienie można zakwestionować jedynie przed sądem ale jego zakwestionowanie tego postanowienia prawdopodobnie niewiele by dało jego uczestnikom. Fakt, iż można złożyć reklamację i oczekiwać jej rozpatrzenia nie oznacza, iż ktoś zagwarantuje jej pozytywne rozpatrzenie. Zatem, jest bardzo prawdopodobne, iż po zakwestionowaniu tego postanowienia, organizator przyjąłby wszystkie reklamacje a następnie wszystkie automatycznie odrzucił, co z kolei zmusiłoby uczestników do rozważenia wystąpienia na drogę sądową czyli mielibyśmy do czynienia z powrotem do sytuacji, w której uczestnicy znajdują się obecnie. Dlatego zamiast zastanawiać się czy można złożyć reklamację, która i tak z wysokim prawdopodobieństwem zostałaby odrzucona, należy rozważyć skierowanie sprawy na drogę sądową.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z poważaniem
....
Konsumenckie Centrum E-porad
....
Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5729118 Napisano: 02.09.2013 15:16:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
kabaret sie robi z tego konkursu hehe Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5729052 Napisano: 02.09.2013 14:06:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
hehe najsmieszniejsze jest to ze miesiac mieli na wybranie kreatywnych hasel emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5729022 Napisano: 02.09.2013 13:40:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
eciepecie napisał(a):

kalka napisał(a):

ashley878 napisał(a):

....Dlaczego jeden za to (samo) hasło dostał książki a jeden auto?

Miało być oryginalne, a skoro wymyśliło je więcej osób, to chyba straciło już na oryginalności.
Zresztą jedno z moich było prawie identyczne, a nie dostało nawet książek.

Pewnie było SKALKOWANE z innego emotka

http://www.pascal...;state=2&id=1727

Pascal - podróż w najlepszym wydaniu

Pascal. Wakacje w najlepszym wydaniu

w przyszłym konkursie wyśle Pascal - przygoda w najlepszym wydaniu : emotka emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5727019 Napisano: 29.08.2013 07:16:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

a jeszcze ciekawsza odpowiedź Roberta Ch. na ten post

no tak ;] a marzylem o Bora Bora ehhhh emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5727017 Napisano: 29.08.2013 06:59:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
https://www.faceb...faelloPolska?fref=ts

post Jaroslaw Przyslupski z wczoraj - ciekawa teoria emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5723341 Napisano: 21.08.2013 22:49:22 w Biedronka
dede napisał(a):

anava napisał(a):

dede napisał(a):

Jak wysyłacie pracę na konk Disneya? Można poleconym?

chyba można

A wysyłał ktoś poleconym i wygrał? Pamiętam że kiedyś było w regulaminie że listem zwykłym ale teraz nie ma takiego zapisu
Pytam ponieważ wolałabym wysłać poleconym Praca jest wypukła i obawiam się że poczta może odpuścić sobie jej dostarczenie ze względu na niewygodne wymiary

paczki odbieraja, mam potwierdzenie ze odebrali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5711904 Napisano: 02.08.2013 13:40:03 w Biedronka
usmiech napisał(a):

zubi napisał(a):

usmiech napisał(a):

Jaki kurier wozi kosze piknikowe z konkursu "przy jednym stole"?

DPD emotka

Dzięki. A dostaliście SMS-y o nadaniu przesyłki (jak w Hortexie)?

nie, ale kurier dzwoni emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5692956 Napisano: 08.07.2013 12:46:41 w RMF
no Ewka mnie nie zawiodla, poszlo jakos tylko tak duzo klikania bylo Wyświetl w wątku >>
0 0

scofield

#5692932 Napisano: 08.07.2013 12:40:11 w RMF
no to jeszcze Ewa i lecimy z runda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0