Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
barcza
Postów 1729
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolo daty po prawej stronie maszs nr 1 to zakup a drugi w kolejnosci to ten nr na kodzie z pargonu wiec takie musisz miec a minuta moze byc roznicy zalezy jak kupowales a te dwa nr musisz miec w kolejnosci Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Faktycznie dopiero teraz doczytalam ze zaraz po losowaniu powinn wysylac ski a mzoe nikt z forum nie trafił tylko to dziwne Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z Lidla to chyba maja dzwonic a nie ski wysylac pewnie juz do wygranych dzwonili Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak jest wpisany i zawsze nr kasowe sa za soba i godzina ta sama nabita na pargonie i kodzie dlatego sadze ze paragon z innego sklepu i z dnia nie bedzie dobry w pzrypadku wygranej Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konek jest od dzisiaj
jezeli ktos wygrala w intermarche te srodki czystosci za 100zl to wlasnie dostarczyl kurier Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedy informuja o wygranej Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko tam sie wpisywalo nr paragonu Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ze smolara Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie z tego oshee maja w domu tylko z wczesniejszego , ten jest z oshee witamin Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem ale dzwonia z Bref henkel intermarche Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie tez zadzwoniła mila Pani Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie tez nie, ale mogli juz do kogos dzwonic dlatego pytam Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszce najlepszy byl Pan z konka nie slysząlm telefonku jak zobaczylam po okolo godzinie dzwonie a Pan ze on z rowerm z oshee i dzwonil ale nie odebralam a na pytanie kiedy byl odpowiedizal ze o 16 wiec inforuje milego Pana ze od 15.10 jestem w domku i nie bylo nikogo a on zaczął sie mieszac i mówi ,ze w domku nie byl tylko ulice dalej stal kolo sklepu Intermarche i tylko dzwonil / ma pzryjechac jutro normalnie szok Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie listy nie ma a na Pytanie z kasy gdzie wyniki z laptakmi to powiedizla o jaki konek mi chodzi- u kierwniczki nie bylam bo jej brak brak byla rano Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tutaj masz rację Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
JUz chyba nie mamay co czekac bo jak dobrze pamiętam to zgodnie z regulaminem powinni dzwonic do 27, więc pewnie już pozamiatane Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie tak samo a jeszce oszukuja gdzy w ostatnimdni konkursu wymoglam urne pzed samym zamknieciem i dalam 2 kupony /na sklep byly 3 i nikt juz nie dał bo skelp zamknely mialam 1 nagrode / pozostale musialay dla swoich znajomych dac juz po zamnknięciu sklepu.
wiec tutaj do laptow to nie mamy szans beda dla swoich jak mozna tak przygotowac konek ,zeby Panie kasjerki wybieraly hasla
Wiadomo ,ze dadza znajomym
Wyświetl w wątku >>