Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
barcza
Postów 1729
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prasowalnice nie prostownice tak jest w regulaminie Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj w tego 2 lata to ja wierze , wierze tak jak że swistak siedzi i zawija w sreberka Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wtedy była promocja a teraz jest normalnie Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam tak samo kody wyslane w 1 tygodniu tylko 1 potwierdzenie dzwoniłam zgodnie z sugestiamy na infolinie oczywiscie miła Pni wziela dane telefon i miałam miec potwierdzenia dostac i od 10 dni cisza Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tym miejsem zamiszkania to chyba przesada a jak ktos mieszka w malym miescie i nie ma sklepow konkursowych i specjalnie jezdzi do mista gdzie sa to co zabronia mu grac bzdura.
Nieraz sama jade ponad 100 km za paragonem na konek i co jak wygram to mi nie dadza nagrody Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z Intermarche z sokow były jakies ski czy telefony Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziekuje pewnie jakas pomyłka z Gdańska nie znam nikogo Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mozna wiedziec gdzie jest ta lista jakis link Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zobaczymy bo ja mam w erze tela i 1 kod poteiwrdzili a drugi nie macie do nich namiar jakis i dziękuje za odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Intermarche
- Lidl
-Rossmann
wysyłam tylko list polecony priorytet lub sam polecony /Zeby miec potwierdzenie ,że został wyslany/ Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIC nie zmienili bo to nie jest konkurs na Hasla tylko loteria na 13 -lecie tam tylko daje sie kupon i adres wiec musi losowanko byc Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla kogo widmo to widmo a napewno nie dla znajomych z agencji Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to samo tylko słodyczy brak , macie tak samo Wyświetl w wątku >>
barcza