Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
barcza
Postów 1729
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dostałam taki starterek Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co to za konek na stacji Shell pepsi Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuje bardzo za odpowiedz Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tam wpisujesz nr paragonu wiec musisz sie zmiescic w 1 sku Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram tlumaczycie sie komus kto jest na forum kilka dni po co Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maja jeszcze czas chyba 14 dni roboczych od zakonczenia konkursu a konkurs do 14.08.2011 trwał. Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nikt chyba nie pisal ale nie jest to jednoznaczne z tym ,ze konkursu nie rozwiazali moze rozwiazany tylko nikt nie pisze o wygranej. Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie sa 3 ABC i nie pisze na pargonach ze ABC tylko wlasciciel musisz miec tylko ten sklep w spisie ze jest ABC Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie sa 3 ABC i nie pisze na pargonach ze ABC tylko wlasciciel musisz miec tylko ten sklep w spisie ze jest ABC Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawiozłam mojej babci i dziadziowi to chyba lepsze niż psioczyc ze kwiaty zaraz zwiedły a ja wolalabym wino kazdy robi jak chce Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja uważam ze jakikolwiek dopisek nie jest stosowny jezeli ktos chce ucieszyc dzici z domu dziecka albo koty i psy niech kupi z kaski z wesela a mi niech pozostawi wybor czy chce kwiaty czy wino dac . Co do kwiatow to dostalismy duzo od kazdego gosia były piekne czesc zostawilismy w kosciele czesc zawiezlismy na cmentarz do bliskich a reszte zabralismy do domku zeby nas ciszyly swoim pieknem bo po to one są. Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Godzine temu z ukrytego/ nie Warka bo nie grałam / Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlaczego mam pisac na pw Cudaczek nie pisal na pw prawda tylko tu na forum i w tym Topie Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlaczego to jest TOP wkurza mnie a mnie wkurza Cudaczek i jego wpis więc mozna pisac .
Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cudaczek jeszcze jedno na 100 procent twój tatus za tą kawke nie placi z własnej kieszeni bo zakupy to Sekretariatu daje sie w koszty reprezentacji firmy wiec jest gratis Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jaka kradzież pracując w normalnej dużej firmie jest kawa za darmo taka o której piszesz ekspres stoi i każdy robi i pije ile chce.
Co do zapłaty to napwno tyle wypracowuje i pewnie ma dużo pracy i za darmo tatus jej nie daje kaski. Zalamałam sie Twoim postem tatusiowi powiedziec ze ktoś zabrał kawe do domu szok
Chyba ty nie pracujesz i nie znasz reali w pracy dodam ze nie tylko mamy kawe ale herbate wode cukier za darmo .
Wyświetl w wątku >>