Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
barcza
Postów 1729
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje juz dzwonila Pani Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki a dzwonia jeszcze raz Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podbijam tez miłam taki dzisiaj Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wscieky i to nie było pytanie do Ciebie nie interesuje mnie co robisz tylko pisz tam gdzie masz wyznaczona stronke Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ty nie szukasz paragonow chyba tylko nr tela z wygranymi bo jak dobrze rozumie to ty masz paragony a szukasz wygranych
to idz do topu ktory jest do tego przeznaczony
kapewu Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlaczego Wsciekly nie dostaje karniaka za wpisy w topie paragony np dzisiaj
Szukam nadprogramowych wygranych Palmolive Leclerc
Prosba skierowana jest do osob bez paragonow
Podanie danych w rozmowie telefonicznej z agencja nie stanowi problemu
to top do wymiany paragonow tak a nie do szukania wygraych moim zdaniem powinien za takie wpisy dostawac karnikai jest top pomocy albo oddam za darmo i niech tam pisze Wsciekly o pomoc w nadprogramowych wygranych wszyscy jestesmy chyba rowni ja dostalam karniaka kiedys tylko ze w topie MDW pogratulowalam wygranej
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ma tylko tego czesto nie robi
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
troche to dziwne bo akurat na kalosze z tej firmy kurierzy wcale nie jada do danej osoby tylko dzwonia mialam 3 kalosze/inne miasta/ 1 moje 2 dla znajomych na moje telefony i co wszyscy dzwonili na fonki czy jestem w domku jak tak to podjada i dopiero jak sie dodzwonili to jechali wiec podalm im nr fona do kuriera zadzwonili i dopiero podjechal do nich z kaloszami
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Własnie corka twierdzi ze sie tam zarejestrowala ale nic nie pobierała od nich
czyli nic nie mam robic tak
czy mozna zlikwidowac poczte na gazecie Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
naszą usługę i do dnia dzisiejszego jeszcze niezostała ona należycie opłacona.
Z uwagi na to, że poprzez rejestrację na stronie zawarła Pani z nami umowęo świadczenie usług Usenet na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku oświadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204), doręczamyPani niniejsze wezwanie do zapłaty.
Jednocześnie informujemy, iż dalszy brak uiszczenia należnej kwoty możespowodować poważne konsekwencje prawne. Następstwem wszczęcia przez nasprzeciwko Pani stosownych czynności prawnych mających na celu wyegzekwowanienależności wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopy procentowejkredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego za każdy dzień opóźnienia -będą dodatkowe koszty postępowania windykacyjnego, sądowego a następniekomorniczego.
W stosunku do osób uchylających się od terminowej zapłaty możliwe sąnastępujące kroki prawne:
- przekazanie sprawy profesjonalnej firmie windykacyjnej,
- przekazanie sprawy profesjonalnej kancelarii prawnej,
- postępowanie sądowe,
- komornicza egzekucja należności,
- Wpis do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, który wiązać się może m.in.z odmową udzielenia kredytu lub leasingu a nawet całkowitą utratąwiarygodności w kontaktach handlowych.
Jednocześnie pragniemy przypomnieć, iż świadczenie Usług Usenet w ramachBezpłatnego Testowania powoduje obciążenie zasobów wykorzystywanych,w szczególności infrastruktury dostawcy sieci Usenet. Nieuzasadnione obciążenieZasobów Angażowanych, w szczególności poprzez niewykonanie lub nienależytewykonanie zobowiązania stanowi szkodę wyrządzoną Usługodawcy i podlega karzeumownej w wysokości stanowiącej wyrażoną w złotych polskich, równowartość100 dolarów amerykańskich, wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopyprocentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego.
W związku z tym wzywamy Panią do dobrowolnej zapłaty należnej kwoty w wysokości94,80 PLN w ciągu 5 dni od dnia otrzymania niniejszej
CO to jest mam to płacić Wyświetl w wątku >>
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie dostałam nic
barcza
Postów 1729
Punkty karne 0
Konkursy dodane