Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#5411485 Napisano: 21.10.2012 09:10:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w soboty i niedziele są wyniki z 3bit emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5399940 Napisano: 12.10.2012 03:36:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mightyb napisał(a):

barcza napisał(a):

czy z BONDA mozne wygrac 2 osoby w danym gospodarstwie czy nie bo zapis w regulaminie jest niejasny - i do ktorej godziny dzwonią emotka emotka

Jeden Uczestnik ma prawo otrzymać tylko jedną Nagrodę Dzienną, jedną Nagrodę Tygodniową.
Jeden Uczestnik może wygrać zarówno Nagrodę Dzienną, Nagrodę Tygodniową i Nagrodę Finałową.
Wyłanianie Laureatów Nagród nastąpi w ciągu tygodnia od zakończenia Konkursu.
Laureatami Konkursu nie mogą być jednocześnie krewni i powinowaci do drugiego stopnia powinowactwa ani inne osoby zameldowane pod tym samym adresem lub przebywający pod tym samym adresem.

czyli 1 na gospodarstwo a nie na osobe i tak myslalam dziekuje bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5399866 Napisano: 12.10.2012 03:08:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy z BONDA mozne wygrac 2 osoby w danym gospodarstwie czy nie bo zapis w regulaminie jest niejasny - i do ktorej godziny dzwonią emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5384478 Napisano: 01.10.2012 03:55:04 w Carrefour konkursy
mam pytanko czy byly juz wyniki z C4 z suszarami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5384456 Napisano: 01.10.2012 03:41:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam pytanko czy z C4 juz informowali /konek z suszarkami / emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5365149 Napisano: 16.09.2012 06:23:44 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

kluseczka napisał(a):

sąsiadka emotka Przez całe wakacje otwierała okno na półpiętrze w naszym bloku, a ja zamykałam, gdyż w domu mam przez to przeciąg, całe drzwi wejściowe mi chodzą i ogólnie mojej rocznej córci takie przewiewy przy wychodzeniu z domu nie służą.
W każdym razie ona otwierała to okno, ja zamykałam - takie prawo każdej z nas. Spoko. Wkurzałam się trochę, ale nie robiłam problemów.
A dziś ta .... , ..., ...., ..., wyciągnęła klamkę z okna i zostawiła otwarte emotka emotka emotka no przecież szlag mnie zaraz trafi emotka emotka emotka
i teraz stoję przed dylematem: iść do niej i zrobić gigant awanturę i kazać jej zwrócić klamkę, bo przecież to jest blok - o klatce schodowej nie może decydować sama emotka

czy skłonić się do jej poziomu i zamknąć okno, wysmarować klejem zamek tak by tą swoją klamkę mogła sobie użyć do ... no wiecie emotka

a dzisiaj są właśnie pierwsze urodziny mojej córci, a mam tak adrenalinę podniesioną przez tą gnidę emotka że całą mnie nosi emotka

Może ona nie wie,że u Ciebie jest przeciąg,więc ją uświadom dlaczego zamykasz emotka U mnie też jest przeciąg ,gdy otwarte okno na półpiętrze,ale nikt nie robi problemów emotka

ja mam to samo sasaideczka mi otwiera okno a u mnie pzreciag ale z tą klameczka to ja chyba pomysl wezme od twojej sąsiadki tylko zamkne wczesniej okienko a kleju tez myslalam mąz podpowiadał tabotem wysmarowac Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5363118 Napisano: 14.09.2012 02:07:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zawodowiec25 napisał(a):

joan napisał(a):

targicola napisał(a):

ziolko napisał(a):

joan genialny pomysł - mam nadzieję, że jakaś agencja to przeczyta i wdroży ten pomysł w życie

skończyłoby się kupowanie paragonów na główne nagrody, tak jak jest teraz, bo by nie było wiadomo, co kto wygrał emotka

kupno-kupnem.ale niektórzy mogliby posprzedawać drukareczki do paragonów,gdyby sprawdzano prawdziwość przesłanego paragonu w sklepie..... emotka

No ba emotka
na pargonie jest nazwa sklepu i NIP i wystarczy wpisac nr NIP do krs i masz kto to jest proste

Zresztą, nie trzeba przecież sprawdzać wszystkich; wystarczy na te grubsze nagrody + 5 innych wyrywkowo. Do mojej mamy często przychodzą klienci z wyblakłymi / uszkodzonymi paragonami sprzed półtora roku i jest problem ze złożeniem reklamacji w serwisie. Wtedy mama idzie do koleżanki i tamta drukuje duplikat paragonu czy coś w tym stylu. Z tym, że nie od ręki, ale sprawdzenie danych w systemie to banalna sprawa.

Joan a w jaki sposób Ty chcesz zweryfikować takie małe sklepiki? Ci co podrabiają paragony , nie podrabiają dużych sieciówek tylko sklep monopolowy typu u Macieja. Zresztą jakiś czas temu forum huczało jak ktoś kupił kasę fiskalną na allegro a później nagle wygrał 2 główne nagrody w losowaniach, cud! A taki organizator co ma zrobić, musiałby osobiście jechać sprawdzić czy taki sklep w ogóle istnieje, a następnie na miejscu zweryfikować paragon, a żaden sklepikarz nie ma obowiązku udostępniania takich danych, bo niby dlaczego?

Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5359496 Napisano: 11.09.2012 06:38:38 w Wkurza mnie...
kundzia87 napisał(a):

a ja wkurzyłam się dzisiaj, gdy mój chrześniak pokazał mi swój tornister szkolny Ważył 19 kg (i to bez stroju do wf)!!
A chrześniak waży 30kg i chodzi do 5 klasy.
Mam ochotę napisać do kogoś w tej sprawie- mam zrobione zdjęcie, ale czy to coś da?!

nic nie zrobisz szkoda nerwow moja w 1 klasie mial 10 kg plecak Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5351818 Napisano: 04.09.2012 03:36:07 w Konkursy ABC
ktos pisal ze dzwonia nastepnego dnia Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5351794 Napisano: 04.09.2012 03:14:40 w Inne mniejsze markety
VIZIR Bialy ski juz byly z tego co losowanie 03.09 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5350654 Napisano: 03.09.2012 03:15:50 w Zakupy na konkursy - usługi
barcza napisał(a):

CZY BEDZIE KTOS W CARREFOURKU NA NESTLE DZISIAJ PW.

dziekuje juz znalazlam Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5350619 Napisano: 03.09.2012 02:47:51 w Zakupy na konkursy - usługi
CZY BEDZIE KTOS W CARREFOURKU NA NESTLE DZISIAJ PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5339003 Napisano: 24.08.2012 09:23:16 w Konkursy ABC
malenka89 napisał(a):

drzemek napisał(a):

wczoraj były smsy

dzięki emotka nie wiem czemu odrazu nie wpadłam na pomysł żeby do Ciebie napisać emotka

gratki emotka ja chyba muszę zmienić fach bo coś mnie moje umiejętności ostatnio opuściły emotka

gratki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5338987 Napisano: 24.08.2012 09:13:16 w Konkursy ABC
malenka89 napisał(a):

barcza napisał(a):

malenka89 napisał(a):

mila napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Szukam kogoś kto wygrał w konkursie Lech w abc, może być na pw emotka

Chyba jeszcze nie było wyników...taką mam przynajmniej nadzieję;)

właśnie ponoć były emotka dlatego szukam czy ktoś wygrał, hehe.

kiedy byly ski czy telefon emotka

oni zawsze eski ślą, ale kiedy to nie wiem.... agencja twierdzi, że laureaci już powiadomieni
emotka

dziwne i nik od nas nie wygrał tam było kilka dziennie nagrod emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5338981 Napisano: 24.08.2012 09:10:43 w Konkursy ABC
malenka89 napisał(a):

mila napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Szukam kogoś kto wygrał w konkursie Lech w abc, może być na pw emotka

Chyba jeszcze nie było wyników...taką mam przynajmniej nadzieję;)

właśnie ponoć były emotka dlatego szukam czy ktoś wygrał, hehe.

kiedy byly ski czy telefon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5335241 Napisano: 21.08.2012 12:00:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aga67 napisał(a):

maa napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

Ni rozumim, poczemu ilość zgłoszeń miałaby mieć znaczenie, przeca liczy się skuteczność emotka

90 sms to prawdziwy dramat emotka

przynajmniej nick jest adekwatny do sytuacji:)

emotka emotka

ktos chyba sobie zartuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5329759 Napisano: 16.08.2012 11:25:34 w Wkurza mnie...
denira napisał(a):

merkana napisał(a):

Dość często się tu ostatnio wpisuję, ale wkurza mnie olewatorskie podejście do konkursów ze strony mojego narzeczonego. Kurczę, sama za swoją kasę kupuję wszystkie produkty promocyjne, wyszukuje konkursy i promocje, wymyślam miliony haseł, a kiedy poprosiłam go o ułożenie wierszyka na konkurs z Arielem (nieważne jakiego, chciałam, żeby się po prostu zaangażował jakoś, albo poudawał), to powiedział, że pracuje i nie ma czasu na pierdoły. A ja niby mam? Zajmuję się domem, dorabiam w polu, a do tego we wrześniu jadę do Holandii, żeby zarobić na swoją część rachunków i żeby nie było, że mnie utrzymuje. Ale jak wygram wycieczkę, to pierwszy żeby ze mną jechać. Podobnie z całym sprzętem RTV i AGD- jest nasz. A żeby chociaż zapytał Słuchaj, jakie masz tam teraz konkursy, zrobię ci zakupy. A w życiu emotka . Dlatego wkurzam się ciągle, że nie wspiera mnie, a dodam, że łeb do pisania ma, bo jest dziennikarzem. emotka Ech, chyba muszę poczekać na dzieci, może one kiedyś pomogą matce wycinać kupony i wysyłać paragony na poczcie emotka emotka

zmień narzeczonego

przed slubem radze spisac intercyze lub zmienic narzeczonego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5317917 Napisano: 07.08.2012 04:07:51 w Carrefour konkursy
yaagatka napisał(a):

wiosenka101 napisał(a):

barcza napisał(a):

Vanish + jaki dowolny produkt emotka

jest juz gazetka emotka
http://www.carref...yjna/katcrf20120807/

fantastycznie moge kupić vanish i Durex <3 emotka zamiast kolejnego odświezacza powietrza

dziekuje Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5317845 Napisano: 07.08.2012 03:19:25 w Carrefour konkursy
beciala napisał(a):

maribog napisał(a):

beciala napisał(a):

maribog napisał(a):

od środy dwa konkursy, vanis i lego.

a możesz napisać coś więcej?

Leniwy ze mnie człowiek ale niech będzie:
Kup vanish + dowolny produkt- 2x wycieczka 5 tyś, 10 x rower, 10 x aparat - organizator Columbit

Kup dowolny produkt Lego hero factory, 3x vaio i 126 x jakaś zabawka - konkurs smsowy , organizator Brandcomm

a jednak doczekałam się emotka emotka
dziękuję emotka

Vanish + jaki dowolny produkt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5292267 Napisano: 18.07.2012 05:07:48 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

barcza napisał(a):

dlaczego mimo zablokowania dostaje spam od GUEST emotka emotka dlaczego za spam nie ma punktów karnych emotka

guest to ogólna nazwa gościa

poza tym to co na pw nie podlega karniakom, chyba, że ktos łamie prawo lub regulamin

tylko ja mam go dawno zablokowanego to dlaczego mam od niego pw.

emotka emotka emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0