Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#5806459 Napisano: 14.01.2014 10:51:36 w Konkursy ABC
fa
zubi napisał(a):

barcza napisał(a):

zibek napisał(a):

petunija1 napisał(a):

zibek napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Dostał już ktos maila z ABC ?

Tak.Dziś. emotka

Z konkursu Spontex? emotka

Milka emotka

ta milka co była do 03.01.2014 emotka

tak, nie do 3 stycznia tylko piątego

ktycznie do 05.01 ale tam chyba mieli dzwonić a nie @ wysyłać Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5805834 Napisano: 13.01.2014 11:15:08 w Konkursy ABC
zibek napisał(a):

petunija1 napisał(a):

zibek napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Dostał już ktos maila z ABC ?

Tak.Dziś. emotka

Z konkursu Spontex? emotka

Milka emotka

ta milka co była do 03.01.2014 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5796104 Napisano: 21.12.2013 14:02:29 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

naprawdę drogo się cenią ci fachowcy.Pozostała część tej kwoty to antywirusy na kompy członków mojej rodziny.Chyba muszę sobie poszukać faceta informatyka albo programistę, to będę miała "usługi informatyczne" gratis emotka emotka

własnie dlatego, że to fachowiec, to tyle płacisz. Nie wierzę, że nie wiedzieliście, że godzina pracy informatyka to koszt ok 100zł. Stomatolog tyle bierze za 30min, zdaje się, że adwokat za 15-30min 100-150zł więc o co chodzi?

a o to chodzi,że jak ten chłopak miał problemy, bo ojciec nie chciał płacić mu alimentów, a jego mama miała jakieś tam sprawy spadkowe, to mój tato im za darmo doradzał i pomagał pisać pisma do sądu,to mógłby on trochę taniej policzyć.Poza tym bez mojej wiedzy i zgody wystawił fakturę vat, a gdyby było bez faktury, to bym taniej zapłaciła emotka

Chyba powinnaś wiedzieć, że nie wystawienie faktury Vat to oszustwo podatkowe i ty zajmujesz się prawem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5792659 Napisano: 15.12.2013 20:19:11 w Wkurza mnie...
czy tlko ja tak dostałam prenumerate Twojego stylu wygrana w jakim konku dotarła w piatek za listopad i grudzien obie po terminie juz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5777462 Napisano: 21.11.2013 18:29:27 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

barcza napisał(a):

Nie gram dużo bo pracuje i nie mam czasu ale jak cos wygram to wchodzę na forum żeby sprawdzić czy dzwonili lub czy są już nagrody a nie mam czasu dodać konków bo ze strony sklepów daja rano ja w pracy a też siedzieć i szukać nie mam bardzo czasu bo dom małe dziecko .zamykać np. TESCO to przesada konek jest na ich stronie dla każdego a żeby sprawdzić czy dotarła nagroda blokować .W opisowe mało gram bo brak talentu . Kiedyś na forum było miło przyjemna atmosfera nawet czasem ktoś powiedział jak wygrał pomógł te czasy bezpowrotnie minęły a i atmosfera inna wymawianie ile kto i co wygrał a teraz takie zakazy.

barcza, czy to potrafisz czytać ze zrozumieniem jak ktoś piszę po co jest ta blokada ?
To nie jest zablokowane po to, żebyś Ty nie mogła zobaczyć, czy ktoś dzwoni, nie jest to też zrobione, po to, żeby administrator miał więcej roboty z dodawaniem konkursów emotka Blokada została wprowadzona min po to, żeby nie panoszyły się po forum takie osoby jak ostatnio choćby w wątku biedronka. Serio 3 konkursy to jest dużo ? Tłumaczyło to już kilka osób, znalezienie 3 konkursów to jest chwilka, gdybyś chciała słuchać kogokolwiek rad to byś dawno miała 3 na "liczniku", więcej czasu zajmuje jęczenie jaki to świat jest zły. Mase osób zamiast pierdzielić jaki to świat niesprawiedliwy po prostu dodało konkursu i nie mieli z tym problemu. Dużo osób rozumie po co ta blokada, tylko kilka musi robić wielki szum na forum, bo inaczej byłoby za słodko.

Tak kiedyś na forum była fajna atmosfera, sama pamiętam tą radość, jak można było się pochwalić w mdw wygraną bez obaw, że ktoś zepsuje tą chwile, ale minęło to bezpowrotnie min przez to, że każdy mógł wejść, czytać, a później wylewać swój jad.

zostaje przy swoim zdaniu dla mnie to będzie zaśmiecanie forum bzdurnymi konkami.

Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5777453 Napisano: 21.11.2013 18:00:48 w Wkurza mnie...
Nie gram dużo bo pracuje i nie mam czasu ale jak cos wygram to wchodzę na forum żeby sprawdzić czy dzwonili lub czy są już nagrody a nie mam czasu dodać konków bo ze strony sklepów daja rano ja w pracy a też siedzieć i szukać nie mam bardzo czasu bo dom małe dziecko .zamykać np. TESCO to przesada konek jest na ich stronie dla każdego a żeby sprawdzić czy dotarła nagroda blokować .W opisowe mało gram bo brak talentu . Kiedyś na forum było miło przyjemna atmosfera nawet czasem ktoś powiedział jak wygrał pomógł te czasy bezpowrotnie minęły a i atmosfera inna wymawianie ile kto i co wygrał a teraz takie zakazy. Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5777408 Napisano: 21.11.2013 16:34:18 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Zamiast się wkurzać, spójrzcie na to z innej strony.
We wrześniu w bazie padł rekord- 1567 konkursów PRZEZ MIESIĄC!
A dzisiaj?
Nadesłano 517 konkursów.

szkoda, że ilość nie idzie w parze z jakością emotka

no właśnie.Poza tym myślę,że wiele konkursów identycznych z bazy się teraz będzie powtarzać, tylko pod różnymi tytułami emotka

Dziwne ,że nie wywalacie spamerów co nam pocztę zaśmiecają a tutaj nam dajecie ograniczenia nie wystarczy ,że wchodzimy na forum bo rozumie ,że za te reklamy co na każdym kroku sa na forum to macie profity tak i to od wejścia na stronkę to chyba wy zarabiacie na tych reklamach . Co do konkursów to i tak fajnych jak ktoś chce to i tak nie da a podobno najfajniejsze to przetrzymujecie dla swoich albo dajecie z dużym opóźnieniem to tyle na temat . Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5776714 Napisano: 20.11.2013 16:09:25 w Wkurza mnie...
marionzzz napisał(a):

mia napisał(a):

turli napisał(a):

Dla mnie jest najważniejsze żeby nie mogli nic komentować tacy hejterzy jak ten gosć ostatnio co ,,wchodzi tu tylko po to żeby się pośmiać ze znajomymi,, emotka nicku nie pamiętam.
Choć tacy też moga przcież dodac 3 konki..

Dlatego moim zdaniem dodatkowo powinien być spełniony warunek stażu na forum. emotka
Jakieś minimum - choćby 3 miesiące.

jak dla mnie smieszne na forum od 2006 roku i nie mogę wchodzić na tesco itp. ja jestem do pozna w pracy więc już sklepowe konki dodane i co zakaz- może dać zakaz za staż mały jeżeli wchodzimy na forum to chyba nabijamy wyświetlenia stron to nie starczy
Jak znajdę czas, to będę gnębić o to władzę. emotka

nie mam nic przeciwko różnym blokadom ale np przy wątku teraz taka blokada jest chyba zupełnie bez sensu -mam konkurs który chciałam na szybko wrzucić i...zonk! nie mogę bo muszę najpierw wrzucić trzy konki,czego w tym momencie nie jestem w stanie zrobić!! kto traci? konkursowicz! bo zamiast wrzucic szybko konk w topik "teraz"nie mogę bo mam zablokowany dostęp! i trochę to bez sensu się zrobiło bo takich osób jak ja jest więcej, chciałyby się szybko podzielić fajnym szybkim konkiem i nie mogą...i inni z tego nie skorzystają... do przemyślenia dla adminów emotka pozdrawiam

ps. i może jakieś ulgi dla forumowiczów ze stażem,którzy jakby nie było to forum też tworzą...

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5757513 Napisano: 18.10.2013 16:13:06 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

isiulka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

grazka78 napisał(a):

wku***a mnie praca, ciągle tylko "zrób to, zrób tamto"

a po co się w pracy siedzi emotka Dla dekoracji emotka Ja się cieszę jak mam full roboty, bo dzień w pracy szybciej wtedy zlatuje Wkurza mnie studentka, którą ojciec zatrudnił na umowę-zlecenie.Wczoraj chyba z pięć razy słyszałyśmy od niej,że ona w naszym biurze dostaje zawsze najtrudniejsze umowy do napisania emotka Na dodatek stwierdziła,że ta umowa, którą akurat pisze na pewno nie dojdzie do skutku, bo się klient rozmyśli.Po co takie głupie gadanie.Jak byłam na zwolnieniu, to ponoć wielką łaskę robiła,że musiała iść na pocztę czy do sądu.Ma sztuczne paznokcie i stuka nimi w klawiaturę tak donośnie,że w całym biurze słychać,ech. emotka

Mnie to akurat cieszy, bo mam wrażenie że młodsze ode mnie pokolenie (choć sama jestem młoda) nie potrafi ciężko pracować, więc jest szansa że będzie zapotrzebowanie na dobrych pracowników.
Też mam taką współpracownicę, strasznie jej uwłacza, że raz na dwa tygodnie musi przelecieć mopem biuro (robimy to wszyscy na zmianę), i na dokumentach zostawia odciski palców z twarzowego makjażu emotka

a już myślałam,że dostanę zrypkę,że się czepiam biednej laluni.Wkurza mnie jeszcze to,że ona nie uznaje w biurze nikogo poza moim ojcem, traktuje go jak wyrocznię emotka Ciężko jej na cokolwiek zwrócić uwagę, bo wszystko wie najlepiej.Po zakończeniu pracy nigdy nie odnosi do zlewu swojej szklanki czy filiżanki po wypitym napoju, bo uważa,że to zadanie dla pani sprzątaczki (każda inna osoba w biurze odnosi za sobą brudne gary i wstawia do zmywarki).

Jak wchodzę w ten watek i poczytam cudaczka to już mnie nic nie wkurza emotka emotka emotka
Nawet brak wygranych emotka

mam to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5749421 Napisano: 04.10.2013 16:46:21 w Informują
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Fajny pomysł, taki "przegląd dnia" i Pawel1615 ma rację, 1-2 wpisy, a nie 20 osob - będzie klarownie emotka

I żadnych dyskusji emotka typu "A czy dzwonią już z tego konka?" "A czyj to może być numer?" Info pure emotka

można podać datę i nr telefonu Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5748033 Napisano: 02.10.2013 17:57:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poradzą sobie zobaczysz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5748029 Napisano: 02.10.2013 17:44:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

barcza napisał(a):

nie_zapominajka1 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Ciekawe ile zgłoszeń napływa do nich dziennie w konkursie Ferrero.. bo czekoladki do najtańszych nie należą emotka

O jakim konkursie Ferrero mówicie?

Na pewno dużo reklama jest wszędzie w necie w TV i nagroda wartościowa już pewnie lewe drukareczki pracują.

wg. reg. trzeba tez mieć wieczko

jak wygra to sobie kupi wieczko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5748023 Napisano: 02.10.2013 17:40:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy może z kit kat Nestle już kogoś powiadamiali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5748022 Napisano: 02.10.2013 17:39:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie_zapominajka1 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Ciekawe ile zgłoszeń napływa do nich dziennie w konkursie Ferrero.. bo czekoladki do najtańszych nie należą emotka

O jakim konkursie Ferrero mówicie?

Na pewno dużo reklama jest wszędzie w necie w TV i nagroda wartościowa już pewnie lewe drukareczki pracują. Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5747210 Napisano: 01.10.2013 18:13:52 w Intermarche
visserarthur napisał(a):

isiulka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Według mnie ten regulamin był nieprecyzyjny, więc może dlatego go zdjęli, bo raz było, że to konkurs zręcznościowy?, a raz, że hasło...

i nagrody wartosci 500 zł (słownie tysiąc) emotka

Ale mnie rozbawiłaś (Ty, nie oni, bo wcześniej tego nie zauważyłem) emotka emotka emotka emotka

pewnie dla tego co wyśle 1 sms to 500 zł a jak dwa to (słownie: tysiąc)

Jeszcze: 10 (słownie: jedenastu) emotka :D

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5747136 Napisano: 01.10.2013 17:17:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
like-a-bomb napisał(a):

iva Masz bardzo dobre podejście. emotka Też bym chciała takie mieć, ale trochę za mało odwagi. Chociaż oczywiście nic złego w tym nie ma, bo płacę, a że mam takie życzenie osobnych paragonów, no cóż, może produkty razem by się gryzły. emotka Jednak taka jestem odważna, że maksymalnie z 3 paragony w kasie mogłabym poprosić, a na samoobsługowej moja dusza szaleje... emotka Nawet czasem drobniaków się pozbędę, bo jak sypnę groszówkami to od razu człowiekowi lżej. emotka emotka

ja dzisiaj kupowałam na 15 paragonów za mną stał facet z 2 piwami wiec powiedziałam żeby do innej kasy się udał bo ja tu będę dłużej mina kasjerki i faceta jak powiedziałam ze chce na 15 osobnych paragonów te batony bezcenna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5746350 Napisano: 30.09.2013 16:23:24 w Połączenia nieodebrane
a z takiego numeru kto może dzwonić 500742751 chce zadzwonić to mam pocztę głosową emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5730639 Napisano: 04.09.2013 18:16:41 w Intermarche
koniczynka123 napisał(a):

barcza napisał(a):

macie do tego konka regulamin

http://ptconcept.pl/aktualnosci

dziękuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#5730609 Napisano: 04.09.2013 17:58:54 w Intermarche
macie do tego konka regulamin Wyświetl w wątku >>