Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6057893 Napisano: 18.08.2015 10:19:16 w Czy informują/ informowali?
Garnier Tesko informował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6057604 Napisano: 17.08.2015 14:09:49 w TESCO konkursy
czy z Garniera Tesko już były smsy Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6057328 Napisano: 16.08.2015 10:51:17 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

mixik napisał(a):

Ciąg burz jedna za drugą... prawie cały dzień się zbierało zbierało aż  na wieczór przyszły i deszczu co kot napłakał, skwar jak *******, ciągle błyska, czasem zagrzmi... i duchota totalna... a wyspać się muszę... masakra... na radarze widzę, że jeszcze pół nocy będzie podobnie
Gdzie te czasy co burza była jedna na całe lato (a i lata były podobnie gorące jak teraz - połowa '90)?

u mnie też kręciło i kręciło się od burz, wszedzie naokoło masa... kilka km za miastem nawałnica, że drzewa powywalało, a w mieście popadało tyle co ksiądz kropidłememotka

u nas nawet nic się nie kręci słoneczko ciepło zero deszczu od tygodni Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6057077 Napisano: 14.08.2015 17:19:43 w Smolar
czy smolar dzisiaj z czegoś informowałemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6056167 Napisano: 12.08.2015 11:56:07 w Wkurza mnie...
marzenier napisał(a):

kalka napisał(a):

bridget napisał(a):

joan napisał(a):

bridget napisał(a):

(...) ktos proponuje 8 zł za paragon na meska strefe  gdy wygrana 350 zł:( a za produkty sie wiecej płaci  przed  konkursem (...)
Takie umysłowe dziady nie biorą się z chmur
Kto tych umysłowych dziadów tworzy? Bo na pewno nie ja. A zatem: wkurzają mnie twórcy emotka no zazdrosze hehehemotka   ale nawet w takich przypadkach szanujmy sie, dlatego moje paragony zasila  makulaturę:)

Takie umysłowe dziady nie biorą się z chmur
Kto tych umysłowych dziadów tworzy? Bo na pewno nie ja. A zatem: wkurzają mnie twórcy emotka no zazdrosze hehehemotka   ale nawet w takich przypadkach szanujmy sie, dlatego moje paragony zasila  makulaturę:)

no zazdrosze hehehemotka   ale nawet w takich przypadkach szanujmy sie, dlatego moje paragony zasila  makulaturę:)

Pamiętam jak kiedyś  zarejestrował się ktoś na forum, po to by kupić paragon na konk bryzy (trzeba było sporo wydać- dwa drogie produkty), gdzie nagdodą było j e d n o   a u t o ! I co? Mimo ogólnego oburzenia i zmowy, że nie sprzedajemy i czekamy na rezerwę, pan/i x tego samego dnia nabył/a na forum paragon za 50 zł i jeszcze się pochwalił/a swoim talentem do interesów emotka
 A w temacie: wkurza mnie, że znowu coraz więcej konkursów bez podawania nr paragonuemotka  

Zaraz,zaraz ...czekaj nie ogarniam 
Ktoś sprzedał za 50 zł,wiedząc że stawka jest tak wysoka ???
Mowięc inaczej...ktoś na tym forum kupił samochód za 50 zł ?
Nosz @/#*$*$&$^ !!!
No to pogratulowac sprzedawcy. Idiotyzm level hard !!!

tak dobrze rozumiesz i jeszcze pamiętam dopisek faceta ze będzedzie wybierał najtanszą ofertę Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6055638 Napisano: 11.08.2015 12:44:01 w Smolar
zapomniałam o orlen faktycznie mogłam sobie czekać na wygrane Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6055635 Napisano: 11.08.2015 12:42:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nouvelle napisał(a):

asiatko napisał(a):

asiatko napisał(a):

marla napisał(a):

asiatko napisał(a):

Chodzi mi o konkurs Tesco (ajax, palmolive, colgate) - przerażają mnie zwrotki. wYGLĄDA NA TO ŻE KTOŚ NA BIEŻĄCA CZYTA TE ESY I ODPISUJE NA TEMAT, jA MIAŁAM COS TAKIEGO: "a JA TO LUBIE NATURALNE SRODKI CZYSTOSCI I NIE PRZYWIAZUJE TAK DUZEJ WAGI DO MAREK - BO MAJA ONE ZBLIZONY SKŁAD I ICH JAKOSC TEZ JEST PORÓWNYWALNA, A TE PROMOCJE I SZTUCZNE NAPEDZANIE KONIUNKTURY - NA RANY CHRYSTUSA I BRODE MAHOMETA - TO CIEMNA SCIEŻKA - Z KIM MAM PRZYJEMNOŚĆ?"

A może pomyliłaś numer? Ja niedawno w konkursie z rozpędu pomyliłam jedną cyfrę w numerze i zamiast organizatora odpisała mi wróżka, że widzi moje bogactwo, tylko muszę się bardziej postarać;) Chyba jej się moje hasło nie spodobało;p

na pewno nie pomylilam
dzis to a wczoraj pisałam cos o Colgate i on-ona mi odpisał że sie cieszy ze Colgate uzywam, i cos tam jeszcze, załuje że skasowałam tego esa

o ja durna
a jednak pomyliłam
zamiast na 7157 słałam na 7175
ide se strzelić baranka

Super! emotka emotka

rozbawiłaś mnie do łez to ja teraz wiem dlaczego idiotyczne smsy erotyczne dostawałam albo wróżbici do mnie pisali to przez pomyłkę na inny nr sms wysłałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6055622 Napisano: 11.08.2015 12:32:53 w Smolar
kristof23 napisał(a):

ostatnio czesto sie zdarza ze od Smolara smsy o wygranej nie dochodza a na liscie sie jest emotka Moze poprosic ich o wyniki na stronie. np Kasztelan i Okocim.

plus dove, perwoll, calus Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6055574 Napisano: 11.08.2015 11:44:48 w Smolar
joasiajulia napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

olabas napisał(a):

nouvelle napisał(a):

Coś cicho u Smolara?... Nie ma wyników np.piwnych?

mogliby wrzucać wyniki, np. ze Somersby, na stronę, bo nadal nie wiem, czy dochodzą do mnie smsy od nich emotka

ja wygrałam karte duka z knorra i dzieki temu ze na stronie sa wyniki sie dowiedziałam bo sms tez nie dotarł od nich

Z dove tez powinni dać wyniki .To cudownie jak smski od nich nie dochodzą emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6055546 Napisano: 11.08.2015 11:23:27 w Smolar
nouvelle napisał(a):

Coś cicho u Smolara?... Nie ma wyników np.piwnych?

Z dove to ktoś wygrał ? Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6055524 Napisano: 11.08.2015 11:00:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy Tesko garnier już informowali Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6054103 Napisano: 07.08.2015 14:25:30 w Czy informują/ informowali?
z Tesco też chyba powinny być smski Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6054068 Napisano: 07.08.2015 13:12:25 w Smolar
olus15 napisał(a):

Ale z różnych już tak? Czyli moje zgłoszenie jest w grze?

chyba nie to 2 już nie bierze udziału wg mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6053898 Napisano: 07.08.2015 07:16:43 w Zakupy na konkursy - usługi
na Dove to chyba możesz w każdym dowolnym sklepie kupić. Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6052416 Napisano: 03.08.2015 18:21:35 w Carrefour konkursy
marzanna napisał(a):

mieszko napisał(a):

Czy przychodzą do Was zwrotki z konkursu Garnier? 

Dzisiaj nie.........

czy ktos poda mi link to stronki ze sklepani ktore biora udział z Garniera w C4 bo chyba do złego sklepu sie skierowałam Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6051940 Napisano: 02.08.2015 16:39:25 w SZUKAM....
migi napisał(a):

barcza napisał(a):

szukam listy sklepów ktore biorą udział w C4 lato pełne komplementów bo mi się ta stronka sieci sklepów nie otwiera

"6. Sklep konkursowy - dowolny sklep Sieci Sklepów CARREFOUR na terenie RzeczypospolitejPolskiej, w którym możliwe jest dokonanie zakupu promocyjnego. Lista sklepów, w których będzie przeprowadzany Konkurs dostępna jest na stronach www. w/w Sieci Sklepów."

W regulaminie jest tylko taka wzmianka, nie ma listy sklepów.

tak to doczytałam ale stronka www. w/w lista sklepów mi nie działa Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6051882 Napisano: 02.08.2015 12:27:29 w SZUKAM....
szukam listy sklepów ktore biorą udział w C4 lato pełne komplementów bo mi się ta stronka sieci sklepów nie otwiera Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6051648 Napisano: 01.08.2015 13:27:44 w SZUKAM....
mia napisał(a):

Szukam... czy jestem jedyną osobą na forum, która nie grała o leżaki (Łomża) i bony-na-słynną-kolekcję-biegową (Activia)? emotka

nie bo ja tez nie grałam Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6051646 Napisano: 01.08.2015 13:26:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
79magda napisał(a):

mia napisał(a):

joan napisał(a):

Konkurs Sadówki to jakiś ewenement - z mojego punktu widzenia. Trzeba kupić ohydny (ponoć) w smaku alkohol, a do wygrania jest zaledwie kilka rowerów, którymi można jeździć po panelach w przedpokoju. (...)
Mimo tego: konkurs jest na ustach wszystkich, codziennie pojawiają się wpisy w temacie, no nie wierzę, że tylko ja jedna nie wzięłam w nim udziału emotka

No i to właśnie dla mnie był główny argument, żeby odpuścić ten konkurs. Przyjrzawszy się rowerowi doszłam do wniosku, że zbyt wiele tam jest do oklejenia/zmalowania/oplastrowania etc.
Do przedpokoju dorzucę jeszcze działkę otoczoną wysokim żywopłotem. emotka

Działkę pełną leżaków oczywiście... emotka

ja tez nie brałam udziału Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6050822 Napisano: 30.07.2015 14:02:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

assal napisał(a):

Jedni jak ja się pomylili, nagroda przepadła. Inni ten sam numer posłali kilka razy, a już nie mieli co odesłać. Byli i tacy, których wyniki zastały na urlopie, więc nie odesłali paragonu w terminie. 
A ile osób, jak pisze, robi literówki? Też dużo.
W loteriach są bardzo drobiazgowi. I dobrze, bo mi się ciśnienie podnosi, jak widzę w wynikach: par123456, 123456, 123 456, numer 123456 itd. emotka

nie zawsze tak jest mi juz 2 razy zabrali nagrody a wszystko bylo ok i paragon i produkty i nawet w reklamacji nie napisali na jakiej podstawie mi zabrali tylko nie spelnilam wymogu konkursu

od IQ Wyświetl w wątku >>
0 0