Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6060220 Napisano: 23.08.2015 19:39:07 w Biedronka
barcza napisał(a):

kalka napisał(a):

emotka  barcza, nie mam doświadczenia w robieniu hurtowych-konkursowych zakupów, dotychczas kupowałam na 2-3 max 5 paragonów, ale przy zakupie "większej ilości" coli poprosiłam o obsłużenie mnie w wolnej kasie, bo mam wyobraźnię i intuicję, a czytając niektóre historie jestem w 100% pewna, że zrobiłam dobrze Jeśli nawet na naszym forum ktoś znający istotę problemu konkursów z paragonami czyta o doświadczeniach swoich forumowych kolegów, a potem ich obraża nie znając dokładnie okoliczności , to nie chcę wyobrażać sobie jak mogą- nie muszą ale mogą reagować klienci w sklepie.

bzowapani napisał(a):

taalvikki napisał(a):a mnie z socjologicznego punktu widzenia ciekawi, jak można być takim chamem, by cały sklep wprawić w zastój i żądać wydania 30 oddzielnych paragonów.. rozumiem, że ludzie chcą zwiększyć swoje szanse, ale wypada mieć odrobinę klasy i wysilić się, by te kilka razy postać w kolejkach..  i wcale nie dziwi mnie, że inni klienci się dziwią i denerwują, co i jak, bo stanęli za kimś w kasie, myśleli, że zaraz ich kolej, a tutaj czeka ich niespodzianka w postaci godzinnego nabijania paragonów. trochę to nieładne. gdy sama kupowałam np. więcej drosedów, to chodziłam od sklepu do sklepu, a paragony rozdzielałam w jednym sklepie tylko na dwa, nie więcej. poza pędem po nagrody, trzeba mieć trochę wyczucia..

A ciekawa jestem jak taalvikki reaguje, gdy wchodzi na pocztę z pilną przesyłką, a tam kolejka,czynne jedno okienko i klient z  hurtową stertą przesyłek na pół godziny stania (co w obecnych czasach jest powszechnym zjawiskiem)  I co? wyzwie go od chamów i każe mu z każdą przesyłką stać kolejny raz w kolejce, czy biegać po okolicznych pocztach !? 

oj jak się ciesze ,że kupowałam 25 a nie 30 czyli chamem nie jestem ulżyło mi chyba będę mogła spać spokojnie..Pamiętam czasy gdy po kawałek kiełbasy stałam dla mamy kilka godzin a przed swietami  stalismy na zmiane z bratem całą noc pod skslepem w zimie i palilimy  ognisko żeby nam ręce i stopy nie zamarzły a terz widze jest problem dla niektóryvh poczekac kilka minut bo już musi być od chamów wyzywany. to tyle w temacie '

przepraszam za literówki ale cos mi tablet wariuje Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6060219 Napisano: 23.08.2015 19:35:49 w Biedronka
kalka napisał(a):

emotka  barcza, nie mam doświadczenia w robieniu hurtowych-konkursowych zakupów, dotychczas kupowałam na 2-3 max 5 paragonów, ale przy zakupie "większej ilości" coli poprosiłam o obsłużenie mnie w wolnej kasie, bo mam wyobraźnię i intuicję, a czytając niektóre historie jestem w 100% pewna, że zrobiłam dobrze Jeśli nawet na naszym forum ktoś znający istotę problemu konkursów z paragonami czyta o doświadczeniach swoich forumowych kolegów, a potem ich obraża nie znając dokładnie okoliczności , to nie chcę wyobrażać sobie jak mogą- nie muszą ale mogą reagować klienci w sklepie.

bzowapani napisał(a):

taalvikki napisał(a):a mnie z socjologicznego punktu widzenia ciekawi, jak można być takim chamem, by cały sklep wprawić w zastój i żądać wydania 30 oddzielnych paragonów.. rozumiem, że ludzie chcą zwiększyć swoje szanse, ale wypada mieć odrobinę klasy i wysilić się, by te kilka razy postać w kolejkach..  i wcale nie dziwi mnie, że inni klienci się dziwią i denerwują, co i jak, bo stanęli za kimś w kasie, myśleli, że zaraz ich kolej, a tutaj czeka ich niespodzianka w postaci godzinnego nabijania paragonów. trochę to nieładne. gdy sama kupowałam np. więcej drosedów, to chodziłam od sklepu do sklepu, a paragony rozdzielałam w jednym sklepie tylko na dwa, nie więcej. poza pędem po nagrody, trzeba mieć trochę wyczucia..

A ciekawa jestem jak taalvikki reaguje, gdy wchodzi na pocztę z pilną przesyłką, a tam kolejka,czynne jedno okienko i klient z  hurtową stertą przesyłek na pół godziny stania (co w obecnych czasach jest powszechnym zjawiskiem)  I co? wyzwie go od chamów i każe mu z każdą przesyłką stać kolejny raz w kolejce, czy biegać po okolicznych pocztach !? 

oj jak się ciesze ,że kupowałam 25 a nie 30 czyli chamem nie jestem ulżyło mi chyba będę mogła spać spokojnie..Pamiętam czasy gdy po kawałek kiełbasy stałam dla mamy kilka godzin a przed swietami  stalismy na zmiane z bratem całą noc pod skslepem w zimie i palilimy  ognisko żeby nam ręce i stopy nie zamarzły a terz widze jest problem dla niektóryvh poczekac kilka minut bo już musi być od chamów wyzywany. to tyle w temacie Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6060158 Napisano: 23.08.2015 13:26:05 w Biedronka
kalka napisał(a):

rachel, toż to właśnie, w temacie hurtowych zakupów od dwóch dni piszący tu w większości są  podobnego zdania, musiałabyś tylko zerknąć na poprzednie posty. Nie znalazłam tu wypowiedzi, w której ktoś choćby sugerował, że bez skrupułów staje z 30-50 produktami na oddzielne paragony, natomiast nie mów proszę, że ktoś z 3-4 zupkami ma stać kilka razy w kolejkach,bo skasowanie 3 rzeczy nie zajmuje nawet minuty! (w każdym razie z pewnością trwa krócej niż zeskanowanie wypchanego koszyka) W przypadku większej ilości nawet sobie nie wyobrażam, aby ktokolwiek  bez uprzedzania ustawił się i przyblokował jedyną w sklepie kasę, myślę, że kto, jak to, ale właśnie konkursowicze tego nie robią i jeśli nawet nie z powodu empatii i skrupułów, to dla własnego komfortu psychicznego- teraz społeczeństwo jest coraz bardziej asertywne i z powodu kilku zupek na oddzielne paragony niektórzy gotowi by byli „zjeść człowieka na 2 śniadanie” ( przykład giulietty), a co dopiero za 30 sztuk coli ! I mówiąc owarcie, uważam, że nie tyle egoista, ale idiota zablokowałby jedyną  kasę w sklepie. Właściwie, to może drugi raz w życiu robiłam „hurtowe” zakupy- (kilkanaście sztuk coli) i mimo pustego  sklepu nie było problemu z otworzeniem dla mnie dodatkowej kasy, wręcz przeciwnieemotka      
A ta kobieta w H&M z Twojej historii, to raczej na konkursy nie kupowała, a wiadomo, że ludzie są różni i nawet jak byś bardzo chciała, to kultury ich nie nauczysz ,charakteru nie zmienisz, ale to już inna bajka….szkoda tylko, że jedną kasę w H&M mieli otwartą emotka   

jak ktoś kupi 25 czy 30 paragonów to blokuje kasę  żarty jakieś  robicie czy co ja policzyłam 25 x coala podałam pani kwotę wydrukowała 25 sztuk a potem przyjeła całą zapłatę za te cola trwało to kilka minut  i zapewniam was że nie trwało to dłużej niż normalny klient z większymi zakupami bo tutaj Pani miała 1 cole i tylko skanowała 25 paragonów  a nie tak jak przy innych zakupach musi podjechać taśmą to trwa więcej. Mam pracę obowiązki domowe i takie tam ,że kupować po kilka sztuk odpada za bardzo sobie cenie wolny czas.  Do obowiązków sklepowej należy otworzyć następna kasę łaski nikomu nie robi a ja jestem takim samym klientem co kupuje 25 coli co 25 innych produktów w koszyku  . Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6059993 Napisano: 22.08.2015 17:07:09 w Intermarche
kaskaderka1 napisał(a):

Ale jestem zaskoczona ,a najlepsze jest to że kurier się popłakał emotka ze mną emotka bo ja czekałam na bony .kazałam mu sprawdzać dokładnie bo ja nie czekam na tak wielką paczkę. Moje zaskoczenie i szczęście mu się udzieliło...
Boże ,jestem taka szczęśliwa .Sierpień był okrutny w wygrane...

moge zapytać co wygrałaśemotka i gratulacje Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6059952 Napisano: 22.08.2015 14:30:08 w Biedronka
barcza napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

staszek napisał(a):

Nie wiem jak w Waszych Biedronkach, ale w moich dwóch najbliższych, aż serce boli ile paragonów wala się po sklepie, w koszykach itp. Za każdym razem zbieram je oczywiście emotka ale jak pomyślę ile przez cały dzień się marnuje... chyba będę kilka razy dziennie na spacery do Biedry chodziła emotka

O to, to emotka tak pomyślałam, że praca na kasie to może być niezła fucha dla konkursowicza. Zabrać potem do domu te wszystkie niewzięte paragony emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6059950 Napisano: 22.08.2015 14:23:50 w Biedronka
ktosiek1 napisał(a):

staszek napisał(a):

Nie wiem jak w Waszych Biedronkach, ale w moich dwóch najbliższych, aż serce boli ile paragonów wala się po sklepie, w koszykach itp. Za każdym razem zbieram je oczywiście emotka ale jak pomyślę ile przez cały dzień się marnuje... chyba będę kilka razy dziennie na spacery do Biedry chodziła emotka

O to, to emotka tak pomyślałam, że praca na kasie to może być niezła fucha dla konkursowicza. Zabrać potem do domu te wszystkie niewzięte paragony emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6059943 Napisano: 22.08.2015 13:56:14 w Biedronka
czy to nasza wina ,ze taki konkurs dała biedronka mogli dać ile masz na paragonie tyle możesz wysłać smsów a jak wygrasz pokazujesz paragon ze masz odpowiednią ilość wysłanych co na paragonie w niektórych konkursach tak jest .Powiem wam że kupiłam 25 i nie miałam zamiaru stac kilka razy albo kilka dni po pierwsze mam daleko po drugie nie bedę marnowała czasu na stania kilka razy w kolejce. Ile razy jest tak , że stoje w kolejce i jest kilka osób co ma całe wózki wypakowane kilkadziesiąt sztuk a ja np 2 i co spokojnie czekam. Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6059739 Napisano: 21.08.2015 18:12:52 w Biedronka
boher401 napisał(a):

luckymen napisał(a):

barcza napisał(a):

jokan napisał(a):

boher401 napisał(a):

Jak wpisałem zły numer paragonu to co wtedy emotka przypadkiem kliknąłem na znak zapytania przy numerze telefonu emotka i okazało się że trzysta trzy numery źle wpisałem emotka

ściemniasz emotka emotka

ale cały numer dobrze wpisałeś czy zamiast jednej cyfry ten znak zapytania  jeżeli cały nr dobrze wpisany to może zadzwoń do Smolara może ci uznają  

to nie dostaniesz nagrody bo będą chcieli wszystkie paragony  emotka

Wpisałem nie ten numer u góry tylko ten u dołu emotka na każdym z paragonów emotka

to masz tylko jedno wyjście kupić nowy starter i na ten numer już dobre wysłać nr paragonów i modlić się żeby na tamte ci autko nie wpadło Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6059474 Napisano: 21.08.2015 11:07:45 w Biedronka
barcza napisał(a):

kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

luckymen napisał(a):

Ludzie myślą że jak kupią za 400 zł to są bossy, a to amatorszczyzna wciąż emotka Ino czekać aż wystawią namiot pod centrum dystrybucyjnym biedronki i tam będą cole sprzedawać hurtownikom emotka Tylko tutaj to loteria i nie ma gwarancji ze jak kupi 10 000 paragonów wygra autko bo może trafić na 1000 zł a ktoś może kupić 1 i trafić autko

Tylko tutaj to loteria i nie ma gwarancji ze jak kupi 10 000 paragonów wygra autko bo może trafić na 1000 zł a ktoś może kupić 1 i trafić autko

Ale jednak szanse większe ma hurtownik emotka   Oczywiście są tacy szczęściarze i bardzo dobrze,  co  jednym losem zgarniają główne,  ale jednak statystycznie rzecz biorąc zdecydowanie częściej wygrywają wielcy hurtownicy

tu masz racje ,że statystycznie szanse tak ale nie pewność ,że wygrają  ja zagram po kilka dziennie a cole będzie miała mała do szkoły mam wygrać to wygram nie to nie a hurtowni nie będę robiła a i nie wydam na konek 5 000 zł lub więcej

jestem ciekawa czy lista na stronce będzie z losowań czy tak jak z Dove cisza powinni dać jak na knorr dali to też powinni zamieszczać listy wygranych Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6059470 Napisano: 21.08.2015 11:05:48 w Biedronka
kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

luckymen napisał(a):

Ludzie myślą że jak kupią za 400 zł to są bossy, a to amatorszczyzna wciąż emotka Ino czekać aż wystawią namiot pod centrum dystrybucyjnym biedronki i tam będą cole sprzedawać hurtownikom emotka Tylko tutaj to loteria i nie ma gwarancji ze jak kupi 10 000 paragonów wygra autko bo może trafić na 1000 zł a ktoś może kupić 1 i trafić autko

Tylko tutaj to loteria i nie ma gwarancji ze jak kupi 10 000 paragonów wygra autko bo może trafić na 1000 zł a ktoś może kupić 1 i trafić autko

Ale jednak szanse większe ma hurtownik emotka   Oczywiście są tacy szczęściarze i bardzo dobrze,  co  jednym losem zgarniają główne,  ale jednak statystycznie rzecz biorąc zdecydowanie częściej wygrywają wielcy hurtownicy

tu masz racje ,że statystycznie szanse tak ale nie pewność ,że wygrają  ja zagram po kilka dziennie a cole będzie miała mała do szkoły mam wygrać to wygram nie to nie a hurtowni nie będę robiła a i nie wydam na konek 5 000 zł lub więcej Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6059439 Napisano: 21.08.2015 09:37:47 w Biedronka
barcza napisał(a):

luckymen napisał(a):

Ludzie myślą że jak kupią za 400 zł to są bossy, a to amatorszczyzna wciąż emotka Ino czekać aż wystawią namiot pod centrum dystrybucyjnym biedronki i tam będą cole sprzedawać hurtownikom emotka

to nie konkurs ery ,że  jak najwięcej odpowiedzi wysłali to mieli pewne autko Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6059434 Napisano: 21.08.2015 09:33:28 w Biedronka
luckymen napisał(a):

Ludzie myślą że jak kupią za 400 zł to są bossy, a to amatorszczyzna wciąż emotka Ino czekać aż wystawią namiot pod centrum dystrybucyjnym biedronki i tam będą cole sprzedawać hurtownikom emotka

Tylko tutaj to loteria i nie ma gwarancji ze jak kupi 10 000 paragonów wygra autko bo może trafić na 1000 zł a ktoś może kupić 1 i trafić autko Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6059427 Napisano: 21.08.2015 09:14:27 w Biedronka
kalka napisał(a):

Prudniczka napisał(a):

ultrixx napisał(a):

Ja jestem z tych nieoświeconych - jak sobie można sobie taki paragon wydrukować? Można wprowadzić dane Biedronki w swoją prywatną kasę fiskalną?
Skan to rozumiem - różne cuda można zdziałać, ale z tego co wiem, u Smolara nie przejdą żadne skany, ksera, kopie poświadczone, itp... oryginał i koniec!Drukujesz paragon na papierze ala fax albo fach został już tak profesjonalnie opanowany,że strach myśleć jak je idealnie robi. Po ilości wystawionych grillów z loterii Coca Coli widzę,że akceptują paragony domowej robótki emotka

Drukujesz paragon na papierze ala fax albo fach został już tak profesjonalnie opanowany,że strach myśleć jak je idealnie robi. Po ilości wystawionych grillów z loterii Coca Coli widzę,że akceptują paragony domowej robótki emotka

To jest wprost niewiarygodne emotka   Przecież podbrobione paragony można w banalny sposób zweryfikować. Czy to możliwe, że chciwość, aż tak zaćmiwa ludziom umysły, że nie myślą o konsekwencjach (za przestępstwa gospodarcze jest bezwględna kara więzienia! Poza tym, czy Smolar byłby tak naiwny, by nie weryfikować prawdziwości hurtowych ilości paragonów? Nie bardzo mogę w to uwierzyć, skrupulatnie dąży do eliminowania k o n k u r s o w i c z ó w, a oszustom by przepuścił? emotka   

ja jestem zdania ,że na ten konkurs nie będzie drukowania paragonów nagrody cenne a paragony tanie 1,39zł to za 1000 paragonów 1390 zł co to jest dla wielkich graczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6059413 Napisano: 21.08.2015 08:45:12 w Biedronka
jokan napisał(a):

boher401 napisał(a):

Jak wpisałem zły numer paragonu to co wtedy emotka przypadkiem kliknąłem na znak zapytania przy numerze telefonu emotka i okazało się że trzysta trzy numery źle wpisałem emotka

ściemniasz emotka emotka

ale cały numer dobrze wpisałeś czy zamiast jednej cyfry ten znak zapytania  jeżeli cały nr dobrze wpisany to może zadzwoń do Smolara może ci uznają   Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6059401 Napisano: 21.08.2015 08:33:40 w Biedronka
ja kupiłam 25 i było  mi głupio bo mina Pani kasjerki bezcenna Pani chce  każdy na osobnym paragonie a dowcip  Pana z kolejki pewnie ma Pani dużą  rodzinę.  Po następne 25 wysłałam moja małą z kolegą  żeby kupiła  oczywiście bez małego przekupstwa się nie obyło musiałam  jej dać na lody.
Ale dla tych co kupowali 450 szacunek mina kasjerek pewnie cudowna. Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6058966 Napisano: 20.08.2015 11:15:32 w Czy informują/ informowali?
nina54 napisał(a):

tadziowa napisał(a):

Czy Garnier z Carrefour już informował?

Raczej nie, nikt się nie chwalił, więc czekamy emotka Podobno mają obsuwę z informowaniem.

a Garnier TESCO był już informowany Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6058732 Napisano: 19.08.2015 19:27:21 w Biedronka
masza napisał(a):

barcza napisał(a):

visserarthur napisał(a):

edzia21 napisał(a):

staszek napisał(a):

To Smolar zaszalał emotka zazwyczaj dzienną w takiej kwocie dawali x1, a tu x10. Super emotka

nie Smolar, a sponsor emotka  Jeronimo emotka

2 pudła- ani Smolar, ani Jero coś tam, tylko HBC Coca Cola...

czy dobrze przeczytałam regulamin że wystarczy 1 szt. a nie 2 coca coliemotka

a skąd wzięłaś info o 2 szt? emotka pisze 1 sztuka....

bałam się ze  że może zle widzę ze tylko 1 szt. bo ostatnio u smolara na wszystkie konki 2 szt, Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6058699 Napisano: 19.08.2015 18:40:04 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

katrin1 napisał(a):

jokan napisał(a):

ryba6969 napisał(a):

z Leona informują w jakiś etapach czy dopiero na końcu?

wydaje mi sie, ze na koncu, bo nikt sie nie chwalil

25.08 wybór 510 zwycięzców, w ciągu 5 dni info.

Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6058683 Napisano: 19.08.2015 18:27:06 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

edzia21 napisał(a):

staszek napisał(a):

To Smolar zaszalał emotka zazwyczaj dzienną w takiej kwocie dawali x1, a tu x10. Super emotka

nie Smolar, a sponsor emotka  Jeronimo emotka

2 pudła- ani Smolar, ani Jero coś tam, tylko HBC Coca Cola...

czy dobrze przeczytałam regulamin że wystarczy 1 szt. a nie 2 coca coliemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6058372 Napisano: 19.08.2015 07:29:22 w SZUKAM....