Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6066231 Napisano: 03.09.2015 14:37:54 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
czy może mnie ktoś oświecić czy w Biedronce moc nagród można wygrać więcej niż 1 nagrodę, niby przeczytałam regulamin ale chyba ślepota mnie dopadła    Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6065623 Napisano: 02.09.2015 19:10:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

giulietta napisał(a):

ale jakie paragony weryfikują, jak nie chcieli nawet scanów emotka

Wróż Maciej im pomaga emotka I Wróżka Seramida emotka

i ten od ciemnej strony mocy Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6064545 Napisano: 01.09.2015 16:08:33 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
joan napisał(a):

anika81 napisał(a):

Może ktoś napisze dla obiboków co słychać w zakładce Biedronka emotka

Ależ proszę:
- Smolar nagradza zgłoszenie z numerem paragonu, który nie jest numerem paragonu,
- laureatce przepada 1000 zł, bo pomyliła kwitki,
- zwiększa się ilość produktów promocyjnych w konkursie "Moc nagród",
- dwie osoby donoszą o problemach zdrowotnych po spożyciu Cheetosów.
To by było na tyle emotka

wiadomo z jakiego dnia ten 1000 zł wygrany lub pomylony Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6062944 Napisano: 28.08.2015 18:08:52 w Gratulacje! Dla wygranych!
psika napisał(a):

Dzięki za gratulacje! Super jest przeczytać tyle miłych słów!

wielkie gratulacje dobrej  zabawy i wypoczynkuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6062550 Napisano: 28.08.2015 08:41:17 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
mallina napisał(a):

Rzuciła mi się w oczy nazwa wątku na marginesie i od razu wiedziałam, że to miejsce dla mnie Ja, która nic nie robię dla zwiększenia konkursowego dobra wspólnego jakim jest baza, ale o dziwo mogę z tej pękającej w szwach bazy korzystać bez ograniczeń Za to nie mogę zaglądać do wątków, do których baza nie jest mi zupełnie potrzebna, bo o konkursach, które tam organizują jestem na bieżąco informowana poprzez wszelakie gazetki i newslettery...  Mówi się trudno emotka

dla mnie największym zaskoczeniem był topik kauflanda zastrzeżony bo tam konkursów tajnych moc zawartych w każdej gazetce i news.  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6062543 Napisano: 28.08.2015 08:33:23 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
kalka napisał(a):

tusienka napisał(a):

Ja miałam jeden ale mi ukradliemotka   Za to mam trzy ... karniaczki. Jestem więc wyrzutkiem do sześcianuemotka

No komu, jak komu, ale faktycznie  Tobie bidulko lekko nie będzie emotka  

ja wczoraj tak konkurs dodać chciałam już go nowego miałam od Smolara ale ktoś mnie ubiegł więc pora mi była na banicję się udać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6062541 Napisano: 28.08.2015 08:31:43 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
malenka napisał(a):

Ktoś tu wspominał o bimbrze? To ja już szykuję szklaneczki emotka

a jak ktoś bimbru nie lubi zapraszam na szklaneczkę malibu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6062536 Napisano: 28.08.2015 08:12:03 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
możemy tutaj mieć tylko jeden wątek i dawać wszystktie wyniki i dyskusje paragony a nawet gratulacje i nikt nam nie da karniaka /bo ja nawet dostałam karniak ,że śmiałam pogratulować w topie wygrane a potem łaskawie chyba na jakieś święto mi go wykasowali /. Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6062535 Napisano: 28.08.2015 08:09:07 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
nie mamy dostępu do Biedronki wie jak ktoś dostanie sms dzisiaj proszę tu wpisać bo my nie godni zaglądania do tego topu .Powinni zablokować ten wątek dla tych co dodają konkursy  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6062533 Napisano: 28.08.2015 08:05:47 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
Witam w tak zacnym gronie po tylu latach banicja  wkroczyliśmy na ciemną stronę mocy  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6062072 Napisano: 27.08.2015 13:08:42 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
olus15 napisał(a):

Też przeszukam fb w poszukiwaniu konkursów z nagrodą w postaci skarpetek , może ktoś się połasi
Ja zaglądam już tylko do promocyjnych , bo aktualnych już nie jestem w stanie obskoczyć z przejrzeniem
Z reguły szukam ich sama i tylko od czasu do czasu zaglądam w bazę
Głównie korzystam z forum,ale teraz nie mogę w pełni i zastanawiam się czy nie zrobić tak jak Karolkas, żeby zaoszczędzić sobie czasu
Nie każdy żeruje na pracy innych , ja biorę udział tylko w nielicznych konkursach promocyjnych, więc moja działalność na forum w porównaniu do liczby konkursów w których biorę udział jest znacznie większa
Ale to chyba się zmieni , nie dlatego , że nie chce mi się poszukać tych konkursów , ale dlatego, że powoli zrobi się tu śmietnik

Ja tylko tez biorę udział w promocyjnych i nie czuje si,ę ,ze na kimś żeruje albo ze moje kupowanie towaru wywalanie kasy albo wymyślanie haseł na konkurs jest potem czyjąś zasługą i nie żeruje na pracach innych   Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6062069 Napisano: 27.08.2015 13:01:29 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

Na opłatę serwera starcza.
Każdy działa hobbistycznie, jeśli masz wizję na rozkręcenie serwisu to czekam na pw, z chęcią rzuciłbym obecną pracę i poświęcił się konkursom emotka

dawno tak się nie uśmiałam emotka  jeżeli to jest twoje hobby i działasz za darmo  to dlaczego nas zmuszasz do dodawania konkursów powinieneś się cieszyć ,że ktoś wchodzi na stronkę albo zacząć pobierać abonament i z miłą chęcią zapłacę za taki abonament a ty dodawaj konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6061987 Napisano: 27.08.2015 11:25:53 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
karolkas napisał(a):

pionas napisał(a):

luko922, rogalino - mimo wszystko udało się Wam dodać po minimum 3 konkursy emotka
slonko365 - jeśli przybędzie konkursów to pewnie zostanie utworzona nowa kategoria...
nanajka81 - dzisiaj jest młyn bo blokada o której informowaliśmy od kilku miesięcy (informacja była widoczna tylko w wątkach których dotyczy ograniczenie i dla tych osób które nie miały dodanych minimum 3 konkursów)
karolkas - to nie chodzi o sztukę a o to że nie można tylko brać, ale trzeba też coś dać od siebie, a jeśli widzisz, że jakiś wpis jest w złym temacie to masz opcję "zgłoś" wypełnisz prosty formularzyk i informacja trafi do nas...

Ależ daję wam od siebie bardzo dużo emotka  liczbę wyświetleń strony zwiększam, posty piszę, żyję tym forum, pomagam czasami na PW.

ja tez liczbę wyświetlań zwiększam i posty pisze po kilkanaście dziennie razy wchodzę na stronkę  a chyba z tego macie korzyści prawda .to teraz będe mniej wchodziła ,To chyba wam powinno bardziej zależeć na nas żebyśmy tu wchodzili a wam zyski się zwiększały bo chyba na tych wyświetlaniach reklam i strony od sponsorów zarabiacie   Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6061532 Napisano: 26.08.2015 12:15:03 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
rogalino napisał(a):

luko922 napisał(a):

Nie podoba mi się to ograniczenie. I to nie dlatego, że chcę "żerować" na konkursach, które dodał ktoś inny, tylko dlatego że naprawdę ciężko znaleźć coś, czego tu nie ma... Trochę to bez sensu. Zwłaszcza, że do tej pory, mimo braku ograniczenia,  jakoś nikt nie narzekał na brak konkursów w bazie... Przynajmniej tych promocyjnych, bo w sumie tylko tam zaglądam...emotka

Zgadzam się w 100% szkoda bo forum pewnie straci swoich "starych" bywalców...

Jeżeli robicie takie idiotyczne ograniczenia to może w topie paragony albo inne dać nie tylko dodane konki ale staż na forum bo ile jest takich tylko żeby sie zarejestrować pod innym nickiem żeby kupić paragon przecież tu jest 90 % konkursów ze sklepów przepisanych promocyjnych to teraz będzie zaśmiecanie  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6061171 Napisano: 25.08.2015 18:24:15 w Biedronka
oj optymistka zostawia nam ale kufle Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6061120 Napisano: 25.08.2015 16:16:52 w Biedronka
staszek napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

klaudia0505 napisał(a):

dzwoniłam do smolara lauraci zostali juz powiadomieni

buuuuu emotka

i z tylu dni nawet jedna osoba się nie pochwaliła? emotka dziwne.
właśnie się pochwaliła, gratulacje freyja88 emotka emotka

gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6061036 Napisano: 25.08.2015 14:46:48 w Biedronka
Adasio napisał(a):

Zgadza się defed.
21 września owszem, ale to będzie ostatni dzień losowań. Tego dnia najpierw wylosują dzienną a potem główne.

Jeżeli jest zapis maksymalnie do 7 dni to już mogli informować Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6060965 Napisano: 25.08.2015 13:20:09 w Biedronka
aga17 napisał(a):

staszek napisał(a):

aga17 napisał(a):

Czy Smolar informował już z coca coli z Biedronki?

jeszcze nie.

dzięki

to wiadomość od smolara czy przypuszczenie ,ze jeszcze nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6060457 Napisano: 24.08.2015 13:23:59 w Smolar
majka1141 napisał(a):

majka1141 napisał(a):

aerdna napisał(a):

aerdna napisał(a):

masza napisał(a):

aurora81 napisał(a):

Czy Smolar informuje na bieżąco z konkursu Somersby/Radler w Żabce/Freshmarkecie ?

ha, tez bym chciała wiedzieć....emotka

Wiadomo już coś ? Na jakim dniu stanęło ?

Podbijam. Czy ruszyło się coś ? Może być na PW.

Jeszcze dwa dni temu na stronie Smolara był link do listy wygranych z numerem paragonu i trzema pierwszymi i trzema ostatnimi cyframi numeru telefonu. Znajdował się przy regulaminie i oświadczeniu laureata-sprawdzałam przed chwilą bo chciała umieścić Wam link ale zniknął. Dziwy Smolarowe!

Pamiętasz może do jakiego dnia była ta lista emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6060396 Napisano: 24.08.2015 11:38:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
renatak0 napisał(a):

Gratuluję Kaskaderka1 ,wybierz jakiś piękny zakątek świata emotka

Gratulacje ogromne miłego pobytu pięknych zdjęć miłych wspomnień tylko wyjedz bez tego Kuby Wyświetl w wątku >>
0 0