Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6087789 Napisano: 05.10.2015 16:32:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

barcza

#6081151 Napisano: 25.09.2015 12:43:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marla napisał(a):

izak1000 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

maria1980 napisał(a):

emotka Ooooo....wezmę udział oooooo

http://biznes.one...m_campaign=onetsg_fb

już widzę ludzi chodzących po ulicy i zbierających paragony na loterię

to będzie tak samo jak z Loteriadą..- kto  kupony ma ten gra"....a może markety typu Tesco czy Kaufland będą wyłączone ,bo jak tam mogą nie wydawać paragonów...

Gdzieś czytałam, że to podobno nie mają być właśnie markety, tylko usługi, np. paragon od fryzjera itp.

ja też wcześniej czytałam o tej loterii ale to mało być tylko od dentysty , lekarzy prywatnie , fryzjera , szewca ci co ukrywają dochody a nie ze sklepów Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6078309 Napisano: 22.09.2015 10:58:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
na interie otrzymałam potwierdzenie przeczytania a na gazecie nie chodzi o konkurs kaufland troszczymy się .... Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6077514 Napisano: 21.09.2015 12:57:43 w Pomocy!!!!
buncia88 napisał(a):

barcza napisał(a):

polarniczka napisał(a):

staszek napisał(a):

polarniczka napisał(a):Czy macie problemy z nawiązaniem połączeń w Orange?....od rana nikt nie potrafi się dodzwonić do mnie, mam komunikat, że  "nie zarejestrowano w sieci".... 

dzwoniłam do siostry na orange przed 9 i było ok.

w okolicach Katowic, Zabrza, Bytomia jest awaria Orange.... a dzisiaj losują autka z Biedronki

Nie martw się z Biedronki maja być smski najwyżej potem ci doczłapie a  i na stronce pewnie podadzą wyniki ale czy dzisiaj tego nie wie nikt

W regulaminie jest napisane, ze najpierw sms'ik a potem telefon z potwierdzeniem.
Ja z okolicy Katowic i z Orange "No problem"

pewnie będą dzwonić na drugi dzień nie masz co martwić się na zapas Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6077494 Napisano: 21.09.2015 12:42:42 w Pomocy!!!!
polarniczka napisał(a):

staszek napisał(a):

polarniczka napisał(a):

Czy macie problemy z nawiązaniem połączeń w Orange?....od rana nikt nie potrafi się dodzwonić do mnie, mam komunikat, że  "nie zarejestrowano w sieci".... 

dzwoniłam do siostry na orange przed 9 i było ok.

w okolicach Katowic, Zabrza, Bytomia jest awaria Orange.... a dzisiaj losują autka z Biedronki

Nie martw się z Biedronki maja być smski najwyżej potem ci doczłapie a  i na stronce pewnie podadzą wyniki ale czy dzisiaj tego nie wie nikt Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6077434 Napisano: 21.09.2015 11:20:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ewka656 napisał(a):

nic...:(

to już nie jest zero to już mniej niż zeroemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6076268 Napisano: 18.09.2015 14:35:10 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

rosik93 napisał(a):

Wkurza mnie, że wp......... prawie całe ptasie mleczko emotka Jeszcze miałem ochotę popić Liptonem ale się powstrzymałem..

No to pocieszam Cię, nie jesteś sam, tyle,że ja popiłam Coca-colą. W ogóle już nie mieszczę się w żadne koszulki i spodnie, które jeszcze pół roku temu były dobreemotka Chyba podam tych wszystkich organizatorów konkursów promocyjno-spożywczych  do sądu za uporczywe nęcenie niewinnej Kasieńkiemotka emotka

oj tak tak i podać ich o zwrot kosztów nowych ubrań i straty moralne Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6075652 Napisano: 17.09.2015 16:24:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jola_asia napisał(a):

umiecie wysłać zgłoszenie wedel z biedronki mi wyskakuje że coś poszło nie tak i nie wysyła?

bez problemu mi wysłało nawet potwierdzenie na  @ dostajesz z danymi nr paragonu i hasłem twoim  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6074922 Napisano: 16.09.2015 19:00:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewik napisał(a):

katrin1 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

W loterii Milka coś mi się nie podoba. W zwycięzcach przy każdej nagrodzie jest Krystyna albo Izabela z Grudziądza. Nawet po kilka razy. Z Halls było tak samo... Zbieg okoliczności? Czy te Krystyny i Haliny kupują wszystko kilogramami?

W loteriach tej agencji zawsze jest co najmniej jeden taki szczęśliwiecemotka

IQ Marketing heh, to nie oni przejmują nagrody w razie niedopełnienia przez zwycięzców regulaminu?

chyba oni przejmują  nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6074623 Napisano: 16.09.2015 14:43:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
aniutka napisał(a):

meduza2015 napisał(a):

alaalicja napisał(a):

100krotka napisał(a):

violetta napisał(a):

jokan napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Dlaczego nie mam szczęścia w loteriach? emotka

i ja, i ja emotka

i jaemotka

poryczę z Wami emotka emotka

witajcie towarzysze niedoli emotka   emotka emotka

Pozwólcie ,że i ja poślimtam emotka

No to i ja dopisze się do tego zacnego grona  emotka

i ja i ja emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6073912 Napisano: 15.09.2015 17:31:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy  autko z Dove ma już właściciela bo cisza na forum czy już powiadamiali może ktoś wie Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6073391 Napisano: 15.09.2015 10:09:18 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Siostrzeniec wczoraj na ostatnią chwilę rysował rysunek na konkurs Biedronki z tabletami.Dziś jest ostatni dzień na wysyłkę tego rysunku wraz z oświadczeniami i paragonem.Oczywiście roztargniona ciotka- czyli ja zapomniała wziąć paragon do pracy,aby wysłać,a nie zdążę obrócić do domu i go przywieźć.Czy myślicie,że mogę wysłać dziś pracę dziecka z dokumentami,a jutro dosłać im osobny list tylko z paragonem-w ramach czasowych konkursu, kiedy trzeba było kupić produkty UNICEFemotka

Ty  masz problem z tego co piszesz pracujesz u taty to nie może cie zwolnić żebyś pojechała do domu  i to wysłała jaki problem. Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6072495 Napisano: 14.09.2015 09:17:28 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
savojka napisał(a):

jackk76 napisał(a):

kinga350 napisał(a):

Hej, hej emotka
czy tylko ja mam problem ze znalezieniem konkursu którego tu nie ma emotka ?

A macie   http://www.opinio...ronka-konkurs-wedel/       - zobaczcie co szykuje się w Biedronce  emotka

o rajciu...i znowu urośnie nie tam gdzie trzeba..

to teraz poproszę o konek z jakimiś rowerkami treningowymi lub czymś podobnych     Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6072018 Napisano: 12.09.2015 13:20:47 w SZUKAM....
smolki napisał(a):

Szukam informacji czy można gdzieś zgłosić (do jakiejś organizacji) nieprawidłowe przeprowadzenie konkursu/ naruszenie regulaminu w konkursie? Dokładnie chodzi mi o konkurs w którym było ponad 60 nagród a rozlosowano tylko 49 (podano nazwiska) i nie ujawniono laureata nagrody głównej. Poza tym w regulaminie była mowa o jednej wygranej na gospodarstwo domowe a nazwiska ewidentnie się powtarzają.

to ,ze nazwiska sie potarzają nic nie znaczy wystarczy ojciec i 2 synowie i każdy mieszka osobno i już masz 3 takie same nazwiska Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6070868 Napisano: 10.09.2015 12:40:33 w DARMOWE minuty i startery
kadett33 napisał(a):

Od jutra w Żabce i Freshmarket promocja Play:
Zestaw za 5zł: Starter Plush za 5zł i doładowanie Plus za 5zł

możesz mi wyjaśnić mam kupić starter za 5 z PLAY i co dalej Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6069425 Napisano: 08.09.2015 16:47:04 w Czy informują/ informowali?
fino napisał(a):

giulietta napisał(a):

marzenier napisał(a):

fino napisał(a):

gosiek_212 napisał(a):

fino napisał(a):

Dzisiaj mija termin na poinformowanie zwycięzców z "Okazja dla Domu" (Intermarche)? W regulaminie jest napisane: zamknięcie posiedzenia Komisji Konkursowej do 03.09 + 5 dni na poinformowanie. Ostateczna data wydania nagród w Konkursie to 18.09.2015r.  emotka

niby tak, ale 4.09 pisłam do ich @ i niby zwyciezcy powiadomieni sa w trakcie weryfikacji ale jeszcze niby nie wszyscy. napisali że do końca tego tyg mają powiadomić wszystkich

O ile pamiętam, to odpisali Tobie, że do końca tygodnia mają zakończyć weryfikację. A co oni chcą weryfikować, jak nie mają paragonów, a z kolei na odesłanie ich laureat ma trochę czasu. Pytanie: jak do piątku chcą zweryfikować wszystkich, powiadamiając ich np. w piątek? No chyba, że nie będą czekać na paragony.  emotka

A może mają ten sam pożyczony od NASA system,co ta agencja od Lecha 
Co to ostanio kit wciskala,ze każdy paragon sprawdza,czy oby napewno właściwy produkt został kupiony emotka
Ale,no fakt...tam podawalo się nr.tutaj nie.Najwidoczniej mają jakąś nowsza wersje tego mega systemu emotka

dobre emotka  emotka

przed chwilką dostałam wiadomość od agencji: wszyscy laureaci zostali powiadomieni w SMSach. 

emotka

t a świstak siedzi i zawija w sreberka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6068655 Napisano: 07.09.2015 17:25:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
to gratulacje biletu i szkoda ,że nie ta kaska ci się trafiła Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6068638 Napisano: 07.09.2015 17:07:20 w Czy informują/ informowali?
gosiek_212 napisał(a):

fino napisał(a):

barcza napisał(a):

tak o ten konkurs mi chodzi co było tak dużo bonów

wysłałam trochę zgłoszeń i jak do tej pory cisza, więc mam nadzieję, że jeszcze nie informowali emotka

w czwartek lub w piatek pisałam do agencji trwa weryfikacja zwyciezcow ale nie wszyscy zostali jeszcze powiadomieni maja to zrobic do konca tego tygodnia tak mi Pani odpisała

jest 1 wpis w mdw ale nie wiem czy z tego konkursu niby ITM Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6068617 Napisano: 07.09.2015 16:50:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka656 napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Czy ktoś wie czy dziś będą. Wyniki z reszty dni w mocy nagród? 

tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą

Trzeba zaglądać na stonkę Bieronki  czy już dali na razie  są wyniki do 3.09.

To oni wysyłają e-maile czy czekamy na listę na stronie? ( chodzi mi o piątek, sobota,niedziela). Wysyłałam w weekend i nie wiem czy mieć nadzieję czy już szlochać emotka :) 

najpierw jest lista na stronce ale jeszcze nie ma więc czekaj na wygrana a potem jest e-maile Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6068597 Napisano: 07.09.2015 16:33:48 w Czy informują/ informowali?
tak o ten konkurs mi chodzi co było tak dużo bonów Wyświetl w wątku >>
0 0