Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6114202 Napisano: 18.11.2015 13:03:30 w SZUKAM....
Z biedronki wygrane na osobę  można nie na 1 gospodarstwo takemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6113935 Napisano: 18.11.2015 10:37:34 w Gratulacje! Dla wygranych!
donia7 napisał(a):

Mappet napisał(a):

Gratuluje Leonów emotka Wspaniała nagroda!
Sylwester w Paryżu - gratuluję i mam nadzieję że zmienią lokalizację... emotka

albo niech dadzą równowartość nagrody emotka

Gratuluję autek emotka :) emotka

gratulacje leonów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6106454 Napisano: 04.11.2015 14:48:15 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

constanza napisał(a):

wkurza mnie moje niezdecydowanie emotka  chcę mieć piękny uśmiech, zdecydowałam się na prawie 3 lata leczenia apratem ortodontycznym, wizyta umówiona za 2 tygodnie. A teraz zaczynam się bardzo tego bać - bólu, wyrzeczeń w jedzeniu, wyglądu i tego, ze po wszystkim efekt nie będzie zadowalający.  Nie wiem co robić emotka

Mam podobny dylemat.Z jednej strony wiem,że powinnam sobie dać założyć aparat, nie tylko ze względów estetycznych,ale z drugiej strony panicznie boję się tego,że mi ten aparat nieprawidłowo osadzą, w nocy podczas snu mi odpadnie i zacznę się dusić. Oprócz tego nie wiem, jak mój organizm zareaguje na obcy element w ustach przez kilka lat.No i nie wiem,czy nie jestem już po prostu za stara na noszenie aparatu, skoro mam 31 latemotka

Serio? emotka Masz takie obawy? O uduszenie nie masz się co obawiać chyba że założysz aparat gdzieś w podziemiach za 100złemotka A wiek? Ja mam 34 i też dopiero się zbieram... pomyśl-jak bedziesz w moim wieku to już będziesz świeciła prostymi perłami emotka

No to mnie pocieszyłaś emotka Aha, no i jeszcze dylemat natury fiskalnej.Niby mam jakieś tam oszczędności, ale wciąż zastanawiam się, czy aby nie lepiej przeznaczyć tę kasę na coś innego, np. na początkowy wkład na mieszkanie emotka

jeżeli nie masz mieszkania w wieku 31 lat i jeżeli nie chcesz do końca życia mieszkać u rodziców to najwyższy czas odkładać  a nie inwestować w zęby  /jeżeli masz pracę mieszkasz z rodzicami to właściwie już dawno powinnaś mieszkać na swoim / Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6105306 Napisano: 02.11.2015 19:35:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
kalka napisał(a):

maria1980 napisał(a):

violetta napisał(a):

rosik93 napisał(a):

Co za wysyp 20stek z Biedronki emotka Gratuluję! Spełnienia Marzeń! emotka

gratuluję wszystkim spełnienia Whiskasowych marzeńemotka

I ja gratuluję emotka emotka emotka

emotka emotka emotka

gratulacje dla biedronkowych marzycieli emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6105001 Napisano: 02.11.2015 14:54:02 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
dziękuje tego nie doczytałam Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6104977 Napisano: 02.11.2015 14:29:48 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
defed napisał(a):

barcza napisał(a):

do kiedy powinni przysłać  bilety do kina z biedronki emotka

najpóźniej do dnia 15.12.2015 r. - @

dziękuje bardzo jak to na @ to nie będą wysyłane bilety normalne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6104888 Napisano: 02.11.2015 12:23:06 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
do kiedy powinni przysłać  bilety do kina z biedronki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6104775 Napisano: 02.11.2015 10:13:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
przelewy z mocy Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6102383 Napisano: 28.10.2015 14:27:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6100648 Napisano: 25.10.2015 14:32:27 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

buka napisał(a):

batony były super , aż się łezka w oku kręci emotka  i to mnie wkurza  ;P

rany, batony były super, to fakt
i kosze timotei emotka

bluzki Leonowe i z piwa Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6100615 Napisano: 25.10.2015 12:42:30 w Wkurza mnie...
gosia16 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

ale ja założenie sobie obrałem, chyba mogłem, i się wkurzyłem że się założenie nie spełniło..  a czy jestem pazerny... nie wiem... jeśli gram w czymś i o ileś o chyba może mnie wkurzyć to że się nie udało... pomału dochodzę do wniosku że nie ma co się chwalić wygranymi (co już od lat nie robię) bo piszą że się jest pazernym ani wkurzać, bo się też jest pazernym.... gdzie ci ludzie z forum z lat 2008-2011... kiedy było tak fajnie, a teraz zazdrość i obrażanie... dziękuję... piszcie co chcecie! Mnie nie obchodzi to... wkurzać się mogę i po to jest ten wątek!!!

pamiętam te czasy - pół pokoju batonów snickers i wór kapci Leonowych emotka

wspaniałe czasy i jakoś nie przypominam sobie żeby jakaś zawiść była albo wypominanie że worek batonów z poczty dotarł Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6100066 Napisano: 23.10.2015 19:29:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emotka
czarnygreg napisał(a):

normafia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

A może sam zainteresowany - Pan Paweł I. (właściciel hasła) niech się wypowie/zgłasza itd... na pewno już o tym wie. 

Właścicielem hasła jest pan Waldemar. GRAF podał wtedy pełne imię, nazwisko i miejscowość.

Jest właścicielem słów przysięgi małżeńskiej? 

dobre emotka   to racze wszystkim  powinni zabrać nagrodę za plagiat przysięgi małżeńskiej bo oni nie są na pewno właścicielami  tej przysięgi. Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6097954 Napisano: 21.10.2015 11:49:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

barcza napisał(a):

Niestety ich nie znam więc nie przekaże im może się pomyliła nie wiem  . Sama w tym konkursie nie brałam udziału idąc Twoim tropem myślenia to tego faceta z agencji Wedel to powinni wywalić z pracy bo źle napisał  nazwę Wedel może tam zadzwonisz z donosem ,ze źle napisał nazwę która czyta tysiące ludzi .

Nigdy w życiu nie dzwoniłam z donosem, nie będę robiła wyjątku dla jakiegoś czekoladowego pomyleńca emotka

to co się tutaj czepisz ,ze ktoś źle napisał i pouczasz i jeszcze mi każesz przekazać instrukcje żeby sobie postawiła na stole produkt to nie moja znajoma ani znajomy ja w tym konkursie nie brałam udziału .Tutaj umiesz prawic morały to do tej agencji zadzwoń mają błąd tylko tam nie byłabyś taka mądra żeby im prawić morały że źle napisali w konkursie  i na tym kończę  ta dyskusje Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6097946 Napisano: 21.10.2015 11:39:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

barcza napisał(a):

co wy robicie a może ta osoba po pierwsze ze ma komputera po drugie nie uczyła się angielskiego przypominam ze kilkadziesiąt lat wstecz nie było angielskiego w szkole tylko rosyjski może była na zakupach w Biedronce zobaczyła ulotkę wysłała tak jak słyszała    ta nazwę i co a wy prawie tu lincz na niej robicie czy naprawdę nie macie co robić tylko tysiące haseł czytać. Może jej najbardziej na tych kosmetykach zależało i wygrała proponuje napiszcie do organizatora niech jej zabierze nagrodę wtedy pewnie będziecie zadowoleni .Co się stało z tym forum z dawnych lat szok    

Nie wydaje mi się, żeby pytanie konkursowe wymagało użycia nazwy jakiegokolwiek produktu emotka

Osobom, które nie posiadają komputera i licencjata z angielskiego, co - jak wiadomo - jest absolutnie niezbędne do prawidłowego sklecenia zlecenia, polecam postawienie zakupionego produktu na stole, będzie łatwiej emotka Proszę im to przekazać, nie przeczytają, wszak nie mają komputera emotka

Niestety ich nie znam więc nie przekaże im może się pomyliła nie wiem  . Sama w tym konkursie nie brałam udziału idąc Twoim tropem myślenia to tego faceta z agencji Wedel to powinni wywalić z pracy bo źle napisał  nazwę Wedel może tam zadzwonisz z donosem ,ze źle napisał nazwę która czyta tysiące ludzi . Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6097889 Napisano: 21.10.2015 10:55:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

tusienka napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

asante napisał(a):

polarniczka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jednak mam 1 zestaw Henkel z 26-18.35.Przeglądając zwycięskie teksty najbardziej poraziło mnie chyba słowo "SCHAŁMA" (pisownia oryginalna)

Nie wszyscy muszą być ą ę by wygrywać konkursy. Szałma to brzmienie fonetyczne i nie każda Pani Irenka uczy się englisz is fajny by poprawnie napisać, napisała co usłyszała i tyle. Z drugiej strony mnie by się nie chciało siedzieć i przegladać haseł no cóż ja na to nie mam czasu....

Ty tak serio? emotka
 Bo dla mnie to brak szacunku dla sponsora, który mi daje nagrodę.  Nie trzeba być ą i ę, żeby włożyć minimum wysiłku i sprawdzić poprawną pisownię skoro już się wyciąga rękę po nagrodę.   

Brak szacunku dla sponsora? Ale chyba sponsor czy też wyznaczone przez niego jury uznało, że warte nagrody , więc .... rada dobra dla wszystkich szukających problemów, próbujących wtykać nos tam gdzie nie są potrzebni -  wrzućcie na luz , bo te uwagi i tak niczego nie zmienią,a  wy za swą spostrzegawczość nagrody dodatkowej nie dostaniecie, więc chyba szkoda czasu na czytanie tylu tysięcy haseł... bynajmniej mi go byłoby szkoda na ten nonsens emotka

popieram. To nie jest błąd jak mój że zamiast WAWEL na konkurs wysłałam pracę o WEDLU. To się nazywa brak szacunku emotka Choć jestem ą i ę to z 5 razy musiałam sprawdzić jak się SZAŁMA pisze poprawnie. Może autor pisała po prostu tak jak mówi. Bo przecież  przynajmniej ja używam szamponu SZAŁMA a nie Schauma emotka  

Nie, nie, tusienka, Ty popełniłaś swój błąd przez roztargnienie, a nie przez brak szacunku dla sponsora.Mam taką zasadę,że nigdy nie wysyłam haseł konkursowych z błędami ortograficznymi czy rzeczowymi (błędna nazwa produktu), a już w szczególności, gdy wiem,że hasła będą publikowane,żeby nie zrobić sobie publicznie obciachu przed krytykami naczelnymi-Forumowiczami.Po to jest Google,aby wszystko ładnie sprawdzićemotka

co wy robicie a może ta osoba po pierwsze ze ma komputera po drugie nie uczyła się angielskiego przypominam ze kilkadziesiąt lat wstecz nie było angielskiego w szkole tylko rosyjski może była na zakupach w Biedronce zobaczyła ulotkę wysłała tak jak słyszała    ta nazwę i co a wy prawie tu lincz na niej robicie czy naprawdę nie macie co robić tylko tysiące haseł czytać. Może jej najbardziej na tych kosmetykach zależało i wygrała proponuje napiszcie do organizatora niech jej zabierze nagrodę wtedy pewnie będziecie zadowoleni .Co się stało z tym forum z dawnych lat szok     Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6094777 Napisano: 16.10.2015 08:29:34 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

szukam fajnej torebki moze ktos ma na wymiane/ sprzedaz   w dobrej cenie

Od jutra w Lidlu są fajne torebki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6094768 Napisano: 16.10.2015 07:47:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosiulka28 napisał(a):

rogalino napisał(a):

madziulka2434 napisał(a):

spytałam organizatorów odnośnie wysylania tych samych haseł w Mocy -odpowiedzieli "Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie Konkursem. Uprzejmie informujemy, iż wybrane przez Komisję raz hasło, nie będzie rozpatrywane ponownie."-ciekawe jak to będzie w praktyceemotka

emotka  widzę wolisz dbać bardziej o budżet organizatora niż konkursowiczów..

nie wierzęemotka

ja też nie wierzę  i dlatego do niektórych wątków np. tego powinni mieć dostęp co najmniej z 2 letnim stażem na forum a nie po dodaniu trzech konkursów i przypomina mi się czeski film i cytat  " gdyby głupota umiała latać byłaby Pani gołębicą"   Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6092695 Napisano: 13.10.2015 11:42:06 w Czy informują/ informowali?
czy z ITM z paluszkami informowali Lajkonik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6089408 Napisano: 07.10.2015 14:35:03 w SZUKAM....
do kiedy maja termin wysyłki bonów z kauflanda bo nie zapisałam Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6088035 Napisano: 05.10.2015 18:16:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stellasz napisał(a):

fino napisał(a):

pingu4 napisał(a):

Czy ktoś dostał z wedla powiadomienia o biletach do kina emotka  ?

tak  emotka

ja też emotka

tak Wyświetl w wątku >>
0 0