Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6151088 Napisano: 27.01.2016 19:08:23 w Smolar
mia napisał(a):

No właśnie, Luko... My może i stare baby, ale córki mamy młode. emotka
Złóż no tylko koteczku nam szybciutko małą deklarację, jak w US, co jeszcze zamierzasz w tym roku wygrać. Plus co tam już w chałupie chomikujesz (bony widzimy, ale to na podróż ślubną jak raz będzie).
Toć rozumiesz - kota w worku się nie kupuje, takie czasy... emotka

Edit: No nie, ale ten awatar teraz emotka to całkiem to doopy... Na to moja młoda nie poleci.

Luko moja młoda też na taki awatar nie poleci . Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6151071 Napisano: 27.01.2016 18:52:42 w Wkurza mnie...
kaskaderka1 napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Rozumiem, że nie tylko Wam przeszkadza? Z sąsiadem trzeba założyć sprawę o notoryczne i złośliwe zakłócenia spokoju dziennego/nocnego. Jak macie świadka to sobie poradzicie. Świadkami mogą być członkowie rodziny, znajomi będący gośćmi, którzy zgodzą się zeznawać, też przecież słyszą co facet wyczynia. Doraźnie pod kątem takiej sprawy przydadzą się codzienne notatki: data, godzina i co wyczyniał.

Dziękuję za rady . emotka

żartujecie sobie chyba , dopiero by pokazał co potrafi a jak na Was naśle kolegów i was pobija albo okradną albo będzie ktoś nagle niszczył wam drzwi i takie inne przyjemności robił może nie on sam ale zapewne ma kolegów  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6151070 Napisano: 27.01.2016 18:47:10 w Smolar
dolly napisał(a):

Ooooo hahah a ja myslalam ze swaty rodzicow to juz przeszlosc, a tu prosze, mamusie biora sprawe w swoje ręceemotka

no wiesz taki zięć przystojny konkursowicz więc zaraz z mamą wspólny język znajdzie  tylko braćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6151062 Napisano: 27.01.2016 18:32:33 w Smolar
mundek2004 napisał(a):

dolly napisał(a):

Haha, a doslownie ze dwa dni temu pomyslalam, " ciekawe ile forumowiczek podkochuje sie juz w Luko" emotka

moja żona mówi że na żywo Łukasz jest jeszcze przystojniejszyemotka

Luko ale bez brody jak pamiętam ze starego zdjęcia na forum przystojniejszy jest j tak twierdzi moja córkaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6150850 Napisano: 27.01.2016 13:41:01 w SZUKAM....
natala91 napisał(a):

czeka ktoś jeszcze na krówkę Milka z C4?

Ja czekam i jeszcze nie dotarła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6150342 Napisano: 26.01.2016 12:07:53 w BelVita - konkurs śniadaniowy
kajus18 napisał(a):

Nie rozumiem, o co ten szum? Mamy wolny rynek i wolną konkurencję. Mogę sprzedawać bułkę za 30 zł i mam takie prawo. Skoro firma zaproponowała taką cenę , a odbiorca się zgodził (organizator konkursu) to o co chodzi? Wyliczenia typu plasterek szynki -1 zł, ogórek 1 zł mnie śmieszą. W restauracji też tak podliczacie cenę produktów?

Tylko w restauracji to obiad się gotuje i płaci się za smak i przygotowanie podanie potrawy a tutaj 2 kromki chleba i serek ze sklepu w opakowaniu i kawałek masła nazwano szumnie śniadaniem za 60 zł to jest kpina właśnie Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6150272 Napisano: 26.01.2016 10:25:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

barcza napisał(a):

Do tego śniadania powinien być paragon,  albo rachunek jak w restauracji i 

Nie będzie paragonu, bo na pewno wystawią zbiorczą fakturę BelVicie za te wszystkie "śniadania".

paragon powinni do klienta a zbiorczą fakturę   do organizatora plus duplikat paragonów ( bo tak mogą napisać co chcą na fakturze a wydać serek plus 2 kromki chleba) Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6150261 Napisano: 26.01.2016 10:07:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

joan napisał(a):

Popieram powyższą propozycję emotka

Czegoś takiego nie widziałam, no może na zdjęciach pt. "Posiłki w polskich szpitalach". Za 60 zeta można full wypas OBIAD zamówić w Katowicach, chociażby w Sztolnia/Chleb/Mięso/Wino. Być może liczą sobie 50 zł za dowóz i 7 zł opłąty manipulacyjnej, wtedy na śniadanie zostaje 3 zeta...

Mam wrażenie, że firma dostała zapłatę z góry i próbuje się na tym dorobić - jak widać po innych, Belvita zapewne dała zapas ciastek do podziału, a tu tylko zrucają ochłapy, w razie zapytania 'A ciastka były?'. Do tego obcinają wartość śniadania, a kasa do kieszeni, ciastka do podziału emotka
Po co się wysilać, w końcu osoba za to nie zapłaciła, niech się cieszy, że coś ma!

Popieram kogoś pomysł, żeby właścicielka śniadania z serkiem wiejskim wrzuciła to na fanpejdża belvity z zapytaniem gdzie jest 60zł w śniadaniu. Oni są na tyle rzetelni, że z pewnością zwrócą uwagę firmie kateringowej. W końcu to uderza w renomę ich marki

Do tego śniadania powinien być paragon,  albo rachunek jak w restauracji i  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6150248 Napisano: 26.01.2016 09:56:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

alaalicja napisał(a):

U mnie dzisiaj kanapki z kurczakiem. http://aveppi.com/ mi dostarczają z tej firmy, mają oddziały w wielu miastach.

To jest lepsze ale do ceny 60 zł i tak daleko

Tylko do tej ceny tez daleko 3 zł ogórek pomidor, 2 zl ser 1 zł chleb 7 zł kurczak 1 zł sos plus ciastka 6 zł to 20 niech mają marże 100 % to  14 zł plus 14 zł 28 plus ciastka 6 zł = 34 zł    Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6150241 Napisano: 26.01.2016 09:49:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alaalicja napisał(a):

U mnie dzisiaj kanapki z kurczakiem. http://aveppi.com/ mi dostarczają z tej firmy, mają oddziały w wielu miastach.

To jest lepsze ale do ceny 60 zł i tak daleko Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6150228 Napisano: 26.01.2016 09:24:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

anita_d napisał(a):

U mnie dziś serek wiejski

emotka emotka emotka emotka

To chyba jakiś żart,  te śniadanie nawet nie kosztuje 10 zł ja na Twoim miejscu natychmiast napisałbym reklamacje ze zdjęciem do organizatora Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6145668 Napisano: 15.01.2016 13:04:47 w Czy informują/ informowali?
czy Milka z abc dalej milczy Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6145168 Napisano: 14.01.2016 18:41:22 w Gratulacje! Dla wygranych!
maa napisał(a):

magalan83 napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Bardzo dziękuję jesteście kochani. Od dziś Kocham również  13stkę emotka emotka  i każdemu z Was życzę takich emocji i dzikiej radości z wygranej  emotka

Wspaniała nagroda, wspaniałe rozpoczęcie roku emotka  Emocje udzielają się i nam po takich wpisach emotka  Gratulacje i wielki szacun emotka

ogromne gratulacje kozuszka38:)emotka

Gratulacje autkaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6144841 Napisano: 14.01.2016 11:16:36 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

kalka napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

barcza napisał(a):

Jeżeli wszyscy tutaj uczciwie gramy to może zamkniemy top bo nie jest potrzebny (wtedy może będą rezerwy) a jeżeli ktoś napisze w innym wątku  w sprawie kupna paragonu wywalać z forum. Tyle na forum piszecie o etyce uczciwym graniu tylko na siebie to taki top nie jest wcale potrzebny każdy ma paragon i gra .

emotka Dobrze gada, polać barczy! emotka emotka emotka (dawno już tak być powinno, skoro Regulamin nawołuje do uczciwego zachowania i piętnuje - TEORETYCZNIE - ciągoty do łamania zasad emotka ). A to (cwaniakowanie z udziałem w konkursach BEZ posiadania wymaganych paragonów) jakby nie patrzeć, jest elementarnie NIEUCZCIWE emotka

A co jeśli pies paragon zeżre !? emotka  Gdzie poszkodowany będzie mógł szukać ratunkuemotka     

Nie warto wszystkich wkładać do jednego wora. Bo jeśli np. trzeba kupić szampon do włosów, a ktoś jest łysy jak kolano, a jednak w konkursie chce wziąć udział to chyba lepiej pozwolić komuś żeby zyskał szampon poprzez zakup paragonu niż wydawać pieniądze w błoto. 

Zaraz my tutaj piszemy o kupowaniu paragonów po zakończeniu konkursów a do kupienia aktualnych paragonów w czasie trwania konkursów jest top zakupy na konkursy, który jest dobry bo jeżeli ktoś nie ma w swoim mieście sklepu a chce paragon na konkurs to może kupić tutaj nie ma nic zabronionego  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6144838 Napisano: 14.01.2016 11:13:16 w Wkurza mnie...
To nagroda przepada a na drugi raz tak schowa paragon żeby ani pies ani kot nie zjadł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6144822 Napisano: 14.01.2016 10:55:15 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

anika1989 napisał(a):

nkba napisał(a):

defed napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

barcza napisał(a):

do topu paragony dostęp powinni  mieć nie tylko ci co dodadzą 4 konkursy ale co najmniej rok na forum byłaby to eliminacja dla cwaniaków co się zarejestrują  specjalnie dla paragonu maja 2 posty i już mogą kupować nie jest to moim zdaniem uczciwe emotka

emotka a sam wątek handlu paragonami jest oczywiście "super uczciwy" co? emotka

no właśnie-przez zezwolenie na takie postępowanie nigdy nie wygram z rezerwy...emotka

ja też emotka ale każdy robi jak uważa.

Ja sobie uświadomiłam ostatnio, że w konkursie z Żywcem nie trzeba było podawać nr paragonu emotka  Pewnie zaraz po wynikach zacznie się handel...

Oczywiście , że nie jest uczciwy - zawsze można zamknąć ten top ( albo nie sprzedawać za grosze albo nie sprzedawać wcale) - ale jeżeli jest to powinno być jakieś ograniczenia stażowe a nie tylko 4 konkursy

Jeżeli wszyscy tutaj uczciwie gramy to może zamkniemy top bo nie jest potrzebny (wtedy może będą rezerwy) a jeżeli ktoś napisze w innym wątku  w sprawie kupna paragonu wywalać z forum. Tyle na forum piszecie o etyce uczciwym graniu tylko na siebie to taki top nie jest wcale potrzebny każdy ma paragon i gra . Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6144816 Napisano: 14.01.2016 10:37:26 w Wkurza mnie...
anika1989 napisał(a):

nkba napisał(a):

defed napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

barcza napisał(a):

do topu paragony dostęp powinni  mieć nie tylko ci co dodadzą 4 konkursy ale co najmniej rok na forum byłaby to eliminacja dla cwaniaków co się zarejestrują  specjalnie dla paragonu maja 2 posty i już mogą kupować nie jest to moim zdaniem uczciwe emotka

emotka a sam wątek handlu paragonami jest oczywiście "super uczciwy" co? emotka

no właśnie-przez zezwolenie na takie postępowanie nigdy nie wygram z rezerwy...emotka

ja też emotka ale każdy robi jak uważa.

Ja sobie uświadomiłam ostatnio, że w konkursie z Żywcem nie trzeba było podawać nr paragonu emotka  Pewnie zaraz po wynikach zacznie się handel...

Oczywiście , że nie jest uczciwy - zawsze można zamknąć ten top ( albo nie sprzedawać za grosze albo nie sprzedawać wcale) - ale jeżeli jest to powinno być jakieś ograniczenia stażowe a nie tylko 4 konkursy Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6144771 Napisano: 14.01.2016 09:15:21 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

batistutek123 napisał(a):nie widzę działu Tesco na forum,a  nie mam szczęścia do szukania konkursów- nie da się krakowskim targiem za 2,5 konkursu dać uprawnienia do oglądania?

każdy ma takie same prawa i obowiązki na forum, czyli albo 3 konkursy na miesiąc i dostęp do całego forum, albo zero konkursów i ograniczenia tematów emotka
Na Facebooku jest masa konkursów.. wystarczy mieć oczy szeroko otwarte i raz dwa dodać konkursy emotka  

do topu paragony dostęp powinni  mieć nie tylko ci co dodadzą 4 konkursy ale co najmniej rok na forum byłaby to eliminacja dla cwaniaków co się zarejestrują  specjalnie dla paragonu maja 2 posty i już mogą kupować nie jest to moim zdaniem uczciwe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6143348 Napisano: 11.01.2016 15:53:38 w Czy informują/ informowali?
nataszka napisał(a):

barcza napisał(a):

czy już były wyniki C4 woda żywiec zdrójemotka

chyba nie ,bo cisza w wątku carrefour i mdw...

dziękuje to czekamy Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6143343 Napisano: 11.01.2016 15:50:41 w Czy informują/ informowali?
czy już były wyniki C4 woda żywiec zdrójemotka Wyświetl w wątku >>
0 0