Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6153031 Napisano: 01.02.2016 10:48:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w konkursie Biedronka auta ja mam konto  mąż jest upoważniony do mojego konta czy mogę jeden paragon wysłać  na siebie drugi na męża czy jak konto na mnie to tylko ja mogę brać udział emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6152842 Napisano: 31.01.2016 20:05:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Czy ktoś czeka na Milkę z C4?

oni partiami wysyłają  może dostaniesz w poniedziałek Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6152839 Napisano: 31.01.2016 20:03:33 w WC - rozmowy o wszystkim
luko922 napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo ale zycie na wsi jest BARDZO tanie. Wielu ludzi ma jakieś dobra - niektórzy mają mieszkania. za sprzedane w mieście mieszkanie
można jeszcze w tej chwili kupić chałupę na wsi ( ja kupiłem ruinę do remontu)
i jakiś samochód. Opał jest prawie darmo. Bez wielu rzeczy można się
obejść  ale trzeba chcieć. jedną z przyczyn marazmu jest fakt, że żądzą
dziś kobiety w rodzinach a one nie chcą pozbywać się wygód jakie daje miasto.
Zostaną do tego zmuszone już niedługo- część po prostu zginie w odchodach bo w
mieście jest przecież coraz gorzej. Przyjdzie czas, że za jeden dom na wsi (
wiele pustych dziś stoi) będzie się płaciło 3-ma mieszkaniami w miescie.

No, kobiety to w ogóle produkują tylko odchody! Śmierdzące, brudne babska! emotka

Tak kobiety są straszne nie chcą się pozbyć wody bieżącej w domu łazienki,  ubikacji, ogrzewania w domu  powinna im wystarczyć woda ze studni, Ubikacja na polu, opał z lasu z takim podejściem to ja się nie dziwie ,że szukasz żony i jesteś sam Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6152827 Napisano: 31.01.2016 18:55:14 w WC - rozmowy o wszystkim

slonecznik1309 napisał(a):

Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo ale zycie na wsi jest BARDZO tanie. Wielu ludzi ma jakieś dobra - niektórzy mają mieszkania. za sprzedane w mieście mieszkanie
można jeszcze w tej chwili kupić chałupę na wsi ( ja kupiłem ruinę do remontu)
i jakiś samochód. Opał jest prawie darmo. Bez wielu rzeczy można się
obejść  ale trzeba chcieć. jedną z przyczyn marazmu jest fakt, że żądzą
dziś kobiety w rodzinach a one nie chcą pozbywać się wygód jakie daje miasto.
Zostaną do tego zmuszone już niedługo- część po prostu zginie w odchodach bo w
mieście jest przecież coraz gorzej. Przyjdzie czas, że za jeden dom na wsi (
wiele pustych dziś stoi) będzie się płaciło 3-ma mieszkaniami w miescie.

To na jakiej wsi Ty mieszkasz? Też mieszkam na wsi i nic nie jest za darmo ;( zwłaszcza opał emotka no chyba, że idziesz do lasu z siekierą i  nielegalnie "wyrąbiesz" pół lasu emotka węgla nie wykopię sobie w ogródku tylko muszę kupić, a tylko ekogroszkiem mogę palić...

chcieć to móc, wszystko jest w naszych głowach - ograniczenia też. System kredytowo- finansowy niebawem się rozleci.

tak tak siłą wyobraźni wyczarujesz sobie  kasę na opał szkołę podręczniki dla dzieci  na jedzenie super gratuluje to dlaczego tak kiepsko ta siła wyobraźni u Ciebie zadziałała stara chałupa i stare auto mogłeś lepiej się postarać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6152365 Napisano: 29.01.2016 20:55:25 w BelVita - konkurs śniadaniowy
buncia88 napisał(a):

barcza napisał(a):

tu masz rację jak nie masz gazety może być nawet jakaś aktualna gazetka promocyjna ze sklepu

* najlepiej z nowym konkursem emotka

Ostatecznie możesz z bonem na wycieczkę od Smolara z ostatniego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6152358 Napisano: 29.01.2016 20:47:33 w BelVita - konkurs śniadaniowy
joan napisał(a):

barcza napisał(a):

no nie wiem prosimy o  zdjęcie ze śniadaniem z  Belvity

I aktualnym numerem gazety (lub czasopisma) w tle emotka

tu masz rację jak nie masz gazety może być nawet jakaś aktualna gazetka promocyjna ze sklepu Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6152357 Napisano: 29.01.2016 20:42:43 w BelVita - konkurs śniadaniowy
joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Słuchajcie, żeby już był spokój w wątku - zrobiłem zdjęcie. Co prawda nie ma na nim śniadania z BelVity, ale to ja. Musicie mi wierzyć na słowo emotka

Buu, plagiat i oszujstfo! emotka

masz rację plagiat jak nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6152354 Napisano: 29.01.2016 20:39:48 w BelVita - konkurs śniadaniowy
luko922 napisał(a):

Słuchajcie, żeby już był spokój w wątku - zrobiłem zdjęcie. Co prawda nie ma na nim śniadania z BelVity, ale to ja. Musicie mi wierzyć na słowo emotka

no nie wiem prosimy o  zdjęcie ze śniadaniem z  Belvity Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6152342 Napisano: 29.01.2016 20:23:41 w BelVita - konkurs śniadaniowy
dolly napisał(a):

joan napisał(a):

dolly napisał(a):

Eeee nie odwazy sie emotka

Odważy, dzisiejsza młodzież nie ma zahamowań emotka

Juz widzę,  te histerię malolat i wscieklosc matek, banicja jak nic emotka

bez przesady do histerii małolat to musiałby być kadr wyżej i bez tej poduszkiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6152250 Napisano: 29.01.2016 18:32:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
defed napisał(a):

@ludzka_istota napisał(a):

styczniu styczniu idź już sobie, luty luty daj nagrody

no właśnie też chciałam napisać coś podobnym tonie emotka

tak tak zgadzam się z wami Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6152239 Napisano: 29.01.2016 18:17:01 w BelVita - konkurs śniadaniowy
joan napisał(a):

Wy wredzioki, się kolega luko922 weźmie w garść i takie Wam śniadaniowe zdjęcie strzeli, że dwa miesiące z emocji spać nie będziecie mogli emotka

to czekamy czekamy niech nas zaskoczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6152233 Napisano: 29.01.2016 18:03:50 w BelVita - konkurs śniadaniowy
alaalicja napisał(a):

dolly napisał(a):

luko922 napisał(a):

Chodziło mi o zdjęcia śniadań oczywiście. Poza tym ten obraz jest troszeczkę wyidealizowany emotka emotka

No prosze Cie, chyba nie bedziesz wrzucal TYLKO pudelka, wszak to konkurs belvity CIACHO tez musi byc emotka
Photoshop chyba znasz  ;)

Dolly Ty to potrafisz humor poprawić emotka  Czekam na fotki luko922, bo super się zapowiada emotka  Ps: to dopiero przed Tobą wyzwanie emotka

Wszyscy czekamy na te fotki a śniadanie jak śniadanie możesz go dać na drugi plan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6151962 Napisano: 29.01.2016 12:15:32 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Przez was wylałam kawę na dokumenty Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6151133 Napisano: 27.01.2016 19:44:53 w Smolar
@dzikiwiewiór napisał(a):

Luko, nieźle wpadłeś, teraz się nie odczepią, jak to baby emotka

Jakie baby nie obrażaj nas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6151126 Napisano: 27.01.2016 19:37:28 w Smolar
mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rogalino napisał(a):

edzia21 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Z tego co wiem, to Luko starych nie toleruje, więc jak macie powyżej 25, to niestety... emotka

Jako 26-latka złapałam doła ... chlip chlip... emotka  pora zacząć rozglądać się za balkonikiem emotka

Albo na jakieś wczasy dla 26letnich staruszków, jak beda gdzies do wygrania to daj znać bo widze ze mam taki sam podeszły wiek jak Ty emotka  

taaak! Sanatorium + dancingi przy rytmach Rynkowski feat. Rodowicz o 17:00, a o 19:00 partyjka warcab, ciepłe mleko i spać emotka

Co Wy? Jaka 19? Akurat w 2015 byliśmy firmowo w Ciechocinku i postanowiliśmy sprawdzić jak wyglądają te "fajfy". Nie poszliśmy oczywiście o 17 , a znacznie później. Najmłodsi na sali robiliśmy furorę, kuracjuszkom nogi się uginały na widok moich kolegów, a pan kuracjuszom ślinka leciała  na widok młodych pań.Wszelkie balkoniki straciły właścicieli, panie w sukniach prawie jak od Diora:P Jak w jednym impreza się skończyła to wszyscy kuracjusze o własnych nogach przemieszczali się do miejsc dłużej otwartych:P Wszelkie ploty o sanatoriach w Ciechocinku są prawdziwe:P

tak a u nas kolega y wrócił z Ciechocinka prawie zaręczony hi hi tak mu w głowie zawróciła ze są już małżeństwem / nie wiemco ona mu dolewała do herbaty w tym Ciechocinku / Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6151117 Napisano: 27.01.2016 19:29:27 w Smolar
barcza napisał(a):

karolinamat napisał(a):

luko922 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

Nie no nie mogę emotka Luko wymiatasz widzę... nie dosyć ze atrakcyjny to jeszcze atrakcyjności dodają wygraneemotka

Nie zapominajmy jeszcze, że inteligentny i skromny! Aż sobie avatar zmieniłem, bo mi głupioooooo emotka

Przegapiłam zmianę avatara... ale może to dobrze emotka A mnie się wydaje ze pomijając jeszcze tę atrakcyjność, skromność i inteligencję (no i jeszcze te wakacje) to wszyscy kuszą się na te śniadania emotka

nie masz czego żałować awatar było do kitu.

szczególnie na ten ser biały i 2 kromki chleba bo jak na razie to mój faworyt śniadaniowyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6151115 Napisano: 27.01.2016 19:28:00 w Smolar
karolinamat napisał(a):

luko922 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

Nie no nie mogę emotka Luko wymiatasz widzę... nie dosyć ze atrakcyjny to jeszcze atrakcyjności dodają wygraneemotka

Nie zapominajmy jeszcze, że inteligentny i skromny! Aż sobie avatar zmieniłem, bo mi głupioooooo emotka

Przegapiłam zmianę avatara... ale może to dobrze emotka A mnie się wydaje ze pomijając jeszcze tę atrakcyjność, skromność i inteligencję (no i jeszcze te wakacje) to wszyscy kuszą się na te śniadania emotka

nie masz czego żałować awatar było do kitu. Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6151105 Napisano: 27.01.2016 19:20:52 w Smolar
barcza napisał(a):

Mysia napisał(a):

dolly napisał(a):

Mysia napisał(a):

tak się rozkręciło, że chyba trzeba będzie założyć nowy temat emotka emotka

Mowilam, mowilam, ze tak bedzie emotka

W temacie/tematach emotka jak tak się Twoje przepowiednie sprawdzają, to napisz proszę że i mnie Smolar w końcu pokocha! emotka

To Luko może nam lokalnie zastąpić wróża Macieja co nas ciągle smsami  nęka

jeżeli mu się tak przepowiednie sprawdzają Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6151103 Napisano: 27.01.2016 19:19:51 w Smolar
Mysia napisał(a):

dolly napisał(a):

Mysia napisał(a):

tak się rozkręciło, że chyba trzeba będzie założyć nowy temat emotka emotka

Mowilam, mowilam, ze tak bedzie emotka

W temacie/tematach emotka jak tak się Twoje przepowiednie sprawdzają, to napisz proszę że i mnie Smolar w końcu pokocha! emotka

To Luko może nam lokalnie zastąpić wróża Macieja co nas ciągle smsami  nęka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6151097 Napisano: 27.01.2016 19:14:59 w Smolar
dolly napisał(a):

barcza napisał(a):

dolly napisał(a):

Ooooo hahah a ja myslalam ze swaty rodzicow to juz przeszlosc, a tu prosze, mamusie biora sprawe w swoje ręceemotka

no wiesz taki zięć przystojny konkursowicz więc zaraz z mamą wspólny język znajdzie  tylko braćemotka

no to w koncu dla corki czy dla mamy? 

Haaahaha zmieniaj ten avatar, bo polowa forum za pedofilie "poleci" emotka

Dla córki dla córki ale dobrze jak zięć ma podobne zainteresowania konkursowe można wymienić poglądy albo paragonyemotka tylko moja jeszcze do szkoły chodzi musiałby poczekać     Wyświetl w wątku >>
0 0