Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6213379 Napisano: 14.06.2016 11:44:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

lolka182 napisał(a):

benasia napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

benasia napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

lolka182 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

czy też w ob widzicie tylko 5 nagrodzonych iphonem a nie 10?

tyle miało być - każda wygrana osoba wygrywa 2 iphone (dla siebie i przyjaciółki)

a to tego nie doczytałam. szkoda że Smolar robi sobie z nas jaja i nagradza zdjęcia, które nie są selfie...

no właśnie ja nie brałam udziału ale coś mi sie kojarzy,że chyba miały być selfie...

już mnie zaczyna wyprowadzać z równowagi to niestosowanie się do regulaminu - toż to poważane agencje! powinny wiedzieć co zapisują, a później się tego trzymać...

zawsze ci co nie wygrali mogą złożyć reklamację, za nie trzymanie się regulaminu - jakby fotek nie pokazali to nikt by nie wiedział...

dlatego właśnie szkoda czasu na reklamacje - oni z sytuacji jakoś wybrną, a na przyszłość nie pokażą nagrodzonych prac i tyle się zmieni emotka

O jaki konkurs chodzi?

konkurs raczej dla kobiet był OB w biedronce Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6213355 Napisano: 14.06.2016 11:22:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy wygrał ktoś z konkursu zielone z lodówemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6213264 Napisano: 14.06.2016 09:51:42 w Smolar
beata28 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

barcza napisał(a):

czy dostał ktoś kody z do kina z baterii GP emotka   

tak, ja dostałam z IV tygodnia i wykorzystałam na Dzień Dziecka

a no właśnie, nie mam ani z przed ostatniego ani tez ostatniego etapu...

ja nie mam z II etapu Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6213221 Napisano: 14.06.2016 08:07:40 w Smolar
czy dostał ktoś kody z do kina z baterii GP emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6213219 Napisano: 14.06.2016 08:06:06 w Smolar
boher401 napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy może ktoś potwierdzić, że otrzymał już piłkę adidas z konka carlsberga w kaufie ?
http://www.kaufla..._Carlsberg/index.jsp

ja nadal czekam

a z Mili  i polomarketu emotka ?

plus Orlen Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6212835 Napisano: 13.06.2016 13:06:08 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

szukam czy czeka ktoś jeszcze na piłki z coca cola orlen?

Ja czekam emotka

ja tez czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6212161 Napisano: 11.06.2016 15:32:33 w DARMOWE minuty i startery
kadett33 napisał(a):

barcza napisał(a):

kadett33 napisał(a):

barcza napisał(a):

Redbull Mobile jak przedłużyć ważność konta emotka

zarejestruj kartę sim to będziesz miał rok ważności konta.

a inaczej nie można nie ma kodu jakiegos

a jaką masz taryfę i czy na tej taryfie ci zależy? Red Bull Mobile energy?

na taryfie mi nie zależy mam redbull mobile Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6212149 Napisano: 11.06.2016 14:57:01 w DARMOWE minuty i startery
kadett33 napisał(a):

barcza napisał(a):

Redbull Mobile jak przedłużyć ważność konta emotka

zarejestruj kartę sim to będziesz miał rok ważności konta.

a inaczej nie można nie ma kodu jakiegos Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6212135 Napisano: 11.06.2016 14:10:42 w DARMOWE minuty i startery
Redbull Mobile jak przedłużyć ważność konta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6210706 Napisano: 09.06.2016 09:39:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dalazcego nie mogę dodac zdjęcia skanu pisze ze zły Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6210449 Napisano: 08.06.2016 18:59:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

barcza

#6210029 Napisano: 08.06.2016 12:31:21 w Wkurza mnie...
ja gram kiedy chce o co chce a z nagrodami robię co chce i nikomu nie mam zamiaru się tłumaczyć - jakieś umoralnianie na mnie nie działa Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6209428 Napisano: 07.06.2016 14:34:56 w Czy informują/ informowali?
andii napisał(a):

agicho napisał(a):

rpk napisał(a):

Czy smolar informował z tygodniowymi czteropakami z warki i hainekena?
Fortis puszczał sms z piłkami z czwartku i piątku?

Co do Warki i Heinekena - każdy zaczyna się dopytywać,jakaś cisza emotka

jeszcze mają trochę czasu emotka 03.06 było losowanie+(18.1 Wszyscy laureaci loterii zostaną powiadomieni o wygranej, w tym o rodzaju nagrody,najpóźniej w ciągu 7 dni od dnia przeprowadzenia danego losowania za pośrednictwem
wysłania wiadomości SMS na numer telefonu:)

To wiemy, ale Smolar często informuje w dniu losowania lub na następny dzień Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6208860 Napisano: 06.06.2016 19:25:22 w Czy informują/ informowali?
agicho napisał(a):

rpk napisał(a):

Czy smolar informował z tygodniowymi czteropakami z warki i hainekena?
Fortis puszczał sms z piłkami z czwartku i piątku?

Co do Warki i Heinekena - każdy zaczyna się dopytywać,jakaś cisza emotka

dziwne nikt chyba nie chwalił się dziennymi a teraz tygodniowe nawet nikt tego piwa nie trafił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6206952 Napisano: 03.06.2016 13:15:18 w PLAGIATY
elotta napisał(a):

barcza napisał(a):

elotta napisał(a):

asiam napisał(a):

W konkursie lokalnym wykryłam kilka plagiatów. Napisałam do organizatora i otrzymałam  następującą odpowiedź:

Pani Joanno, inwigilacja skończyła się wraz z PRL - przynajmniej miałam taką nadzieję. Wierzę w to, że osoby przesyłające są uczciwe i tak będę czyniła dalej. Nie mam obowiązku się pani tłumaczyć, czy sprawdzam każde zdjęcie, czy nie. jak czytam takie komentarze to odechciewa mi się zabiegać o nagrody dla Czytelników (a nie jest łatwo o sponsorów) i chyba skończę z konkursami...Pozdrawiam i życzę więcej życzliwości

No nie wierzę....  emotka

ja tam ją podziwiam napisała prawdę ,że nie sprawdza i tak pewnie jest w innych konkursach dopiero gdy wybuchnie straszna awantura to jest jakaś reakcja

Nie ma czego podziwiać. Jeśli ktoś przyzna się, że kradnie to też należy taką osobę podziwiać, bo napisała prawdę, mimo że jej zachowanie jest naganne?

podziwiam, że napisał co myśli a nie to co powinna napisać w odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6206877 Napisano: 03.06.2016 12:44:23 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

bruce napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Szukam informacji, czy ITM wydaje duplikaty paragonów czy coś ww tym stylu i czy Smolar ewentualnie to zaakceptuje emotka
 Szczyt pecha - wygrać u Smolara i pierwszy raz zgubić paragon emotka

Nie wiem, jak w przypadku ITM, ale inny market wysłał mi kiedyś kopie paragonów mail'em, bo okazało się, że na każdym paragonie wszystkie daty było poobcinane (czyli oryginalne paragony konkursowe były zero warte). Może spróbuj skontaktować się telefonicznie/mail'owo z biurem obsługi klienta? 

pkt 4.7 regulaminu mówi co dla nich nie jest dowodem zakupu. Duplikat nie jest dla nich prawidłowym dowodem.

U Smolara nie przejdzie Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6206621 Napisano: 03.06.2016 09:16:09 w PLAGIATY
elotta napisał(a):

asiam napisał(a):

W konkursie lokalnym wykryłam kilka plagiatów. Napisałam do organizatora i otrzymałam  następującą odpowiedź:

Pani Joanno, inwigilacja skończyła się wraz z PRL - przynajmniej miałam taką nadzieję. Wierzę w to, że osoby przesyłające są uczciwe i tak będę czyniła dalej. Nie mam obowiązku się pani tłumaczyć, czy sprawdzam każde zdjęcie, czy nie. jak czytam takie komentarze to odechciewa mi się zabiegać o nagrody dla Czytelników (a nie jest łatwo o sponsorów) i chyba skończę z konkursami...Pozdrawiam i życzę więcej życzliwości

No nie wierzę....  emotka

ja tam ją podziwiam napisała prawdę ,że nie sprawdza i tak pewnie jest w innych konkursach dopiero gdy wybuchnie straszna awantura to jest jakaś reakcja Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6206133 Napisano: 02.06.2016 14:32:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
stefania7 napisał(a):

ja tez nawet tej piłki

Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6202909 Napisano: 28.05.2016 13:32:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lena5_1985 napisał(a):

brudny napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

brudny napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

xpac skoro nie ma  tym nic złego to wrzuć proszę rozpiskę swoich nagród, łącznie z cenami, modelami i nie zapomnij dodać w jakim konkursie emotka

Nie widziałam, żeby Kaja chwaliła się swoimi nagrodami w MDW, więc nie rób tego za nią.

Zezowaty, z nas wszystkich to chyba Tobie najbardziej w oczy kole to ile ta dziewczyna wygrywa emotka

Zezowaty z pewnością nie miała na myśli tego, o co ją podejrzewasz emotka
Bez sensu jest takie wyliczanie kto, co, jak i gdzie. To tylko i wyłączenie sprawa tej dziewczyny ile ma aut, czy wygranej kasy na koncie. Może Ty nie jesteś taką osobą, która wysyła do agencji donosy, ale uwierz- takie są. Nawet pamiętam sprawę sprzed kilku lat, gdzie ktoś napisał donos podając się za dziewczyny z forum, m. in. Karolinę. To tylko pożywka dla takich osób.

Skoro jest taka znana i wygrała tyle nagród to trudno chyba zachować anonimowość. Mało kto z tego forum o niej nie słyszał, więc nie wiem po co chcecie wprowadzać jakieś tabu na temat jej wygranej tylko dlatego, że sama się nie chwali na forum. Każdy kto wygrywa jakieś nagrody wpada w krąg zainteresowania konkursowiczów, tych mniej i bardziej obeznanych i nie widzę w tym nic dziwnego. A motyw z donoszeniem każdy może podnieść nawet przy wygranym kole z c4 emotka

Ja nie znam emotka  

Ja tez nie znam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6200644 Napisano: 22.05.2016 13:42:34 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

taalvikki napisał(a):

ludzie, którzy kupują masowo tony najmniejszych produktów konkursowych, a potem w płacz, że jakichś kodów nie widać. kupujta jeszcze mniejsze rozmiary dla myszy, by było więcej zgłoszeń, to wtedy wszystko odczytacie. w ogóle przeraża mnie takie masowe granie na produkty, których się nie używa i które później lądują w śmiechach. pazerność ludzka granic nie za. nie lepiej sobie kupić większą paczkę tych nieszczęsnych laysów, zobaczyć widoczny kod i NAPISAĆ DOBRE ZGŁOSZENIE? a chipsy oddać komuś, kto je lubi i je? o losie...  :/

Rozumiem, że lepiej do kosza wyrzucić dużą paczkę niż małą, wtedy nie jest się pazernym i lepsze zgłoszenia pisze się na kody z dużych paczek emotka  I tak, lepiej oddać komuś otwartą dużą paczkę niż małą i w ogóle to szczyt kultury zanieść komuś otwarte chipsy, najlepiej przesypane do woreczka? 
W temacie - wkurza mnie mówienie wszystkim jak mają żyć, co mają kupować, co wygrywać, gdzie nie grać, co jeść i jak tym później s...ć 

każdy ma wolny wybór, jeżeli zapłaciłam kupiłam to tylko do mnie należy czy zjem ten produkt poczęstuje znajomych albo wyrzucę i nikt nie ma mi prawa dyktować co powinnam zrobić albo kupić to wyłącznie moja sprawa .  Wyświetl w wątku >>
0 0