Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6237800 Napisano: 05.08.2016 13:00:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ivanotta napisał(a):

Chciałabym odczarowc sierpniowego pecha... 

ja też Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6236030 Napisano: 01.08.2016 17:59:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

barcza napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wg mnie na chwilę obecną myśli że ściemniam, drżeć zacznie jak dostanie magiczną "kopertę" emotka  albo w sumie koperty...bo każda osoba złożyła swój indywidualny akt oskarżenia emotka . Oczywiście - jeśli będzie to zgodne z prawem, ujawnię publiczne dane tego na 99,9% niespełnionego forumowicza emotka  Wszak policjant dawał sobie uciąć "połowę głowy, bo całej to szkoda", że to pipolek z forum.  emotka

musisz się uzbroić w cierpliwość najpierw policja a potem jeżeli uznają podstawy to sprawa będzie skierowana do Sądu a tam w zależności od wolnych terminów od kilku miesięcy do roku sprawa wejdzie na wokandę .Jeżeli się strony odwołają od wyroku to następne miesiące  to potrwa  i koszty dodatkowe za każdą sprawę więc cierpliwość będzie potrzebna   czego ci życzę.

W moim przypadku było trochę inaczej...byłam na policji, policjant pomógł mi sporządzić prywatny akt oskarżenia (pytał, czy pomóc więc skorzystałam), po czym powiedział żebym go sobie sama do sądu zawiozła, bo jak oni wyślą to będzie to bardziej rozłożone w czasie emotka

to cie czeka jeszcze bardziej wyboista droga z pozwu prywatnego sądziłam ,ze powiadomiłaś policję i oni tym będą się zajmować i najpierw wołać dana osobę na przesłuchanie a potem jak już zobaczą dowody to do Sądu tak czy tak sprawa potrwa Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6236026 Napisano: 01.08.2016 17:50:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Wg mnie na chwilę obecną myśli że ściemniam, drżeć zacznie jak dostanie magiczną "kopertę" emotka  albo w sumie koperty...bo każda osoba złożyła swój indywidualny akt oskarżenia emotka . Oczywiście - jeśli będzie to zgodne z prawem, ujawnię publiczne dane tego na 99,9% niespełnionego forumowicza emotka  Wszak policjant dawał sobie uciąć "połowę głowy, bo całej to szkoda", że to pipolek z forum.  emotka

musisz się uzbroić w cierpliwość najpierw policja a potem jeżeli uznają podstawy to sprawa będzie skierowana do Sądu a tam w zależności od wolnych terminów od kilku miesięcy do roku sprawa wejdzie na wokandę .Jeżeli się strony odwołają od wyroku to następne miesiące  to potrwa  i koszty dodatkowe za każdą sprawę więc cierpliwość będzie potrzebna   czego ci życzę. Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

barcza

#6235503 Napisano: 31.07.2016 17:31:12 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

Edzia a tutaj następne oszczerstwa na twój temat
Adam~
Ponoć ta Edyta P to co rusz wygrywa główne nagrody w tej Agencji.Tylko raz na siebie,raz na chłopaka,raz na mamę,tatę.Dziwne,bo
to chyba nie jest celem promocji by nagradzać ciągle te same osoby?

Ponoć???? emotka  Żeby oskarżać kogoś publicznie o oszustwo trzeba nieć twarde dowody emotka  Edzia w tym momencie nie jest anonimową już osobą  emotka  
Kolesiem z wykopu już zajmuje się prokuratura, a z tego co wiem, to pozwy cywilne też się posypią, więc jeśli Adaś też dysponuje nadmiarem wolnego czasu i pieniędzy, to niech dalej wypisuje takie bzdury ( kolesiowi w Wykopu będzie raźniej emotka )      

Właśnie Adasia tez powinna pozwać , żeby nie szargał jej opini Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

barcza

#6235499 Napisano: 31.07.2016 17:13:19 w Wkurza mnie...
Edzia a tutaj następne oszczerstwa na twój temat
Adam~

• Goście

Napisano dziś, 11:36:13

Ponoć ta Edyta P to co rusz wygrywa główne nagrody w tej Agencji.Tylko raz na siebie,raz na chłopaka,raz na mamę,tatę.Dziwne,bo
to chyba nie jest celem promocji by nagradzać ciągle te same osoby?
Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6234535 Napisano: 28.07.2016 18:42:33 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

asantesana napisał(a):

Mysia napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Te łapki to głupota. Teraz chciałam sprawdzić jak pokazuje kto łapkę wcisnął i niechcący wpis nieco powyżej zaminusowałam emotka

ja to nawet sama siebie zminusowałam emotka emotka

Zrobiłam to samo, chciałam zobaczyć kto dał minusa i sama dałam Bogu ducha winnej osobie minusa, aż napisałam przeprosiny, bo wycofać się nie da. Ale już pisałam, że łapki mi się nie podobają.  

Sugestia dla admina- skoro już mają być te łapki, to niech będzie jak na FB( bo chyba do tego się forum upodabnia emotka ), żeby można było cofnąć dodanie łapki w dół lub w górę, jeśli doszło do pomyłki emotka

najlepiej niech Admin wywali te łapki to nie Fb Wyświetl w wątku >>

barcza

#6233091 Napisano: 26.07.2016 10:51:36 w Czy informują/ informowali?
goralmac napisał(a):

I coś ktoś jeżeli chodzi o familijne z itm? Będzie ten Smolar informował czy już po ptokach?

najlepiej zadzwoń i zapytaj, ja dzwoniłam wczoraj ale Pana nie było aktualnie w biurze i będziesz miał/a  wiadomości z pierwszej ręki Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6232936 Napisano: 25.07.2016 19:28:33 w Połączenia nieodebrane
i następny 566651461 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6232833 Napisano: 25.07.2016 13:49:20 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bethan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zy Intermarche Familijne informowało już kogoś? Niby były etapy dzienne i od każdego rozstrzygnięcia 7 dni na informowanie... nikt się nie chwalił.

Czy coś się ruszyło?

Chyba nie pisalem do nich to dostałem odpowiedz (z automatu chyba) że do dziś osoba jest na urlopie.

No i dlatego właśnie (urlopy) sugerowałam telefon. emotka

dzwoniłam to poinformowali ,że tego Pana nie ma chwilowo w biurze  to niech się zdecydują jest w pracy czy na urlopie Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6232832 Napisano: 25.07.2016 13:48:19 w Czy informują/ informowali?

pioge7 napisał(a):

dzwoniłam to poinformowali ,że tego Pana nie ma chwilowo w biurze  to niech się zdecydują jest w pracy czy na urlopie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6232821 Napisano: 25.07.2016 13:34:52 w Połączenia nieodebrane
566651576 emotka  przed chwilą Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6231576 Napisano: 21.07.2016 10:56:28 w Wkurza mnie...
mkmadzia7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

"Jedz i Wygraj edycja II "wkurza Mnie że konkurs zakończył się wczoraj,a w bazie jest do jutra emotka Zakupiłam chipsów a wysłąłam tylko 1 zgłoszenie emotka

Też mnie to wkurza... ostatnio dużo promocyjnych konkursów miało błędnie daty wprowadzone, co wprowadzało w błąd. Konkursy kończyły się przed czasem wskazanym na ekonkach. Jak ktoś korzystał z bazy i grał na sam koniec konkursu to tylko mógł obejść się smakiem...
Nie wiem czy to niestaranność czy celowe zagranie emotka

Wtedy klikamy koniczynkę i ... zgłaszamy błąd emotka

wtedy powinien być karniak dla takiej osoby co wprowadza w błąd . Ja dostałam karniaka za wpisanie gratuluje wygranej w  wygranych a tutaj ludzie tracą kasę bo kupią produkty  Wyświetl w wątku >>

barcza

#6230891 Napisano: 19.07.2016 16:22:08 w Czy informują/ informowali?
Smolar ITM wie ktoś cośemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6230372 Napisano: 18.07.2016 13:59:42 w Czy informują/ informowali?
buncia88 napisał(a):

barcza napisał(a):

olus15 napisał(a):

Familijne - pytałam już kilka razy i nikt się nie chce przyznać 

chyba jeszcze nie bo na stronie konkursu nie ma oświadczenia dla laureata

W zeszłej edycji też wybierali po zakończeniu konkursu. Laureaci byli umieszczeni w tabelkach w których numery telefonów były przyporządkowane do stopnia nagród z danego dnia. Tym razem pewnie będzie tak samo.

ja napisałam o konkursie Smolar w ITM nie tym ogólnopolskim Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6230357 Napisano: 18.07.2016 13:40:17 w Czy informują/ informowali?
olus15 napisał(a):

Familijne - pytałam już kilka razy i nikt się nie chce przyznać 

chyba jeszcze nie bo na stronie konkursu nie ma oświadczenia dla laureata Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6228480 Napisano: 13.07.2016 09:28:21 w Czy informują/ informowali?
skaki napisał(a):

mysz-s napisał(a):

A familijne ITM informowalo ?

a to nie dziś się kończy dopiero?

tam są etapy dzienne i wg regulaminu do 7 dni od danego etapu powinni poinformować a konkurs cały kończy się 13.07.3016 r. Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6227670 Napisano: 11.07.2016 12:48:45 w Czy informują/ informowali?
familijne ogólnopolski i ITM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6226722 Napisano: 08.07.2016 10:55:40 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

teodozja napisał(a):

Nie podobają mi się te laiki. Nikt chyba nie lubi być ocenianyemotka

Osobiście mnie też się to nie podoba, miejmy nadzijeę że pionas szybko je usunie z forum emotka

też mi się nie podoba i też jestem za usunięciem z forum nie widzę potrzeby, za dodanie postu mamy punkty potem je zamieniamy na koniczynki a za łapki co i czemu ma to służyć Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6226289 Napisano: 07.07.2016 12:37:51 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Wkurza mnie wprowadzenie lajków na forum, jeden facebook mi wystarczy. 

no bez sensu emotka

Macie rację, dziewczyny, daję Wam po łapce w górę emotka
A tak serio - to faktycznie niepotrzebne... Czemu to służy? Przychodzą z tego jakieś powiadomienia?

dla mnie to tez jest bez sensu po co to na forum konkursowym Wyświetl w wątku >>

barcza

#6226284 Napisano: 07.07.2016 12:34:13 w Smolar
czy ja dobrze przeczytałam regulaminy i w graj o emocje i orlen nie ma rezerwy ( to super listy nagrodzonych brak smski nie docierają i nagrody u nich zostaną). Wyświetl w wątku >>
0 0