Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6247690 Napisano: 30.08.2016 16:28:14 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Wątek paragony znów kwitnie.emotka

Tiaaa, tym razem Loreal w Tesco  emotka   I właśnie dlatego nie kupowałam i nie grałam w tym konku  emotka   Wysłałabym jedno zgłoszenie, które i tak zginęło by w tłumie zgłoszeń tych osób, które wysyłały po kilkanaście bez paragonu. W nosie mam takie konki  emotka

p.s. Tylko zastanawia mnie, po co niektórzy wysyłają po kilkanaście, czy kilkadziesiąt zgłoszeń, a potem szukają paragonów na forum!?   emotka  Nie prościej byłoby kupić kasę fiskalną na Allegro i drukować sobie tyle paragonów ile dusza zapragnie   emotka     emotka  

wyjaśniam kupienie paragonu za 5 zł bardziej się opłaca niż  fałszowanie paragonów lub oszustwo z kasy fiskalnej bo to mogą sprawdzić Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6247680 Napisano: 30.08.2016 16:05:55 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ,że dostałam karniaka coś napisałam w wątku dziś dotarła nagroda tak się zastanawiam dlaczego nie dostają karniaków moja wygrana np córka urodzona albo wygrana 3 w lotku albo ze zdrapki to nie jest wygrana w konkursie więc tez powinni dostawać karniakiemotka emotka dziwnym trafem tolerowanie oszustwa bo wątek paragonowy do tego służy bo kupowanie paragonów  na konkurs zakończony to pomoc w oszustwie i jakoś dziwnym trafem nie chcecie tego zamknąć emotka a karniaki za jakieś bzdury dajecie emotka Wyświetl w wątku >>

barcza

#6247648 Napisano: 30.08.2016 15:07:14 w Czy informują/ informowali?
pakowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

silvia8 napisał(a):

pakowa napisał(a):

silvia8 napisał(a):

pakowa napisał(a):

czy informowali już z konkursu zabka rio? z tego co kojarzę były tam bony 200 x 50 zł.. przegapiłam czy nie było rozwiązania konkursu jeszcze?

czekamy emotka

a wiesz może do kiedy?  konkurs zniknął ze strony żabki a nie zapisałam..

tego też nie wiem

do 02.09

dzięki !:)

czy informowali C4 rioemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6247532 Napisano: 30.08.2016 11:29:13 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

A co z tymi, ktorzy kupuja paragony w trakcie konkursu? Wielu sklepow nie mam i czesto korzystam z ofert zakupu.  Obawiam sie  ze tu nie ma dobrego wyjscia. Publikacje sondazowe wynikow wyborow w ich dniu sa zakazane i tak wszyscy wiedzieli po ile mysliwska chodzi...

tu jest opcja  zakupy na konkursy i tyle tam się dogadujesz  co do zakupów paragonów Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6246289 Napisano: 26.08.2016 10:12:41 w Połączenia nieodebrane
kto mógł dzwonić 221885155 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6246008 Napisano: 25.08.2016 15:48:42 w Czy informują/ informowali?
z C4 też chyba dziękuję ci mamo już informował bo regulamin już ze strony C4 zniknąłemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6245991 Napisano: 25.08.2016 15:14:15 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Wkurza mnie od kilkunastu dni plaga "kupujących" na allegro, którzy chcą mnie przekręcić z tą wysyłką poza granice kraju, a później mi pewnie przelew z konta zniknie- wcześniej tacy ludzie do mnie nie pisali, a teraz plaga.

emotka  Jak to zniknie? Zaksięgowany przelew nie może zniknąć  emotka  O co więc chodzi?emotka  

u mnie to samo normalnie już 10 kupujących chce mnie zrobić na przekręt Nigeryjski szok Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6245092 Napisano: 23.08.2016 20:36:56 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
defed napisał(a):

aleksiak napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Skasować watek paragonowy....i połowa cwaniaków się wykruszy.....a jak nie połowa to chociaż 30%   Pozostawić jedynie możliwość wymiany na trwające konkursy.

Podbijam, kto jest za skasowaniem wątku "Paragony" ? Przecież to my tworzymy to forum, a przecież przeszkadza nam takie cwaniactwo, czas z tym skończyć. Ile rezerw by było gdyby nie ten wątek emotka

Niestety podczas ostatniej próby dokonania rewolucji paragonowej pojawił się argument z samej góry, że po likwidacji wątku Paragony zrobi się burdel, bo ludzie będą ogłaszać się z paragonami wszędzie... emotka
Natomiast ja uważam, że w zupełności wystarczyłby istniejący wątek Zakupy na konkursy/usługi, który jest o bliźniaczej tematyce i czasem ogłoszenia zlecenia zakupów lub oferty sprzedaży paragonów się dublują tu i tam emotka

jak to jeżeli ktoś będzie zaśmiecał forum to karniaki  a jak ktoś więcej będzie zaśmiecał forum to  można zablokować na zawsze a jeżeli ktoś chce kupić paragony na trwający konkurs to w to w topie zakupy na konkursy Wyświetl w wątku >>
2 defed, ziolko 0

barcza

#6244758 Napisano: 23.08.2016 12:06:41 w Smolar
mahuska napisał(a):

rpk napisał(a):

Czy wczoraj lub dzisiaj udało się komuś dodzwonić do Smolara? Cały czas abonent niedostępny emotka a trzeba nr paragonów się dowiedzieć.

nie udało sięemotka

z jakiego konkursu Smolar informowałemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6244737 Napisano: 23.08.2016 11:47:12 w Czy informują/ informowali?
C4 Rio to kiedy mają informować bo już nie widzę regulaminu na stronieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6244606 Napisano: 23.08.2016 10:17:34 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratulacje skuterka emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

barcza

#6244569 Napisano: 23.08.2016 09:32:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

barcza napisał(a):

aerdna napisał(a):

Nie mogli ukryć tego kodu w innym miejscu ? Zmuszając konsumenta to otwarcia/zjedzenia serka ? emotka

Już widziałaś promocyjne i faktycznie kod jest pod serkiem w ostatsniej promocji był chyba na dnie ale po stronie zewnętrznej

Kilka stron wcześniej - zdjęcie jest na forum

dziękuje dopiero teraz zobaczyłam Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6244554 Napisano: 23.08.2016 09:04:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

Nie mogli ukryć tego kodu w innym miejscu ? Zmuszając konsumenta to otwarcia/zjedzenia serka ? emotka

Już widziałaś promocyjne i faktycznie kod jest pod serkiem w ostatsniej promocji był chyba na dnie ale po stronie zewnętrznej Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6243878 Napisano: 21.08.2016 15:14:27 w Smolar
stamp2 napisał(a):

barcza napisał(a):

magnus napisał(a):

stamp2 napisał(a):

asper01 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

kto wysyłał zgłoszenie w zasmakuj lata w DC?Jaki jest tam prefiks?Według zamotańców ze smolara w carrefourze i dc jest taki sam emotka

A w c4 jest też taki konkurs?

No nie taki sam, trzeba kupić inne piwo i zadanie konkursowe troche inne

Konkurs to Konkurs co się rozdrabniać emotka  
Smolar sobie poradzi z tym problemem, najwyżej laureat będzie miał problem z paragonememotka

możecie podać stronkę do tego konkursu  w C4 zasmakuj lata bo ja na stronie Smolara nie widzę  emotka

W c4 to jest konkurs z kasztelanem, inny jest tytuł konkursu

dziękuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6243844 Napisano: 21.08.2016 13:21:50 w Smolar
magnus napisał(a):

stamp2 napisał(a):

asper01 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

kto wysyłał zgłoszenie w zasmakuj lata w DC?Jaki jest tam prefiks?Według zamotańców ze smolara w carrefourze i dc jest taki sam emotka

A w c4 jest też taki konkurs?

No nie taki sam, trzeba kupić inne piwo i zadanie konkursowe troche inne

Konkurs to Konkurs co się rozdrabniać emotka  
Smolar sobie poradzi z tym problemem, najwyżej laureat będzie miał problem z paragonememotka

możecie podać stronkę do tego konkursu  w C4 zasmakuj lata bo ja na stronie Smolara nie widzę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6243302 Napisano: 19.08.2016 16:38:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

edzia21 napisał(a):

dede napisał(a):

luko922 napisał(a):

dede napisał(a):

Dzwoniło chyba Albedo z Biedronki 618...405 ale nie odebrałam, ile oni mają podejść? Regulamin mi się nie odpala emotka

Oddzwoń:)

Abonent czasowo niedostępny, może jeszcze się odezwą emotka

Oni prawdopodobnie beda eski slac na nieodebrane. Obstawialam ze dzisiaj puszcza, ale chyba nie.

Byłoby super, mam nadzieję że to oni emotka

nie prościej do nich zadzwonić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6243286 Napisano: 19.08.2016 16:07:50 w moje dzisiejsze wygrane :)

barcza

#6242492 Napisano: 18.08.2016 13:49:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

mirai napisał(a):

Czy z loterii  "Zabierz Ż na wakacje" - już wszyscy poinformowani?
Nie wiem, czy się jeszcze łudzić...emotka

gdzieś czytałam że dzienne z 15.08 - czyli z ostatniego dnia już rozdane emotka
główne nie wiem- też żyję nadzieją że coś może wpadnie emotka

chyba nie ma na co już liczyć bo jeżeli informowali z ostatniego dnia to i pewnie w ten dzień losowali tygodniowe i główne i razem informowali  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6239294 Napisano: 09.08.2016 16:52:04 w Smolar
czy informowali dzisiaj z żywca z bonami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6239088 Napisano: 09.08.2016 11:40:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0