Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6248250 Napisano: 31.08.2016 20:34:25 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

mam 2 koty i psa i jakoś mi nie jedzą paragonów przychodzę ze sklepu i daje do lodówki a jeżeli mam regulamin niezrozumiały to dzwonie do agencji . Na drugi raz będziecie pilnować paragonów i tyle proste albo stracicie nagrodę . temat z paragonami denerwuje mnie od momentu jak jakiś cwaniak wygrał autko w kauflu chyba i ktoś mu z forum za symboliczną złotówkę sprzedał i gość miał na tyle tupetu ,że poinformował na forum że kupi owszem paragon ale z najtańszą kwotą i dostał taki i od tej chwili stwierdziłam ,że ten top powinien być zamknięty  emotka

bo to jest top właśnie dla takich cwaniaków emotka a jak komuś kot zje to popytasz znajomych prywatnie i tyle Wyświetl w wątku >>
0 1 Monika11

barcza

#6248248 Napisano: 31.08.2016 20:29:41 w Wkurza mnie...
mam 2 koty i psa i jakoś mi nie jedzą paragonów przychodzę ze sklepu i daje do lodówki a jeżeli mam regulamin niezrozumiały to dzwonie do agencji . Na drugi raz będziecie pilnować paragonów i tyle proste albo stracicie nagrodę . temat z paragonami denerwuje mnie od momentu jak jakiś cwaniak wygrał autko w kauflu chyba i ktoś mu z forum za symboliczną złotówkę sprzedał i gość miał na tyle tupetu ,że poinformował na forum że kupi owszem paragon ale z najtańszą kwotą i dostał taki i od tej chwili stwierdziłam ,że ten top powinien być zamknięty  emotka Wyświetl w wątku >>

barcza

#6248207 Napisano: 31.08.2016 18:21:15 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Ciekawe czemu tyle problemów? Kto na tym straci a kto zyska za dużo?

właśnie- proste jest rozwiązanie wywalać z forum a jeżeli ktoś chce się  znowu rejestrować to dla wszystkich nowych przez tydzień blokada na wejście do jakiegokolwiek topu tylko możliwość  wejścia w konkursy i tyle a po tygodniu odblokowanie nowego i problem załatwiony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6248199 Napisano: 31.08.2016 18:01:48 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

barcza napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

barcza napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Słaby argument,że  nie wiadomo czy konkurs zakończony..

Dla mnie serio jest to ręczne wyszukiwanie każdego konkursu w bazie, żeby sprawdzić. Nie gram w ogóle w promocyjne i nie orientuję się w tym rodzaju konkursów. 
Co z osobami, które proponują tam sprzedanie nagrody osobie z własnym paragonem? Można założyć, że ma "nadprogramową" wygraną, albo nie ma paragonu. 

TO IM NAGRODA PRZEPADNIE I TYLEemotka

Dokładnie .

widzę ,że macie straszny problem ,żeby zamknąć czego tak bronicie co emotka zamknijcie Top i tyleemotka a nie głupie wymówki jakie macie z tym problemy emotka

Dobra, to może zróbmy eksperyment.Niech admini zlikwidują na miesiąc czasu wątek Paragony i wówczas przekonamy się, jakie będą efekty. Czy ludzie faktycznie przestaną poszukiwać paragonów w innych wątkach? Czy rzeczywiście fakt zamknięcia topu spowoduje, że przeciwnicy tego wątku oraz pozostali uczciwi forumowicze zaczną więcej i częściej wygrywaćemotka Mniej to rybka, czy wątek istniej,bo i tak nie mam do niego dostępu.

jak będą szukać to wywalać ich z forum to nie chodzi ,że może wygramy  z rezerwy ale żeby oszuści nie żerowali na innych kto kupuje produkty a inny ma to gdzieś wejdzie na forum i kupi za 5zł - niech też wydadzą na paragony i zakupy.

mogą zrobić u kogoś zakupy ja jak nie mam sklepu promocyjnego to kupuje ale płace za paragon i list i dopiero gram a nie odwrotnie emotka jest top zakupy na konkursy mogą kupić jak nie maja sklepu a jak mają to niech kupują jak inni forumowicze i grajaemotka Wyświetl w wątku >>

barcza

#6248196 Napisano: 31.08.2016 17:55:33 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

barcza napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

barcza napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Dla mnie serio jest to ręczne wyszukiwanie każdego konkursu w bazie, żeby sprawdzić. Nie gram w ogóle w promocyjne i nie orientuję się w tym rodzaju konkursów. 
Co z osobami, które proponują tam sprzedanie nagrody osobie z własnym paragonem? Można założyć, że ma "nadprogramową" wygraną, albo nie ma paragonu. 

Dokładnie .

widzę ,że macie straszny problem ,żeby zamknąć czego tak bronicie co emotka zamknijcie Top i tyleemotka a nie głupie wymówki jakie macie z tym problemy emotka

Dobra, to może zróbmy eksperyment.Niech admini zlikwidują na miesiąc czasu wątek Paragony i wówczas przekonamy się, jakie będą efekty. Czy ludzie faktycznie przestaną poszukiwać paragonów w innych wątkach? Czy rzeczywiście fakt zamknięcia topu spowoduje, że przeciwnicy tego wątku oraz pozostali uczciwi forumowicze zaczną więcej i częściej wygrywaćemotka Mniej to rybka, czy wątek istniej,bo i tak nie mam do niego dostępu.

jak będą szukać to wywalać ich z forum to nie chodzi ,że może wygramy  z rezerwy ale żeby oszuści nie żerowali na innych kto kupuje produkty a inny ma to gdzieś wejdzie na forum i kupi za 5zł - niech też wydadzą na paragony i zakupy. Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6248191 Napisano: 31.08.2016 17:45:26 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

barcza napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Dokładnie .

dziwne ,że nie martwiliście się tak bardzo jak wymyśliliście ,że trzeba dodać konkursy żeby móc mieć dostęp do forum do innych topów jakoś tak bardzo płaczu nie widziałam z waszej strony, że żal wam innych co np pracują i nie mogą dodać albo jak już chcą dodać to już jest a  a tu proszę tyle problemów macie straszne emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6248186 Napisano: 31.08.2016 17:39:36 w Wkurza mnie...
kaskaderka1 napisał(a):

barcza napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Dokładnie .

widzę ,że macie straszny problem ,żeby zamknąć czego tak bronicie co emotka zamknijcie Top i tyleemotka a nie głupie wymówki jakie macie z tym problemy emotka Wyświetl w wątku >>

barcza

#6248178 Napisano: 31.08.2016 17:33:31 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

TO IM NAGRODA PRZEPADNIE I TYLEemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6248161 Napisano: 31.08.2016 16:57:30 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

delvitto napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

barcza napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

mczarna napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Dzięki wątkowi "Paragony" wszystko jest w jednym miejscu, przed jego otwarciem handel paragonami odbywał się gdzie popadnie. Obawiam się, że po zamknięciu tego wątku wróci bałagan, ludzie nadal będą nimi handlować. Macie jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu? Całkowicie zakazać paragonowych ogłoszeń?

Dawać karniaki za oferowanie i chęć zakupu paragonu/paragonów po zakonczeniu konkursu.

Wiem na pewno, że nie będę w stanie weryfikować każdego postu pod kątem tego, czy konkurs jest trwający, czy zakończony. Nie gram w promocyjne i musiałabym każdego konkursu, o którym mowa w wątku "paragony", szukać ręcznie przez wyszukiwarkę. Takie rozwiązanie, choć sprawiedliwe, odpada emotka

ale jakoś karniaki za bzdury to umiecie dawać szybko i tu nie ma problemu a ile konkursów jest bez numeru systemowych mało więc jaki problem chyba żaden emotka

Łatwiej jest ocenić to, czy wpis zasługuje na karniaka, niż to, czy paragon jest na konkurs zakończony, aktualny itp. Moderatorzy też mają swoje życie i nie mają czasu na to, żeby na forum być 24/7. I podejrzewam, że karniaki za wpisy, czy chwalenie się nagrodami z konkursów spoza bazy to kwestia życzliwej informacji od innych użytkowników, niż wyłapywania wszystkiego przez moderatorów emotka

karniak nie jest żadną karą, tym bardziej, jeśli ktoś szukający paragonu założy nowe konto, przecież można w nieskończoność tak się bawić;( a nawet, jeśli nie założy, to dodanie 10 konkursów aby się go pozbyć, dla aktywnej osoby nie będzie stanowić problemu. Ale innego pomysłu nie mam w zamian, wiadomo, że jak ktoś chce, to i tak kupi, wystarczy do znajomych forumowiczów kilka pw napisać, zawsze ktoś poratuje... Należy raczej bombardować organizatorów mailami, wpisami na stronach, (petycje???), o zaniechanie procederu gry bez nr paragonu, można nawet parę screenów z naszego forum wykonać, z wątku paragony, aby pokazać, jak w prosty sposób zdobywa się papierek, no nie wiem, jakiejś mądrej głowy trzeba...

nie karniak tylko wywalenie z forum a dostęp do topów dopiero po stażu na forum jakiś okres- nie wiem jaki jest problem z zamknięciem tego topu z karniakami za bzdury nie ma problemu a z tym widzę jest i to od jakiegoś czasu. Niech Pionas zamknie top zobaczymyemotka

to pomożemy zawsze ktoś coś zobaczy i da znać ale jak to jest ,ze bzdury możecie wyłapać i z tym nie ma problemu a z tym ma być forum jest duże zawsze ktoś coć zobaczy jak przeoczycie jaki widzicie problememotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6248155 Napisano: 31.08.2016 16:51:00 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

barcza napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

mczarna napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Dzięki wątkowi "Paragony" wszystko jest w jednym miejscu, przed jego otwarciem handel paragonami odbywał się gdzie popadnie. Obawiam się, że po zamknięciu tego wątku wróci bałagan, ludzie nadal będą nimi handlować. Macie jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu? Całkowicie zakazać paragonowych ogłoszeń?

Dawać karniaki za oferowanie i chęć zakupu paragonu/paragonów po zakonczeniu konkursu.

Wiem na pewno, że nie będę w stanie weryfikować każdego postu pod kątem tego, czy konkurs jest trwający, czy zakończony. Nie gram w promocyjne i musiałabym każdego konkursu, o którym mowa w wątku "paragony", szukać ręcznie przez wyszukiwarkę. Takie rozwiązanie, choć sprawiedliwe, odpada emotka

ale jakoś karniaki za bzdury to umiecie dawać szybko i tu nie ma problemu a ile konkursów jest bez numeru systemowych mało więc jaki problem chyba żaden emotka

Łatwiej jest ocenić to, czy wpis zasługuje na karniaka, niż to, czy paragon jest na konkurs zakończony, aktualny itp. Moderatorzy też mają swoje życie i nie mają czasu na to, żeby na forum być 24/7. I podejrzewam, że karniaki za wpisy, czy chwalenie się nagrodami z konkursów spoza bazy to kwestia życzliwej informacji od innych użytkowników, niż wyłapywania wszystkiego przez moderatorów emotka

karniak nie jest żadną karą, tym bardziej, jeśli ktoś szukający paragonu założy nowe konto, przecież można w nieskończoność tak się bawić;( a nawet, jeśli nie założy, to dodanie 10 konkursów aby się go pozbyć, dla aktywnej osoby nie będzie stanowić problemu. Ale innego pomysłu nie mam w zamian, wiadomo, że jak ktoś chce, to i tak kupi, wystarczy do znajomych forumowiczów kilka pw napisać, zawsze ktoś poratuje... Należy raczej bombardować organizatorów mailami, wpisami na stronach, (petycje???), o zaniechanie procederu gry bez nr paragonu, można nawet parę screenów z naszego forum wykonać, z wątku paragony, aby pokazać, jak w prosty sposób zdobywa się papierek, no nie wiem, jakiejś mądrej głowy trzeba...

nie karniak tylko wywalenie z forum a dostęp do topów dopiero po stażu na forum jakiś okres- nie wiem jaki jest problem z zamknięciem tego topu z karniakami za bzdury nie ma problemu a z tym widzę jest i to od jakiegoś czasu. Niech Pionas zamknie top zobaczymyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6248143 Napisano: 31.08.2016 16:34:08 w NA CO CZEKAMY?
zmywanie z żabka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6248125 Napisano: 31.08.2016 16:21:31 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

mczarna napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

ale jakoś karniaki za bzdury to umiecie dawać szybko i tu nie ma problemu a ile konkursów jest bez numeru systemowych mało więc jaki problem chyba żaden emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6247729 Napisano: 30.08.2016 17:39:30 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Ci "nowi" to starzy wyjadacze....Kiedyś konkursowicze szli na jakość teraz idą na ilość. Ostatnio uświadomiła mnie pewna soba ile ludzie wysyłają zgłoszeń. Wiec jak coś wygrywam moim 1 zgłoszeniem to i tak wielki sukces

to jest następny argument ,żeby zamknąć top paragonowyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6247726 Napisano: 30.08.2016 17:30:41 w Smolar
koniczynka123 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

czy smolar dzwoni z głównymi czy piszą smsa? Tak ogólnie pytam.
Do kogoś kiedyś dzwonili? Mają numer zastrzeżony?

Miałam nieodebrany tel. z numeru zastrzeżonego, a jedyne na co teraz czekam to na 100 g złota emotka

Do mnie Smolar dzwonił kiedyś z widocznego numeru (rezerwa głównej ) a dziś z zastrzeżonego dzwoniło radio zet-automat emotka

do mnie nigdy Smolar nie dzwonił tylko sms dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6247723 Napisano: 30.08.2016 17:26:28 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Widocznie nie było takiej potrzeby emotka  
Chodzi mi jedynie o to, że bana na całe "internety" się nie da na paragonowy handel. A mentalność ludzi się nie zmieni. 
Jeśli chodzi o mnie - jest mi to obojętne. jednakże nie spodziewałabym się cudów "wygranych" po zamknięciu wątku "paragony" emotka

Ale przynajmniej nowo przybyli nie będą wk* swoimi wpisami - a to już jest sukces emotka Teraz strach komuś pokazać forum. No i wstyd.

nie rozumie dlaczego jest problem w zamknięciu tego wątku paragonowego - przecież każdy z nas gra uczciwie więc jaki problem (przynajmniej oszust nie dostanie nagrody)

ja za bzdurny wpis w wątku dostałam karniaka a  taki cwaniak zarejestruje się z fałszywego konta albo założy w ten sam dzień i ma paragon i jest wszystko Ok i to mi się nie podoba .

tak się zastanawiam czy udostępnienie przez Administratora topu  który służy do oszustwa i wyłudzania nagrody (bo nie spełnił warunków czyli nie zakupił paragonu w czasie trwania konkursu) nie jest aby karalne i nie podlega jakiemuś paragrafowi  bo jeżeli tak to powinien być natychmiast zamknięty emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

barcza

#6247716 Napisano: 30.08.2016 17:14:19 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Chodzi mi jedynie o to, że bana na całe "internety" się nie da na paragonowy handel. A mentalność ludzi się nie zmieni. 
Jeśli chodzi o mnie - jest mi to obojętne. jednakże nie spodziewałabym się cudów "wygranych" po zamknięciu wątku "paragony" emotka

Ale przynajmniej nowo przybyli nie będą wk* swoimi wpisami - a to już jest sukces emotka Teraz strach komuś pokazać forum. No i wstyd.

nie rozumie dlaczego jest problem w zamknięciu tego wątku paragonowego - przecież każdy z nas gra uczciwie więc jaki problem (przynajmniej oszust nie dostanie nagrody)

ja za bzdurny wpis w wątku dostałam karniaka a  taki cwaniak zarejestruje się z fałszywego konta albo założy w ten sam dzień i ma paragon i jest wszystko Ok i to mi się nie podoba . Wyświetl w wątku >>

barcza

#6247713 Napisano: 30.08.2016 17:07:12 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nie rozumie dlaczego jest problem w zamknięciu tego wątku paragonowego - przecież każdy z nas gra uczciwie więc jaki problem (przynajmniej oszust nie dostanie nagrody) Wyświetl w wątku >>
1 kajus18 0

barcza

#6247709 Napisano: 30.08.2016 16:57:58 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

w miejsce tego powstanie inne forum/strony na których ludzie będą się wspierać paragonami, więc to walka z wiatrakami emotka  Niestety, ale fakt zamknięcia topu paragony nie zwiększy "grającym uczciwie" szans na wygraną emotka  ...to tak moim skromnym zdaniem emotka

Jakoś do teraz nie powstało, skoro taki burdel u nas emotka

nie spodziewam się ,że jak tak bardzo wszyscy się oburzamy  za fałszowanie paragonów albo dodawanie zdjęć takich samych w innych konkursach a nie przeszkadza nam w pomoc w oszukiwaniu i wygraniu nagrody która nie powinna do nas trafić bo nie kupiliśmy paragonów tu oszustwo  . Potem ach nie wygrałam a może wygrałabyś z rezerwy gdyby ktoś nie sprzedał paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6247696 Napisano: 30.08.2016 16:37:40 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

kalka napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Wątek paragony znów kwitnie.emotka

Tiaaa, tym razem Loreal w Tesco  emotka   I właśnie dlatego nie kupowałam i nie grałam w tym konku  emotka   Wysłałabym jedno zgłoszenie, które i tak zginęło by w tłumie zgłoszeń tych osób, które wysyłały po kilkanaście bez paragonu. W nosie mam takie konki  emotka

p.s. Tylko zastanawia mnie, po co niektórzy wysyłają po kilkanaście, czy kilkadziesiąt zgłoszeń, a potem szukają paragonów na forum!?   emotka  Nie prościej byłoby kupić kasę fiskalną na Allegro i drukować sobie tyle paragonów ile dusza zapragnie   emotka     emotka  

wyjaśniam kupienie paragonu za 5 zł bardziej się opłaca niż  fałszowanie paragonów lub oszustwo z kasy fiskalnej bo to mogą sprawdzić

widać to nikomu nie przeszkadza bo inaczej admin dawno by zamknął top paragony

w miejsce tego powstanie inne forum/strony na których ludzie będą się wspierać paragonami, więc to walka z wiatrakami emotka  Niestety, ale fakt zamknięcia topu paragony nie zwiększy "grającym uczciwie" szans na wygraną emotka  ...to tak moim skromnym zdaniem emotka

dlaczego ma powstać inna strona chyba ktoś to forum administruje prawda a w regulaminie może być wpis, że szukanie paragonu po konkursie  skutkuje wywalenie z forum proste i skuteczne Wyświetl w wątku >>
2 kalka, joan 0

barcza

#6247692 Napisano: 30.08.2016 16:30:11 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

kalka napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Wątek paragony znów kwitnie.emotka

Tiaaa, tym razem Loreal w Tesco  emotka   I właśnie dlatego nie kupowałam i nie grałam w tym konku  emotka   Wysłałabym jedno zgłoszenie, które i tak zginęło by w tłumie zgłoszeń tych osób, które wysyłały po kilkanaście bez paragonu. W nosie mam takie konki  emotka

p.s. Tylko zastanawia mnie, po co niektórzy wysyłają po kilkanaście, czy kilkadziesiąt zgłoszeń, a potem szukają paragonów na forum!?   emotka  Nie prościej byłoby kupić kasę fiskalną na Allegro i drukować sobie tyle paragonów ile dusza zapragnie   emotka     emotka  

wyjaśniam kupienie paragonu za 5 zł bardziej się opłaca niż  fałszowanie paragonów lub oszustwo z kasy fiskalnej bo to mogą sprawdzić

widać to nikomu nie przeszkadza bo inaczej admin dawno by zamknął top paragony Wyświetl w wątku >>
0 0