Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6250419 Napisano: 06.09.2016 09:37:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
haz0r napisał(a):

buziolek napisał(a):

Witam
Mam pytanie, nie wiem czy w odpowiednim wątku, jeśli wygrałam dwie konsole z premi kibica i sprzedałam je na allegro, to czy  muszę się rozliczyć w PIT i zapłacić podatek od wzbogacenia? 

Tak, jeżeli sprzedasz je wcześniej niż 6 miesięcy od wygrania.
Dodatkowo kupujący powinien zapłacić teoretycznie 2% PCC jeśli kwota jest wyższa niż 1000zł.
Nie, jeżeli olejesz sprawę i delikatnie mówiąc zataisz to.
Nie, jeżeli sprzedasz od ręki (odbiór osobisty) i patrz wyżej.

Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6249773 Napisano: 04.09.2016 15:25:25 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

kalka napisał(a):

Wkurzyłam się dzisiaj, kiedy robiąc porządki w paragonach zauważyłam, że paragon na Vegetę z początku lipca jest już mało czytelny   
Nie dosyć, że konk był bez podawania numeru par emotka , to jeszcze trwa tak długo, że zanim podadzą wyniki całkiem wyblaknie - nie lubię takich konkursów  emotka

daj paragon do koperty i lodówki dotrwa

Dzięki, tak chyba zrobię, tylko że już teraz tam niewiele widać  emotka

serio lodówka pomaga?Bo też mam z tym problem. emotka

moim pomaga nigdy mi nie wyblakły od czasu gdy je daje do lodówki ktoś na forum też pisał ,że daje do klasera takiego od zdjęć i też mu nie blaknie Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6249764 Napisano: 04.09.2016 14:56:16 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

kalka napisał(a):

Wkurzyłam się dzisiaj, kiedy robiąc porządki w paragonach zauważyłam, że paragon na Vegetę z początku lipca jest już mało czytelny   
Nie dosyć, że konk był bez podawania numeru par emotka , to jeszcze trwa tak długo, że zanim podadzą wyniki całkiem wyblaknie - nie lubię takich konkursów  emotka

daj paragon do koperty i lodówki dotrwa

Dzięki, tak chyba zrobię, tylko że już teraz tam niewiele widać  emotka

lepiej jak coś widać a nie jak  biały paragon jest Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6249727 Napisano: 04.09.2016 11:19:03 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

daj paragon do koperty i lodówki dotrwa Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6249719 Napisano: 04.09.2016 10:53:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kemli napisał(a):

jackk76 napisał(a):

barcza napisał(a):

kemli napisał(a):

defed napisał(a):

assal napisał(a):

Barcza: W zeszłym roku dziewczyna na forum też miała podróbki. Sprzedała komuś paragon, ktoś na paragon zagrał, wygrał główną i była wpadka. Tyle mogę napisać. 

Jestem porażona - falsyfikaty na handel?  emotka  emotka  Nie, że nie wierzę w wasze informacje... tylko... po prostu SZOK!

no ale to chyba nie była jakaś "stara" forumowiczka?  emotka  aż strach teraz kupować paragony na forum emotka

widzicie do czego ludzie są zdolni straszne emotka

Dobrze byłoby, gdyby w przypadku cenniejszych nagród wszystkie paragony były sprawdzane pod kątem oryginalności - przestałoby się opłacać cwaniaczkom drukowanie

Chyba Smolar weryfikuje oryginalność paragonów. Ale jak z resztą... Pewnie jeżeli chodzi o samochody to tak. 

podziwiam ludzi, że się nie boją fałszować paragony ale komuś sprzedać sfałszowany to już świństwo okropne przecież ta osoba jak wygra może mieć straszne nieprzyjemności jak tak możnaemotka raz miałam taki przypadek ,że cyferka na paragonie trochę wyblakła ale odesłałam taki paragon z wyjaśnieniem jak to cyfra i nagroda dotarła ( nie wiem czy sprawdzali w sklepie czy nie ale nagrodę miałam). Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6249585 Napisano: 03.09.2016 14:26:19 w NA CO CZEKAMY?

"Dziękuje Ci, mamo" Carrefour  chyba jeszcze nie powiadamiali Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6249580 Napisano: 03.09.2016 14:02:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kemli napisał(a):

defed napisał(a):

assal napisał(a):

Barcza: W zeszłym roku dziewczyna na forum też miała podróbki. Sprzedała komuś paragon, ktoś na paragon zagrał, wygrał główną i była wpadka. Tyle mogę napisać. 

Jestem porażona - falsyfikaty na handel?  emotka  emotka  Nie, że nie wierzę w wasze informacje... tylko... po prostu SZOK!

no ale to chyba nie była jakaś "stara" forumowiczka?  emotka  aż strach teraz kupować paragony na forum emotka

widzicie do czego ludzie są zdolni straszne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6249376 Napisano: 02.09.2016 17:48:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

paula9891 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Będą częściej wpadać rezerwy- zobaczycie emotka

No i bardzo dobrze.
Mi się jeszcze nie udało niczego wygrać z rezerwy, ale podejrzewam, że taka informacja cieszy nawet bardziej niż nagroda w normalnym terminie, bo jest bardziej niespodziewana. Więc tego NAM wszystkim życzę, więcej rezerw! emotka

Ja z rezerwy wygrałam w tamtym roku praleczkę z Biedronki  emotka

Ja z rezerwy u Smolara wygrałam Tv- więc bardzo się cieszę, że będzie teraz choć troszkę więcej rezerwy. Też do miasta jeździłam wiele km żeby zagrać w promocyjnych a tu zaraz pojawiały się oferty sprzedaży paragonów. Pewno bym to przebolała gdyby nie to, że sprzedawane paragony były fałszywe. Sprzedawca(oczywiście już zniknął z forum jego nick) nawet nie umiał poprawnie napisać treści na wydruku, bo u góry paragonu(akurat z Tesco) pisało PARAGON FIKALNY- niby 1 literka ale... to dało mi do myślenia czy paragon jest oryginalny. Na szczęście paragon swój znalazłam(zsunął się pomiędzy biurka) i nie musiałam świecić oczami przed organizatorem  emotka

żartujesz ktoś z forum sprzedawał podrobione paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6249337 Napisano: 02.09.2016 16:46:54 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

trebor1 napisał(a):

Za to ja , wilk w owczej skórze na pewno się rozBEEEcze emotka

Śmiem wątpić, szalony żabolu emotka

W zoologicznym trendzie pozostając - odbierałam dziś nagrodę i słyszę "Pani jest Rakiem?" Odrzekłam, że Lwem. Ale widzicie, teraz organizatorzy nie tylko dane z dowodu spisują, ale nawet znak zodiaku im potrzebny! emotka

witaj w klubie ja tez lew Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6249251 Napisano: 02.09.2016 14:51:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

dang21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

dang 21 nie o to mi chodzi.nie bronię oszustów i nie mam nic do tego,że może być zamknięty.Mi chodzi tylko o to,ze powinno sie zrobic anonimowa ankiete,gdzie wypowie sie wiekszosc ,a nie kilka osób.Tu nie kazdy sie chcial wypowiadac woleli przemilczec ,a w ankiecie na pewno by zaglosowali i wyrazili swoja opoinie.I tylko i wylacznie o to mi chodzi,ze nie wzieto pod uwage wiekszego grona użytkowników tego forum

A w ankiecie wezmą udział same lewe konta i zagłosują na nie zamykanie wątku emotka  dziękuję za taką ankietę emotka

po co ankieta niezadowoleni mogą przenieść się do innego forum albo nowe założyć  i tam sobie wzajemnie paragony sprzedawać

można być tez na tym forum i innym gdzie będą  paragony do sprzedania Wyświetl w wątku >>
1 margo466 0

barcza

#6249245 Napisano: 02.09.2016 14:46:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dang21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

dang 21 nie o to mi chodzi.nie bronię oszustów i nie mam nic do tego,że może być zamknięty.Mi chodzi tylko o to,ze powinno sie zrobic anonimowa ankiete,gdzie wypowie sie wiekszosc ,a nie kilka osób.Tu nie kazdy sie chcial wypowiadac woleli przemilczec ,a w ankiecie na pewno by zaglosowali i wyrazili swoja opoinie.I tylko i wylacznie o to mi chodzi,ze nie wzieto pod uwage wiekszego grona użytkowników tego forum

A w ankiecie wezmą udział same lewe konta i zagłosują na nie zamykanie wątku emotka  dziękuję za taką ankietę emotka

po co ankieta niezadowoleni mogą przenieść się do innego forum albo nowe założyć  i tam sobie wzajemnie paragony sprzedawać Wyświetl w wątku >>

barcza

#6249217 Napisano: 02.09.2016 14:14:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

vickichelm napisał(a):

blackana napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Chyba nie jestem w temacie ... Gdzie się podział wątek paragonowy?

Został zamknięty emotka

A mogę wiedzieć dlaczego?!? Już jakiś czas tu jestem i może z dwa razy kupiłam jakiś paragon w przypadku tzw. nadprogramowej wygranej zreszta Ci co mnie znają to wiedzą, że nigdy nie gram bez. Ale zamknięcie tego wątku od tak bo taki ktoś miał kaprys jest wg mnie chamskie... Nigdzie nawet nie ma o tym żadnej informacji. To forum jest ponoć założone dla innych... więc może ktoś mógłby zrobić jakieś głosowanie? Czy taka samowolka...

Nie grasz bez paragonu? A ta nadprogramowa wygrana to skąd? Wysłałaś więcej zgłoszeń niż miałaś paragonów..  cóż NIGDY nie grasz bez.. no tak uczciwy konkursowicz "co z tego że wysłałem 20 odpowiedzi, mam przecież 1 paragon!" to jest chamskie emotka

proste kupisz tyle paragonów ile wysyłasz smsów albo będziesz miała tylko po 1 nagrodzie bez tych nadprogramowych Wyświetl w wątku >>
1 margo466 0

barcza

#6249165 Napisano: 02.09.2016 13:11:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

kalka napisał(a):

I dlatego, Giulietta trudno sobie wyobrazić, że agencja, która uważa się za profesjonalną nie zadbała o tak ważne szczegóły jak blokada już raz wpisanego kodu, czy zablokowanie możliwości wpisywania fikcyjnych kodów  emotka   Wydaje się to trochę dziwne  emotka

Istnieje szansa, że owszem istnieje taka blokada w systemie, ale nie wyrzuca komunikatu osobie wpisującej. 

nie chce was straszyć ale kiedyś też był taki konkurs z tymi serkami chyba jakieś wycieczki dawno był to dobrze nie pamiętam i znalazłam taki sam kod emotka  

emotka  No coś Ty? To może w ramach oszczędności uruchomili ten sam program z tą samą aplikacją i dlatego nie ma blokad ? emotka

możliwe ale byłam zdziwiona gdy odkryłam takie same kody  były nadrukowane na dnie na zewnątrz i wpisałam 2 razy ten sam kod oczywiście system przyjął  emotka

Masakra  emotka  Do doopy z taką loterią 

może teraz jest lepiej przygotowana ta loteria nie wiememotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6249155 Napisano: 02.09.2016 13:01:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

kalka napisał(a):

I dlatego, Giulietta trudno sobie wyobrazić, że agencja, która uważa się za profesjonalną nie zadbała o tak ważne szczegóły jak blokada już raz wpisanego kodu, czy zablokowanie możliwości wpisywania fikcyjnych kodów  emotka   Wydaje się to trochę dziwne  emotka

Istnieje szansa, że owszem istnieje taka blokada w systemie, ale nie wyrzuca komunikatu osobie wpisującej. 

nie chce was straszyć ale kiedyś też był taki konkurs z tymi serkami chyba jakieś wycieczki dawno był to dobrze nie pamiętam i znalazłam taki sam kod emotka  

emotka  No coś Ty? To może w ramach oszczędności uruchomili ten sam program z tą samą aplikacją i dlatego nie ma blokad ? emotka

możliwe ale byłam zdziwiona gdy odkryłam takie same kody  były nadrukowane na dnie na zewnątrz i wpisałam 2 razy ten sam kod oczywiście system przyjął  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6249147 Napisano: 02.09.2016 12:53:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

kalka napisał(a):

nie chce was straszyć ale kiedyś też był taki konkurs z tymi serkami chyba jakieś wycieczki dawno był to dobrze nie pamiętam i znalazłam taki sam kod emotka   Wyświetl w wątku >>
1 margo466 0

barcza

#6249131 Napisano: 02.09.2016 12:33:31 w SZUKAM....
czekaj ja dopiero wczoraj dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6248816 Napisano: 01.09.2016 18:06:52 w Czy informują/ informowali?
czy były już wyniki z żabki zmywanie z żabką i Freshmarketem ( bo nie zapisałam sobie kiedy maja powiadamiać) Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6248809 Napisano: 01.09.2016 17:54:50 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

joan napisał(a):

Proponuję zrobić porządek z wątkiem "Paragony" zanim zakończy się konkurs Calgon - albowiem mam wrażenie, że może dojść do rękoczynów emotka

to dlaczego nie można natychmiast zamknąć emotka

chyba wcześniej mają być wyniki z żabki zmywanie z żabka i Freshmarketem tam chyba też nie wpisywało się nr paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6248805 Napisano: 01.09.2016 17:43:17 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Proponuję zrobić porządek z wątkiem "Paragony" zanim zakończy się konkurs Calgon - albowiem mam wrażenie, że może dojść do rękoczynów emotka

to dlaczego nie można natychmiast zamknąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6248767 Napisano: 01.09.2016 16:45:38 w Czy informują/ informowali?

Konkurs "Wygrywaj z GP Batteries" czy już informowali kogoś
Wyświetl w wątku >>
0 0