Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6257870 Napisano: 21.09.2016 17:38:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
kaufland sms koło 17 stej Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6257820 Napisano: 21.09.2016 16:20:56 w Czy informują/ informowali?
hehatka31 napisał(a):

donia7 napisał(a):

"Zasmakuj lata" DC, SMOLAR? emotka

Też czekam. Do dzisiaj maja czas na powiadomienie o wygranej. Nie wiem jak to ze Smolar jest,bo pierwszy raz udział u nich biore emotka

Właśnie do dzisiaj powinni informować Smolar jak tu jesteś i czytasz daj wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6256111 Napisano: 18.09.2016 17:23:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

darog napisał(a):

wredzia napisał(a):

darog napisał(a):

W przypadku gdy wygrywaliście skutery...
PYTANIE: czy osobiście musieliście po owy skuter jechać przez pół Polski - czy też były dostarczone kurierem??
W niektórych regulaminach jest "odbiór osobisty w punkcie wskazanym..organizator nie ponosi kosztów dojazdu.."

Chyba sam sobie odpowiedziałeś na pytanie emotka
To zależy jak odbiór takich rzeczy jest opisany w regulaminie. Ja kilka razy wygrałam quady, skutery czy motor i zawsze te nagrody przyjeżdzały do mnie z firmą kurierską gdyż tak było opisane w regulaminie. Jeśli jest inaczej to pewnie będzie się trzeba pofatygować...

dzięki za odp.. właśnie gdzieś widziałem taki regulamin-że odbiór we wskazanym miejscu.. tyle że w regulaminie czasami różnie piszą a w praktyce inaczej..

i jeśli np ktoś z Gdańska wygra skuter a organizator zapowie: odbiór w Katowicach...

to będzie miał wycieczkę krajoznawczą emotka chyba, że Smolar ma kilka lokalizacji do odbioru Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6255515 Napisano: 16.09.2016 14:08:26 w Smolar
żywiec tygodniowe też dali w ten sam dzień co losowanie (bo na foru jakaś forumowiczka pisała w ten sam dzień co losowanie ,że trafiła tygodniową Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6255512 Napisano: 16.09.2016 14:06:33 w Smolar
donia7 napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

barcza napisał(a):

czy były już wyniki z DC zasmakuj lata

też czekam, nikt się nie chwalił...

Oni dopiero 14 wybierali zwycięzców i pewnie 7 dni na poinformowanie mają emotka

ostatnio smolar daje błyskawicznie wyniki np. Groszek w ten sam dzień co obrady to i tutaj  teoretycznie już powinny być Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6255508 Napisano: 16.09.2016 14:04:28 w Smolar
właśnie niby 14 obrady to już powinni dać wyniki chyba ,że nikt się nie chwali i już były smski Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6255491 Napisano: 16.09.2016 13:49:09 w Smolar
czy były już wyniki z DC zasmakuj lata Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6255313 Napisano: 16.09.2016 09:46:53 w Czy informują/ informowali?
DC zasmakuj lata były już wyniki czy nie Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6253258 Napisano: 12.09.2016 17:31:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rpk napisał(a):

Pytanie czy jest tych kodów 1000 czy 10000 . Palete czy dwie serka zawsze można kupić to nie aż tak wielki wydatek

ja obstawiam  więcej ale to trzeba by mieć informacje ile z linii produkcyjnej schodzi serków w ciągu doby Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6253251 Napisano: 12.09.2016 17:19:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

rpk napisał(a):

barcza napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

scrabble napisał(a):

dolly napisał(a):

Agencje maja swoje bazy danych i w tym zapewnie sensie napisali o tym połączeniu.  
Rejestrowanie numerów jest związane z ustawa antyterrorystyczna i dostep do danych bedzie miala tylko policja.
Nie wierze, by ja komus udostępnili. 

To rozumiem ale czy agencje mają prawo prowadzić własne bazy danych? W regulaminach jest napisane, że przechowują je na potrzeby danego, konkretnego konkursu,  w którym bierzesz udział. 

Nie mają prawa, ale niektóre agencje skrupulatnie tworzą takie bazy... emotka  nie będę wskazywała palcem.

prawda. trzymają dane bezprawnie.

smolar

Smolar nigdy nie brał nr dowodu ani nr pesel więc nie wiem skąd to posądzenie? emotka

wydaje mi się, że trzymają bezprawnie
nr tel + dane osoby + adres..

nie o PESEL mi chodzi tylko o nr telefonu + dane osoby+ adres Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6253242 Napisano: 12.09.2016 16:58:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

[quote=ni

rpk napisał(a):

xjustx napisał(a):

xjustx] Wysyłają z różnych starterów te same kody. Jeden wygra, odeślą a tu na koniec jeb.. na inny starter, ale ten sam kod domek emotka  

nie odkupi, bo już będzie odesłany na inne nazwisko ;/

właśnie o to chodzi chyba w tym konkursie bo jeżeli i rezerwa będzie miała zdublowany kod to domek zostanie u organizatora Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6253073 Napisano: 12.09.2016 13:23:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

scrabble napisał(a):

dolly napisał(a):

Agencje maja swoje bazy danych i w tym zapewnie sensie napisali o tym połączeniu.  
Rejestrowanie numerów jest związane z ustawa antyterrorystyczna i dostep do danych bedzie miala tylko policja.
Nie wierze, by ja komus udostępnili. 

To rozumiem ale czy agencje mają prawo prowadzić własne bazy danych? W regulaminach jest napisane, że przechowują je na potrzeby danego, konkretnego konkursu,  w którym bierzesz udział. 

Nie mają prawa, ale niektóre agencje skrupulatnie tworzą takie bazy... emotka  nie będę wskazywała palcem.

prawda. trzymają dane bezprawnie.

smolar Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6252422 Napisano: 09.09.2016 21:06:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

jokan napisał(a):

katy napisał(a):

kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Almette. Puszysty smak naturyuprzejmie informujemy, że może się tak zdarzyć, że na kilku opakowaniach mogą być nadrukowane te same kody.

emotka Czytam, czytam i... oczom nie wierzę. emotka Przesadzili. emotka emotka

no tak czyli można 100 razy wysłać ten sam kod no super czyli powtórka z rozrywki tak jak było w poprzednimemotka konkursie

potem domek wylosują na zdublowany kod i nagroda zostanie u nich

Powiem Ci - widzę, że chyba do tego to zmierza... emotka

jak można przygotować  tak konkurs gdzie do wygrania taka nagroda szok normalnie, nie powinni przyjmować ani złych kodów ani zdublowanych (w przypadku zdublowanego kodu powinna być informacja o kontakt i przyznany nowy kod)

czyli konkurs na wstępie daje możliwość oszustwaemotka

Coś mi ta loteria zaczyna brzydko pachnieć emotka  I ciekawe dlaczego mnie to nie dziwi? emotka  Hm, może dlatego, że poznałam już  tę agencję?

Czyli wysyłamy jeden kod tysiąc razy (system wszystko łyknie) aż w końcu nas wylosują. Ułatwieniem jest to, że zwycięzcy powiadamiani są na bieżąco. Domek jest jeden, więc im więcej razy zgłosimy jeden kod tym większe szanse wygranej.
Rzeczywiście powtórka z rozrywki. Agencja nie wyciągnęła wniosków z poprzedniej loterii z nagrodami po 20 tys. emotka Popatrzcie na zasady loterii kinderbueno. Tak to powinno wyglądać. A więc: unikalny kod ukryty wewnątrz opakowania i odpowiednie komunikaty o wykorzystaniu kodu lub o błędnym kodzie. I finito.

a w przypadku wygranej nie zadaja wszystkich kodow i paragonow?

emotka hurtownicy maja po kilkaset starterków a paragony maja ze sklepu

powinni naprawić program albo napisać nowy Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6252421 Napisano: 09.09.2016 21:03:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

katy napisał(a):

kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Almette. Puszysty smak naturyuprzejmie informujemy, że może się tak zdarzyć, że na kilku opakowaniach mogą być nadrukowane te same kody.

no tak czyli można 100 razy wysłać ten sam kod no super czyli powtórka z rozrywki tak jak było w poprzednimemotka konkursie

jak można przygotować  tak konkurs gdzie do wygrania taka nagroda szok normalnie, nie powinni przyjmować ani złych kodów ani zdublowanych (w przypadku zdublowanego kodu powinna być informacja o kontakt i przyznany nowy kod)

czyli konkurs na wstępie daje możliwość oszustwaemotka

Coś mi ta loteria zaczyna brzydko pachnieć emotka  I ciekawe dlaczego mnie to nie dziwi? emotka  Hm, może dlatego, że poznałam już  tę agencję?

Czyli wysyłamy jeden kod tysiąc razy (system wszystko łyknie) aż w końcu nas wylosują. Ułatwieniem jest to, że zwycięzcy powiadamiani są na bieżąco. Domek jest jeden, więc im więcej razy zgłosimy jeden kod tym większe szanse wygranej.
Rzeczywiście powtórka z rozrywki. Agencja nie wyciągnęła wniosków z poprzedniej loterii z nagrodami po 20 tys. emotka Popatrzcie na zasady loterii kinderbueno. Tak to powinno wyglądać. A więc: unikalny kod ukryty wewnątrz opakowania i odpowiednie komunikaty o wykorzystaniu kodu lub o błędnym kodzie. I finito.

a w przypadku wygranej nie zadaja wszystkich kodow i paragonow?

emotka hurtownicy maja po kilkaset starterków a paragony maja ze sklepu Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6252315 Napisano: 09.09.2016 17:38:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

czyli konkurs na wstępie daje możliwość oszustwaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6252313 Napisano: 09.09.2016 17:36:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

jak można przygotować  tak konkurs gdzie do wygrania taka nagroda szok normalnie, nie powinni przyjmować ani złych kodów ani zdublowanych (w przypadku zdublowanego kodu powinna być informacja o kontakt i przyznany nowy kod) Wyświetl w wątku >>
2 brucee, mia 0

barcza

#6252307 Napisano: 09.09.2016 17:27:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

potem domek wylosują na zdublowany kod i nagroda zostanie u nich Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

barcza

#6252306 Napisano: 09.09.2016 17:26:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

no tak czyli można 100 razy wysłać ten sam kod no super czyli powtórka z rozrywki tak jak było w poprzednimemotka konkursie Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

barcza

#6251958 Napisano: 09.09.2016 10:09:37 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
visserarthur napisał(a):

dolly napisał(a):

HOLLY czy trzeba miec karte C4 by korzystać z tych promocji?

Jaka kartę? wgraj aplikacje na telefon i pamietaj, ze kupony trzeba aktywować i dopiero dac do zeskanowania wirtualna kartę. Kupony sa jednorazowego użytku (chyba tez na jedna sztukę danej rzeczy), wiec za wiele sie nie kupi...

akcja tylko dla wybranych sklepów Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6251273 Napisano: 07.09.2016 21:18:03 w Pomocy!!!!
arabela79 napisał(a):

Patrze i patrzę i nie widzę, czy na końcu 5 czy S? Niestety nie odrzuca zlych.

może wyślij fotkę do organizatora i niech powie co to jest dla mnie to może być 5 jak i s Wyświetl w wątku >>
0 0