Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6279049 Napisano: 03.11.2016 12:19:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

barcza

#6274980 Napisano: 25.10.2016 17:32:13 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

myszania napisał(a):

Aaaa no i widzicie, jak tu sie nie wkurzać, jak nawet wy robicie to samo co ciotki i wujki emotka

Tak serio, to spodziewalas sie tylko wpisow typu " wow, super, jedz i olej" ?

Dlaczego tak się dziwisz  nam  nadzieję,że byłaś kiedyś w szpitalu zakaźnym gdzie są przypadki chorych po takich wyjazdach zawsze trzeba dmuchać na zimne gdy się jedzie z takim malutkim synkiem . Oczywiście dużo ludzi jedzie i nic się nie dzieje ale nie zawsze tak jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6274814 Napisano: 25.10.2016 13:50:15 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

cb656 napisał(a):

myszania napisał(a):

Jedziemy do Tajlandii. To moja wymarzona podróż. Wkurza mnie, ale to tak bardzo mnie wkurza, że ludzie ciągle oceniają, a nie mają pojęcia o czym mówią i wszyscy, bez wyjątku..."To nie odpowiedzialne. Choroby, Malaria" ....i milion innych tekstów...

Może po prostu obawiają się o życie i bezpieczeństwo swoich najbliższych, mając pewnie w pamięci to tragiczne tsunami, które wypadło też jakoś tak w okolicach świąt... Ty też postaraj się zrozumieć innych, choć i tak przecież zrobisz po swojemu.

mam tylko nadzieje ,że zaszczepiłaś dziecko przed ta podróżą, ale podziwiam ja z takim małym dzieckiem nie wybrałabym się w taką podróż ale każdy robi jak chce

wiem tylko ,że jak moja koleżanka, która uwielbia podróżować wybierała się w te rejony to musiała się zaszczepić i to w specjalnym szpitalu  na Śląsku bo tylko tam mieli te szczepionki i to kilka dawek 2 lub 3 a podróż musiała odłożyć na 6 miesięcy bo te szczepionki były  w określonych odstępach czasowych. Mamy przykład Pani Martyny która właśnie z tropików przywlekła chorobę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6274795 Napisano: 25.10.2016 13:31:07 w Wkurza mnie...
jestem zła za kolejnego karniaka jak tak już zdolnabestia jesteś taka skrupulatna to proszę o karniak w topie wygrana Napisano: poniedziałek, 24 pażdziernika 2016, 16:32:51 #6274303 A ja mam swoje 3 250 kg szczęścia synuś Bartuś dla kaki76
to nie jest wygrana i też powinien być karniak za wpis nie w tym Topie dlaczego ja ma tylko dostawać karniaki za wpisy w złym topie Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6274768 Napisano: 25.10.2016 13:12:25 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

myszania napisał(a):

Jedziemy do Tajlandii. To moja wymarzona podróż. Wkurza mnie, ale to tak bardzo mnie wkurza, że ludzie ciągle oceniają, a nie mają pojęcia o czym mówią i wszyscy, bez wyjątku..."To nie odpowiedzialne. Choroby, Malaria" ....i milion innych tekstów...

Może po prostu obawiają się o życie i bezpieczeństwo swoich najbliższych, mając pewnie w pamięci to tragiczne tsunami, które wypadło też jakoś tak w okolicach świąt... Ty też postaraj się zrozumieć innych, choć i tak przecież zrobisz po swojemu.

mam tylko nadzieje ,że zaszczepiłaś dziecko przed ta podróżą, ale podziwiam ja z takim małym dzieckiem nie wybrałabym się w taką podróż ale każdy robi jak chce Wyświetl w wątku >>

barcza

#6274286 Napisano: 24.10.2016 16:09:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niech się zdecydują mi odpisali ,że to jest ten obok daty po prawej stronie (miałam wysłany skan z Biedronki i Rosmanka) Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6274219 Napisano: 24.10.2016 14:12:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Mnie się wydaje, że oni sami nie wiedzą, co piszą - znaczy się: co osoba, to inna wersja emotka

Zakładam (nie wiem, czy słusznie!), że jeśli:
- na kwitku jest wskazany numer dowodu sprzedaży lub numer transakcji lub numer paragonu (wszystkie świstki mam takie) -> wpisuję ów numer,
- na kwitku nie ma wskazania co do numeru dowodu sprzedaży lub numeru transakcji lub numeru paragonu (aczkolwiek takiego świstka jeszcze nie posiadam) -> wpisuję numer obok daty.

mi na biedronkowe i rosmann odpisali ze ten nr to po prawej stronie od daty ( wysłałam im skan potwierdzenia płatności karty) i tego się trzymam   Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6273594 Napisano: 22.10.2016 13:02:16 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

barcza napisał(a):

czy żeby nowy starter z orange mi sms premium wysyłał to muszę za 5 zł doładować czy 10 zł emotka

10 zł

dziękuje za pomocemotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

barcza

#6273581 Napisano: 22.10.2016 12:30:31 w SZUKAM....
czy żeby nowy starter z orange mi sms premium wysyłał to muszę za 5 zł doładować czy 10 złemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6273378 Napisano: 21.10.2016 20:00:49 w Smolar
rpk napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Fajnie, że Smolar zrobił taką wyszukiwarkę. Wystarczyło, że kilka osób wspominało o zaginionych sms i jest! czego się nie robi dla konkursowiczów   emotka  

Nom oby do każdej loterii tak było. Mogli tylko zrobić tak jak przy warce i emocjach było że się wpisywało nr telefonu i wyskakiwało czy jest trafione.

Masz rację i żeby to poprawili i dali jeszcze ABC żywiec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6271344 Napisano: 18.10.2016 13:21:15 w SZUKAM....
konkurs VISA który to jest nr rachunku na paragonie z Biedronki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6270772 Napisano: 17.10.2016 16:23:13 w Czy informują/ informowali?
dang21 napisał(a):

barcza napisał(a):

pablo75 napisał(a):

hoduniek napisał(a):

Czy cola - smolarjuż się kontaktuje? Szansę że trafię są niewielkie ale męczy mnie czekanie  emotka

Trzeba wierzyć ja trafiłem 400 zł przy dwóch zgłoszeniach.

pewnie już dzisiaj nie ma co liczyć na wyniki  bo nawet sms z kartami nie ma a co dopiero z autami , pewnie trzeba poczekać do jutra

Oni mają kilka dni na info i chyba z tego skorzystają emotka

dokładnie tak chyba mają 7 dni na informowanie więc trzeba czekać Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6270768 Napisano: 17.10.2016 16:19:20 w Czy informują/ informowali?
pablo75 napisał(a):

hoduniek napisał(a):

Czy cola - smolarjuż się kontaktuje? Szansę że trafię są niewielkie ale męczy mnie czekanie  emotka

Trzeba wierzyć ja trafiłem 400 zł przy dwóch zgłoszeniach.

pewnie już dzisiaj nie ma co liczyć na wyniki  bo nawet sms z kartami nie ma a co dopiero z autami , pewnie trzeba poczekać do jutra Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6270766 Napisano: 17.10.2016 16:12:59 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

ace napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ace napisał(a):

wkurza mnie mój brat, przed weekendem, w środę wieczorem powiedział mi, że w czwartek wieczorem przyjeżdżają jego znajomi i będą nocować... super ja w trakcie wielkich porządków, wszystko z szaf powywalane, a on gości sprasza... (a ja pracuję od rana do wieczora więc jak mam zrobić jako taki porządek?) do tego w moim łóżku pękła sprężyna więc źle się na nim śpi dlatego od paru dni śpię na kanapie w salonie, ale na weekend musiałam zwolnić salon... ale ok postanowiłam być zen i wzięłam sobie urlop na poniedziałek (no bo wyśpię się a w poniedziałek sobie w domu popracuję) i co z tego w niedzielę brat mówi że koleżanka będzie nocować bo sobie rękę złamała, a że mieszka na drugim końcu Polski ( w Kato..., ja w Krk) to pojedzie dopiero jutro. Po chwili złości stwierdziłam, że ok nie wyśpię się, ale sobie jutro popracuję (byłąm przekonana ze koleżanka wraca do domu rano). No ale nie, wraca do domu wieczorem, i siedzą teraz w domu, okupują salon (u mnie w pokoju nie ma biurka ani stołu więc nie mam gdzie się z kompem i papierami rozłożyć), czyli dzień urlopu poszedł się je***, ja się tylko wku****... A brat też miał ze mną mieszkać przez miesiąc, góra dwa miesiące... a jest już 7... Normalnie rodzina to najbardziej przereklamowana instytucja na ziemi...

Ja to bym się nawet nie odważyła zapraszać swoich gości do domu, w którym sama jestem gościem emotka Proponuję szczerą, aczkolwiek stanowczą rozmowę z bratem.

wiesz to jest trochę bardziej skomplikowana sprawa. Ja z bratem jesteśmy współwłaścicielami mieszkania, więc on jakby nie patrzyć to ma do niego prawo. tyle, że od 5 lat mieszkał za granicą, więc ja je utrzymywałam (i w sumie dalej utrzymuję, bo on nic nie płaci nawet jak teraz mieszka), robiłam naprawy remonty itd. Ale rok temu zrezygnował z pracy i wrócił, chwile pojeździł po świecie i a ze mną miał mieszkać miesiąc lub dwa bo miał dalej podróżować (ja gdybym wiedziała, że będzie mieszkał ponad pół roku to sama bym się wyniosła - bo prawda jest taka, że on ma niby trzydziesci pare lat, a zachowuje się jak 6latek - szczególnie pod względem utrzymania porządku no i ogólnie jest dość egoistyczny...) . W tej całęj sytuacji najbardziej mnie wkurzyło to że info o tym, że oni będą u nas nocować dostałam na niecałe 24godz przed ich przyjazdem...

Ja po prostu Ci serdecznie współczuję, bo wyobrażam sobie, co teraz przeżywasz emotka , ale Cudaczek ma rację - musisz porozmawiać szczerze z bratem i mu wyraźnie powiedzieć, żeby tak więcej nie robił, a teraz - na ten konkretny moment - poprosić chyba, aby - w miarę swoich możliwości - pomógł, jak tylko może najbardziej (czy ja wiem? - zamówienie gotowego żarcia dla tylu osób, szybkie acz kompleksowe uprzątnięcie tego, co najbardziej zalega i przeszkadza, prawie idealne przygotowanie jednego pomieszczenia do przyjęcia tych osób). Miałam tak wielokrotnie w życiu, wiem, co to znaczy, zawsze piekliłam się tak samo, powoli dotarło, że kobieta w domu to nie nakręcany/zaprogramowany całodobowo robot, który nagle ma dokonać cudu. Trzymam kciuki za ... spokojne dotrwanie do końca imprezy. emotka emotka

tu masz problem bo nawet nie możesz w takiej sytuacji zwrócić mu uwagę ,że mieszka tyle bo jest współwłaścicielem więc zgodnie z prawem może mieszkać stale albo poprosić cię o spłatę mieszkania albo kazać sprzedać i podzielić sie pieniędzmi (jednak to żebyś  miała mu gotować czy sprzątać to nie i to możesz mu jasno powiedzieć a co do reszty to niestety jesteś skazana na niego czy i kiedy wyjedzie) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

barcza

#6270227 Napisano: 16.10.2016 17:36:15 w SZUKAM....
dzasmina napisał(a):

czy czeka ktoś jeszcze na nóż z kamisa? jakoś tak szybko przychodziły, a tego ostatniego nie widać

ja czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6262830 Napisano: 02.10.2016 12:07:57 w Pomocy!!!!
szukam nr do Almetteemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6262823 Napisano: 02.10.2016 11:22:02 w SZUKAM....
szukam nr telefonu z jakiego dzwoni Almette Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6262611 Napisano: 01.10.2016 15:17:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
thechamp napisał(a):

Info jest w środku opakowania. Tysiąc i jedna nagroda. Możesz wygrac 1000x500 zł i jeden voucher podróżny o wartości 20000.1 paragon to jedno zgłoszenie. 

czy są jakoś specjalnie oznakowane czy nie jest ifno na opakowaniu jakiekolwiek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6260730 Napisano: 27.09.2016 20:02:22 w Połączenia nieodebrane
malutka456 napisał(a):

czy informują dziś z jakiegoś konkursu z numeru zastrzeżonego?  emotka

do mnie tez dzwonili i z takiego 666074531? Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6258685 Napisano: 23.09.2016 07:16:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
monnikk napisał(a):

nóż z kamisa

u mnie tez nóż z Kamisa nie dzwonił nikt wczesniej dostałam tylko sms z informacją o wygranej Wyświetl w wątku >>
0 0