Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6290337 Napisano: 24.11.2016 20:49:19 w Smolar
slonko365 napisał(a):

giulietta napisał(a):

trochę dziwne te wszystkie negatywne komentarze i nie chodzi o to, że wygrywam w Smolarze, bo moją (naszą) statystykę najlepiej oddaje refren "Ty jedna na milion...." https://www.youtu.../watch?v=0OTIhqEUeGo  a wracając do sedna sprawy to przecież taki konkursowy numer nie należy do agencji tylko do firmy zewnętrznej i to raczej tu trzeba się dopatrywać "POMYŁEK"......... a nie macie tak, że wysyłacie smsa do agencji X na numer XXXX, którego wcześniej używała agencja Y i wraca wam treść tego smsa do agencji Y??, który w fonie już dawno jest historią.... ?

Jeśli to jest wina firmy współpracującej ze Smolarem, to powinni zmienić dostawcę usług i sami skierować sprawę do sądu/na policję - z wnioskiem o odszkodowanie za spartolenie im wizerunku i nielegalne przechowywanie otrzymanych od nich danych, co podważa ich uczciwość/wiarygodność, bo to oni te dane od nas pozyskują.
A poza tym, nawet jeśli kilka agencji używa tego samego numeru, to każda się podpisuje swoją nazwą i na jej zlecenie jest robiona wysyłka smsów, a nie jak się komu i kiedy podoba i podpisując się za każdym razem "Smolar".
Poza ty, gdyby to była wina zewnętrznej firmy, to ja poproszę, aby Smolar się z ta firmą sądził o przekazanie mi nagrody, o wygraniu której mnie powiadomili. Bo ja mam "straty moralne". emotka

Smolar sam wysyła informacje do wygranych a nie firma zewnętrzna Wyświetl w wątku >>

barcza

#6290336 Napisano: 24.11.2016 20:47:44 w Smolar
ultrixx napisał(a):

Smolarze, a teraz w ramach pokuty chociaż raz usiądźcie sobie jak komisja z prawdziwego zdarzenia, uczciwie przeczytajcie wszystkie zgłoszenia i sprawiedliwie wybierzcie laureatów - bez tych Waszych excelków. Od Knorra w DC możecie zacząć  emotka

Białe Święta w Groszku
Gwarantujemy bezpieczeństwo Twoich danych osobowych.
Agencja Smolar posiada wdrożoną politykę ochrony danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
Twoje dane są nam potrzebne jedynie do realizacji promocji - po jej zakończeniu zostaną niezwłocznie usunięte.

to tak dla poprawy humoru Wyświetl w wątku >>

barcza

#6290323 Napisano: 24.11.2016 20:32:14 w Smolar
ace napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

A u meza sms z prośbą o zwrot 400 zł bo przelali niby 2 raz

no jaja jak berety emotka emotka oj zły dzień dla Smolara, zły emotka emotka oni od rana chyba czyjes imieniny świętowali emotka

może Katarzyny świętowali wcześniej albo mieli nam wysłać jakieś wróżby Andrzejkowe tylko treść pomylili Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6290320 Napisano: 24.11.2016 20:29:03 w Smolar
edzia21 napisał(a):

Również słyszałam o ich magicznym "lokalizatorze"  emotka

żeby zlokalizować numer to trzeba mieć taka urządzenia jak ma Policja i Służby Specjalne i do tego sztab ludzi tego Smolar nie ma emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6290311 Napisano: 24.11.2016 20:17:25 w Smolar
aga67 napisał(a):

luko922 napisał(a):

greggch napisał(a):

beata28 napisał(a):

moze ktoś ze Smolara napisze tu po prawdzie co narobili zamiast owijać w bawełnę i wkur...   ludzi.

I u mnie tez sytuacja ze mam smsy z przeprosinami bez info o wygranej, czyli sytuacja jak ktos wyzej pisał, numery, przyporządkowane dane i powiązane z innymi i adresy i wszystko wszystko...

Niech mi ktoś wyjaśni Waszą teorię. Dlaczego jedni dostali tylko sms o wygranej, inni tylko sms z przeprosinami a jeszcze inni obydwa smsy. emotka

Teoria jest taka, że SMOLAR nie lubi konkursowiczów i w maksymalny sposób próbuje ograniczać wygrywanie przez nas nagród. Legenda głosi, że mają sporą bazę danych (nazwiska z przypisanymi numerami telefonów), po to by w przyszłości ta sama osoba już nie wygrała. Jak widać, legenda chyba jest prawdą.

Co mnie niezmiernie dziwi swoją drogą, bo co ich to obchodzi kto gra? Zakup konkursowy jest? Jest. To co im do tego? :X

Słyszałam jeszcze jedną legendę,że są w stanie dość dokładnie namierzyć miejsce z którego zostały wysłane zgłoszenia.I wtedy nawet 10 nowych starterów nie pomoże,chyba że będziemy kursować po całej okolicy emotka emotka

to chyba tylko legenda tego nie potrafią zrobić Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6290277 Napisano: 24.11.2016 19:41:47 w Smolar
ejulek59 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

A nich ich gęś kopnie emotka  Już prawie remont kuchni zaplanowałam, żeby mi do tego cudownego sprzętu pasowała... emotka

Ale ten wysyp esków z przeprosinami na numery, z których tego konkursu nie wysyłałam, to już przegięcie totalne... A tak się chwalą na każdej stronie konkursowej: "Gwarantujemy bezpieczeństwo Twoich danych osobowych. Agencja Smolar posiada wdrożoną politykę ochrony danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. Twoje dane są nam potrzebne jedynie do realizacji promocji - po jej zakończeniu zostaną niezwłocznie usunięte."
No właśnie widzę. emotka
Szczerze im życzę jakiejś porządnej kontroli z Giodo, po której raz na zawsze im się odechce przechowywania danych nielegalnie.

Właśnie gdzieś tą formułę widziałem ale nie mogłem jej odszukać. 
"zostaną niezwłocznie usunięte" i przeniesione do naszej tajnej bazy emotka

to taka Smolarowa tajna strefa 51 z naszymi numerami Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

barcza

#6290209 Napisano: 24.11.2016 18:20:57 w Smolar
29renata napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Ja pierdziu...sms o wygranej na jeden numer,przeprosiny na drugi-to już nie jest śmieszne. emotka

Też tak mam.

to ma dzisiaj Smolar nadgodziny a ja nadal czekam na przeprosiny Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6290206 Napisano: 24.11.2016 18:19:23 w Smolar
katrin1 napisał(a):

A te eski o wygranej z itm to moze sa z konkursu dc z garnkami, tylko tresc eska pomylili?  Ja na wszystkie numery na ktore przyszlo info o wygranej z itm gralam tylko w dc, w itm nie.

zła odpowiedz nie bo ja mam 2 smsy z głównymi  a w DC nie grałam Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6290192 Napisano: 24.11.2016 18:07:35 w Smolar
barcza napisał(a):

maryam napisał(a):

lusienka napisał(a):

No i masz!!!! W ciu 5 min 3raz informacja o wygranej filizance na ten sam numer.A grałam tylko raz. Ojjjj dalej rozpierduche maja w systemie...żeby tak mi zestaw zamiast tej filizanki też wysłali do domu emotka

Mogę mojego sms-a ci oddać o głównej emotka

ja mogę ci dodać jeszcze 2  o głównej

Dalej czekam na przeprosinyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6290189 Napisano: 24.11.2016 18:02:19 w Smolar
maryam napisał(a):

lusienka napisał(a):

No i masz!!!! W ciu 5 min 3raz informacja o wygranej filizance na ten sam numer.A grałam tylko raz. Ojjjj dalej rozpierduche maja w systemie...żeby tak mi zestaw zamiast tej filizanki też wysłali do domu emotka

Mogę mojego sms-a ci oddać o głównej emotka

ja mogę ci dodać jeszcze 2  o głównej Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6290111 Napisano: 24.11.2016 17:06:03 w Smolar
bethan napisał(a):

monisss napisał(a):

To ja mam lepszego newsa.... dostalam na 2gi numer info z wygrana. A smsa z przeprosinami na... 1szy numer. Tadaaam.

U mnie identycznie. Pierwszy numer - info o Kenwoodzie, prośby o zignorowanie już brak. Na drugim numerze brak info o wygranej, ale za to prośba o zignorowanie sms'a o wygranej emotka  Nie grałam w ogóle, z żadnego numeru. To dopiero numer.

u mnie na 2 tel nie mam przeprosin a nie brałam udziału z żadnego numeru z tych co mam wygrane Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6290074 Napisano: 24.11.2016 16:52:20 w Smolar
buziolek napisał(a):

a jest szansa że to pomyłka i chodziło im o konkurs DC, garnki i patelnie? emotka  

w to nie grałam więc o ten konkurs chyba nie chodzi Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6290063 Napisano: 24.11.2016 16:45:37 w Smolar
tusienka napisał(a):

darog napisał(a):

u n as 3x zestaw kmix...

a w sumie niby 5 w reg tetley było do wygrania..

niebywałe szczęscie..

u mnie 2x czyli komplet  emotka

u mnie 2 zestawy nawet nie biorąc udziału Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6285404 Napisano: 16.11.2016 18:39:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
poprostuanette napisał(a):

bruce napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

assal napisał(a):

Zerkam sobie na profil WAB, a tam... prezenty  emotka
Czyli niektórzy grali jak zwykle  emotka

Na następnyy konkurs upiekę duży tort, wsadzę tam chippenddejlsa i zawioze go osobiście w kiecce ledwo zakrywającej posladki i butach wyższych niż moje nogi emotka

Chyba Cię oskarżę o  spontaniczny plagiat, bo ja przed chwilą wymyśliłam DOKŁADNIE to samo! emotka

:D

normalnie ze wzruszenia mowę mi odebrało Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6284530 Napisano: 15.11.2016 13:13:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

andii napisał(a):

barcza napisał(a):

czeko napisał(a):

rpk napisał(a):

czeko napisał(a):

rpk napisał(a):

Sms nadal przychodzą chociaż nie zawsze

delvitto napisał(a):

harnas napisał(a):

delvitto napisał(a):

powiedzcie proszę, czy smolar dalej informuje smsowo, czy teraz trzeba sprawdzać swoje zgłoszenia na ich stronie?

na stronie sprawdź

ok, sprawdziłam, nie udało się:( ale czy tak już będzie, już nie ma co czekać na smsy? chodzi mi o to, że za każdym razem jest dołujące to sprawdzanie, mylę się przy wprowadzaniu za każdym razem nazwy konkursu ( bo automatycznie wchodzi inny), no i te captcha wkurza potwornie;( wolałabym starą opcję powiadomień.

Mnie też to wkurza, nie mam czasu  na wklepywanie każdego paragonu, no kurde według regulaminu mają informować smsowo;/

I informują a na stronie możesz dodatkowo sobie sprawdzić. Nie ma co ganić tylko trzeba chwalić za takie rozwiązanie. Do tej pory jak sms nie dotarł to było pozamiatane.

Jeśli informują, a wyniki na stronie są dodatkowo to super:), ale jeśli nie to niezbyt

Rozwiązanie dobre ale dlaczego  nie podają nagród tygodniowych wyników tylko te dzienne np. teraz te świąteczne

bo dopiero się zaczęły i jeszcze nie było losowania?

myślisz się jeżeli dali dzienne to losowali i tygodniowe

oczywiście ,że tak zawsze losują dzienne a potem tygodniowe zobacz sobie ,że ABC z piwami są dzienne a tygodniowych brak a konkurs już dawno zakończony. Wiem od Smolara bo raz zadzwoniłam o nr paragonu z dziennej a Pani poinformowała mnie ze dzienne i tygodniowe są wylosowane   .Chyba ,że coś się zmieniło u Smolara Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6284511 Napisano: 15.11.2016 12:37:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

barcza napisał(a):

czeko napisał(a):

rpk napisał(a):

czeko napisał(a):

rpk napisał(a):

delvitto napisał(a):

harnas napisał(a):

delvitto napisał(a):

powiedzcie proszę, czy smolar dalej informuje smsowo, czy teraz trzeba sprawdzać swoje zgłoszenia na ich stronie?

na stronie sprawdź

ok, sprawdziłam, nie udało się:( ale czy tak już będzie, już nie ma co czekać na smsy? chodzi mi o to, że za każdym razem jest dołujące to sprawdzanie, mylę się przy wprowadzaniu za każdym razem nazwy konkursu ( bo automatycznie wchodzi inny), no i te captcha wkurza potwornie;( wolałabym starą opcję powiadomień.

Mnie też to wkurza, nie mam czasu  na wklepywanie każdego paragonu, no kurde według regulaminu mają informować smsowo;/

I informują a na stronie możesz dodatkowo sobie sprawdzić. Nie ma co ganić tylko trzeba chwalić za takie rozwiązanie. Do tej pory jak sms nie dotarł to było pozamiatane.

Jeśli informują, a wyniki na stronie są dodatkowo to super:), ale jeśli nie to niezbyt

Rozwiązanie dobre ale dlaczego  nie podają nagród tygodniowych wyników tylko te dzienne np. teraz te świąteczne

bo dopiero się zaczęły i jeszcze nie było losowania?

myślisz się jeżeli dali dzienne to losowali i tygodniowe Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

barcza

#6284407 Napisano: 15.11.2016 10:29:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czeko napisał(a):

rpk napisał(a):

czeko napisał(a):

rpk napisał(a):

delvitto napisał(a):

harnas napisał(a):

delvitto napisał(a):

na stronie sprawdź

Rozwiązanie dobre ale dlaczego  nie podają nagród tygodniowych wyników tylko te dzienne np. teraz te świąteczne Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6283261 Napisano: 11.11.2016 18:58:41 w Dziś cieszę się z.....
trebor1 napisał(a):

co ja patrzę! stuknęła mi dziesiątaka na forum...
(pewnie wątek "wkurza mnie..." też były adekwatny dla tego wpisu:) )

U mnie też 10 lat na forum Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

barcza

#6281511 Napisano: 08.11.2016 17:02:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

marzenier napisał(a):

aurorcia napisał(a):

luko922 napisał(a):

agniehaha89 dzięki! emotka . No tak, o torebkach, karpiach, crocksach...

Z innej beczki: 

Tylko do jednej osoby z forum zadzwonili z pralką Calgon? emotka  

To samo miałam pytać emotka A może był jeszcze inny konkurs?

Pani wykonała jeden telefon i skończyła prace na dziś emotka

Chyba się nie dowiemy emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6279778 Napisano: 04.11.2016 16:40:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Albedo i Smolar powiadamiają w soboty? emotka

Ogolnie to nie. 
Kiedys zdarzylo sie Albedziakom informowac w sobote.

Smolar nie Wyświetl w wątku >>
0 0