Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6354724 Napisano: 10.05.2017 16:54:09 w Albedo Marketing
ziolko napisał(a):

grandprix napisał(a):

Też uważam, że należą nam się wyjaśnienia, co z nierozdysponowanymi nagrodami. Mówicie, że konkursowicze oszukują. Równie dobrze organizator mógł sam wysłać 1000 nieważnych zgłoszeń, które zostały wylosowane i przepadły na rzecz organizatora. Brzmi nierealnie? To niech udzielą prawdziwych informacji, skończą się spekulacje. A takie tłumaczenie, że agencje przestaną organizować konkursy, jeśli będzie się im zakłócać spokój niewygodnymi pytaniami, są śmieszne. Po co grającym konkursy, na których z założenia można tylko stracić. Czas, energię, pieniądze.

może nie chodzi o grających, tylko o wzrost sprzedaży?? 

Jeżeli chodzi o wzrost sprzedaży to Raffaello słabo się postarał mogli poinformować ,że do wygrania 300 aut a nie 25 a laureatów dać 5 z bonami też dziwnie 1 osoba na forum sie pochwaliła, że wygrała a bonów 100 chyba, że reszta nie poinformowała o wygranych  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6354604 Napisano: 10.05.2017 12:40:12 w SZUKAM....
mmagd napisał(a):

barcza napisał(a):

czy z Nestle się komuś otwiera regulamin emotka

Mam zapisany jak coś.
Do pobrania
http://wyslijto.p.../download/ojbz7trqjd

mi wyskakuje błąd nie można go pobrać Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6354536 Napisano: 10.05.2017 11:13:37 w SZUKAM....
czy z Nestle się komuś otwiera regulaminemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6354214 Napisano: 09.05.2017 17:32:48 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

Szukam info, czy Play ma problemy z dostarczaniem smsów nastartery, które nie są ciągle w telefonie, czy to tylko u mnie się tak dzieje,
albo to przypadek…

U mnie tez mam takie problemy i nie tylko na Play a szczególnie u Smolara Wyświetl w wątku >>

barcza

#6354208 Napisano: 09.05.2017 17:23:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Raffaello 2 auta tylko zamiast 25  i 1 bon  tylko na forum na 100 dziwneemotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

barcza

#6354138 Napisano: 09.05.2017 15:54:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
asantesana napisał(a):

Pitach napisał(a):

Bony to 'pewniaki',więc z nich się cieszę i to tę nagrodę wpisuję jako MDW.
Piłki i koszulki to nagrody dodatkowe,a kto je dostał dowiemy się za jakiś czas emotka

Piłki i koszulki to nie nagrody dodatkowe, tylko "zamiast" - wg regulaminu i praktyki. 
W temacie - też "coś" z Kauflandu

kaufland  też coś Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

barcza

#6352261 Napisano: 03.05.2017 19:56:49 w Wkurza mnie...
ikropka napisał(a):

barcza napisał(a):

ikropka napisał(a):

kermit napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mogę zrobić zakupów konkursowych. XL w promocyjnym opakowaniu nie mogę nigdzie znaleźć. Jak już przekonałam mamę, że nie ma lepszej farby na sufit, który chce pomalować, jak Nobiles to nie mogłam jej wczoraj nigdzie kupić. W Brico brak, a  innych marketów tego typu w moim mieście nie ma. Znalazłam w końcu w jakimś mniejszym sklepie, a jak już  kupiłam to okazało się, że jest przeterminowana ponad rok i poszłam  oddać. W Laboo nie mieli Surf  Eh emotka .

Wczoraj XL mi odpisał, że można kupić ich produkty w Społem. Jutro spróbuję

U mnie w Społem brak

a i podobno jeszcze Mokpol. Widziałam w Top Markecie, ale w wersjach bez kodów.

wersja bez kodu to chyba mało przydatna Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6352247 Napisano: 03.05.2017 18:16:47 w Wkurza mnie...
ikropka napisał(a):

kermit napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mogę zrobić zakupów konkursowych. XL w promocyjnym opakowaniu nie mogę nigdzie znaleźć. Jak już przekonałam mamę, że nie ma lepszej farby na sufit, który chce pomalować, jak Nobiles to nie mogłam jej wczoraj nigdzie kupić. W Brico brak, a  innych marketów tego typu w moim mieście nie ma. Znalazłam w końcu w jakimś mniejszym sklepie, a jak już  kupiłam to okazało się, że jest przeterminowana ponad rok i poszłam  oddać. W Laboo nie mieli Surf  Eh emotka .

Wczoraj XL mi odpisał, że można kupić ich produkty w Społem. Jutro spróbuję

U mnie w Społem brak Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6352016 Napisano: 02.05.2017 10:31:39 w Smolar
elmo napisał(a):

barcza napisał(a):

Czy były już wyniki aktywnie na wiosnę emotka

Wydaje mi się, że jeszcze nikt się nie chwalił... 

zgodnie z regulaminem już powinny być wyniki Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6352011 Napisano: 02.05.2017 10:15:26 w Smolar
Czy były już wyniki aktywnie na wiosnę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6351578 Napisano: 29.04.2017 14:02:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

barcza napisał(a):

Raffaello czy tutaj  jakaś magia,  wcześniej widziałam w wynikach inicjały i początek nr tela w laureatach auta a teraz nie ma nic zero laureatów

W tej loterii wszystko jest "magiczne". Od kilku dni staram się wpisać kilka kodów, ale albo pojawia się informacja, że kod jest źle wpisany, albo w ogóle po wpisaniu nie można zgłoszenia wysłać. Ta loteria to totalna porażka... emotka .

myślałam ,ze tylko ja mam ten problem został mi 1 kod i też mam takie informacje jak u Ciebiei Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6351574 Napisano: 29.04.2017 13:21:19 w Smolar
kozuszka38 napisał(a):

czy Smolar już rozwiązał ten konkurs https://www.radosczwygranej.pl/ Fakt,że nagroda tylko jedna ale zawsze gdzieś wyniki podawali a nawet filmiki kręcili.

z groszka też nie widzę losowania autka ani wyniku z losowania na stronie same dzienne i tygodniowe a zwycięzca autka brak Wyświetl w wątku >>
1 babariba 0

barcza

#6351082 Napisano: 27.04.2017 21:03:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Raffaello czy tutaj  jakaś magia,  wcześniej widziałam w wynikach inicjały i początek nr tela w laureatach auta a teraz nie ma nic zero laureatów Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6350521 Napisano: 26.04.2017 20:04:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Może nie będą chcieli przerywać sobie majówki i do piątku się ogarną.

właśnie  i tego się trzymajmy Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6350519 Napisano: 26.04.2017 19:59:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

barcza napisał(a):

aurorcia napisał(a):

wekt0r napisał(a):

Chyba ściemniali z tymi mailami z "Pociągu do nagród", że mają być dziś bo już prawie 20, a nikt na forum się nie pochwalił.

Też mi się tak wydaje emotka

Chyba macie rację, może jutro dadzą albo w piątek

Ale mogli napisać, że powiadomią w regulaminowym czasie, a nie ściemniać, że dziś! emotka

Odpisali ,żeby się dziewczyna ucieszyła i nie zawracała im głowy przed majówką oni już mentalnie świętują  Wyświetl w wątku >>

barcza

#6350515 Napisano: 26.04.2017 19:53:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

wekt0r napisał(a):

Chyba ściemniali z tymi mailami z "Pociągu do nagród", że mają być dziś bo już prawie 20, a nikt na forum się nie pochwalił.

Też mi się tak wydaje emotka

Chyba macie rację, może jutro dadzą albo w piątek Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6350464 Napisano: 26.04.2017 18:35:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

mia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Mam newsa emotka
Dzień dobry,

Zwycięzcy Konkursu "Pociąg do Nagród" zostali wyłonieni. W dniu
dzisiejszym każdy laureat otrzyma wiadomość e-mail z informacją o
wygranej. Lista zwycięzców zostanie również opublikowana na stronie
konkursowej w najbliższych dniach.

Elwira, a przyznaj się, skąd żeś Ty to wytrzasnęła? Tak se po prostu maila Ci napisali? emotka

Wysłałam im zapytanie kiedy z łaski swojej zamierzają informować,  bo mój smartfon ledwo zipie i potrzebuję nowego emotka  

emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6350392 Napisano: 26.04.2017 16:47:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

kermit napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Mam newsa emotka
Dzień dobry,

Zwycięzcy Konkursu "Pociąg do Nagród" zostali wyłonieni. W dniu
dzisiejszym każdy laureat otrzyma wiadomość e-mail z informacją o
wygranej. Lista zwycięzców zostanie również opublikowana na stronie
konkursowej w najbliższych dniach.

Słabo mi emotka Już od 15.36 poczta- odśwież, odśwież, odśwież emotka

W ciula nas robią.
Nie wierzę że wyrobili się przed czasem emotka  

to czekamy Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6349574 Napisano: 24.04.2017 18:05:24 w Pomoc potrzebującym!
Masza86 napisał(a):

kalka napisał(a):

mia napisał(a):

Masza86 napisał(a):

Mamusiu jak jest w niebie .........??  emotka zbieramy dla Kuby !
https://www.siepomaga.pl/ratujmykubusia

Podbijam. emotka emotka
Szanowny konkursowiczu, krótko: Przeczytaj i wpłać choćby te 5 zł. A potem podziękuj Losowi, za wszystko czym Cię obdarzył i od czego Cię uchronił... emotka

Przelew zrealizowany, udostępnione dalej
emotka   emotka   emotka Oby tylko się udało

można tez sms-y!!!  moje też już wysłane , musi się udać emotka

sms wysłany Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

barcza

#6348449 Napisano: 20.04.2017 19:31:31 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

dzisiejszy dzien, mam juz dosyć emotka emotka

jokan, ja dziś usłyszałam od szefowej że ją "szantażuje o pieniądze" (a to ona mi wisi za 8 nadgodzin - jak się okazuje nie zamierza mi zapłacić - to tak w ramach kary że nie wpisywałam na listę obecności od której do której jestem) a ja ogólnie jestem na wypowiedzeniu niestety 3 miesięcznym (bo za porozumieniem stron nie szło)  i jeszcze półtora miesiąca muszę się męczyć i słuchać jakim to jestem niedobrym pracownikiem który na siebie nie zarabia (po 10 latach w tej firmie zarabiam 768 zł na pół etatu) Tak więc... dzień koszmarny a kolejne półtora miesiąca zapowiada się dokładnie tak samo emotka

idź na zwolnienie co się przejmujesz... emotka

właśnie co ty tam jeszcze robisz idz na zwolnienie Wyświetl w wątku >>
0 0