Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6374504 Napisano: 30.06.2017 17:30:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
jofe8484 napisał(a):

Czyżby Loteria Nestel zrobiła sobie dziś wolne, ostatnio informowali w piątek chyba już od 12 emotka

chyba tak , pewnie wyniki dadzą w poniedziałek Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6374498 Napisano: 30.06.2017 17:25:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
defed napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja przed momentem z kolei miałam w tej samej loterii dziwne zdarzenie - tuż po zrobionych zakupach wypełniłam formularz, po czym wyświetlił mi się komunikat, że... paragon ten został już wcześniej zgłoszony. Na mur go nie zgłaszałam...

To chyba będzie wygrana z rezerwy  emotka  Też tak miałam - sprawdź skrzynkę czy doszło potwierdzenie udziału w loterii  emotka

nie wiem czy to prawda, ja też tak miałam ale rezerwy brak Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6366859 Napisano: 12.06.2017 11:55:30 w Lay's
monisss napisał(a):

bruce napisał(a):

synk napisał(a):

ksantypa napisał(a):

monisss napisał(a): ciekawe jak rozwiaza to,ze za weekend nie ma ani 1 zgloszenia;)

moze wezmą zgloszenia z wczesniejszych dni

nie ma pewności że nie ma zgłoszeń. Skoro w piątek wieczorem wchodziły wybiórczo, to może komuś się udało cośkolwiek wklepać.

I to jest chyba najgorsze. Gdyby żadne zgłoszenie nie poszło w ten dni, uznaliby, że jest błąd na 100% i szukaliby jakichś innych rozwiązań, a tak to nie wiadomo, co zrobią... emotka

aa to jak szły jakiekolwiek.. to ciekawe czy udało się ich wysłąć AŻ 20 emotka

działa Wam już stronka mi z jednej przeglądarki poszło zgłoszenie ale w @ prosimy o uzupełnienie kodu (który podałam) ale ten link już nie działa do uzupełnienia Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6366394 Napisano: 10.06.2017 14:57:05 w Lay's
u mnie też nie działa Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6366100 Napisano: 09.06.2017 14:32:54 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

barcza napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Ze kupilam Blacka. Wczoraj.

nie możesz oddać w sklepie jako zwrot 

serio, robić zwrot energetyka za niecałe 2 złote? emotka

jak 1 to nie ma sensu ale jak ktoś kupił więcej to już tak

bo jakoś nie wierzę,  żeby ktoś wkurzył o stratę  2 zł

a czemu nie? Moglam za to kupic dwa princepola emotka  Jesli kupujesz cos tylko i wylacznie dla wziecia udzialu, to masz prawo sie wkurzyc jesli to cos okazuje sie nie takie.

To może oddać jak to taki problem dla niej  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6366094 Napisano: 09.06.2017 14:09:46 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

barcza napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

jak 1 to nie ma sensu ale jak ktoś kupił więcej to już tak

bo jakoś nie wierzę,  żeby ktoś wkurzył o stratę  2 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6366091 Napisano: 09.06.2017 14:01:41 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

barcza napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

jak 1 to nie ma sensu ale jak ktoś kupił więcej to już tak Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6366064 Napisano: 09.06.2017 13:07:36 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

nie możesz oddać w sklepie jako zwrot  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6365496 Napisano: 08.06.2017 11:58:25 w Lay's
zawszebeznagrod napisał(a):

barcza napisał(a): czy możecie wysłać zgłoszeni z lay's 

Też mi nie przychodzi powiadomienie o rejestracji ani nie wyskakuje skrypt na stronie...

czyli mamy tak samo Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6365491 Napisano: 08.06.2017 11:49:13 w Lay's
czy możecie wysłać zgłoszeni z lay's  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6359993 Napisano: 25.05.2017 12:57:26 w SZUKAM....
mczarna napisał(a):

abodak napisał(a):

mczarna napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

Pko ma takie konto za zero
https://www.pkobp...e/pko-konto-za-zero/
Tylko trzeba dokonać płatności za 300 zł miesięcznie kartą, żeby nie było opłaty za kartę.

To ciekawe - pytanie czy dotyczy to osób co mają już u nich konto (zamiana kont),ktoś coś wie więcej?#abodak-może ty takie masz? Mam nadzieję,że nie trzeba udać się do oddziału,bo tego nie zniosę...

Nie wiem jak to z zamianą konta,ogólnie  jestem starej daty i wole isc do oddzialu zapytac co i jak bo informacje w internecie nie zawsze sa dla mnie jasne-zwlaszcza jesli chodzi o bank i kasę

abodak - Ty się upewnij co masz za konto i czy faktycznie Ciebie nie obciążają 1,20 za przelew...Daj znać

musze cię zasmucić musisz udać się osobiście do banku i Pani albo z wielka laską zamieni ci stare konto na nowe (jak u mnie) albo każe ci nowe konto założyć (można tez internetowo)  a to zlikwiduje ale tutaj przy likwidacji konta  bez kolejek i osobistego wstawiennictwa się nie obejdzie Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6359713 Napisano: 24.05.2017 18:43:13 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

azaflora napisał(a):

taalvikki napisał(a):

to całe gadanie o znanych umarłych. codziennie fajni ludzie umierają, a tutaj okazuje się, że znany był ważniejszy nawet dla ludzi, którzy nic o nim nie wiedzieli, poza tym, że nagrał trochę piosnek. i oczywiście był powszechnie znany. bo jak nie powszechnie, to już nikt nie wie. 

nie wiem, dlaczego ludzie nie potrafią pojąć prostego faktu: jak się płodzimy, to umieramy. i tyle.

Kiedy zawały odebrały mi rodziców, miałam 21 lat i szokowałam ludzi mówiąc, że nie ważne są marzenia, działania, osiągnięcia, bo i tak każdy  dąży tylko do jednego celu - dołu mniej więcej 2x1x2m. Na starszych ludzi patrzyłam z nienawiścią, bo skoro się tyle nażyli, to co jeszcze robią wśród żywych, jaki jeszcze jest sens ich istnienia? Nie był to cynizm, a niepogodzenie się z niesprawiedliwością własnego losu i wczesnym sieroctwem, stan depresyjny? Jeśli się przepracuje swoją sytuację, niezrozumienie u innych ludzi... łagodnieje się i z powodzeniem można pomagać innym wychodzić z dołków. 
Jesteś bardzo wrażliwą osobą, często nonkonformistką i OK, a ja Ciebie widzę /jeśli nie już, to za jakiś czas/ jako super wolontariuszkę.
Pozdrawiam emotka

Seeerio? emotka . Nie no spoko wolontariuszka, najlepiej w szpitalu. Rzeczowo wytłumaczy podopiecznemu, że umrze, bo tak to już jest (wie to przecież ze szkoły). W razie śmierci pacjenta powie rodzinie, że nie ma co się tu dziwić, bo człowiek śmiertelna istota. Chroń mnie Panie przed taką wolontariuszką emotka

wolontariuszka serio ?? mam nadzieję ,że nigdy się nie spotkamy Wyświetl w wątku >>

barcza

#6358890 Napisano: 22.05.2017 21:59:16 w Żegnamy zmarłych
emotka emotka
ir napisał(a):

donia7 napisał(a):

Bardzo smutna wiadomość, niech spoczywa Pan Wodecki w pokoju  emotka

emotka

Wyświetl w wątku >>
[*] 0

barcza

#6358745 Napisano: 22.05.2017 16:12:08 w Czy informują/ informowali?
magalan83 napisał(a):

aguagu napisał(a):

magalan83 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Tak dla pewności - czy główne z Kubusia Playa Smolar też już wysłał? Może być priv, chce butelki w końcu wyrzucić;)

Jeszcze nie było emotka

A dzienne poinformowane do końca?

Tak, moje zgłoszenie było z dnia ostatniego emotka

to pewnie główną tez losowali Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6358595 Napisano: 22.05.2017 13:43:05 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

jasnoska napisał(a):

Wkurza mnie Pociąg do nagród , chyba jako jedyna nic nie wygrałam wrrrr emotka

Nie jedyna emotka

ja też nic nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6358018 Napisano: 19.05.2017 16:58:55 w Smolar
czy Aktywnie na wiosnę były wyniki z tygodniowejemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6357835 Napisano: 19.05.2017 10:21:24 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

A co do tematu to doprowadzają mnie do szału menele przesiadujący pod moim blokiem na ławce, żaden z nich tu oczywiście nie mieszka... Macie na nich jakiś sposób - pomijając policję, bo policję to oni mają w poważaniu? Taki... z tych rozsądnych, żeby mi samochodu nie porysowali emotka

Zlikwidować ławkę Wyświetl w wątku >>

barcza

#6357788 Napisano: 19.05.2017 07:12:14 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a): Jeszcze nie zagoiło mi się na twarzy podrapanie przez kota, a już uderzyłam się czołem o kant drzwiczek od szafki i znów polała się krew... Wyglądam jakby mnie mąż bił regularnie emotka

przepraszam powinnam współczuć  emotka  ale Twój wpis mnie rozbawił 

Nic nie szkodzi emotka Bo cóż innego sąsiedzi mogą sobie pomyśleć, widząc mnie co chwilę z nową raną na twarzy emotka Ale chociaż tyle dobrego, że komuś humor poprawiłam. 

biedni sąsiedzi, współczuję im aż tak ograniczonej wyobraźni. emotka

ty się ciesz ,że sąsiedzi nie zgłosili to do jakiejś instytucji albo na Policję .że cię mąż bije emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6356212 Napisano: 15.05.2017 12:46:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

hehatka31 napisał(a):

Działa wam strona tigersesja.pl?

nie

Edit: Już wszystko działa!

u mnie nadal nie działa Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6355234 Napisano: 11.05.2017 19:06:18 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
mia napisał(a):

szesnaście napisał(a):

Najtańsze są parówki jogurtowe bez glutenu, u mnie paczka 3,15 zł

Matko moja, brzmi cudownie! emotka
A w jakiej sieci to cudo jest?

czy te parówki jogurtowe bez glutenu biorą udział bo chyba nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0