Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6446041 Napisano: 27.12.2017 15:02:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka żeby nawet biletu Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6446031 Napisano: 27.12.2017 14:53:38 w Czy informują/ informowali?
Milka abc już do kogoś dzwoniłaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6445967 Napisano: 27.12.2017 13:11:00 w Połączenia nieodebrane
691140488 ktoś zna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

barcza

barcza

#6441929 Napisano: 14.12.2017 11:25:51 w Dyskusje o loteriach
gosia16 napisał(a):

luckyluk34 napisał(a):

Widział ktoś żeby pochwalił się chociaż 1 laureat samochodu z Loterii Winiary Smak na jesienne Nagrody organizowanej przez Unique One ?
Samochodów było, aż 10, laureaci niby poinformowani, ale wszędzie cisza...
Dzwoniłem tam i mają udostępnić wyniki na stronie po weryfikacji.
Jestem bardzo ciekaw bo, sam nie ukrywam wraz z rodziną i znajomymi wygrałem kilkadziesiąt nagród. Posiadam też dwóch znajomych ( zawodowców ), który wygrali ponad 200 nagród dziennych i również bez auta. 
Do tego na forum prawie codziennie chwaliło się przynajmniej kilka osób nagrodami dziennymi więc było ich tutaj pewnie również kilkaset.

Czyli  trzeba się cieszyć, że nie wygrali zawodowcy ,a być może zwykły Kowalski  emotka

dużo masz tych znajomych z uwagi na fakt że jedna osoba mogła wygrać 3 nagrody a znajomi zawodowy to kilkadziesiąt slupów musieli zatrudnić do konkursu to może i dobrze ze jakiś Kowalski wygrał   Wyświetl w wątku >>

barcza

#6441913 Napisano: 14.12.2017 10:58:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

monkakk napisał(a):

Wszyscy dostali już te cudowne doładowania 30 zł? Bo u mnie na kilka numerów które jest na liście, nie mam ani jednego....

Właśnie niedawno dostałam doładowanie 1/2 i mam 30 zł promocyjne do Orange do 14.01.2018! KPINA

porażka, pogięło ich już totalnie, niech sobie wsadzą te 30 zł z promocyjnego konta...

tylko to nie jest doładowanie pre paid a tak jest napisane w regulaminie czyli oszustwo

dodzwoniłam się do nich , ale po przedstawieniu sprawy jakimś dziwnym trafem rozmowę rozłączyło Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6441905 Napisano: 14.12.2017 10:43:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

monkakk napisał(a):

Wszyscy dostali już te cudowne doładowania 30 zł? Bo u mnie na kilka numerów które jest na liście, nie mam ani jednego....

Właśnie niedawno dostałam doładowanie 1/2 i mam 30 zł promocyjne do Orange do 14.01.2018! KPINA

porażka, pogięło ich już totalnie, niech sobie wsadzą te 30 zł z promocyjnego konta...

tylko to nie jest doładowanie pre paid a tak jest napisane w regulaminie czyli oszustwo Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

barcza

#6441879 Napisano: 14.12.2017 10:14:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

xpac napisał(a):

moniazr napisał(a):

barcza napisał(a):

Dostałam doładowanie z Orange i ważne tylko do 14.01.2018 a jeszcze lepiej nie da się z tego doładowania wysłać na sms premium przynajmniej u mnie chyba ,że tylko u mnie   emotka

Wysłali te 30 zł jako środki promocyjne. Można je wykorzystać tylko na rozmowy i sms w Orange. U mnie ważne do 08.03.2018r - czyli tyle, ile ważne środki są na koncie głównym.

Ale lipa... To jak chcą mi doładować kwota 200zl w ramach rekompensaty to nawet nie wykorzystam tego np.: na RMF FM 

Zaqsze były normalne doładowania bez żadnych cudow. Dla mnie to jest kpina 

Dla mnie to nie jest kpina tylko normalne oszustwo  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6441867 Napisano: 14.12.2017 10:03:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
monkakk napisał(a):

nataszka napisał(a):

monkakk napisał(a):

Ten Orangowy konkurs to jakaś jedna wielka ściema... Wygrana w postaci doładowania na konto PROMOCYJNE???? To jakaś porażka, gdyby to było zaznaczone w regulaminie, to nie traciłabym czasu i sił na ten konkurs. Bo konto promocyjne to ja mam co chwilę doładowywane za free od Orange za doładowania.... Póki co żaden z moich numerów nie został jeszcze doładowany, ale skoro już część je ma i ma kasę na promocyjnym ... Poczekam aż dojdą doładowania i napiszę do Orange co o nich sądze i ich wykonawcy zlecenia....

poprzednie edycje kasa była i premium szły normalnie ,teraz przesadzili.....!!!!

No właśnie, dlatego i tym razem wzięłam udział....

Skoro nagrodą jest doładowanie telefonu pre-paid kwotą 30 PLN bez zastrzeżenia, że to tylko do wykorzystania na rozmowy i SMS-y w sieci Orange lub, że nie można wykorzystać na SMS-y Premium, to chyba coś tu jest nie tak Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6441859 Napisano: 14.12.2017 09:50:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Czegoś tu nie rozumiem. Skoro nagrodą jest doładowanie telefonu pre-paid kwotą 30 PLN bez zastrzeżenia, że to tylko do wykorzystania na rozmowy i SMS-y w sieci Orange lub, że nie można wykorzystać na SMS-y Premium, to chyba coś tu jest nie tak emotka

Ja bym pokusił się o stwierdzenie "co tu jest tak" ?!

Właśnie, moim zdaniem powinni nam normalnie doładować pre-paid kwotą 30 PLN bo takie doładowanie można wykorzystać na smsy premium      Wyświetl w wątku >>

barcza

#6441831 Napisano: 14.12.2017 09:00:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostałam doładowanie z Orange i ważne tylko do 14.01.2018 a jeszcze lepiej nie da się z tego doładowania wysłać na sms premium przynajmniej u mnie chyba ,że tylko u mnie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6435057 Napisano: 30.11.2017 09:42:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

ninusia2 napisał(a):

czy ktoś może nie otrzymał na maila potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia  w konkursie Jesienna Mobilizacja
-czy tylko do mnie nie doszło.Poprzednie  sprzed kilku dni przyszło
zaraz po wysłaniu zgłoszenia

ja wysyłałam drugi raz na siebie dzisiaj i też mam tym razem brak maila

ja też za drugim razem nie dostałam potwierdzenia Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6433668 Napisano: 27.11.2017 16:56:15 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że od kilku godzin padł nam serwer w biurze i nie możemy zarejestrować żadnej czynności emotka Informatyk nie odpowiada, ma wyłączony telefon, a gdy dzwonimy do jego biura, to ludzie tam pracujący twierdzą,że tylko on jako jedyny z całej firmy jest w stanie nam pomóc emotka Skandal!

A może skończył pracę/ ma urlop/ chorobowe?

No to mógłby chociaż o tym poinformować smsem, co mamy robić w tej sytuacji albo wydelegować zastępcę.

Podpiąć chwilowo telefony z internetem do komputera, poprosić jakąś firmę obok o chwilowe udostępnienie wi-fi, podpiąć się do jakiejś restauracji z darmowym netem (zależy gdzie macie biuro) etc., bo chyba o brak internetu tu chodzi. Przecież mamy 2017 rok! 

Kasiu a jaką umowę macie z tym informatykiem, tam musi być czas w jakim ma naprawić  usterkę , może jeszcze ma czas na reakcję    Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6427884 Napisano: 13.11.2017 18:45:46 w Czy informują/ informowali?
coca cola  fortis informowali kogoś emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6427865 Napisano: 13.11.2017 18:25:42 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

defed napisał(a):

Forum się wiesza, strony ładują się z żółwią prędkością...

Wlasnie wszedłem napisac to samo... zwłaszcza ta prędkość... czeka się dużo... za dużo 

i tak od kilku dni...

emotka Nie przesadzaj - wczoraj, pomiędzy 17:21 a 17:37 było wszystko wporzo emotka
P.S. Przypomniało mi się zasłyszane gdzieś zdanie, że "ambitny programista wiesza się razem ze swym programem" emotka emotka ale tego nie napiszę, bo jeszcze ktoś uzna, że to "groźba karalna" albo inny rodzaj stalkingu i z pierdla nie wyjdę... emotka

wiesza się strona , albo się nie wyświetla o ładowaniu stronki nie wspomnę  i tak od kilku dni Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6422701 Napisano: 31.10.2017 09:50:15 w SZUKAM....
Halszka napisał(a):

Czy Ktoś z Was czeka jeszcze na przelew z" Pełne ziarno, pełna Kasa"?

też czekam Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

barcza

#6420785 Napisano: 26.10.2017 11:35:05 w Czy informują/ informowali?
Nivea Kaufland dalej cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6420689 Napisano: 26.10.2017 08:49:05 w Smolar
Tak się zastanawiam jak ktoś ma ofertę na 3 telefony i płaci jeden abonament a telefony ma mąż, syn i żona , telefon zarejestrowany na męża zagra syn który z niego korzysta poda swoje dane u Smolara, Smolar sprawdza i widzi ,że nie jest posiadaczem ani jednego numeru , to co zabiorą mu nagrodę   emotka   Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

barcza

#6419798 Napisano: 24.10.2017 10:45:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z DC coca cola dostałam sms o uzupełnieniu dokumentacji dziwne, bo na paragonie jest wyraźnie napisane  Sprite i Fanta zostały zakupione czy wszyscy coś takiego dostali . Wyświetl w wątku >>
0 0