Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

#6468754 Napisano: 01.03.2018 19:29:35 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

norweska20 napisał(a):

zapis w loterii Nescafe : (...) z jednego adresu może wygrać maksymalnie 1 (słownie: jedna) osoba.
Nie żebym miała seryjne szczęscie w loteriach i na zapas się bała - ale jedno 100 zł na  1 adres domowy  emotka

Oj przecież wiadomo, że gdy przychodzą dwie nagrody na jeden adres, to ludziom się w d* przewraca! Biegają nago po ulicach wykrzykując wywrotowe hasła, myją nogi szamponem na porost włosów i łykają Apap na noc, choć słońce w zenicie. Na szczęście niektórzy organizatorzy dbają o jedność rodziny oraz należny szacunek wobec miru domowego... i właśnie dlatego nie możesz wygrać np. dwóch płynów do mycia naczyń. Bo by Cię zwyczajnie po* od tego dobrobytu! emotka

własnie dlatego wykonałam telefon do mojej córki , żeby nie grała w konkursie bo matce z racji wieku , należy się te 100 zł    Wyświetl w wątku >>
3 joan, mia, radosna 0

barcza

#6468750 Napisano: 01.03.2018 19:24:03 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

zapis w loterii Nescafe :
Każdy Uczestnik może wziąć udział w Loterii dowolną liczbę razy, pod warunkiem,że każdorazowo spełnione są warunki określone w Regulaminie. Z tym zastrzeżeniem,
że 1 (słownie: jeden) Uczestnik może wygrać maksymalnie 2 (słownie: dwie) nagrody w
Loterii, jedną z grupy nagród, o których mowa w § 5 ust. 2 pkt b)-c) poniżej i jedną Nagrodę
Główną. Natomiast z jednego adresu może wygrać maksymalnie 1 (słownie: jedna) osoba.
Nie żebym miała seryjne szczęscie w loteriach i na zapas się bała - ale jedno 100 zł na  1 adres domowy  emotka

No i bardzo dobrze. Zachłannym hurtownikom mówimy stanowcze nie! emotka emotka

w ostatnim z Nescafe było chyba 10 nagród na osobę, nie na adres i małe saszetki do zakupu a teraz 10 zł i jedna nagroda  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6468695 Napisano: 01.03.2018 16:50:44 w Lay's
apoccalipsa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

u mnie po kliknięciu w WEŹ UDZIAŁ przenosi do białej strony z napisem Not Implemented  emotka

To samo mam od rana. Jedno potwierdzenie na maila przyszło Ale nie wiem który kod masakra

mi się udało wbić dwa
żadne potwierdzenie nie doszło 

ja tez wbiłam kod ale potwierdzenia brak Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6468273 Napisano: 28.02.2018 16:39:04 w Lay's
rufus napisał(a):

melissa napisał(a):

Gdzie można kupić małe Lay'sy z kodami?

U mnie w małych sklepach są, a w żabkach i tego typu sieciowych sklepach nie znalazłem.

TO zależy od lokalizacji u mnie brak w małych i dużych sklepach , pewnie trzeba czekać na nowe dostawy. Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6467756 Napisano: 27.02.2018 11:59:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

rufus napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy wszyscy dostali już bony z Winiary z Biedronki? Widziałam, że ktoś już wspominał, że ma je u siebie. 

Nie

tez ie mam..

też czekam Wyświetl w wątku >>

barcza

#6466309 Napisano: 22.02.2018 12:55:27 w moje dzisiejsze wygrane :)

barcza

#6466308 Napisano: 22.02.2018 12:54:20 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

barcza napisał(a):

Gdzie mam odesłać dane z kauflanda bo po wpisaniu tak jak w sms  nie widzę zakładki do odesłania danych

https://e-kupon.i...ufland/swiezosc.html

Dziękuje bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6466256 Napisano: 22.02.2018 12:19:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdzie mam odesłać dane z kauflanda bo po wpisaniu tak jak w sms  nie widzę zakładki do odesłania danych Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6466243 Napisano: 22.02.2018 12:15:05 w SZUKAM....
Gdzie mam odesłać dane z kauflanda bo po wpisaniu tak jak w sms  nie widzę zakładki do odesłania danych Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6464465 Napisano: 16.02.2018 13:56:05 w Lay's
joan napisał(a):

rufus napisał(a):

Nowa loteria.. https://lays.pl/r...s-wybierasz-2018.pdf
W końcu.  emotka

Cieszycie się, podobają się Wam nagrody?  emotka

Bardzo mi się podobają emotka Szczególnie zapis "Podczas rejestracji Uczestnik zobowiązany jest wybrać w losowaniu jakiej nagrody chce wziąć udział tj. czy dziennej (jeśli tak, to której) czy specjalnej" -> dzięki temu każdy ma szansę otrzymać w prezencie dokładnie to, o czym marzy. Dodatkowy plus za rozmaitość nagród w poszczególnych tygodniach oraz za nagrody niefizyczne (karty upominkowe, karty Unlimited do CC) emotka

BTW - co to za ludzie wymienieni w regulaminie? Jakoś mało sławni tacy emotka Blogerzy lub infuencerzy?
(Nie wygooglam ich, bo mój komputer R.I.P. i na razie korzystam gościnnie z cudzego.)

Nagrody fajne, a czy już w sklepach są nowe paczki z tymi banderolami na konkurs  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6463684 Napisano: 14.02.2018 16:25:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

barcza

#6461994 Napisano: 10.02.2018 15:01:30 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

joan napisał(a):

Nie chcę wyjść na zmierzłego babona, co banialuki o swej młodości opowiada, ale... ponieważ zapełnił się mój segregator, gdzie trzymam niektóre regulaminy / paragony / protokoły / gwarancje dot. konkursów, zrobiłam dziś czystki. Wypadło na rok 2011. I co ja paczę?! Wśród rozdawanych onegdaj nagród: Seszele, Bahamy, laptopy, pralki, samochodów gęstwina, przelew 100.000 zł itd. A teraz jak organizator rzuci pińć tysięcy złociszy albo badziewiastą chińszczyznę, to jest luksus emotka

ech, to teraz mnie wkurza, że tak późno zaczęłam bawić się w konkursy emotka

nie wspomnę o konkursach co godzinę telefon, zegarek itp albo z piwami o 20 dla najszybszych wiertarki , szlifierki meble długo by wspominać a teraz termos albo rękawiczki     Wyświetl w wątku >>

barcza

#6461633 Napisano: 09.02.2018 12:00:24 w Smolar
loteryjki napisał(a):

loteryjny napisał(a):

mogliby w koncu dac smsy z orlenu za caly tydzien  emotka (pani Ania może to przeczyta emotka )

Pani Ania jest chyba na feriach emotka dlatego takie opóźnienia mają

mogliby tez dać Listerine wyniki, nie wiem kto ty się zajmuje, ale może nie Pani Ania  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

barcza

#6458469 Napisano: 01.02.2018 11:19:04 w Smolar
szkoda ,że Smolar nie uzupełnia obok nazwy konkursu daty do jakiej zostały wylosowane nagrody , wtedy wiedzielibyśmy z jakiego okresu są podane wygrane do sprawdzenia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6457934 Napisano: 31.01.2018 08:03:07 w Smolar
Orlen czy były smsy z ostatnich dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

barcza

#6455578 Napisano: 23.01.2018 15:56:42 w Smolar
barcza napisał(a):

czy były smsy z Orlen  Ferie zimowe emotka pomyłka Zimowa loteria 

Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6455576 Napisano: 23.01.2018 15:55:52 w Smolar
czy były smsy z Orlen  Ferie zimoweemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6455070 Napisano: 22.01.2018 09:27:28 w Czy informują/ informowali?
joasiajulia napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

masza napisał(a):

barcza napisał(a):

w napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

malgol napisał(a):

barcza napisał(a):

mietowa napisał(a):

barcza napisał(a):

czy Fortis coca cola z ostatniego dnia wysłał zwrotki dziękujemy za udział  emotka

Ja dostałam od razu, ale wysyłałam bez myślnika (cocacola).

te wiem że smsy przychodziły ale mi chodzi o te smsy z myślnikiem coca-cola emotka

nic jeszcze nie było

też nie dostałam

losowanie 18.01.2018 r, czyli jak nie mamy zwrotki to chyba nie brali pod uwagę tych zgłoszeń

w MDW wpisy o wygranych a ja nawet zwrotki z ostatniego dnia nie mam, super

ja też nie mam zwrotki- nie wiadomo, czy esemesy wogole dotarły....

u mnie też zwrotek brak

Ja też brak zwrotek

czyli smsy wysłane od piątku do końca konkursu nie brały udziału w losowaniu (oczywiście sms z coca - cola) Wyświetl w wątku >>
0 0