Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika barcza

barcza

barcza

#6513741 Napisano: 27.07.2018 13:17:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
carissma napisał(a):

Wpadł bonik rezerwowy 100zl do Kauflanda od E. emotka

Też mam bonik z rezerwy 100 zł do kauflanda Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6512523 Napisano: 24.07.2018 13:10:16 w Czy informują/ informowali?
jokan napisał(a):

termitek99 napisał(a):

jokan napisał(a):

info dla osob, które nie dostały potwierdzenia od Lajkonika: ja wczoraj wysylalam i nie dostalam nic, ale napisalam maila i mi odpisali, ze moje zgloszenie jest w systemie, takze chyba wszystkie prawidlowo przechodza (w razie watpliwosci piszcie do nich na adres ze strony)

Owszem zgłoszenia przechodzą, ale gdy maila brak - o wygranej też nie dojdzie. WP i niektórzy providerzy kasują maile od nich, a u niektórych providerów potwierdzenie jest w ciągu sekundy.

to napisz z ktorych maili przychodzi powiadomienie jak wiesz moze? cos pisali ze z interii jest ok, a jakie jeszcze?

nie wiem ale z Interii na 5 zgłoszeń 1 tylko mam potwierdzenie dziwne Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6511511 Napisano: 20.07.2018 13:51:44 w Smolar
pini napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Smolar kocha numery telefonu zaczynające sie na 737... emotka
Losowanie Develey https://www.youtu...amp;feature=youtu.be

UNDERGROUND MEDIA też wylosowała dzisiaj numery 737... w loterii Forda emotka https://www.youtu.../watch?v=soCdswBXEOc

I popatrzcie na numery paragonów zwycięzcy i rezerwowego, porażka...

czyli nic się nie zmieniło u matki córki Smolara, takie same nr wygrywają ,tutaj nawet lepiej bo i główna i rezerwa chyba do  tej samej osoby należą Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

barcza

#6510573 Napisano: 18.07.2018 09:53:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pini napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

mirai napisał(a):

Loteria "Lajkonik" - czy otrzymujecie potwierdzenie zgłoszenia na maila emotka . Ja dzisiaj wysłałem 3 zgłoszenia - potwierdzeń brak...

Tak, ja o godz 20 dostałam na Interie, w kilka sek po wpisaniu zgłoszenia. Ja się logowałam więc może to też ma znaczenie

Ja się nie logowałam i też dostaję, na wp.pl

brak potwierdzeń na interia.pl   Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

barcza

#6507121 Napisano: 08.07.2018 12:14:36 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Miła26 napisał(a):

ale ja nawet nie mogę przeczytać nowej wiadomości

Mam to samo nie mogę przeczytać nowych wiadomości Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6506084 Napisano: 05.07.2018 07:33:25 w Czy informują/ informowali?
kreatia napisał(a):

barcza emotka  
Tymbark: z 8 (przedostatniego) i 9 (ostatniego) wyników jeszcze nie było. 

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

barcza

barcza

#6505910 Napisano: 04.07.2018 17:16:26 w Czy informują/ informowali?
freyja88 napisał(a):

barcza napisał(a):

stamp2 napisał(a):

barcza napisał(a):

Smolar Tymbark ostatni etap czy informowali emotka

przecież chyba jeszcze przedostatniego nie informowali

Czyli z VIII etapu słowa dają moc jeszcze nie było informacji o wygranych emotka

W czwartek był powiadomiony VII etap. Na VIII czekamy. No chyba, ze już ktoś? Coś?

Dziękuje czyli czekamy  Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

barcza

#6505905 Napisano: 04.07.2018 17:08:17 w Czy informują/ informowali?
stamp2 napisał(a):

barcza napisał(a):

Smolar Tymbark ostatni etap czy informowali emotka

przecież chyba jeszcze przedostatniego nie informowali

Czyli z VIII etapu słowa dają moc jeszcze nie było informacji o wygranychemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6505899 Napisano: 04.07.2018 16:56:21 w Czy informują/ informowali?
Smolar Tymbark ostatni etap czy informowaliemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6505866 Napisano: 04.07.2018 15:58:47 w Połączenia nieodebrane
defed napisał(a):

barcza napisał(a):

447121912 

google mówi, że numer negatywny, naciągacze itp.

dziękuje  Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6505861 Napisano: 04.07.2018 15:54:55 w Połączenia nieodebrane
zna ktoś może taki numer 447121912 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6502979 Napisano: 27.06.2018 12:14:01 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

niunia-k napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

niunia-k napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja to mam nierealne marzenia by nasz narodowy operator usług pocztowych ukochana poczta polska działała normalnie a listonosz nie tylko wrzucał aviza.Niby ma paczki ze sobą i na poczcie ich jeszcze nie ma jak wkłada avizo.Ale dlaczego nie doręcza przesyłek to tajemnica jakaś pocztowa.A ja jestem za durna by to zrozumieć.Na infolinii gadają tylko wyuczone formułki.Na poczcie głównej nie odbierają telefonów widać ilość skarg przerosła możliwości kadrowe.
Tak latałam dziś 2 razy na pocztę ale czy to mnie nadal wkurza, jak kłopoty z pocztą to ile trwają 20 lat czy więcej i to się nie zmieni.
Oby im dobrze szedł handel książkami,gazetami,zabawkami i uwaga modelami motorów co mi poprawiło humor jak składałam w tym pałacu cudów wizytę numer 2 emotka

Jeżeli np. jest duża/ciężka paczka to nie ma jej listonosz i jak pójdziesz na pocztę to jej również nie otrzymasz, bo listonosz rozlicza się z nich po danym dniu i dopiero w kolejnym dniu roboczym możesz odebrać przesyłkę (w sprawniejszych jednostkach tego samego dnia wieczorem). 
Trzeba wrzucić na luz, bo będzie tylko gorzej. Nie ma listonoszy, a ci co pracują mają coraz większe obręby pod sobą, ze względu na ceny maksymalnie duże paczki wysyłane są w formie listu i listonosz często nie ma jak zabrać wszystkich przesyłek. Już nie wspominając o ilości przesyłek jakie przychodzą z aliexpress. 
Nie ma się co wkurzać, bo niestety choćbyśmy bardzo chcieli to jeszcze długo nic się na tej poczcie nie zmieni. Polecam chodzić po przesyłki przynajmniej kolejnego dnia od awiza. emotka

Tu się nie zgodzę , paczkę można jeszcze otrzymać w tym samym dniu , wystarczy dogadać się z listonoszem emotka  , sama nie raz tak wydawałam paczki ... Ps starajcie się aby był wpisywany wasz numer telefonu na tej kartce , która jest przy paczce , uwierzcie bardzo to pomaga listonoszom .

Pewnie zależy od poczty. U nas jest duża jednostka poczta i listonosz kończy pracę 19/20 i dopiero na koniec pracy zdaje paczki i nie da się odebrać wcześniej. emotka

Bardziej od listonosza emotka  

Chyba, że tak. emotka  Choć czasem żal mi listonoszy. W moim mieście coraz mniej listonoszy, paczek coraz więcej, pracują od świtu do nocy nosząc ciężary bez względu na pogodę. Kokosów nie zarabiają. Wydaje mi się, że kiedyś mieli dużo lepsze warunki pracy. 

Ja mam odmienne zdanie ,jeżeli Poczta przyjmuje duże listy jak list a nie paczki to obowiązkiem jest je dostarczyć do domu, bo za dostarczenie do adresata ma Poczta płacone . Nawet mniejsze nie są dostarczane, ostatnio 3 razy byłam na Poczcie i stałam w długiej kolejce żeby odebrać list oczywiście w domu cały czas był mąż i córka natomiast listonoszka nie. Tylko proszę mi nie pisać żebym na Poczcie zamówiła R, bo miałam taką usługę niestety jeden list nie dotarł a reklamacja nie była uwzględniona bo w systemie był list jako dostarczony i nikt nie jest w stanie udowodnić, że Listonoszka nie dała do skrzynki albo dała do innej.  

Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6500799 Napisano: 21.06.2018 15:39:35 w Czy informują/ informowali?

barcza

#6500005 Napisano: 19.06.2018 20:01:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś ma problemy z wysłanie na konkurs Balcerzak mam wystąpił błąd  podczas wysyłania wiadomości (może dlatego ,że mam literkę W przed nr paragonu i tak wpisałam emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6498721 Napisano: 15.06.2018 16:27:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
ivanotta napisał(a):

bogna77 napisał(a):

masza napisał(a):

Zestaw Colgate z Hebe , a wraz z nim bogata baza @ innych zwycięzców  emotka

W czasach RODO - szaleństwo... emotka

To samo pomyslalam.. macje teraz mojegk maila emotka .
Tylko zestaw u mnie

kary ogromne z RODO a tu taka odwaga  szaleństwo Wyświetl w wątku >>
0 0

barcza

#6498710 Napisano: 15.06.2018 16:12:32 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

barcza napisał(a):

nie wiem czy to z tego konkursu, ale na forum już szuka ktoś potwierdzenia na zakup wózka, ładnie zamieniony wyraz potwierdzenie zamiast paragon   

Z tego, ale wszystko jest na bieżąco zgłaszane do usunięcia, więc nie wiem, po co w dalszym ciągu zaśmiecają forum emotka

zaśmieca forum bo liczy, że kupi na forum i pewnie kupi, mnie już nic nie dziwi jak kilka lat temu ktoś sprzedał paragon na auto za kilkanaście złotych  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

barcza

#6498702 Napisano: 15.06.2018 16:04:16 w Wkurza mnie...
gosia16 napisał(a):

joan napisał(a):

Zdumiewa mnie, jak (niby) można nie wiedzieć, że należy zrobić zakupy na konkurs, jeśli:
1) w naszej bazie w opisie konkursu widnieje wytłuszczone info, że wymagane jest dokonanie zakupu,
2) w naszej bazie w komentarzu do tego konkursu (piętnaście minut po opublikowaniu konka!) zamieszczono komentarz podkreślający, że wymagany jest zakup produktu,
3) w regulaminie konkursu (podlinkowanym w bazie) wyraźnie zapisano, że wymagany jest zakup produktu...

Najwyraźniej Polacy nie tylko książek nie czytają emotka

I to nie chodzi o paragon na puszkę coli czy czteropak piwa.Szkoda że nie mam ,chętnie sprzedałabym za wartość wózka. emotka

nie wiem czy to z tego konkursu, ale na forum już szuka ktoś potwierdzenia na zakup wózka, ładnie zamieniony wyraz potwierdzenie zamiast paragon    Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0