Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusagus2
Postów 240
Data rejestracji 21.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam 11:24 zastrzeżony . . Wyświetl w wątku >>
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mam nadzieję, że jeszcze coś dojdzie Wyświetl w wątku >>
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bliskie osoby umieją sprawić czasem taką przykrość . . .
i w konkursach też porażka . . Plus mnie nie docenił
Wyświetl w wątku >>
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie olał już nie pierwszy raz . . czas odpuścić konkursy marketowe Wyświetl w wątku >>
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie mam ani psiaka ani ipod'a, nie jesteś sama ale mam ptasie mleczko i się nim opycham na otarcie łez Wyświetl w wątku >>
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
owszem, ale po uprzednim wysłaniu sms-a w południe Wyświetl w wątku >>
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w tym czasie dzwonili z Kinder Bueno Wyświetl w wątku >>
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ma się na jednym paragonie np. 2 sztuki to gra się z jednego telefonu (wysyła się 2 sms-y) i wtedy jak się wygra pierwszym sms-em trzeba odesłać im po prostu jeden paragon z dwoma produktami. Gdy wygrasz jeszcze drugim sms-em to mają już Twój paragon, który odesłałaś za pierwszym razem. Wyświetl w wątku >>
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
14. Każdy z uczestników może wysłać taką liczbę SMS, zgłaszających go do udziału w loterii, jaka
odpowiada liczbie zakupionych batoników Kinder Bueno (jeden SMS za jedno opakowanie). Wyświetl w wątku >>
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dodatkowo jeszcze Schwarzkopf Rossmann, Kinder Bueno i tak już na zaś Garnier Rossmann, Prymat i konkursy Carrefoura - nic mi nie wychodzi Wyświetl w wątku >>
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czytałam regulamin przed, ale zwróciłam uwagę tylko na to jakie produkty i sklepy, wróciłam do domu późno i pomyślałam, że wyślę rano - jak pomyślałam tak zrobiłam i wysłałam dziś, a paragon z wczoraj . . . Wyświetl w wątku >>
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to moje wczorajsze 15 zł poszło się . . . Wyświetl w wątku >>
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, też już się dodzwoniłam i wszystkiego się dowiedziałam Zapomniałam już o konkursie, a tu lista rezerwowa i nie chcą paragonu Wyświetl w wątku >>
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusagus2
Postów 240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma za co Wyświetl w wątku >>