Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
lizzie
Postów 1056
Data rejestracji 18.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wyświetl w wątku >>
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wygrałam, a ja w takie rzeczy nie wierzę Wyświetl w wątku >>
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.fotka.pl/profil/aKiCiAa/opisy
z jednego wiersza zrobiła dwa To się nazywa oszczędność
Wyświetl w wątku >>
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pewnie dziewczyna się zawstydziła, że została namierzona, i usunęła. To ktoś z forum? Wyświetl w wątku >>
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tu są informacje. Akurat stronka dotyczy Poznania, ale na pewno zasady są w całej Polsce takie same. Trzeba się spieszyć, bo nabór trwa do 14 grudnia
P.S. Mi się nie chce Wyświetl w wątku >>
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wiem, jak to jest, jak moje dzieci same rysują, malują, wydzierają, żeby powstała jak najładniejsza praca. A potem zamieszczają wyniki i ewidentnie widać, że wygrała praca zrobiona przez dorosłego. To najbardziej wkurza... A dziecko patrzy i myśli sobie, że ono tak nie potrafi... A jak ma potrafić, skoro ma kilka lat? Organizatorzy dają d..., że w ogóle prace dorosłych nagradzają. Wyświetl w wątku >>
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wyświetl w wątku >>
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A jakieś konkrety? Bo oskarżać łatwo. Wyświetl w wątku >>
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ależ nikt się nie czepia! Ja wiem, że Monika spędza dużo czasu przy swoich pracach. I nawet z tego powodu jej ta nagroda uczciwie się należy Ja swoją robiłam przez 2 godziny, po prostu nie mam cierpliwości do prac. Liczę, że kiedyś moje robione naprędce dzieło kogoś olśni, a tymczasem szczerze gratuluję Monice Wyświetl w wątku >>
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Podpisuje się pod tym obiema rękami. Też walczyłam o te nagrody i d..a blada Wyświetl w wątku >>
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I mają czelność przychodzić do teściów po pożyczkę, bo chcą sobie kupić samochód za prawie 100 tys, ale im brakuje
Normalnie jasny szlag mnie trafia Wyświetl w wątku >>
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
lizzie
Postów 1056
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A mnie wkurza bezmyślność organizatorów. No bo po co ktoś ma kupować tabletki, jak nie ma zmywarki? A jak ma i kupuje te tabletki, to po co mu druga zmywarka? Dla mnie kompletnie niezrozumiałe
Wyświetl w wątku >>