Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asiam
Postów 3675
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Jezeli sama nie popracujesz to nic z tego nie bcdzie.
Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Napisz mi na PW lub mejla jak szukalaś adresów i co szukalaś.Tzn jaki rodzaj instytucji.OK ? Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
W sprawie rejestracji napisz do chlopaka o nick`u Valdi.On Ci pomoze.
A bylaś juz w : Konkursy- NAGRODY GWARANTOWANE?
Jak na początek to tam jest kawa na lawc .Gotowe linki i kwestionariusze do wypelnienia. Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja osobiście tam gdzie mam formularz kontaktowy i mam podaAŚ mejla to wpisujc taki wymyślony ( ale sprawdzony,ze nikt go nie ma ) zeby nie narobiAŚ komuś klopotu. Wolc nie wiedzieAŚ czy mi przyślą gadzety niz mieAŚ zawaloną skrzynkc.Ten sposób czcściowo chroni przed spamem.
Do fryz-ja to bym juz mogla babcią byAŚ Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Najpierw pracujesz sama a gdy masz efekty i podzielisz sic informacjami co dostalaś na forum to wtedy zaczynasz proponowaAŚ ludziom wymianc.
To nie jest u nas tak,ze piszesz,ze jesteś nowa i w tym momencie oczekujesz ze wszyscy wyślą Ci adresy.To,ze ludzie dostają duzo fajnych rzeczy to jest ogrom pracy i setki wyslanych próśb.
Oprócz tego ktoś niezarejestrowany nie jest raczej wiarygodny.
Zapraszam do lektury pierwszych stron w temacie gratisy.Myślc,ze bcdą pomocne.
Zyczc Ci powodzenia i pelnej skrzynki. Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Moja jedna saszetka byla pusta gdyz dzicki Poczcie Polskiej wyplyncla do koperty jej zawartośAŚ.Drugą sobie rozciclam gdy chcialam wyciąAŚ dziecku znaczek ,a trzecią wsmarowalam w twarz ale tak naprawdc to nie jestem pewna co to bylo Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A nie zauwazylaś,ze Ci ,którzy z tego Forum korzystają i są stalymi bywalcami nie narzekają na brak adresów?
Jezeli wskoczy sicni z gruszki,ni z pietruszki Nie znając wcześniejszych wpisów i dyskusji to myślc,ze mozna mieAŚ wlaśnie taką opinic ,jaką Ty wyrazilaś.
A odnośnie atmosfery na tym forum...hmm.Niech sic wypowiedzą inni,jezeli mają ochotc. Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie taka jest idea tego Forum.Mozesz komuś zaproponowaAŚ wymianc adresów ale na Forum ich nie podajemy.Dlaczego?
Bylo to juz walkowane wielokrotnie.Jezeli przejrzysz poprzednie wypowiedzi to tam znajdziesz odpowiedL. Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
óe z drugiej strony nasze przesylki są przerzucane po kilka razy przez rózne osoby.Myślc,ze wielu ma do nich dostcp.
U mnie ostatnio panie rozerwaly sreberko,które chronilo zapach na perfumowanej pocztówce .Nie mogly sic zapewne oprzeAŚ pokusie by sprawdziAŚ co jest pod sreberkiem.
Aadm- a Ciebie ladnie przywitam jak sic zarejestrujesz! Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 3675
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Zyczymy Ci pelnej skrzynki i uśmiechnictego listonosza.
Wyświetl w wątku >>