Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7200151 Napisano: 20.08.2024 12:29:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie znam się na tym Instagramie. Czy w konkursie Favita wystarczy wkleić w pole tekstowe ten # i @??? Na tym to polega?

tak, musisz dać hasztagi, żeby mogli odnaleźć twoje zgłoszenie czyli #fetowaniezFavita

Dziękuję 😃 Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

visserarthur

#7200052 Napisano: 19.08.2024 23:11:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie znam się na tym Instagramie. Czy w konkursie Favita wystarczy wkleić w pole tekstowe ten # i @??? Na tym to polega? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7199872 Napisano: 19.08.2024 13:12:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

wygralam bilety na męskie granie rok temu
kupiłam już i zrealizowałam na koncert we wroclawiu a e-bilet pisze mi teraz i przypomina że 24.08 mam koncert w Żywcu męskie granie - o co chodzi? napisałam do nich ale bez odzewu

Jakiś błąd. Też to dostałem. Poza tym ostatni koncert nie jest w Żywcu, tylko w Warszawie, także "coś" im się wysłało odnośnie ubiegłego roku, niczym Smolarowi smsy do wszystkich, nawet do tych, którzy nie brali udziału w konkursie. Po prostu zignoruj. Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

visserarthur

#7199655 Napisano: 17.08.2024 18:24:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

ja też miałam że losy można odebrać do 13.08 to coś w tym musi byc

Losy- czyli miałaś wykorzystać te "windy" w grze o nagrody. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7199633 Napisano: 17.08.2024 15:08:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ameryka napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

jak odebrać piwa z  loterii męskie granie w zabce skoro nie widać ich w email i nie widzę też w apce?

Była informacja że należy odebrać do 13.08. U mnie odebrane były bez problemow

Bardzo ciekawe...: "E-kod można wykorzystać/zrealizować do dnia 15.09.2024 roku poprzez łączne wykonanie czynności:"
Po co wprowadzać w błąd, dla Ciebie więcej nie zostanie, jeśli inna osoba nie odbierze...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7199542 Napisano: 16.08.2024 21:53:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

jak odebrać piwa z  loterii męskie granie w zabce skoro nie widać ich w email i nie widzę też w apce?

Trzeba było zrobić screeny kodów QR.
Bo wyzwanie znikło i razem z nim wygrane piwa emotka

Nic „nie trzeba było”. Napisz do nich, tzn. do Agencji, niech Ci prześlą. Ja co prawda screeny mam, ale nie wszystkie i też będę pisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7199426 Napisano: 16.08.2024 12:18:35 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zestaw dwóch kodów Helios- 30 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7198336 Napisano: 10.08.2024 15:35:34 w WC - rozmowy o wszystkim
wanderlust napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

Kto był wczoraj na imprezie VIP Smolastego? Opowiadajcie co mnie ominęło 😆

"Taniec z gwiazdami" na parkiecie😅

A to panowie razem tańczyli, bo „tych” panów widziałem, ale nie jak tańczyli…? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7198221 Napisano: 09.08.2024 23:25:12 w WC - rozmowy o wszystkim
W strefi Vip można sobie wziąć kapelusz Rockstar, ewentualnie przyozdobić, wziąć Pepsi, Rockstara w puszce, a proseco w kubeczku tekturowym. Smolasty śpiewa i klnie na dziedzińcu. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7198213 Napisano: 09.08.2024 22:53:09 w WC - rozmowy o wszystkim
Bieda, idę do domu, tylko znajomym kody dam, jak przyjdą. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7198210 Napisano: 09.08.2024 22:37:48 w WC - rozmowy o wszystkim
kalmia86 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Gwiazda wieczoru jakaś taka wczorajsza chyba

Minęliśmy go w drodze do toalety (on wrqcał z wc). On tez sika!!! emotka

Aha, czyli z ochroną tam chodzi😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7198205 Napisano: 09.08.2024 22:27:13 w WC - rozmowy o wszystkim
Gwiazda wieczoru jakaś taka wczorajsza chyba Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7198193 Napisano: 09.08.2024 21:31:26 w WC - rozmowy o wszystkim
koniczynka123 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

boss75 napisał(a):

Jak Was szukać , ja będę za pół h

Pewnie się nie da w takim tłumie jaki będzie w strefie VIP 🤣
Ale jakby co to… biała koszulka z kosmonautą emotka

Moje dzieciaki już są na miejscu

Dają coś zjeść? Bo nie wiem, czy iść😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7197944 Napisano: 08.08.2024 21:53:12 w WC - rozmowy o wszystkim
boss75 napisał(a):

Kochani, kto jutro  w Wawie  na Smolastym?

Właśnie, będę jutro w Warszawie i się zastanawiam, czy iść zobaczyć ten VIP emotka ... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7196431 Napisano: 02.08.2024 16:43:34 w Smolar
karolina651 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

karolina651 napisał(a):

Co wysyła smolar? Dpd idzie a ja na nic nie czekam...

Ja dziś dostałam Dove

Eksperckie wygrywanie chyba ale byłam pewna, że to już wydałam emotka

Nie ma to jak nie potrafić przeczytać kilku wpisów (a nawet 1) powyżej i zadawać na ten sam temat pytanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7196419 Napisano: 02.08.2024 16:09:09 w Smolar
agakaz2 napisał(a):

co dzis znow nadal smolar ? kufle?

Do mnie na pewno bon Henkel z Dino Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7195883 Napisano: 31.07.2024 17:47:54 w Wkurza mnie...
emotka Kolejny raz mnie zaskakujecie... Też miałem w Rossmann problem z paragonem (papier się skończył). Wiedząc, że pracownica "idzie mi wydrukować" poinformowałem, że jak go potrzebuje (w celu ustalenia transakcji i w ogóle po coś), to może iść, ale ja i tak potrzebuję normalny paragon, więc chcę zwrócić i nabić ponownie. W sumie nie było problemu. Ale to, że wy prawie "wyskakujecie z dowodu", tłumaczycie, że to na loterię, pokazujecie regulaminy. Mega przesada. Staram się być normalny, ale jak robią jakieś głupie miny, czy przytyki, to informuję, że paragon fiskalny jest dla Klienta i mam prawo go otrzymać, a wina nie leży po mojej stronie, bo nie muszę wiedzieć, że świecąca się dioda na drukarce oznacza brak papieru. (Jeśli wina byłaby po mojej stronie, np. kupiłem za 49,9, zamiast 50, a sklep raczej zwrotów nie przyjmuje, problemów nie robię- moja wina). Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7194501 Napisano: 25.07.2024 20:27:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elmas napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Czy też tak macie, że problemem jest realizacja bonów z konkursu ?
Żabka, muszę trafić na odpowiednią by ktoś kumaty mnie obsłużył.
Dino , wzywanie kierownika sklepu i sugerowanie , że zakup alkoholu nie wchodzi w grę.
Rossman, kod z everydayme.pl,  który mocno był promowany nawet w mediach społecznościowych. Ale o co chodzi, skąd go Pani ma, jak się go realizuje..
Wsparcie znikome, kolejka się tworzy, irytację czuć w powietrzu.

Jeśli chodzi o Dino, to mnie też kiedyś kasjerka wmawiała, że nie można kupić alkoholu za bon. Napisałam mail do centrali z pytaniem, czy to prawda, oczywiście odpisali, że nie i poprosili, żebym w razie dalszych kłopotów podała im adres sklepu. Kilka dni później pokazałam wiadomość kasjerce - w tym sklepie nigdy już nie miałam podobnego problemu emotka

Trochę mnie bawi ten wasz brak zaradności. W Dino, też mi się zdarzało, że mówili, że nie
mogę alkoholu/ papierosów. Od razu padało pytanie, gdzie to jest napisane, bo na bonie nie jest, ale może mają jakiś regulamin bonów i mi pokażą taki zapis. Kilka uwag typu: to nie prl, że to nie kartki na żywność, że mam kartkę na kawę, a chcę kupić wódkę. Widać, że oni mają takie naleciałości z przeszłości, że bon to kartka żywnościowa… A no i nigdy nie wyszedłem „z kwitkiem” z Dino. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7194496 Napisano: 25.07.2024 20:21:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Co Fortis dziś nadal fedexem?

A czekasz na coś od nich? Mojemu bratu nadali przesyłkę, a w dniu dostawy dzwonili, żeby odmówił odbiór, bo to nie do niego miało iść… 😀 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7194491 Napisano: 25.07.2024 20:16:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Oj niestety tak w Rossamnie wiecznie problem z tymi kodami z pinem zwanymi szumnie voucherami.Już miałam z tym za 100 zł kiedyś.Pani wielkie oczy nigdy o czymś takim nie słyszała,nie widziała,nie wpisywała...
Mam 2 po 5 zł z ich loterii ale nie wiem czy nie oleję tego a ważne tylko do końca lipca.Na samoobsługowej nie umiem tego wbić niestety zawsze mam odrzucona tranzakcja.
W Benie to samo jak wreszcie ten za 100 zeta dostam.Pierwszy raz na oczy widzę ,skąd pani to ma hmmm
O żabce aż się boje napisać mam ten za 50 zeta na samoobsługowej (tej nowej) nie umiem wprowadzić a nie mam śmiałości blokować tam kolejki:(Ważny do końca roku może się przełamię do tego czasu.
Jedyne z jakimi problemu nie mam to te kody z Biedry.Można na samoobsłudze idzie jak po maśle.
Chcę tylko te do Biedry wygrywać.

W Rossmanie te wygrane wklepujesz na samoobsługowej. Wybierasz kartę podarunkową, czy jak ona się zwie, później opcję, że wpiszesz ręcznie (na pinpadzie wpisujesz) i na koniec pinem potwierdzasz.

Żabka: Masz bon jako kod qr, czy paskowy? Qr skanujesz przed zsumowaniem, jak chcesz kilka, to robisz to samo ponownie.
U mnie tylko w trzech Żabkach, a jest ich sporo, wiedzą jak zrealizować kilka bonów do jednej transakcji. W pozostałych muszę instruować. Trzeba nacisnąć „suma”, wybrać z form płatności „bon płatniczy” zeskanować bon, wybrać „bon płatniczy”, zeskanować bon- i tak tyle razy ile jest bonów. Wyświetl w wątku >>
0 0