Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7114806 Napisano: 06.08.2023 19:17:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kupując piwa w Żabce do Smolarowej loterii powinien pojawiać się do 10 razy kupon na piwo Tuborg za żapsa- pojawił mi się tylko po razie na dwóch aplikacjach, więcej nie! Pojawiły komuś się te kupony więcej niż raz? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7114679 Napisano: 05.08.2023 23:53:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusiac87 napisał(a):

Po ilu dniach po uzupełnieniu formularza przychodzi kod z monetami na allegro - żywiec ?

U mnie najpóźniej był to kolejny dzień. Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

visserarthur

#7113852 Napisano: 03.08.2023 12:18:07 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
atyde25 napisał(a):

[quote=Tak listem poleconym (mała koperta ,wrzut do skrzynki).
mczarna]Żabu? Ktoś już dostał?

Moja koleżanka mnie pyta ostatnio czy grałem w jakieś Żabu, nie wiedziałem o co chodzi, a ona mówi, że grała i że maskotkę najpewniej wygrała, bo awizo miała i na drugi dzień mi wysłała zdjęcia maskotki- żaby. Od firmy bodajże speedexpress miała awizo. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7113662 Napisano: 02.08.2023 16:41:53 w Smolar
Cynamon28 napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na przelew kaktus biedronka ?

Nie ta agencja chyba... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7113642 Napisano: 02.08.2023 15:09:30 w Smolar
simonapp napisał(a):

sks900 napisał(a):

notta napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Regulaminy smolara są coraz bardziej dziwne.Albo wcześniej tak wnikliwie nie czytałam.Potwierdzenie z banku,że rachunek należy do królika szok.Potrzebuje ploszę pana potwierdzenie,że to mój rachunek a do sądu tak?A nie do agencji reklamowej gdzie do sądu.W sądzie to sami kryminaliści a ja święty człowiek.

a może chodzi o to że ktoś ma 10 numerów rachunku. Podaje za każdym razem inne konto, wskazuje na jedno dane a kasa i tak trafia do jednej osoby.. przy ograniczeniu regulaminu że jedna nagroda na jedno gospodarstwo.

Na pewno o to chodzi, bardzo dobrze, że agencja to kontroluje, a nie pisze jak inna agencja, że się nie da.

emotka  Godna pochwały inicjatywa,  ale tylko wtedy, gdy w Regulaminie BRAK kolejnego zapisu że: 
      -   po przekroczeniu limitu na osobę/gospodarstwo nagroda zostaje u organizatora. 
emotka  Gdy taki zapis jest, to cóż to za troska o nas.

Już widzę jak bank chętnie wydaje zaświadczenie, pójdzie się tam, pomyślą: wariat.
Pomijam, że w dzisiejszych czasach wizyta w placówce banku to jakaś egzotyczna wyprawa (jak dla mnie)… Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

visserarthur

#7113446 Napisano: 01.08.2023 21:20:49 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam:
dwa bilety Męskie Granie Kraków 05.08 w cenie nominalnej tj. 478 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7113434 Napisano: 01.08.2023 21:04:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gregory napisał(a):

w tym roku nie bedzie loterii Almette? wiecie coś? rok temu chyba juz można było zgłaszać, a teraz taka cisza, że pewnie zrezygnowali... Szkoda, bo fajnie się marzyło o takiej nagrodzie

A to nie było od września… bo w wakacje, to chyba nie…

ja kojarzę coś, że już w sierpniu była sprzedaż.

Sprzedaż może i tak, ale pisałeś o zgłaszaniu. Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

visserarthur

#7113431 Napisano: 01.08.2023 20:59:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

w tym roku nie bedzie loterii Almette? wiecie coś? rok temu chyba juz można było zgłaszać, a teraz taka cisza, że pewnie zrezygnowali... Szkoda, bo fajnie się marzyło o takiej nagrodzie

A to nie było od września… bo w wakacje, to chyba nie… Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

visserarthur

#7113408 Napisano: 01.08.2023 19:23:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TurboMike napisał(a):

tea napisał(a):

Czy w konkursie Capri Sun jeśli się wygrało 1000zł można podać nie swój numer konta bankowego do przelewu?? Myślicie ze to przejdzie??

Sam przelew przejdzie... ale nie wiem czy oni mają możliwości to jakoś zweryfikować. Wątpię. Rozumiem że to za ostatni etap?

Nie w każdym banku- większość przepuści (np. Mbank, santander, pko bp, pekao), np. Eurobank nie przyjmował takich przelewów. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7113115 Napisano: 31.07.2023 23:21:35 w Smolar
Zmierzają ku końcowi weryfikacji Zozoli, może jutro ostatnie dni zrobią, więc bliki powinny niedługo być... czasu coraz mniej. Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

visserarthur

#7113094 Napisano: 31.07.2023 22:09:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hanszmilo napisał(a):

21 koszulek lecha z rana,i 7 kufli oraz    2 X 200  katalog marzen w ostatnim dniu konkursu zateckiego,mozna powiedziec na znalezione na skwerku kapsle zupelnie jak gruby okular spod biedronki co przeczesuje kosze z paragonami,ciekawe ile przyniesie wtoreczek z namyslowa i henka,trzeba bedzie oteorzyc drugie konrlto bo ponslu wpadam w pierwszy prog podatkowy wsioczki

Gdzie mój laptop?
2x monety Żywiec Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7113088 Napisano: 31.07.2023 21:16:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ze zdobytej przeze mnie wiedzy na jednym z kierunków, doświadczenia praktycznego, jako uczestnik loterii i konkursów, oraz analizy tego, co pisze ten „pan z Nav” wnioskuję (chyba już to pisałem), że te osoby kupują produkty, po czym korzystają z prawa zwrotu. Nav nic nie może zrobić, bo produkt kupiony, a że sklep umożliwia zwroty… cóż.

Ale czy przy takich zwrotach nie trzeba oddać paragonu? Chyba, że ajent sklepu dogadany...

A jakie to ma znaczenie, gdy na zwrot jest np. 90 dni, albo bez limitu...

Ps: "ps. Jedna z agencji ma zapis, że nie można zgłaszać kolejnych nr paragonów."- a która to taka...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7113058 Napisano: 31.07.2023 18:38:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ze zdobytej przeze mnie wiedzy na jednym z kierunków, doświadczenia praktycznego, jako uczestnik loterii i konkursów, oraz analizy tego, co pisze ten „pan z Nav” wnioskuję (chyba już to pisałem), że te osoby kupują produkty, po czym korzystają z prawa zwrotu. Nav nic nie może zrobić, bo produkt kupiony, a że sklep umożliwia zwroty… cóż. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7113008 Napisano: 31.07.2023 15:46:18 w SZUKAM....
kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Wypatrzył ktoś coś z wędlin Olewnika najlepiej z dobrze opisanym całym słowem firmy na paragonie.
Bo w Biedrze są kiełbasy ale wędlin nie wypatrzyłam.

Kaufland "OlewnikPiecKrakowska", to chyba pieczona krakowska z szynki.

nie kazdy kaufland opisuje ze Olewnik, ja mam krakowska Kiełbasa

Znowu się ze mną „kłócisz”- podałem konkretną kiełbasę, a nie wszystkie są takie same. Jak wiemy mają kilka krakowskich i kilka żywieckich. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7112926 Napisano: 31.07.2023 12:38:08 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Wypatrzył ktoś coś z wędlin Olewnika najlepiej z dobrze opisanym całym słowem firmy na paragonie.
Bo w Biedrze są kiełbasy ale wędlin nie wypatrzyłam.

Kaufland "OlewnikPiecKrakowska", to chyba pieczona krakowska z szynki. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7112880 Napisano: 31.07.2023 10:57:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No czyli paragony mogły być wydrukowane w jeden dzień, bo są podane dni wygranych, a nie daty z paragonów Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

visserarthur

#7112832 Napisano: 31.07.2023 01:54:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

rufus napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Warto byłoby napisać  do agencji, że wałkiem śmierdzi na odległość,
niech chociaż wiedzą że ludzie nie są idiotami, a ich zabezpieczenia i systemy są do d...

Skoro jest na liscie to przeszedl weryfikacje.
Agencja doskonale wie o takich dzialaniach ale nie moga lub nie potrafia nic zrobic.  emotka

Pracownik agencji NAV juz wypowiadał się na ten temat tutaj na forum, bo Kalisz rzadzi w ich wielu loteriach i byla juz dyskusja na ten temat. emotka  
post nr #7079189
case

Wiadomo co to za sklep ?

Jak dla mnie Carrefour, albo Kaufland... Bardziej stawiam na Carrefour

Nie. Zwróć uwagę, że wszystkie te paragony są z tej samej kasy fiskalnej (na przestrzeni 1 miesiąca), a w tych sklepach jest dużo kas. Info jakie mamy, że to sklep w sieci, czyli mały sklep w sieci, najbardziej pasuje żabka, gdzie może pracować jakiś znajomek.

Odniosłem się do posta sprzed kilka miesięcy (tego oznaczonego #7079189), a tutaj się nie orientuję, ale skąd wiadomo, że na przestrzeni miesiąca ?- na liście nie widzę dat paragonów... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7112830 Napisano: 31.07.2023 00:38:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

rufus napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Warto byłoby napisać  do agencji, że wałkiem śmierdzi na odległość,
niech chociaż wiedzą że ludzie nie są idiotami, a ich zabezpieczenia i systemy są do d...

Skoro jest na liscie to przeszedl weryfikacje.
Agencja doskonale wie o takich dzialaniach ale nie moga lub nie potrafia nic zrobic.  emotka

Pracownik agencji NAV juz wypowiadał się na ten temat tutaj na forum, bo Kalisz rzadzi w ich wielu loteriach i byla juz dyskusja na ten temat. emotka  
post nr #7079189
case

Wiadomo co to za sklep ?

Jak dla mnie Carrefour, albo Kaufland... ewentualnie Auchan Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7112798 Napisano: 30.07.2023 20:17:46 w Wkurza mnie...
koszalek napisał(a):

Wkurza mnie mieszkanie w bloku. Od jakiegoś czasu sąsiadom u góry ktoś podrzuca małe dziecko na weekendy i mamo...jak to słychać, ciągłe walenie w sufit (prawdopodobnie to po prostu chodzenie). Potem idę do łazienki i słyszę kwilenie kobity do dziecka, jakby była ze mną w tym samym pokoju. Jak ja współczuje tym, którzy mieszkają cały czas w mieszkaniu "pod" dzieckiem. Myślałam, że wielu ludzi przesadza jak sie skarży na walenie w sufit, ale to żadne przelewki. Tylko słuchawki cześciowo ratują.
Marzę o domu z grubaśnymi ścianami. To jedno z moich największych marzeń.

Zwróć uwagę, jak nie pomoże poinformuj dzielnicowego/ policję. Wyświetl w wątku >>
0 1 radziosny

visserarthur

#7112621 Napisano: 29.07.2023 16:27:28 w Smolar
joan napisał(a):

aniachudoba napisał(a):

Ja grałam na te kody od avanti, nawet coś tam wygrałam (drugi popcorn gratis przy zakupie jednego)

Mnie się własnie wydaje, że skoro kod został wydrukowany, to można grać, a za bilet zapłaciło Avanti, nie dostałam go przecież w ramach bycia filmową influencerką. Z drugiej strony regulamin wyklucza bilety konkursowe. I bądź tu mądry...

Jeśli dobrze rozumuję... Dostałaś kod na bilet, a nie bilet konkursowy... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0