Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#1724071 Napisano: 04.08.2008 08:15:23 w TESCO konkursy
mkrzysiek napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mieszenko napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mariwanna napisał(a):

visserarthur napisał(a):

umieszczajcie czesciej konkursy dla podgladaczy, a napewno cos wygracie emotka

masz rację, ale z drugiej strony - konk jest w ulotce i na stronie tesco, więc kto by chciał, ten by znalazł.

wlasnie: kto by chcial emotka

ale w sobote miła pani w Tesco stała i zachęcała do kupna i wzięcia udziału np na dębowym jak były narzędzia do wygrania albo jak clin i ulotki pytałem się Pani czy jest jakies zainteresowanie ona mówi że nie wielkie ..

otoz to... niewielkie, bo zwykly konsument sie czyms takim nie interesuje, a jak konkurs na forum to zainteresowanie ogromne...

ja tam pijam te soki cappy, szczegolnie pomaranczowe, wiec nawet jak nie wygram to plakac nie bede... pojechalem po polnocy do tesco i pani mi kasowala 20 sokow... kazdy na osobnym paragonie emotka emotka

U mnie 30 x kazdy na paragon troche wsciekła była ale nabijała ludzie się tak gapili i pytali a to jakas promocja jest inni kupi pan sto tysięcy i tez nic nie wygra emotka

i niech tak mysla nadal (...tez nic nie wygra) emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1724045 Napisano: 04.08.2008 08:05:09 w TESCO konkursy
mieszenko napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mariwanna napisał(a):

visserarthur napisał(a):

masz rację, ale z drugiej strony - konk jest w ulotce i na stronie tesco, więc kto by chciał, ten by znalazł.

wlasnie: kto by chcial emotka

ale w sobote miła pani w Tesco stała i zachęcała do kupna i wzięcia udziału np na dębowym jak były narzędzia do wygrania albo jak clin i ulotki pytałem się Pani czy jest jakies zainteresowanie ona mówi że nie wielkie ..

otoz to... niewielkie, bo zwykly konsument sie czyms takim nie interesuje, a jak konkurs na forum to zainteresowanie ogromne...

ja tam pijam te soki cappy, szczegolnie pomaranczowe, wiec nawet jak nie wygram to plakac nie bede... pojechalem po polnocy do tesco i pani mi kasowala 20 sokow... kazdy na osobnym paragonie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1723955 Napisano: 04.08.2008 07:38:25 w TESCO konkursy
mariwanna napisał(a):

visserarthur napisał(a):

wlasnie: kto by chcial emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1723536 Napisano: 04.08.2008 04:13:10 w TESCO konkursy
umieszczajcie czesciej konkursy dla podgladaczy, a napewno cos wygracie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1722024 Napisano: 03.08.2008 11:02:30 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
i nasunela mi sie jeszcze jedna sugestia... musimy gromadzic srodki ze sprzedazy nagrod na wykupienie calego nakladu numeru wprost, w ktorym bedzie ten artykul ujawniajacy nasze tajemnice emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1722023 Napisano: 03.08.2008 10:56:13 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
maa napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Ja odpowiedziałam Panu Bartoszowi na pytania, które mi zadał,ale widocznie nie satysfakcjonowały jego moje wypowiedzi bo się nie odezwał.
Cóż... nie napisałam ile z tego wyciągam, czy też sprzedaje te rzeczy itd i teraz wiem,że to tylko o to chodzi emotka
Zwykłe opowieści o braniu udziału w konkursach i losach konkursowicza nie grają tu roli...

heh no to dobrze ze piszesz jak jest.
moze dla innych bedzie to jakis powod do zastanowienia.

dawno sobie podarowalem pisanie w tym watku, ale napisze, ze nie ma sie co dziwic, ze go interesuje tylko to jak wyzyc z nagrod, czy sie da wogole... przeciez tak ma podobno brzmiec tytul tego artykulu... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1720264 Napisano: 02.08.2008 10:04:03 w TESCO konkursy
moge prosic na pw jak sie odsyla smsa z danymi na rower, bo znajomy wygral, ale skasowal lub mu zniknal jakos Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1716944 Napisano: 31.07.2008 09:46:45 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
watek powienien sie zwac afera wprostowa Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1705854 Napisano: 25.07.2008 06:08:20 w co chcielibyście wygrać?
dziekuje za privy emotka , jak ktos ma ochote napisac jeszcze to zapraszam Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1705822 Napisano: 25.07.2008 05:25:57 w co chcielibyście wygrać?
siostra mojego znajomego zaczela prace w pewnej firmie organizujacej konkursy i pytala mnie jakie nagrody bylyby najatrakcyjniejsze dla grajacych. w zwiazku z tym stwierdzilem, ze zapytam o to Was.jest duzo konkursow gdzie daja jakies bezsensowne gadzety, ktore pozniej leza. moze wolelibyscie jakies praktyczne rzeczy? Jakie nagrody powinny byc do wygrania w konkursach w podanych przedzialach (nie piszcie o gotowce, bo to w sumie oczywista nagroda)?
do 50 zl- przyklad: kosmetyki
do 300 zl- przyklad: doladowanie fonu
do 500 zl- przyklad: bon do perfumerii
do 1000 zl- przyklad: telefon
do 5000 zl- przyklad: voucher wycieczkowy
do 50000 zl (rowniez powyzej 50000 zl)- przyklad: samochod Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1693687 Napisano: 18.07.2008 07:01:44 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
mirek2oo6 napisał(a):

a w którym numerze jest ten wywiad?

w tym co teraz jest w sprzedazy
Anja napisał(a):

nie ma co wklejać... małymi literkami pisze tekst i produkcja: i tu nazwisko niemieckiej dziennikarki emotka
pracuje dla gazety - ale dla wersji naszych sąsiadów... tekst jest opracowany emotka
zmieniony na nasze realia - ale parę wpadek mają emotka

to jednak mialem racje, ze to jakis przedruk Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1693428 Napisano: 18.07.2008 04:02:36 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
widzialem dzisiaj ten artykul w JOY o tej dziewczynie co sie chwali wygranymi... ciekawe w ile wygrala w sumie te nagrody za 30 tys... jesli w miesiac to uklony emotka

a tak serio to chyba zrobili sobie artykul wyimaginowany... bo zdjecia nawet takie jakby byl to przedruk z zagranicznej gazety czy jak to sie zwie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1690888 Napisano: 17.07.2008 02:50:35 w Wkurza mnie...
doriz napisał(a):

katjen27 napisał(a):

A mnie wqrza system przyznawania nagród w konkursach na MiniMini ! Odnoszę wrażenie, że tam nagrody otrzymuje większość znajomych i rodziny tych, którzy te nagrody przyznają.
Tyle razy wysyłałam z córą śliczne prace. I co ?! I nic właśnie !!
Na razie nie będę już wyklejała, malowała i pomagała córci w sklejaniu modeli... No szkoda czasu i...i...w ogóle !

mnie też to wkurza na minimini, tyle razy braliśmy udział i nic,
to samo na disney'u.... a za każdym razem widzę w wynikach to samo nazwisko - przypadek?

mialem przyjemnosc rozmawiac z ta pania z mini mini co rozwiazuje konkursy... zawistna baba, ktora koduje sobie dane nazwisko i nie przyznaje mu nagrod... inna sprawa, ze nie prowadzilem z nia rozmowy w przyjazny sposob... ale pierwsza zaczela Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1688511 Napisano: 16.07.2008 03:02:31 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
mi ta sprawa lekko smierdzi... czy redaktor podawalby maila w domenie yahoo, a nie np. wprost.pl?
chyba zadzwonie i zapytam czy tam taki pracuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1686594 Napisano: 15.07.2008 05:59:38 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
apoccalipsa napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ile placi wprost za wystep w artykule? emotka

Zero złotych plus vat emotka

to niech sie wypcha emotka . nie moge bezplatnie udostepnic swojego wizerunku... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1686589 Napisano: 15.07.2008 05:58:34 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
ale sluchajcie... Pionas pisze, ze to o konkursy internetowe chodzi emotka , wiec chyba tragicznie nie jest emotka :D- ja np. w takie rzadko grywam Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1686577 Napisano: 15.07.2008 05:52:37 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
pionas, ja poprosze kontakt do tego Pana emotka , podsune mu inny pomysl emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1686574 Napisano: 15.07.2008 05:51:26 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
ile placi wprost za wystep w artykule? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1681608 Napisano: 12.07.2008 08:32:21 w IN POST -totalne DNO :/
no to powiem tyle, ze totalne dno to moze za mocne okreslenie, ale rzeczywiscie maja baaaaardzo dlugi czas dostarczenia tych ekspresowych poleconych... choc ostatnia deseczka z maggi dotarla w prawidlowym czasie, az sie zdziwilem- nadanie: 09.07, a dotarla 11.07 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1677181 Napisano: 09.07.2008 10:59:40 w Allegro.pl - bez linków
u mnie i u kolegi na aukcji koles zrobil zakupy (2 rzeczy na jednej i 2 na drugiej). prowizje od sprzedazy wyniosly 9,7 i 9,7. koles chcial wysylke za pobraniem na co ani ja ani kolega nie wyrazilismy zgody (nawet napisalismy o tym w aukcji). koles krecil, ze jest za granica i nie ma mozliwosci wplacic, wiec wystapilismy o zwroty prowizji, a kolesiowi w zwiazku z tym zawiesili konto. dzis koles pisze do mnie i do kolegi zebysmy anulowali zwroty, a koszty nam zwroci z nawiazka i zaproponowal gotowke lub zasilenie kont... suma sumarum dal nam po zasileniu po 50 zl emotka :P - mysle, ze skorzystalem na tym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0