Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#1818720 Napisano: 18.09.2008 02:52:42 w TESCO konkursy
tez dzwonilem w sprawie calgonitu:

-dzien dobry (...) .zostala mi wczoraj dostarczona zmywarka

facet: i nie bylo calgonitu

-dokladnie

facet: zostanie dostarczony w ciagu dwoch tygodni, bo to byla jedyna promocja ze zmywarkami, do ktorej dodawalismy calgont i o tym zapomnielismy... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1816726 Napisano: 17.09.2008 08:26:46 w TESCO konkursy
ja wlasnie bylem w garazu otworzyc swoja zmywarke i nie ma tam calgonitu (tzn. sa dwie kostki, ale to nie to mialo byc dodatkowa nagroda emotka )

co do streamline to ta agencja jest z wawy, wiec 56 kierunkowy to nie jest wawa, no chyba, ze jest to kierunek do torunia (bo stamtad prowadza najczesciej wysylke), wiec ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1788095 Napisano: 05.09.2008 09:47:37 w TESCO konkursy
moze zadzwonic w sprawie tych trzech skojarzen ze spa i zapytac... to chyba karlsbad robil... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1738900 Napisano: 12.08.2008 08:35:17 w TESCO konkursy
ktoskcies napisał(a):

A ktoś wysyłał zgłoszenia na DOVE CARREFOUR? Dzisiaj niby miały być wyniki...

nie pamietam dokladnie regulaminu, ale dzisiaj chyba mieli losowac, a to nie jest rownowazne z wynikami (czasami- rzadko bywa rownowazne) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1738888 Napisano: 12.08.2008 08:26:27 w TESCO konkursy
ewikewik napisał(a):

Co z wynikami cifa i domestosa z ostatniej promocji w Tesco? Wie ktoś?

a po co wyniki? jak wiesz, ze wygralas i odeslalas paragon to czekaj na nagrode- wedlug regulaminu do 31. sierpnia. nie sadze by wyniki byly dostepne... najwyzej gdzies u nich Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1738886 Napisano: 12.08.2008 08:24:44 w TESCO konkursy
a ja dzisiaj bylem na urodzinach u siostrzenicy, ale nie dzialal u niej internet, wiec umowilem sie z kolega, ze do niego zadzwonie kolo 18 i bedzie mi odliczal sekundy... puszczal mi sygnal przed 18, ale u mnie byla jeszcze 17:58 na zegarku, wiec pomyslalem, ze zadzwonie za ok. 2 minuty... jak do niego zadzwonilem to powiedzial, ze juz 2 po 18, wiec po raz pierwszy nie gralem dzis emotka , ale rowerek i tak jest, bo o 18:05 dzwonila pani z liptona z info o rowerze. (zdziwilem sie, ze dzwoni, a nie sms) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1736350 Napisano: 11.08.2008 04:27:28 w TESCO konkursy
wojtekgra napisał(a):

maa napisał(a):

luckymen chyba na razie promocji brak

i co ja bede pił??, jurajska jak kranówa, a w moim ulubionym tymbarku nie ma promocji, ale chyba się skusze:)

no wlasnie... kto jeszcze ma ochote na promocje tymbarka??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1731271 Napisano: 08.08.2008 04:40:39 w TESCO konkursy
chyba musze dzialac (tak jak przy okazji tv i kina z debowego) wedlug zasady albo wygram albo zbankrutuje... tylko czy to sie oplaci... tym bardziej, ze z miesiac temu wygralem juz dwa rowery... hmmm Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1731170 Napisano: 08.08.2008 03:45:12 w TESCO konkursy
ktoskcies napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ktoskcies napisał(a):

Umiesz liczyć licz na siebie. : P

na innych tez mozna... gdybym tego nie wiedzial to bym nie pisal...

Nooo pewnie, że można... może ktoś coś napisze po konkursie. : D W sumie sie nie dziwie, pewnie też tak bym zrobił, nie wygrywa sie tu cukierków. emotka

jak juz mowilem: na innych mozna polegac i tym razem tez sie nie zawiodlem...
nie uprzedzaj faktow... to tak na przyszlosc... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1729983 Napisano: 07.08.2008 11:27:02 w TESCO konkursy
ktoskcies napisał(a):

Umiesz liczyć licz na siebie. : P

na innych tez mozna... gdybym tego nie wiedzial to bym nie pisal... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1729980 Napisano: 07.08.2008 10:46:54 w TESCO konkursy
czy w tym konkursie trzeba celowac niejako w pelna godzine wedlug atomowego emotka , czy jakos inaczej??? licze na odpowiedz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1728257 Napisano: 06.08.2008 10:31:44 w Poczta kradnie
a ja sobie zrobilem test: wyslalem w kopercie babelkowej kuzynce 10 snickersow.. oczywiscie nie dotarly emotka :D::D:D:D: Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1728252 Napisano: 06.08.2008 10:09:43 w Poczta kradnie
ziolko napisał(a):

kolejny artykuł
http://finanse.wp...sc.html?ticaid=16617

poczta niech ma się na baczności emotka

podpis pod zdjeciem: paczki zdrozeja- juz zdrozaly i to solidnie!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1724155 Napisano: 04.08.2008 08:55:45 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego mialby sie do mnie doczepic urzad skarbowy??? przeciez od nagrod, od ktorych wymagane jest oplacanie podatku, podatek oplaca albo organizator albo ja. (ktos pisal o tym w tym poscie). czy po prostu chodzi o to jak ktos sprzedaje rzeczy na allegro? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1724147 Napisano: 04.08.2008 08:49:44 w TESCO konkursy
mkrzysiek napisał(a):

Ja po 1,23 kupowałem 30 sztuk

jakby kasjerka byla dociekliwa to mozna powiedziec, ze dzieciom z przedszkola kupujesz, bo siedza w autokarze i chca pic, a kazdemu rodzicowi wypada przedstawic paragon emotka emotka . oczywiscie nikt sie nie musi tlumaczyc, ale tak mi przyszlo do glowy teraz takowe rozwiazanie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1724128 Napisano: 04.08.2008 08:40:53 w TESCO konkursy
janiek napisał(a):

gosiulka28 napisał(a):

a u mnie kasjer pokładał sie ze smiechu kasujac sok za sokiem i za kazdym razem 3,29 emotka

az 3,29 emotka

w carrefourze sa teraz niektore smaki nawet po 2,80... no ale nie ma promocji (w znaczeniu konkursu emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1724124 Napisano: 04.08.2008 08:39:43 w TESCO konkursy
gosiulka28 napisał(a):

a u mnie kasjer pokładał sie ze smiechu kasujac sok za sokiem i za kazdym razem 3,29 emotka

to moja miala latwiej, bo po groszu wydawala tylko (z 3,99)

mieszenko napisał(a):

emotka emotka emotka emotka czytam sobie i śmiać mi się chce ;d dobrze że ja już mam zaprzyjaźnione kasjerki

zaprzyjaznione czy nie musza kasowac, ale, ze byloby mi wstyd tak w dzien kasowac 20, dlatego wybieram nocne wojaze hipermarketowe Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1724071 Napisano: 04.08.2008 08:15:23 w TESCO konkursy
mkrzysiek napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mieszenko napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mariwanna napisał(a):

visserarthur napisał(a):

umieszczajcie czesciej konkursy dla podgladaczy, a napewno cos wygracie emotka

masz rację, ale z drugiej strony - konk jest w ulotce i na stronie tesco, więc kto by chciał, ten by znalazł.

wlasnie: kto by chcial emotka

ale w sobote miła pani w Tesco stała i zachęcała do kupna i wzięcia udziału np na dębowym jak były narzędzia do wygrania albo jak clin i ulotki pytałem się Pani czy jest jakies zainteresowanie ona mówi że nie wielkie ..

otoz to... niewielkie, bo zwykly konsument sie czyms takim nie interesuje, a jak konkurs na forum to zainteresowanie ogromne...

ja tam pijam te soki cappy, szczegolnie pomaranczowe, wiec nawet jak nie wygram to plakac nie bede... pojechalem po polnocy do tesco i pani mi kasowala 20 sokow... kazdy na osobnym paragonie emotka emotka

U mnie 30 x kazdy na paragon troche wsciekła była ale nabijała ludzie się tak gapili i pytali a to jakas promocja jest inni kupi pan sto tysięcy i tez nic nie wygra emotka

i niech tak mysla nadal (...tez nic nie wygra) emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1724045 Napisano: 04.08.2008 08:05:09 w TESCO konkursy
mieszenko napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mariwanna napisał(a):

visserarthur napisał(a):

masz rację, ale z drugiej strony - konk jest w ulotce i na stronie tesco, więc kto by chciał, ten by znalazł.

wlasnie: kto by chcial emotka

ale w sobote miła pani w Tesco stała i zachęcała do kupna i wzięcia udziału np na dębowym jak były narzędzia do wygrania albo jak clin i ulotki pytałem się Pani czy jest jakies zainteresowanie ona mówi że nie wielkie ..

otoz to... niewielkie, bo zwykly konsument sie czyms takim nie interesuje, a jak konkurs na forum to zainteresowanie ogromne...

ja tam pijam te soki cappy, szczegolnie pomaranczowe, wiec nawet jak nie wygram to plakac nie bede... pojechalem po polnocy do tesco i pani mi kasowala 20 sokow... kazdy na osobnym paragonie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#1723955 Napisano: 04.08.2008 07:38:25 w TESCO konkursy
mariwanna napisał(a):

visserarthur napisał(a):

wlasnie: kto by chcial emotka Wyświetl w wątku >>
0 0