Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
visserarthur
Postów 3919
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 3
Konkursy dodane
a o mnie tylko raz pamietala- tez biedniej niz zwykle... na szczescie juz niedlugo latanie do tesco sie konczy... ufff
ale komentarz Pan i Pana rodzina powinniscie witac mnie bardziej entuzjastycznie pobil wszystkie dotychczasowe Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
mnie co prawda nie kojarza az tak bardzo, bo tesco odwiedzam codziennie inne prawie, ale raz sie trafila babcie, ktorej cos sie nie podobalo, ze na osobnych paragonach to jej zrobilem wyklad na jakim stanowisku Pani jest tu zatrudniona? Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
potrzebowalbym 2... Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
z tesco
Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
dzieki, odczytalem pw Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
to chyba pisales na infolinie, albo do innej niekompetentnej osoby, bo ja jak kiedys gadalem z kims z wawy, albo krakowa z tesco, ze jak oddalem sprzet to zamiast bonow sodex, ktorymi placilem oddali mi w bonach tesco (co mnie nie urzadzalo) i oddali gotowke, wiec jak sie chce to mozna... nie ma glupich Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
ja tez nie mialem dokladnie napisane i taki paragon wyslalem, niech sie w d... cmokna- skoro zrobili promocje ogolnopolska to niech zadbaja o to (nonsens) by w kazdym sklepie wybijalo tak jak oni chca. ps: po cenie mozna sie zorientowac, ze jesli jest zakup w markecie, napis zywiec zdroj, a cena kolo 3zl to nie jest to na pewno czysty zywiec tylko brudny Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
a pospieszylem sie wczoraj, ze wygralem same stojaki , bo dzis dzwonila z ekspresem.
Ps: ktos kupowal reczniki do tego konkursu? jaka cena ich byla, bo mam dwa paragony: na 2,65 i chyba 4,99 i nie wiem czy oba braly udzial.
ps2: ten ekspres to chyba taki sam ma byc jak w poprzedniej (ale kuponowej) edycji tego konkursu czyli siemens Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
tez tak mysle, sam kupuje full produktow na promocje, chyba tylko raz mi sie zdarzylo, ze zapodzialem gdzies, ale kupileem go na forum za mysle uczciwa cene.
dobrze, ze rodzina kupuje te wszystkie rzeczy ode mnie... Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
tez wysylalem w ostatni... Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
ja znam, zapraszam na pw jesli jeszcze nie masz. Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
lu go to nie oni robią Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
wkurza mnie cos podobnego... jak klikam na odczytywanie wiadomosci na pw to przeskakuje na jakas reklame strony z koszulkami i odswiezenie nie pomaga... musze od nowa przegladarke otworzyc Wyświetl w wątku >>