Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
visserarthur
Postów 3919
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 3
Konkursy dodane
chyba nie chcesz oddac/sprzedac... Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
ps: nikt do domu nie wyszedl tylko zapewne na odczepnego tak zostalo powiedziane Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
dziekuje Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
a nie jest im tam za cieplo i nie czernieja ? Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
podaj ten nume jesli mozesz Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
tu sie nie zgodze- bardzo dobrze, ze mowia z jakiego dnia ile itd. bo dla Konsumenta taki konkurs nie ma byc czyms uciazliwym i np. nie kazdy musi pamietac i robic notatki kiedy co zrobil... zwykly smiertelnik wysyla smsa i zapomina, a nalogowy gracz? jesli ma porzadek w paragonach to wieprzynajmniej gdzie szukac (ja porzadku nie mam, ale przynajmniej staram sie je trzymac miesiacami: styczen, luty ...) Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
zawsze dzwonia z tego numeru, wzglednie z kocowka 29 bodajze... albo 24 Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
do mnie tez nie dzwonili Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
a za siebie? przejezdzalem wczoraj obok i widzialem, ze juz miejsce na tego opla masz przygotowane Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
nie wiem, ale wydaje mi sie, ze chodzi o to, ze butelka odkrecona krocej sie rozklada... Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
ja tez czekam Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
jak tam zaraz podjade do Ciebie te 5!? kilometrow i Ci ta puszke zaserwuje kocią to zaczniesz miauczec/łczec jak pierwszy lepszy kot i sama bedziesz najlepszym alarmem dla tych dwoch swoich autek Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
a mialem nadzieje, ze znasz ta pania od ktorej go kupilem i powiesz cos o tej jej hodowli. moj nie wychodzi na dwor, a jesli juz to rzadko, wiec najwyzej moze sie pobawic swoimi zabawkami albo muchą, jesli sie napatoczy Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane