Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
visserarthur
Postów 3919
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 3
Konkursy dodane
no byly chyba wyniki bo dostalem smsa ale zniknal mi w telefonie i nie wiem jak odeslac mam smsa Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
to milutko, oby mnie nie omijali Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
no a wsadz w siebie te slodycze- nie ruszysz sie z domu Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
dzieki za info. mi sie z bagaznika juz to wszystko wysypywalo, wiec musialem do garazu przeniesc Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
no to fajnie, bo jak wkroczy do nich MF to wykresleni zostana...ale oni, z zycia spolecznego... Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
z tym ekspresem to podobnie jak z realem cote d or zadzwonia- w ostatni, siodmy dzien, czyli w poniedzialek... Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
mialem to samo tylko, ze w tym z tesco- podalem numer moj prywatny jako kontaktowy, bo sie pomylilem i babka do mnie zadzwonila, zebym wyslal list z dobrym numerem i dopisal, ze paragon wyslalem wczesniej juz... Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
lepszy sposob to zapytac: a chca panstwo zaplcic duuze pieniadze kary za to, ze zajmujecie moj wolny czas...? oni doskonale wiedza, ze nie moga dzwonic, dlatego na poczatku pytaja czy moga zajac chwilke (najczesciej pytaja) Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
no to zlozcie te reklamacje i poczta sprawdzi czy ten list do nich dotarl (oczywiscie jesli wysylaliscie poleconym) Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
zadzwon do nich i popros o skan dowodu nadania- mi przyslali i na poczcie znalazl sie moj list Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
dzieki Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
baton tak, chałwa nie Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
krzyszu, a mnie nie pocieszysz Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
a ja żałowałem, że wysłałem listem i straciłem 4,15... jednak dobrze zrobiłem!
jeszcze mogą was zrobic z ABC, bo tam wogole nie bylo mowy o mailu chyba, a z tego co kojarze to czesc z was wyslala mailem... Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 3919
Punkty karne 3
Konkursy dodane
bo jest w tym media S Wyświetl w wątku >>