Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#3293658 Napisano: 13.04.2010 07:10:30 w Żegnamy zmarłych
swibek napisał(a):

.. prawdopodobnie pogrzeb pary prezydenckiej odbędzie się w niedzielę o godz. 14 na Wawelu.. w Krakowie.. (*) emotka

dlaczego aż Wawel... Wyświetl w wątku >>
[*] 0

visserarthur

#3290965 Napisano: 12.04.2010 07:37:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
smsowicz napisał(a):

visserarthur napisał(a):

smsowicz napisał(a):

visserarthur napisał(a):

spin napisał(a):

taka mala informacja dla tych co brali udzial w konkursie kochanie przez gotowanie

http://wiadomosci.../359,22456,cynk.html

ale ktos cenzura... przeciez to chyba jasne, ze skoro kupili, wyslali to i wygrali- nie trzeba do onetu pisac, wystarczy pomyslec

A niektórzy kupili, wysłali i nie wygrali zmywarek emotka
Tym się zajmij. Dlaczego Graf zablokował Ci numery. Nie było o tym mowy w regulaminie, i że nie z Tobą takie numery. emotka

nadinterpretacja nastapila z twojej strony, no ale jak masz z tym az tak duzy problem to wspolczuje

Moim problemem jest to, że Cię zablokowali i przez to za dużo zmywarek wygrałem emotka

no to tylko sie cieszyc, a nie martwic o wszystkich dookola emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3290472 Napisano: 12.04.2010 04:38:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
smsowicz napisał(a):

visserarthur napisał(a):

spin napisał(a):

taka mala informacja dla tych co brali udzial w konkursie kochanie przez gotowanie

ale ktos cenzura... przeciez to chyba jasne, ze skoro kupili, wyslali to i wygrali- nie trzeba do onetu pisac, wystarczy pomyslec

A niektórzy kupili, wysłali i nie wygrali zmywarek emotka
Tym się zajmij. Dlaczego Graf zablokował Ci numery. Nie było o tym mowy w regulaminie, i że nie z Tobą takie numery. emotka

nadinterpretacja nastapila z twojej strony, no ale jak masz z tym az tak duzy problem to wspolczuje Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3288827 Napisano: 11.04.2010 10:47:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

spin napisał(a):

Nie każdy niestety( a może na szczęście) siedzi na e- konkursach i nie każdy wie o co chodzi z tego typu konkursami.

po tonie wypowiedzi wnioskuje, ze osoba ta siedzi poniekad w konkursach, bo ktos normalny nie kojarzylby, ze podobne nazwiska byly w zeszlym roku na liscie zwyciezcow. poza tym osoba nie grajaca nie przejelaby sie raczej lista zwyciezcow tylko machnela ręką na to, a tutaj widac dzialania typu: telefony do rzecznika, organizatora, onetu- typowe zachowania nas= forumowiczow emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3288822 Napisano: 11.04.2010 10:34:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
spin napisał(a):

ale ktos cenzura... przeciez to chyba jasne, ze skoro kupili, wyslali to i wygrali- nie trzeba do onetu pisac, wystarczy pomyslec Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3285721 Napisano: 10.04.2010 08:31:42 w Żegnamy zmarłych
leelee napisał(a):

Monika Olejnik też bardzo płakała emotka

(*)

kiedys tez plakala przez tegoz prezydenta tylko z zupelnie innego powodu... Wyświetl w wątku >>
[*] 0

visserarthur

#3283835 Napisano: 09.04.2010 01:36:17 w TESCO konkursy
tyle konkursow ze zmywarkami bylo i ani jedna nie wpadla... no ale wiadomo dlaczego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3281838 Napisano: 08.04.2010 08:22:41 w Wkurza mnie...
grancias napisał(a):

karolkas napisał(a):

wkurzyłam się na jedna gościówe z allegro, kupiła u mnie jedną rzecz, prawie dwa tygodnie czekalam na przelew, zrobiła przelew, ktorego nie mam zaksiegowanego na koncie jeszcze ,a juz mnie bombarduje mailami kiedy jej wysle. A niech poczeka tyle czasu ile na przelew czekam emotka emotka

i powoli zaczynam sie wkurzać, że jutro czeka mnie chyba dzień porażek konkursowych, bo czekam na wyniki i pewno nigdzie mi sie nie uda wygrac, tam gdzie bym chciała , oj jak mnie to wkurza i juz dołuje

Tez mnie denerwuja takie osoby. Nie wplacaja kasy prze nascie dni, a jak juz wplaca to chcieliby paczke na drugi dzien.

a ja wyznaje zasade: ja czekalem, ty tez poczekasz i otwarcie o tym mowie ludziom, gdy sie dopominają. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3281818 Napisano: 08.04.2010 08:17:45 w Allegro.pl - bez linków
loczeq napisał(a):

visserarthur napisał(a):

loczeq napisał(a):

nawet trzeba miec emotka ale proboje wytlumaczyc ze to dzila na wasza korzyst bo straty jesli sa to minimalne wiec po co sie oborzac

bylbym w stanie zrozumiec ze ktos Ci wplaca np 100 tys zl i allegro to przetrzymuje tydzien ale w wiekszosci przypadkow lodzie handluja cenzuraami wiec ... [/quote

idac Twoim tokiem myslenia mozna pokusic sie o stwierdzenie, ze jak szef bedzie zalegal Ci z wyplata rok to powiesz: e tam, w banku naliczyliby mi za to tylko 100 zł odsetek
emotka emotka emotka emotka

ale na allegro ich niekt nie przetrzumuje - chhyba ze sama tego chcesz (jak ktos np handluje pierolami po 2,3 zl i nie hcce miec cenzuranika na rachunku to sobie moze raz na kilka dni zbiorcza wyplate zrealizowac) pieniadze mozesz wyplacic od razu np;

masz konto w mbanku kupujacy ma w ing

1. placi zwyklym przelewem - pieniadze masz na drogi trzeci dzien
2. placi PZA - po 15 minutach wiesz ze pieniadze sa bezpieczne mozesz wyslac paczke, od razu dokonujesz wyplaty na swoje konto, w praktyce jest to drogi dzien i pieniadze na swoim konciue masz w przeciagu dwoch - czterech dni

pieniadze sa bezpieczne tak jak ten ich program ochrony kupujacych- zglos sobie sprawe na policje, a my moze ci kase oddamy... palanty

Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3281779 Napisano: 08.04.2010 08:09:13 w Allegro.pl - bez linków

loczeq napisał(a):

nawet trzeba miec emotka ale proboje wytlumaczyc ze to dzila na wasza korzyst bo straty jesli sa to minimalne wiec po co sie oborzac

bylbym w stanie zrozumiec ze ktos Ci wplaca np 100 tys zl i allegro to przetrzymuje tydzien ale w wiekszosci przypadkow lodzie handluja cenzuraami wiec ... [/quote

idac Twoim tokiem myslenia mozna pokusic sie o stwierdzenie, ze jak szef bedzie zalegal Ci z wyplata rok to powiesz: e tam, w banku naliczyliby mi za to tylko 100 zł odsetek
emotka emotka emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3281732 Napisano: 08.04.2010 08:00:31 w Allegro.pl - bez linków
loczeq napisał(a):

visserarthur napisał(a):

is77 napisał(a):

mi w zasadzie jest rybka czy oni obracają odsetkami od moich pieniędzy. W sumie każdy musi żyć emotka a ja mam odsetki na koncie naliczane wg stanu na ostatni dzień miesiąca, więc do końca kwietnia kasa mam nadzieję dojdzie emotka
chodzi mi tylko ot o, skąd mam mieć GWARANCJÊ że te kasę RZECZYWIŚCIE dostanę????

to szkoda, ze masz konto z kapitalizacją miesieczną, a nie dzienną emotka

zaraz sobie skrobne maila do uokik, bo listem mi sie nie chce, a w wolnym kraju nikt mi swobody obracania wplasnym pieniadzem ograniczal nie bedzie, a juz napewno nie allegro

ale wytlumacz mi w ktorym miejscu ograniczaja i w jaki sposob ? przeciez kazdy moze skorzystac ze zwyklego przelewu, jesli nie akceptujez PzA to nie akceptujez regulaminu Allegro = nie masz prawa sprzedawac/kupowac

mylisz sie, banki tez maja rozne zapisy w regulaminach, a jednak kary płacą...

nie mozna sobie napisac regulaminu i juz... jednak jest cos takiego jak konstytucja. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3281714 Napisano: 08.04.2010 07:57:31 w Allegro.pl - bez linków
a tak poza konkursem emotka zaskakują mnie ludzie, ktorzy dokonuja wplat na poczcie... wplata taka idzie 3 dni i prowizje za to placa zamiast isc do banku, w ktorym mam konto i zaplacic bez prowizji, wplata bedzie u mnie szybko, wiec przesylke nadam tez szybciej... a pozniej pytają: kiedy Pan wysle, to ja na to: wplacila Pani na poczcie- trzeba czekac

Ps: inna sprawa gdyby osoby te mieszkaly np. na wsi gdzie jest tylko poczta, ale jest jednak inaczej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3281685 Napisano: 08.04.2010 07:53:09 w Allegro.pl - bez linków
is77 napisał(a):

mi w zasadzie jest rybka czy oni obracają odsetkami od moich pieniędzy. W sumie każdy musi żyć emotka a ja mam odsetki na koncie naliczane wg stanu na ostatni dzień miesiąca, więc do końca kwietnia kasa mam nadzieję dojdzie emotka
chodzi mi tylko ot o, skąd mam mieć GWARANCJÊ że te kasę RZECZYWIŚCIE dostanę????

to szkoda, ze masz konto z kapitalizacją miesieczną, a nie dzienną emotka

zaraz sobie skrobne maila do uokik, bo listem mi sie nie chce, a w wolnym kraju nikt mi swobody obracania wplasnym pieniadzem ograniczal nie bedzie, a juz napewno nie allegro
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3281650 Napisano: 08.04.2010 07:48:43 w Allegro.pl - bez linków
loczeq napisał(a):

visserarthur napisał(a):

loczeq napisał(a):

Nie przezywajcie PzA jest o wiele lepsze od zwykłego przelewu, ja to wykorzystuje jako Kup/Sprzed. Jak kupuje to wiem ze sprzedawca po 15 min wie o wplacie i może wysłać towar, dodatkowo mogę placic karta kredytowa. Jako sprzedajacy tez wole ta opcje bo mogę szybciej zakończyć transakcje. Nic to nie kosztuje… a tym co mowia „co będzie jak splajtuja”? to będzie to samo co by było jakby Wasz bank splajtowal !

SORY, ale dlaczego allegro ma trzymac moja kase i odsetki z niej miec- wole sam sobie wrzucic na konto oszczednosciowe.
jestem pewien, ze niedlugo zajma sie tym odpowiednie sluzby.

jakie odstetki - ustawiasz wyplate automatyczna

a pomysl w droga strone , chcesz udostepnic platnosc kartami dla swoich klientow (ja tak bardzo czesto place) na wlasna reke przy wkocie 500 zl to 2,9 zl bank Ci by potracil a tu to jest za darmo

jestem daleki od obrazania kogokolwiek, wiec tego nie zrobie, ale czytaj ze zrozumieniem- odsetki to odsetki, a to, ze prowizji za wyplate nie biorą to wiem!

a w drugą strone? sprawa jest dla mnie prosta: jak ktos do mnie dzwoni i prosi o cokolwiek :udostepnienie tego drugiego typu platnosci (czyli chyba patnosci allegro), wysylke za pobraniem to grzecznie mowie, iz nie akceptuje tego czy tamtego i prosze o zakup u kogos innego i tyle. mam w tylu bankack konta, ze kazdy moze isc i sobie wplacic bez prowizji w okienku- kasa bedzie u mnie w oka mgnieniu, a i kupujacy bedzie zadowolony z szybkosci nadania przesylki i wcale nie potrzebuje do tego wynalazkow typu platnosc kartą itp.- alternatywa zawsze jakas jest Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3281526 Napisano: 08.04.2010 07:25:23 w Allegro.pl - bez linków
rafi323raf napisał(a):

a darmowe jest przeniesienie z allegro na konto tej kasy?

bo nie wiem czy dobrze pamietam, ale kiedyś przenosiłem i mi wzięli kase emotka ale to dawno było, wtedy ktoś mnie poprosił o udostępnienie tego

place z allegro (czyli to nowe) to co innego niz platnosci allegro (to stare) i w tym niby nie biora sobie prowizji za przelanie srodkow... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3281501 Napisano: 08.04.2010 07:20:53 w Allegro.pl - bez linków
loczeq napisał(a):

Nie przezywajcie PzA jest o wiele lepsze od zwykłego przelewu, ja to wykorzystuje jako Kup/Sprzed. Jak kupuje to wiem ze sprzedawca po 15 min wie o wplacie i może wysłać towar, dodatkowo mogę placic karta kredytowa. Jako sprzedajacy tez wole ta opcje bo mogę szybciej zakończyć transakcje. Nic to nie kosztuje… a tym co mowia „co będzie jak splajtuja”? to będzie to samo co by było jakby Wasz bank splajtowal !

SORY, ale dlaczego allegro ma trzymac moja kase i odsetki z niej miec- wole sam sobie wrzucic na konto oszczednosciowe.
jestem pewien, ze niedlugo zajma sie tym odpowiednie sluzby.
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3281363 Napisano: 08.04.2010 06:48:08 w Allegro.pl - bez linków
trojan napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

chasia napisał(a):

asiam napisał(a):

Czy ktoś wie jak usunąć opcję płacę z Allegro?
Nie miałam takiej opcji i nie chcę mieć a zauważyłam,że teraz pojawiła się nowość.W formularzu gdzie wpisuje się kwoty do zapłaty za przesyłkę jest PŁACÊ Z ALLEGRO i nie można tego odhaczyć.
Może mi ktoś pomóc? A jeżeli ktoś mi wpłacił już przez tę opcję to kiedy wysyłam towar?

Płace z Allegro jest teraz obowiązkowe i nie ma możliwości usunięcia tej opcji.

A jednak nie jest obowiązkowe, bo np. na tych aukcjach nie ma płacę z allegro .

http://www.allegr...udo_na_wiosne_s.html
lub
http://www.allegr..._kol_100_jakosc.html

Jednak asiam nie wiem jak to usunąć.

Wiadomość na stronie allegro:

***Ogólne*** Data: 2010-03-23 Czas: 08:02:37
Duże zakupy są teraz łatwiejsze - sprawdź, co nowego w Płacę z Allegro!

Witamy,

Wprowadziliśmy w Allegro zmiany, zapowiadane w połowie lutego i przed tygodniem. W każdej wystawionej od dziś aukcji z zapłatą z góry automatycznie udostępniamy bezpieczne wpłaty przez Płacę z Allegro. Ma Ci to ułatwić robienie większych zakupów i płacenie za nie.

■Gdy planujesz zakup kilku rzeczy, dobrze jest nabyć wszystkie u jednego sprzedawcy. Oszczędzasz w ten sposób na kosztach wysyłki. Dlatego na stronie z podsumowaniem zakupu przez Kup teraz pokazujemy miniatury aukcji tego samego Sprzedającego.
■Jeśli kupisz kilka rzeczy u jednego Sprzedającego, możesz za nie zapłacić jedną wpłatą przez Płacę z Allegro. Kiedy klikniesz w Płacę, wyświetli się strona z listą nieopłaconych jeszcze przedmiotów, które kupiłeś u tego samego sprzedawcy. Wybierzesz, za które chcesz zapłacić razem.
■Wszystkie informacje o opłaconych zakupach znajdziesz w zakładce Płacę z Allegro: Lista moich wpłat. Kliknij w numer płatności, żeby wyświetlić stronę z wszystkimi danymi o zapłacie i wysyłce.
■Jeżeli Sprzedający będzie chciał zwrócić Ci część lub całą zapłaconą przez Płacę z Allegro kwotę, może to zrobić tą samą drogą. Aby odebrać zwrot, musisz jedynie podać w zakładce Płacę z Allegro: Konfiguracja konta numer swojego rachunku albo adres, na który mamy wysłać pieniądze.

Dla Sprzedającego wprowadzone zmiany oznaczają informację o wpłacie natychmiast po jej wpłynięciu i gwarancję, że te pieniądze trafią na jego konto po zleceniu wypłaty.

Wprowadzone zmiany to duży i złożony projekt. Długo testowaliśmy wszystkie jego elementy, więc Twoje pieniądze są w 100% bezpieczne. Gwarantujemy, że każda wpłata dotrze do odbiorcy. Ponieważ jednak projekt jest skomplikowany, w pierwszym okresie po wdrożeniu mogą się pojawiać drobne błędy. Jeśli jakiś zauważysz, zgłoś go do nas. Dołożymy starań, żeby go jak najszybciej poprawić.

Pozdrawiamy,
Zespół Allegro

a kiedy (w ciagu ilu dni ) kasa bedzie na moim koncie jesli zlecam wyplate tych srodkow...???
jakas paranoja- chyba sprawa dla uokik... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3275041 Napisano: 07.04.2010 10:39:41 w TESCO konkursy
jesli macie zapisany stary regulamin to dove wam problemu z tego powodu nie zrobi... agencja byc moze tak, ale co to za problem podkablowac w dove ich... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3274931 Napisano: 07.04.2010 10:19:41 w TESCO konkursy
janko napisał(a):

DOVE LUBIÊ ZA… niezapowiedziane zmiany w regulaminie na niekorzyść uczestników!!! >>> Proponuję BOJKOT

proponuje wyslac to dokonczenie do konkursu
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3269002 Napisano: 05.04.2010 08:49:54 w Carrefour konkursy
tynka9863 napisał(a):

tynka9863 napisał(a):

masza napisał(a):

olciak napisał(a):

gusiabo81 napisał(a):

siwy28 napisał(a):

czy ktos słał może dziś na pantene?? ja dostałem eska że błędna treść a na pewno wszystko mam wpisane dobrze:((

ja mam to samo, a zwrotki juz od wczoraj wyczekuje

u mnie dzis ok ale zwrotek brak

u mnie tez bledna tresc............. emotka

ja wczoraj wyslalam ale zwrotki brak nie wiem czy wysylac dalej z tego samego tel.

a teraz lipa z ttego co wiem nikt nie dostaje konk do jutra a napewno teo nie naprawia w swieto to niesprawidliwe,ze kupiłam produkty a nie mpoge wziac udzialu w promocji

to, ze nie masz zwrotki wcale nie musi oznaczac, ze sms nie dotarl emotka Wyświetl w wątku >>
0 0