Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7157127 Napisano: 05.02.2024 08:55:37 w Smolar
doode napisał(a):

doode napisał(a):

telemele napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na kosmetyki  Bielenda z loterii - „Mega nieziemska loteria!”  ?

tak, otrzymałem narazie 1 z 3 zestawów

wprowadziłem jeszcze raz dane laureata dla wygranych 2 zgłoszeń i mam komunikat 
Komunikat:
  • Twoje dane zostały już zgłoszone, ale administrator odrzucił je ze względu na niezgodność z regulaminem akcji.
Zasady były proste - Rossmann+Bielenda 20zł, co tu mogło być nie uznane? Warto pisać @ czy darować sobie, bo smolar nie odpisuje? Był tylko mail o przyjęciu oświadczenia a potem brak jakiejkolwiek informacji o negatywnej weryfikacji... Ktoś ma jakieś doświadczenia w temacie?

Może zakupione były produkty wyłączone z akcji? Maseczka, wazelina, … Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7157084 Napisano: 04.02.2024 19:51:23 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
tereniagno napisał(a):

A co z tymi Winiarami ,,budyniowelove",  bo jeszcze nic nie dostałam.
Żadna kasa na konto jeszcze nie wpłynęła.emotka

Jakaś wpłynęła z początku loterii. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7156948 Napisano: 03.02.2024 20:39:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak dla mnie „Śledzik na raz” jest nazwą wystarczającą. Nie kojarzę by inna firma miała taki produkt… Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7156554 Napisano: 02.02.2024 11:23:18 w Opisy z paragonów
Jasminum napisał(a):

MamaKinga napisał(a):

MamaKinga napisał(a):

U mnie w Biedrze jest "SledzNaRazLisn100g"
A z Dudy "FilePieDuda200g" emotka

U mnie podobnie ten Duda w Biedronce opisany. W Netto mam Lisnera też z tym skrótem nazwy, czyli nie najgorzej. A ja zauważyłem taką rzecz: jak pójdę do czytnika cen to mi się wyświetla, to co potem będę miał na paragonie- jednakowe wyrażenie

To niestety nie zawsze tak działa… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7156454 Napisano: 01.02.2024 20:44:10 w Opisy z paragonów
Mi tam nie przeszkadza, ale weźmy np. taką loterię Duda- kilkadziesiąt wędlin i kilkadziesiąt różnych sklepów i pytanie typu: w którym sklepie dobrze opisane są kabanosy drobiowo- wieprzowe?… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7156256 Napisano: 01.02.2024 01:37:08 w Smolar
U mnie naklejają nową etykietę na starą, więc starego adresu nie widać. Podaję adres pierwotny, bo jak Smolar lubi się bawić w śledzenie adresów (jedna nagroda na adres), to lepiej się nie denerwować niepotrzebnie. Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

visserarthur

#7156240 Napisano: 31.01.2024 23:04:33 w Smolar
zielonaszpilka napisał(a):

baxter napisał(a):

loteryjny napisał(a):

martunik3 napisał(a):

Co dziś Smolar nadał DPD?

Hellenę

No właśnie, do mnie też ale mam trochę problem z odbiorem bo nie będzie nikogo w domu, widzę, że jest opcja zmiany adresu, tylko pytanie co wtedy kurier wpisze w potwierdzenie odbioru dla Smolara, jaki adres? Macie jakies doświadczenia w tym temacie?

Sama wpisuję sobie adres emotka  Nawet jeśli wpisuje kurier to wydaje mi się, że wpisać powinien pierwotny adres, a nie przekierowanie.

Dokładnie, na logikę- też wpisuję pierwotny adres. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7156028 Napisano: 31.01.2024 00:05:00 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anialistopad napisał(a):

A co z budyniami ,dalej cisza?

Głośno, co "chwilę" ktoś pyta- ostatnio stronę wcześniej, ze 4 godziny temu. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7156027 Napisano: 31.01.2024 00:02:55 w Smolar
apacz_ napisał(a):

Witam : )
(Nie za bardzo wiem, gdzie się wpisać)
Czy można wysłać ten sam paragon do loterii Kubuś bez konsekwencji? Pomieszały mi się paragony : /
Pozdrawiam

To skoro się pomieszały, to po co wysyłać ponownie...? Możesz na stronie sprawdzić, który jest już zgłoszony... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7155908 Napisano: 30.01.2024 14:40:24 w Smolar
cb656 napisał(a):

Och, Smolar!!! emotka emotka emotka emotka MÓJ CI ON, MÓJ!! emotka emotka

Nie sądziłem, żeś taki otwarty. Ty- on, Smolar- on i takie wyznania...emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7155796 Napisano: 29.01.2024 22:44:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

czy ktoś wie skąd 7days bierze nip? Bo ciągle w jednym sklepie mi podaje inny nip niż jest na paragonie, a numer jest dobrze widoczny, z innymi sklepami nie ma problemu.

Może wklepali sobie, że np. Intermarche to XXXXXX i z paragonu odczytuje nazwę Intermarche i wklepuje z automatu XXXXXX, a nie przewidzieli, że każdy Intermarche może mieć inny NIP- nie miałem takiej sytuacji, ale tak mi pasuje, skoro piszesz, że cały czas to się dzieje... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7155443 Napisano: 28.01.2024 01:50:07 w Smolar
maixys napisał(a):

visserarthur napisał(a):

maixys napisał(a):

Ile zgłoszeń wysyłacie u Smolarka? U nas poszło 8 na Felixa i spalone emotka  
Może ktoś by się chciał wymienić pomysłami jakie wysyłał do Smolara na PW, żeby się wzajemnie zainspirować? 
Na plus, że zakupy konkursowe sumiennie robimy, z wygranych i ponad to nie wydajemy z budżetu domowego.

Wasze zdrówko przy piąteczku, choć rzadko pije to dzisiaj sobie poleje za tą cudowną społeczność.   

Kupiłaś 8 paczek orzeszków po 20 zł i wymyśliłaś tyle rozwiązań… podziwiam.

Myślę że są osoby które wysłały więcej, niemniej jednak, też moglibyśmy wymyślać nowe odpowiedzi, problem tkwi w tym że żadna odpowiedź nie jest trafiona emotka  a Ty ile wysłałeś, jeżeli to nie tajemnica?

Moja odpowiedź będzie „zaskakująca”… Kupiłem orzechy i nie wysłałem zgłoszenia… Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7155436 Napisano: 27.01.2024 22:49:45 w Smolar
maixys napisał(a):

Ile zgłoszeń wysyłacie u Smolarka? U nas poszło 8 na Felixa i spalone emotka  
Może ktoś by się chciał wymienić pomysłami jakie wysyłał do Smolara na PW, żeby się wzajemnie zainspirować? 
Na plus, że zakupy konkursowe sumiennie robimy, z wygranych i ponad to nie wydajemy z budżetu domowego.

Wasze zdrówko przy piąteczku, choć rzadko pije to dzisiaj sobie poleje za tą cudowną społeczność.   

Kupiłaś 8 paczek orzeszków po 20 zł i wymyśliłaś tyle rozwiązań… podziwiam. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7155385 Napisano: 27.01.2024 14:49:03 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam (cena za sztukę, chyba, że określono inaczej):
Bony TravelPass Plus 5000 zł- za 4500 zł;

Bony Decathlon 250 zł- za 225 zł;

Zestawy dwóch kodów na bilety do Multikina- za 30 zł;
(Z informacji uzyskanej poprzez "sprawdź kod" na stronie Multikino:
Twój kod jest ważny do 2024-06-30
Twój kod jest ważny na film: 2D/3D
Twój kod upoważnia do: wymiany na bilet
Twój kod jest: jednorazowy
Twój kod jest ważny we wszystkich kinach
Twój kod jest ważny we wszystkie dni tygodnia) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7155369 Napisano: 27.01.2024 12:17:41 w SZUKAM....
Czy te „zwykłe” bilety z Monster są na trzy dni? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7155243 Napisano: 26.01.2024 15:08:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
byekitty napisał(a):

Radzę uważać na tego ananaska powyżej, za "łapkę w dół" pisze na pw obraźliwe wiadomości po czym blokuje, bo boi się odpowiedzi emotka  nie dawałabym żadnego kontaktu temu komuś, kto wie jaki zrobi z tych danych użytek.

W temacie: żubrówka czarna.

A to my mamy się go bać😂…? Do mnie też kiedyś pisał, ale szybko skapitulował.
Wygrał jeden bilet i coś tam jeszcze, udało się raz, a udaje wielkiego pana, który odda bilet/y- nie odda. Mi obiecał laptop i do dziś go nie dostałem- taki to z niego właśnie bogacz😂😅.

Kod xbox z płatków. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7155067 Napisano: 25.01.2024 21:00:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
A u mnie kod Xbox emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7155044 Napisano: 25.01.2024 17:21:39 w Smolar
fragles napisał(a):

Tym bardziej bawi ich prośba o 5 gwiazdek...

Też mnie to dziś "rozbawiło", gdy zobaczyłem naklejkę z tymi "gwiazdkami" na przesyłce z bonem Dino... Wyświetl w wątku >>
1 fragles 0

visserarthur

#7155012 Napisano: 25.01.2024 14:57:05 w Smolar
as32572 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Situation napisał(a):

asandraa napisał(a):

Czy Smolar sprawnie odpowiada na maile?

Szybciej wygrasz w lotto niż Ci odpiszą

Powinniśmy pisać w dużej ilości skargi do sponsorów, to by się smolarek zdziwił, żenie tacy ważni…

Dokładnie,jeśli mają to w umowie powinni odpisywać. Jeśli nie mają to może niech zostawiają na stronie sam numer telefonu do kontaktu i nie stwarzają pozorów.
Ja w pracy nie wyobrażam sobie zostawić maila bez odpowiedzi.

To raczej oczywiste, że jak ktoś ma pytanie na temat konkursu/ loterii, to pisze do nich, bo oni to przeprowadzają, tym bardziej, że przy każdym konkursie/ loterii na dole strony podają mail i telefon...
Osobiście, od wielu lat, wolę napisać, a to dlatego, że zawsze jest dzięki temu jakiś ślad/ dowód. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7154983 Napisano: 25.01.2024 13:48:07 w Smolar
Situation napisał(a):

asandraa napisał(a):

Czy Smolar sprawnie odpowiada na maile?

Szybciej wygrasz w lotto niż Ci odpiszą

Powinniśmy pisać w dużej ilości skargi do sponsorów, to by się smolarek zdziwił, że nie tacy ważni… Wyświetl w wątku >>
0 0