Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7224247 Napisano: dzisiaj o 14:39:16 w SZUKAM....
Szukam konkursu/ loterii, gdzie trzeba/ można kupić papier toaletowy. Zapasy się kończą 😀 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7224246 Napisano: dzisiaj o 14:37:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

bandit napisał(a):

anaesth napisał(a):

bandit napisał(a):

cześc
MONSTER w żabce - po zakupie w aplikacji powinna się otorzyć jakaś bramka ?jakieś przejście ?

pozdrawiam
Krzysztof

Jak wejdziesz w aplikacji: Oferta Żabki -> Napoje -> Monster sypie nagrodami, to mniej więcej w 2/3 ekranu masz zakładkę „moje losy” i tam się gra o nagrody natychmiastowe emotka  Warunek to przystąpienie do loterii przed zakupem. 

Ale ta loteria to dno. Mam 100% skuteczności w wygrywaniu kodów do CS. Widocznie nikt w tym nie gra i bramki z tym badziewiem są cały czas otwarte.

dziękuję emotka
wyglada na to ze najpierw trzeba było sie tam 'zarejestrować' a potem kupic 
ehhh

najpierw kupilem a teraz jak tam się doklikałem to nie mam losu

Ten sam problem.Ale zawsze po zakupie wyskakiwały  "wyzwania"

W Regulaminie jest chyba zapis, że w przypadku rejestracji PO zakupie, doliczanie losów może być dłuższe… Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

visserarthur

#7222806 Napisano: 19.11.2024 16:25:55 w Smolar
magdalena-chili napisał(a):

adamo86 napisał(a):

poolap89 napisał(a):

Witam. Czy jest może jeszcze ktoś kto czeka na bon z Biedronki na 150zł Herbata zielona Lipton? Wygrana 29.09.2024r. do dzisiaj cisza. (dokumenty laureata odesłane w ten sam dzień).  emotka

Już chyba po terminie wysyłki są.
Upewnij się, że wszystko było ok na paragonie - kwota i produkty, bo ponoć nie informują o negatywnej weryfikacji.
No i pewnie limit na gospodarstwo/osobę był.

Tam był problem z nipem/numerem sklepu. Ja nie napisałam nr sklepu tylko z automatu pojechałam nr NIP. I nie dostałam nagrody, więc moze o to chodzi...

Ja podałem nip i wczoraj bon dotarł. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7221923 Napisano: 16.11.2024 01:07:47 w Smolar
Nie wiem, czy było. Jakaś loteria Kauflanda od 28.11. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7220901 Napisano: 12.11.2024 16:06:53 w Fortis
mateeeo1985 napisał(a):

Witam dostał już ktoś głośnik z Monster CRF ? tydzień temu wysłałem dane i dalej nic emotka

Heh, dobrze, że wczoraj tych danych nie wysłałeś… 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7219927 Napisano: 08.11.2024 14:21:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Smolar dał Soda Stream Art, pewnie dlatego, że mało osób chciało niebieski, a może czerwony (chyba, że to była możliwość wyboru, a nie z puli dostępnych) już nie pamiętam. W sumie, to może bon byłby lepszy, bo już mam to urządzonko do gazowania. Zobaczymy, może ktoś w rodzinie zechce. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7219229 Napisano: 06.11.2024 15:05:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

Te bony z Kauflandu to idą z Niemiec? emotka  czy DHL to słaba firma? Od wczoraj od 13:38 mam że przesyłka w drodze więc dziś nawet kurier nie wziął jej do dostarczenia.

W drodze, to chyba nie w dostarczeniu- prześledź drogę przesyłki. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7218306 Napisano: 03.11.2024 12:10:09 w Kalendarze adwentowe 2022
W Ikea kalendarze adwentowe za 40 zł- 6. i 24. grudnia są karty rabatowe po 20 zł (nie wiem, jaka różnica pomiędzy "rabatowa", a "podarunkowa"- może tych rabatowych nie można łączyć).
Czyli płacisz 40 zł, masz czekoladki (duńskie emotka ) i dwie karty rabatowe po 20 zł (do wykorzystania 3 miesiące od 6. i 24. grudnia) Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7218054 Napisano: 01.11.2024 08:20:40 w Żabka
pikawka napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

pikawka napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

powiedzcie mi proszę czy wygraliście kiedyś na kod z aplikacji innej osoby? Były jakieś problemy w związku z tym? Szczególnie chodzi mi o agencję ASPE Bo w reg Lecha w żabce jest w pkt 10 Organizator zastrzega sobie również prawo do wykluczenia z udziału w Konkursie, w tym równieżpozbawienia prawa do nagrody Uczestników, których działania są sprzeczne z prawem lubRegulaminem, w szczególności Uczestników, którzy:
.b korzystają z konta osób trzecich w Aplikacji;

i teraz nie wiem czy grać na ten kupiony  kod czy nie?

Tak ja wygrałam ale nie pamiętam agencji. Nikt tego nie sprawdzał

Ja wygrałam tak w aspe . Mimo ,ze dostałam maila z informacją ,że proces weryfikacji bd dłuższy bo cos tam  się im nie podobało  to nagrody dotarły ale dziś chyba podczas zgłaszania czegoś z żabki zauważyłam agencje gratifica i tu lepiej uważać z tymi kodami od kogoś bo w moim odczuciu to Smolar a oni mają dużo sposobów do weryfikacji  emotka

a mi się mocno wydaje, ze ja u Smolara wygrałam i właśnie nie było żadnego z tym kodem problemu.

A ja uważam, że udział w konkursie nie daje prawa organizatorowi do weryfikowania danych z aplikacji, bo to dwa różne źródła danych. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7216852 Napisano: 27.10.2024 19:50:11 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

czy w aplikacji biedronki w e -paragonie namierzę nr  paragonu?

Na e-paragonie (jeśli masz aktywowany), to tak. Nie mylić z historią transakcji, bo to co innego i tam nie ma górnego numeru. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7216544 Napisano: 25.10.2024 13:21:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
donia7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czym wysyła nagrody Karlsbad? Przyszedł mail, że nadali kartę z Prince Polo Biedronka, ale nie napisali w jaki sposób...a nie mam tam dużego doświadczenia ostatnio emotka .

DPD

Dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7216542 Napisano: 25.10.2024 13:19:30 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czym wysyła nagrody Karlsbad? Przyszedł mail, że nadali kartę z Prince Polo Biedronka, ale nie napisali w jaki sposób...a nie mam tam dużego doświadczenia ostatnio emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7216533 Napisano: 25.10.2024 12:53:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
agakaz2 napisał(a):

maja czas tak a widzę wpisy że wysyłają z września. ja mam 3 wygrane z lipca hmm ciekawe kiedy wysla

Też mam z lipca. Coś mi świta, że w ubiegłym roku mi napisali w jednym przypadku "wysłaliśmy" (jak się upomniałem), to im odpisałem, żeby nie prowadzili zbędnej dyskusji, tylko wysłali ponownie, skoro go nie otrzymałem. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7216417 Napisano: 25.10.2024 00:37:47 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
dzasmina napisał(a):

Czekam sobie cierpliwie na jedną jedyną stówkę do allegro z Żywca wygraną na początku lipca i się zastanawiam, czy mnie nie pominęli?🤔 Czeka ktoś jeszcze?

Tak, czekam na kilka jeszcze, aż zajrzałem w regulamin- mają jeszcze czas, do 31.10. Wyświetl w wątku >>
1 dzasmina 0

visserarthur

#7216359 Napisano: 24.10.2024 19:10:29 w Czy informują/ informowali?
sydariameki napisał(a):

sabaka napisał(a):

Catcat napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

A czy Fortis zawsze daje info w terminie? Nie wierzę że w Monster Żabka na 400 nagród nikt nie wygrał z forum…

Generalnie jako agencja super, ale w konkursach z Monsterami dziwne rzeczy się dzieją. W zeszłym roku było mnóstwo nagród (więcej niż tutaj), a na forum było może ze trzy wpisy...

Tutaj nawet nie ma jednej 😂

Kiedyś było z Monster w Żabce ponad tysiąc nagród najniższego szczebla i nikt ich na forum nie trafił, tylko z 3 wpisy z tymi wyższymi. Niemożliwe. Kiedy w jakimś konkursie jest 100 nagród to jest 10 wpisów na forum.

To pewnie ten konkurs. Fortis twierdził, że wszystkie nagrody zostały przyznane, a oni sami dokładnie czytali i analizowali każde zgłoszenie. To był ostatni konkurs, w którym brałam udział u nich. Niestety po tylu latach zdecydowałam się dać im szansę xd emotka

https://www.e-kon...master-monster-zabka

Piszcie do Fortisa. Jak dostaną więcej e-mail to może coś się zmieni. Bez reakcji ciągle wyników nie będzie.

A jaki macie problem z Fortisem? Napiszcie do Pana Kucharskiego z Monstera, gdzieś mam do niego maila. Jak mi kiedyś odpisali z Fortis, że to nie ich problem, że w Lewiatanie nie ma Monstera (jakby rozumiem ten fakt, że mają to gdzieś), to napisałem do tego pana z Monster i "Fortisik" szybciutko wysłał mi kolejnego maila, ale przepraszali, ale się kajali, że pracownik nowy, niedoświadczony itp. bzdety. Także pan Brand Manager się wkurzył i ich musiał ewidentnie opier... Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

visserarthur

#7216108 Napisano: 23.10.2024 23:34:37 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Kurde co jest ? Nic nie można wygrać. Co to się dzieje ostatnio. Naprawdę,aż tyle ludzi gra czy o co tu chodzi?

No wygrałaś 5 dni temu, to chyba coś da się wygrać... Chyba, że wygrywałaś codziennie, to co pięć dni, to rzeczywiście kiepsko...;) Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7215982 Napisano: 23.10.2024 16:36:29 w SZUKAM....
uzuri napisał(a):

anialistopad napisał(a):

uzuri napisał(a):

Co wysyła ERGO MARKETING SP. Z O.O.?

Niby karty z fererro. Ale to całkiem inna agencja obsługują loterie. Też mam 1 paczkę, a znowu mama co wygrala dzień lub 2 wcześniej nic nie ma. Sama się zastanawiam czy to na pewno kruki lecą do nas

Ok, dzięki. Możliwe, że Ergo Marketing działa na zlecenie RED8 i to właśnie oni rozsyłają nagrody z Ferrero

Tak, to jakiś odłam Ergo Marketing- co roku tak wysyłają. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7215605 Napisano: 22.10.2024 13:30:26 w Smolar
Ja tam nie wiem, ale jeśli komuś nagroda przepadła, to nie została wydana, a więc to powinno być to samo... Wyświetl w wątku >>
1 simonapp 0

visserarthur

#7214937 Napisano: 18.10.2024 18:50:08 w Dziś cieszę się z.....
Pełnoletn(i)ość na forum… co prawda kilka dni temu, ale takiej rocznicy nie można pominąć… 😀 Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7214609 Napisano: 17.10.2024 14:39:13 w Żabka
misiamarysia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Mi odpisali dziś (znaczy wczoraj 16.10) po dwóch godzinach, że sejfy już są na moim koncie, ale d...- nic się nie pojawiło. Kłamią, albo mają problem techniczny...

A czy komuś z Was udało się ustalić, czy nagrody są przypisane do godziny zakupu, czy otwarcia sejfu?

Ja nie pierwszy raz uważam (bo to nie pierwsza loteria tego typu), że liczy się otwarcie sejfu. Czy jakakolwiek bramka przyznaje nagrody po czasie z paragonu? Nie, i tutaj jest podobnie, tylko, że tu nie jest bramka określona czasowo, ale "kolejnościowo". Wyświetl w wątku >>