Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
emanuela24
Postów 636
Data rejestracji 06.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha ja tam się na sporcie nie znam i ja bym nie zaczaiła ale może ktoś z komisji sie sportem interesuje i zna różne żarciki
ja wysłałam 1 zgłoszenie i to denne jak flaczki z olejem kupiłam zapomniałam, przypomniało mi się ostatniego dnia w ostatnich minutach i takiego gniotka wysłałam żeby nie było że znowu przegapiłam (ostatnio tak mam kupuje i przegapiam nawet interka ostatnio przegapiłam - a paragony 2 leżą )
powodzenia wszystkim życzę - jak będzie mało zgłoszeń to może dadzą mi za gniotka koszulkę - mąż się ucieszy Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yy to nie miało być o siatkówce ?
nożna jest na murawie - murawa to trawa, siatkówka nie jest na trawie
sama się teraz zakręciłam i ja nie czaję o co chodzi Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hebe nieaktualne Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tesco nescafe 8.07 i 12.07
tesco intermarche 14.07
hebe gillette 14.07
konkretne oferty na pw Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 18 ma się zebrać komisja - później 7 dni maja na poinformowanie - czyli max do 25
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 etap
http://konkurszub...ezcy_zubr_etap_2.pdf Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
propozycje na pw
i carrefour na smartfony zostały mi 2 paragony z 5 i 9 czerwca
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak chca numer paragonu Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak dzwonią sklepy - ale skoro zaczynają dzwonić tzn ze listy do sklepów już poszły i w sklepach wiedza kto wygrał a wg regulaminu na powiadamianie maja czas do jutra Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie nawet podpytywałam Pani była nieugięta nic a nic nie chciała zdradzić Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Starogard Gdański Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgłoszone było ale co z tego teraz zrobią losowanie na zapleczu i tyle Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie nie ale ja sie nie nastawiam bo znam nasze brico
jak byl konkurs na imię dla muszkietera to przy ludziach losowali - tak tak zaprosili na "mini festyn" z muzyczką i takie tam wybrali sierotkę Marysie i losowali najlepsze imiona
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie narzekaj ja na 8x-xx czekam Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie tam na 2 wózki sprzętów by stać nie było (czy 5 tv po 1500zł) pamiętajcie też że w biedronkach kartą nie zapłacisz - więc ludzie płacili gotówka - byli przygotowani na takie zakupy
tam ewidentnie zakupy robili bogaci ludzie
biedny raczej nie kupuje takich ilości sprzętu i alkoholu - który również widać na filmiku
biedny kupi masło, chleb, coś na chleb i cieszy się że taniej kupił Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w sklepie jak pokazują wózki to widzę bogactwo - masa sprzętów - no widać stać ludzi na takie zakupy
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kryzys ?
właśnie bogactwo - kogo stać na to aby tak hop siup z 5 tv kupić (gość 2 tv opiera o wózek, jeden w wózku i na podłodze ma 2 ) na szybkiego 1500x5
to nie biedni ludzie
więc lepiej niech Tuskowi tego nie podsyłają bo nam jeszcze bardziej zaciśnie pasa - nie tylko o jedną dziurkę Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masakra Wyświetl w wątku >>